Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Благодаря :yanim:

• Отговори 269
  • Прегледи 62,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

Като го видях се сетих за една история, която ми разказа един приятел.

Двама от охраната на "виден" столичен бизнесмен отиват да докарат такъв от Германия. На връщане стигат до ГКПП Калотина и се нареждат на опашката от коли. Един от митничарите се опитва да въведе ред и разпределя автомобилите по няколкото опашки, за да минават по-бързо. Обръща се към въпросните двама пича с Майбах-а и им казва: "Вие с тая корейската на първа колона ако обичате!" biggrin.gif

Като го видях се сетих за една история, която ми разказа един приятел.

Двама от охраната на "виден" столичен бизнесмен отиват да докарат такъв от Германия. На връщане стигат до ГКПП Калотина и се нареждат на опашката от коли. Един от митничарите се опитва да въведе ред и разпределя автомобилите по няколкото опашки, за да минават по-бързо. Обръща се към въпросните двама пича с Майбах-а и им казва: "Вие с тая корейската на първа колона ако обичате!" biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Както казваше Батето "No comment"

• 2 седмици по-късно...

Иска ми се Порше Шайен или Ауди А8, но в момента покарвам отвреме не време колата на приятеля ми - Рено Сафран.

Обожавам да карам кола, книжка имам от повече от 2 години (взех я преди да навърша 18, такъв мерак имам). Карам коли от доста отдавна - по поляни, в села, сега вече навсякъде. Колата, която съм карала най-много досега, която продължавам да карам и която обичам е VW Passat. Голяма, ама успявам да я овладея cool.gif Колата, която мечтая да карам не е една - Пежо 307, Рено Меган Coach, Опел Астра.....Въобще все сладички и дамски коли.

Не знам дали тук е мястото, обаче не мога да не се изфукам: най-яката кола в прекия и преносен смисъл, която съм карала е БМВ 320, кабрио, 150 коня....звяр! На трета вдигнах 6 000 оборота и 160 км/ч. После около 3 часа не знаех къде се намирам и не можех да накарам краката си да спрат да треперят biggrin.gif Който не вярва, имам очевидец - баща ми. А и брат ми може да гарантира cool.gif :bye: :bye:

Редактирано от МОНИ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Видях ма МЕТРО BMW 760 i

Пожелах го!

САМО СЕДМА СЕРИЯ!Всичко друго е трабанчета!

След 5 години като взема книжка бих искал да си взема някоя кола на старо.Най-обикновена.Иначе от гъзарските искам и аз Ламборджини.

Аз за сега съм карал само учебната кола (до една седмица ще ми е изпита) - Рено Клио - от тези дето ги правят в Турция.

Иначе имам слабост към френските коли (особено Пежо) и към японските, но бих се задоволил да карам и един VW Sharan

sharan040520048ph.th.jpg

С удоволствие бих се повозил и на един Ролс Ройс Фантом.

• Автор

Време е да направя ъпдейт на моята информация. Преместихме се с женаната и сега живеем в САЩ. Взехме си един DODGE-CHRYSLER модел Aries LE на преклонна възраст. Забил съм му и едни спинери, абе лудница! Можете да го погледнете ТУК

Сега ще взимаме и едно VOLVO S70. На него ще има снимки като го спазарим...

Иначе за това какво искам да карам, промени няма! :help:

Имам Seat Toledo маслено зелен.

Иска ми се да имам Ламбурджини защото мисля че всички състезатели я харессват тази марка.

Имам Seat Toledo маслено зелен.

Иска ми се да имам Ламбурджини защото мисля че всички състезатели я харессват тази марка.

<{POST_SNAPBACK}>

Човече какъв Seat? Ти не си ли на 10 години :):eek: , е освен ако не е на баща ти примерно, но така прозвуча, все едно ти го караш :angry: ....

Човече какъв Seat? Ти не си ли на 10 години :):eek: , е освен ако не е на баща ти примерно, но така прозвуча, все едно ти го караш :angry: ....

<{POST_SNAPBACK}>

Е да де майка ми и баща ми.Аз написах че имам а не че го карам.

Аз ако го карах сега нямаша да съм тук. :eek:

• 2 седмици по-късно...

Искам да карам нова служебна кола - това е най добрата марка cool.gif

П.П.Вчера взех шофьорския изпит biggrin.gif

Карам Toyota Yaris, но бих искала една съвсем обикновена нивичка дето ходи по чукарите... :offtopic_s:

• 1 година по-късно...
Смених Астрата с Поло. За сега съм доволен.

Но все още не бих отказал Една Мазда 6. ;)

Честито, пусни малко снимки.

И понеже не съм писал в тая тема май , ще кажа, че карам Форд Фиеста 2006 1.25 Duratec близо година и съм на 13000 км. За следващата си мисля доста често и ако ми се удаде възможност в скоро време, бих си взел Форд Фиеста 1.6 TDCI с повечко екстри, а ако не, ще чакам Фиеста 2008. Ако ми паднат от небето парички, няма да се замисля и ще подкарам новото Мондео :)

Нова кола pls ;) А иначе пак искам да си взема ЗАЗ968М :P

Брей, писал съм бил едно време ;)

А аз карам чужди коли - на бащата, на приятелите, на любовника, на комшията, даже и на шефа. :yanim:

А от всичко най- много искам да карам самолет! Искам да си имам и собствен такъв в .... хангара. :blink:

Колко харчи? Че се чудя далида си взимам нещо малко и какво да е...

Разхода е ясен. Под 6 на сто няма да паднеш за резервоар, освен ако не пътуваш на много дълъг път, 7 на сто е реален среден годишен разход за бензинова малолитражка. Ако някой ти каже, че му гори 5-6 на сто, не му вярвай. Аз ще ти кажа за моята Фиеста 1.25 - 75 к.с. Минимума ми е 5.2 на сто за 800 километрова обиколка из България, а максимума 7.4 на сто за резервоар. В града и около него зимата стабилно 7.1 - 7.3, последно за 700 км и яко каране в Родопите + подобно в равнината натоварен - 5.7 л на сто. Там си се движи разхода на бензин и то на нова кола. Сигурен съм, че реално мога да падна и под 5 на сто, но далеч от планините :nono:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.