Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

преди 1 минута, capnemo написа:

Помолете ги за SWIFT извлечение

Значи имах подобен проблем с epay.bg и като отидох в банката ми казаха ,че нямало никакъв код при тях и след това на банкомат си регистрирах картата там.Има ли и тук такъв вариант,защото съм на 100% сигурен,че от банката пак така ще ми отговорят?

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Bobby77 написа:

Значи имах подобен проблем с epay.bg и като отидох в банката ми казаха ,че нямало никакъв код при тях и след това на банкомат си регистрирах картата там.Има ли и тук такъв вариант,защото съм на 100% сигурен,че от банката пак така ще ми отговорят?

Аз ви казах какво да поискате. ТОва, което ще получите е информация за цялата транзакция, включая и кода, който ви интересува

Днес ми дойде кода в дск директ :),но сумата от 1,50евро къде изчезна?

на 14.08.2014 г. at 20:09, capnemo написа:

Той е безплатен, защото след проверката сумата се връща в сметката ви

Можеш ли да ми кажеш горе долу след колко дена връщат тия 1,50веро в PayPal ?

Току що, Bobby77 написа:

Можеш ли да ми кажеш горе долу след колко дена връщат тия 1,50веро в PayPal ?

До ден след като оторизирате акаунта си с кода, който ви е пратен

Здравейте, прочетох доста от старите постове, но не ми стана ясно за:
Случаят е продажба от мое лице на непознат в US, очаквам превода на исканата сума, купувача се свърза по телефона с мен чрез SMS и продължихме с мейли.
Стоката е автомобил.
Усещам и почти съм убеден, че това е някакъв опит за измама, обявата е от OLX.
Все още не съм разговарял с него по телефона, като мога да го направя във всеки един момент.
Купувача, иска превода да се осъществи с Pylpal, поради ясните причина на банковите операции.
Ако се окаже, че това не е измама и очаквам превод на сума в Paypal, където имам регистрация с дебитна карта VISA на ПИБ.
Сумата е в $ от US.
Нямам регистрирана дебитна карта в акаунта си, а причината за това е, че дебитните карти, които имам са на Maestro.
Нямам регистрация в US bank.
Как мога да получа парите си ?
Съвети

Хубав ден

Редактирано от kok12 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, питането ми е има ли вариант да се изпратят пари чрез пейпал, чийто профил не е свързан с дебитна/кредитна карта.

За пример: X иска да прати пари на Y, но X няма свързана карта с Paypal, има само карта с пари в нея.

Ако да, какви са таксите?

• 3 месеца по-късно...

Имам регистрация в PayPal от много време. Преди време обаче реших да си добавя картата (Visa Electron), въведох номера на картата, но искаше някакъв код за потвърждение.
Не знаех какъв е този код и въведох няколко пъти грешен такъв и накрая ми изписа, че картата която въвеждам е блокирана и не може да се използва в PayPal. Както и да е,
примирих се с това. Сега обаче понеже срока на картата ми е до 10/16 (октомври 2016) - като ми издадат нова карта от банката - да пробвам да си регистрирам нея. Ако пак ми
поиска такъв код за потвърждение - къде да го намеря? Само да добавя че съм към ДСК и имам акаунт в ДСК-Директ (ако това има значение). Дали там мога да направя някакво
извлечение и да намеря този номер? Ако не се лъжа нещо с PP почваше, но не знам какъв е. Помощ :)

Да, ще ти дръпнат някаква сума и до няколко дни като се отчете транзакцията можеш да получиш кода в офиса на ДСК, казваш им код от PP и ти го дават. При онлайн банкиране е по-лесно.

• 2 седмици по-късно...

Някой знае ли дали може да се теглят пари от PayPal  към разплащателна сметка  в  българска банка ?  

В акаунта ми виждам само опция за US  банков акаунт предполагам само за американски банки !?

Редактирано от welcome2 (преглед на промените)

преди 10 часа, XYconstant написа:

Към банка е само за US.

Това не е вярно, вече може и към бг банки, но не знам дали към всички.

Add bank account ->

Add your US bank account

Add a U.S. bank account and easily withdraw funds from your PayPal account to it.

:wink12:

преди 21 часа, welcome2 написа:

Някой знае ли дали може да се теглят пари от PayPal  към разплащателна сметка  в  българска банка ?  

В акаунта ми виждам само опция за US  банков акаунт предполагам само за американски банки !?

Може,но трябва да си направиш акаунта на Бизнес,тогава има възможност да теглиш в българска сметка

• 3 месеца по-късно...

Привет, някой може ли да ми обясни защо след като имам еврова кредитна карта в пейпал, при пращане на евро на някого ми изкарва, че от същата карта ще се теглят левове и съответно трябва да се конвертират в евро. И какво се получава напрактика - от евро обръщам в лев в картата, а после пейпал обръща лев в евро? Може ли да се избегне и как? Рових в профила, промених primary currency на евро, но и това не помага - явно е обвързано с локацията на акаунта?

aviary-image-1480350645508.jpeg

Редактирано от juslen (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, изтече ми валидноста на картата която съм регистрирал в paypal. Взех си новата карта от банката и понеже в paypal не видях от каде да променя кода на картата я изтрих. Добавих картата с новите дани в paypal. Но от каде да потвърда картата, че в новата верся на paypal не намирам от каде се потвърждава.

• 1 месец по-късно...

Малко да раздвижа темата.

Проблемът ми е следният:

От една седмица имам преведена сума в PeyPal, но все още не е в  PeyPal балансът ми, от където мога да я ползвам. Паричната сума е от онлайн продавач, който ми възстанови част от изпратената от него стока, която в последствие се оказа повредена. Тъй като за пръв път ми се случва такава ситуация се притеснявам. Притесненията ми се осланят на това, че нямам идея защо вече една седмица тези пари не постъпват в PeyPal балансът ми.

Благодаря Ви за отговорите, предварително.

преди 12 минути, m65 написа:

Малко да раздвижа темата.

Проблемът ми е следният:

От една седмица имам преведена сума в PeyPal, но все още не е в  PeyPal балансът ми, от където мога да я ползвам. Паричната сума е от онлайн продавач, който ми възстанови част от изпратената от него стока, която в последствие се оказа повредена. Тъй като за пръв път ми се случва такава ситуация се притеснявам. Притесненията ми се осланят на това, че нямам идея защо вече една седмица тези пари не постъпват в PeyPal балансът ми.

Благодаря Ви за отговорите, предварително.

Защото най-вероятно не са ти преведени.
За покупка от къде става дума ?

преди 15 минути, Ken написа:

Защото най-вероятно не са ти преведени.
За покупка от къде става дума ?

Ами виждам ги като +58€. Това се споразумяхме след отваряне на спор в PeyPal от моя страна.

2017-01-25 13 07 18.jpg

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! На скоро си потвърдих картата в PayPal. Веднага получих смс с транзакцията и кода и го въведох. Проблемът е, че тези 1.5 евро не излизат в баланса, стои на нула. В интернет банкирането на блокирани суми има 2.97, това значи ли, че когато сумата се осчетоводи, тогава ще се появи в PayPal? Благодаря предварително!

Редактирано от Gogo456 (преглед на промените)

Принципно така трябва да е, макар че на мен последния път, когато ми се наложи да верифицирам картата ми ги дръпна парите и така и не ми ги даде в пейпал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.