Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Родителите ми са с opel zafira.Преди един месец си я взехме чисто новичка и сме много доволни ;)

09e4fa2446.jpg

Много спретната количка. А защо не това??? (днес на Гергьовден са го представили, милото...)

http://money.ibox.bg/news/id_1099170511

и чисто новичко ще струва:

http://news.ibox.bg/news/id_105082531

:lol6:

(Това си е новина за цяла тема...ама айде нЕкой специалист cool.gif )

Редактирано от ivosla (преглед на промените)

• Отговори 269
  • Прегледи 62,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

Много спретната количка. А защо не това??? (днес на Гергьовден са го представили, милото...)

:yanim:

Има много път да извърви до серийно производство. Не само, че няма кой да го произвежда, но и не е минал почти никакви изпитания! Няма и сервизна мрежа. Ако това нещо почне да се произвежда някога, то няма да е по рано от 2-3 години. 16000 лева ми се струват много. В момента гигантите в автомобилостроенето се сливат, какво остава за тая каручка? 5 човека си мислят, че могат да направят нещо, над което по принцип трябва да работят хиляди. Едва ли заради едната обвивка някой ще се хване да го произвежда. А и честно да си кажа, много неща в дизайна не ми харесват. Прилича много на Митсубиши, някои детайли дразнят - като дръжките на вратите... никога не бих си купил тая кола в сегашния и вид. Липсват свежи идеи в дизайна, а точно това би трябвало да се очаква от един дизайнерски проект.

Разбира се мен ме учуди мнението на голфаджиите, които харесват дизайна, ама то е така, щото са свикнали да карат коли без дизайн ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

какво по-добро, по-мощно от BMW, излъчващо сила, страст и ярост.. :yanim::wors:

какво по-добро, по-мощно от BMW, излъчващо сила, страст и ярост.. ;):wors:

;)

Колата си е доста спретната.Има място за много хора-7 местна е.Взехме си я защото непрекъснато пътуваме.Колкото до нашето ново производство,кефя се че най-накрая направихме нещо свестно.Колата е хубава,но не е за много хорица.Дразни ме много че е двувратка.Иначе и аз съм се насочила към нещо подобно. :yanim: ама дали ще ми го купят е друг въпрос.... :wors:

Хубава е българската колица ама нищо не се знае за сервизното обслужване и качеството.

Ще е в три разновидности, които ще са в трите цвята на знамето...Комбито беше червено , ако не се лъжа...

Ами, червено си имат...

http://www.vbox7.com/play:6c449999

http://www.vbox7.com/play:d9c8fe18

Разгледайте това http://www.samand-bg.com/ Мисля че този бюджетен автомобил има място в българския парк. Когато изборът е ограничен от цената мисля, че Саманд е по-доброто решение от Дачия или Лада 112. Обърнете внимание на екстрите, които се предлагат за тази цена (която е с ДДС).

Реално Саманд е Пежо 405 до последната гайка по ходовата част с двигател 1.6 cc 16V на Пежо, а купето е проектирано от Тойота. Произвежда се в най-големия завод на Пежо извън Франция - този в Иран. Разгледайте сайта му за да видите колко много неща се произвеждат там - като Мерцедес и Дачия (Tondar 90 1.6 MPi) http://www.ikco.com/default.aspx

Ще кажете, че е много гот да караш през 2007г. кола, чиято концепция е от преди 20 години (Пежо 405). Кой не иска да кара 407, Ситроен С6, новата S-класа или каквото ви дойде там, ама на много от нас ни миришат цървулите за такива коли. А пък новото си е ново, дори и модел 1986.

MAZDA RX8 или в краен случай МАЗДА 6, най-краен - МАЗДА 3. В БГ се подвизавах с една бойна МИКРА - НИСАН - 1986 год - много ме кефи тая кола

Че какво и е на колата с 2 врати? Аз досега съм карал само такива с 2 врати и не мисля да си вземам с четири. Просто за мен двете задни врати са ненамясто. За мен автомобила е религия, а не такси!

Ами ще те питам как ще си сложиш бебешкото кошче или столче :speak:. Въпроса с децата като пораснат е лесен. Всяко нещо с времето си, след време пак с 2 и така

d106e79713.jpgb64694bb5e.jpgd3b564af82.jpg

това бих карал кожен салон, топ хаи фаи,двд,каса за туи-онуи,табло и плафони решени с дърво.

А така мойто момче :wors: А виждал ли си Мустанг на живо? Страхотна кола, един късметлия си я купи наскоро от Мото Пфое-Русе. Завиждам му. Поне успях да я поогледам отблизо. Shelby-то можеш да си го караш в NFSC, аз си ги карам и двете там :)

Те това е и мойта мечта :)

На Бужурище имаше едно - просто ми светнаха очите като го видях :whist: - а за карбона - направих си елинор от да изчезнеш за 60 (пребройх ги - бяха малко повече :) )секунди

Ами ще те питам как ще си сложиш бебешкото кошче или столче :rolleyes:. Въпроса с децата като пораснат е лесен. Всяко нещо с времето си, след време пак с 2 и така

Предната седалка се дръпва много лесно докрай напред , а вратата е доста по-голяма от четиривратката ;)

S_65_AMG_2007_1.jpg

Е това ми стига :rolleyes:

Не съм сигурен, един с Cayen намери 5 куршума в главата си наскоро :yanim:

Мда,много ги пукат.Със сигурност ако имам много пари няма да си купя Мерцедес или БМВ,по-скоро една Импреса WRX Sti или Порше.

Карам един служебен Nissan Note 1.4 бенз, а моята е на село при баба ми за реглаж на клапаните biggrin.gif Миналата седмица се сдобих за 2 дена с един Nissan Qashqai 2.0 бенз на 140 к.с. 6-степенен CVT. Голям разкош е автомобилът. Бях командировка в София и за това движение, ако нямаш автоматик може всеки път като натискаш съединителя да се псуваш. Голям слалом направих пак, сряда в 5 часа сутринта напалих за Сф и в четвъртък вечерта обратно за Бургас. Реших да се отбия в Пловдив да се видя с един стар приятел. Като тръгвах си хванах посоката от където влязох, но за всеки случай спрях да питам един бако. Тоя ме упъти, та ме запиля...в противоположната посока. Карам, карам викам пак ще спра да питам. На една спирка един дядо взе да ми обяснява, ама вика да съм го закарал до някъде и той щял да ми обясни натам(държа да отбележа, че същото ми се случи и на влизане в града). Така ми обясни и той,...излязох чак на Чирпан. От Пловдив като тръгнах за Бургас изобщо не се качих пак на магистралата. Това замотване предполагаше бързо каране и като напънах служебния Quashqai със 160 по едни криволичещи пътища wacko.gif Просто никакъв шум в купето, никакви вибрации, колата е като залепена за пътя. По едно време гледам 11.2 л/100км shock.gif, а по технически данни трябва да е 7л/100км. После като стъпих отново на магистралата от Карнобат до Бургас и го напънах с 200, отвори ей такава уста tease.gif и показа разход 13...dirol.gif

Мечта номер едно. - Надявам се изпълнима в близките няколко месеца. Макар шофирането да е съвсем кратко време. Не държа да е Actros, може да е и Axor или MAC. Не робувам на марка.

Мечта номер две. - Събирам пари за да изкарам курс за придобиване на правоспособност. Чакам да спечеля от тото или лотария. Но не печеля, явно защото не си купувам билет. :ph34r:

Мечта номер три.- Логично продължение на предишните две. Ако няма боинг, ще пилотирам и А 350, не е проблем ;)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Мечта номер едно. - Надявам се изпълнима в близките няколко месеца. Макар шофирането да е съвсем кратко време. Не държа да е Actros, може да е и Axor или MAC. Не робувам на марка.

Мечта номер две. - Събирам пари за да изкарам курс за придобиване на правоспособност. Чакам да спечеля от тото или лотария. Но не печеля, явно защото не си купувам билет. :P

Мечта номер три.- Логично продължение на предишните две. Ако няма боинг, ще пилотирам и А 350, не е проблем ;)

Ей на това аз викам мечти :yanim:

Интересна тема...

В момента карам това :

img1260sd3.th.jpg

Mitsubishi Eclipse GS

Честно казано..има и доста минуси, много ниска и прибирането в гаража е цяло приключение...

Но като се замисля...на този етап искам нещо непретенциозно, което смятам и да закупя в скоро време..

• 1 месец по-късно...

Този дзвер...

Тук са заедно със сестра и...

Всички снимки...

Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Редактирано от algor (преглед на промените)

Два дена вече обикалям автосалона на Мото Пфое и не мога да откъсна очи от това:

thumbs-1.jpg

Просто нищо друго не ми трябва.

Догодина ще чакам и Фокус и Фиеста.

thumbs.jpg

new_fiesta_1.jpg

Все нещо от тия три неща ще бъде мое след време.

Засега ми стигат и облаците на аватара ми :no-no:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.