Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Здравейте, имам едно питане - при първоначалното създаване на Pay Pal акаунт данните на кирилица или на латиница трябва да се попълват? Имам предвид в формата показана на снимката? Благодаря!

тук

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, имам едно питане - при първоначалното създаване на Pay Pal акаунт данните на кирилица или на латиница трябва да се попълват? Имам предвид в формата показана на снимката? Благодаря!

тук

Всичко се пише на латински.

• 3 месеца по-късно...

Добър вечер, колеги. Някой по на "ти" с пейпъл ще може ли да ми каже защо се получава така, че при направена транзакция на сума в моя акаунт би трябвало да имам бутон за приемане на сумата, но нямам такъв, а пише "Complete" отдолу (до сумата), но пък няма как да ги преведа към банковата ми сметка, тъй като изписва баланс "0.00" в секцията Withdraw -> Withdraw funds to your card. Пробвах да не би проблемът да идва от това, че не съм потвърдил кредитната карта с изиксване на това на мейла ми, но пък след това ми поиска някакъв четири цифрен код, с който така и не разбрах откъде да се сдобия, и така опитах няколко опита от комбинации, като смятам, че съм на правилния път, но съм грешал. Сега трябва отново да добавя инфото за картата.. Та, въпросите ми са два накратко - не трябва ли долу до сумата да имам бутонче, с което да приема или откажа изпратената ми сума (в случая пише само Complete), вторият ми въпрос е откъде да изнамеря този 4-цифрен код?

ПП: Благодаря предварително на всеки отзовал се. Извинявам се, ако въпросът вече е дискутиран.

Добър вечер, колеги. Някой по на "ти" с пейпъл ще може ли да ми каже защо се получава така, че при направена транзакция на сума в моя акаунт би трябвало да имам бутон за приемане на сумата, но нямам такъв, а пише "Complete" отдолу (до сумата), но пък няма как да ги преведа към банковата ми сметка, тъй като изписва баланс "0.00" в секцията Withdraw -> Withdraw funds to your card. Пробвах да не би проблемът да идва от това, че не съм потвърдил кредитната карта с изиксване на това на мейла ми, но пък след това ми поиска някакъв четири цифрен код, с който така и не разбрах откъде да се сдобия, и така опитах няколко опита от комбинации, като смятам, че съм на правилния път, но съм грешал. Сега трябва отново да добавя инфото за картата.. Та, въпросите ми са два накратко - не трябва ли долу до сумата да имам бутонче, с което да приема или откажа изпратената ми сума (в случая пише само Complete), вторият ми въпрос е откъде да изнамеря този 4-цифрен код?

ПП: Благодаря предварително на всеки отзовал се. Извинявам се, ако въпросът вече е дискутиран.

Би трябвало да имаш поле след сумата с надпис "Refuse".Това е в случай,че отказваш парите,иначе за получаване си ги получил вече.Четири цифрения код най-лесно се получава от банката,можеш и от банкомат,ама аз малко трудно се ориентирах кой от всичките цифри е кода ми.

^ Да, извинявам се, че чак сега пиша. Вчера ровех из нета и разбрах за този код, но също така четох, че трябва да информирам за дето съм "блокирал" тази карта и дали ще мога да я ползвам, или трябва да си извадя нова... Та, направих запитването, но вече втори ден нямам отговор, а из форумите чета, че някой не получават такъв и месец след пуснатото запитване. Ще почакам още малко. Иначе за незнаещите, ето как трябва да изглежда кода:

04e9222ab91a7571.jpg

Въпросният код може да го получите като погледнете онлайн последните си извлечения, а в случай, че нямате подобна опция - отивате до банката, като питате за последните излечения, този код ще е вписан като причина за тегленето на тези 1.50 евро от сметката ви. Надявам се информацията да помогне на нуждаещи се, ако има въпроси около тази тема - пишете смело. ;)

Редактирано от Glitch (преглед на промените)

^ Да, извинявам се, че чак сега пиша. Вчера ровех из нета и разбрах за този код, но също така четох, че трябва да информирам за дето съм "блокирал" тази карта и дали ще мога да я ползвам, или трябва да си извадя нова... Та, направих запитването, но вече втори ден нямам отговор, а из форумите чета, че някой не получават такъв и месец след пуснатото запитване. Ще почакам още малко. Иначе за незнаещите, ето как трябва да изглежда кода:

04e9222ab91a7571.jpg

Въпросният код може да го получите като погледнете онлайн последните си извлечения, а в случай, че нямате подобна опция - отивате до банката, като питате за последните излечения, този код ще е вписан като причина за тегленето на тези 1.50 евро от сметката ви. Надявам се информацията да помогне на нуждаещи се, ако има въпроси около тази тема - пишете смело. ;)

От давна не трябва да потвърдиш, че приемаш парите. Отвратителното е, че трябва този, който ти ги праща да потвърди. Ако не го направи, чакаш 30 дена от датата на получаването. До тогава ти стоят парите в очакване и не можеш да ги пипаш.

• 5 седмици по-късно...

Здравейте. Имам нужда от помощ. Акаунта ми в paypal е лимитиран. Логвайки се, изписва това:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

• Sep 21, 2015: We recently asked you to stop participating in transactions that violated our Acceptable Use Policy.

(Your case ID for this reason is PP-004-185-241-666.)

How can I get my account access restored?

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.

To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.

We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.

Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.

Давам на  Resolution Center и виждам това:

Begin a limitation review
Date Limited Required Response Status Action
Sep 21, 2015 Review online Acceptable Use PolicyPlease read and accept the terms of our Acceptable Use Policy. Information Submitted task complete Complete
Sep 21, 2015 Send Acceptable Use Policy affidavitPlease print the Acceptable Use Policy affidavit, sign it, and send it to us. Information Submitted task complete Complete
Sep 21, 2015 Check your Primary Email for More InformationWe have sent you an email explaining what we need from you to remove the limitation on your account. In Progress

На 16-ти получих имейла, веднага пратих снимки на транзакциите, които са ми уж в разрез с техните правила. Нямам никакъв отговор от тяхна страна. Попълнила съм и всички изисквани полета, за да си възвърна акаунта. До днес нищо от тяхна страна. Искам да им се обадя, но не знам английски и не знам какво вече да правя.... Имам акаунта от 7 години. На месец правя от 3 до 5 транзакции. Една от транзакциите, които са проблемни, е от обменник. Обменям пари от Webmoney към Paypal от 2 години. Незнам какво им стана, та сега ми правят проблем.

Sep 21, 2015

Send Acceptable Use Policy affidavit 

Когато застана с мишката отгоре този надпис, ми се появявя това:

Please print the Acceptable Use Policy affidavit, sign it, and send it to us.

Какво да правя, помагайте....

Здравейте. Имам нужда от помощ. Акаунта ми в paypal е лимитиран. Логвайки се, изписва това:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

• Sep 21, 2015: We recently asked you to stop participating in transactions that violated our Acceptable Use Policy.

(Your case ID for this reason is PP-004-185-241-666.)

How can I get my account access restored?

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.

To help us with this and to find out what you can and can't do with your account until the issue is resolved, go to the Resolution Center.

We'll review the information you provide and email you if we need more details or when your account is back to normal.

Completing all of the checklist items will automatically restore your account access.

Давам на  Resolution Center и виждам това:

Begin a limitation review
Date Limited Required Response Status Action
Sep 21, 2015 Review online Acceptable Use PolicyPlease read and accept the terms of our Acceptable Use Policy. Information Submitted task complete Complete
Sep 21, 2015 Send Acceptable Use Policy affidavitPlease print the Acceptable Use Policy affidavit, sign it, and send it to us. Information Submitted task complete Complete
Sep 21, 2015 Check your Primary Email for More InformationWe have sent you an email explaining what we need from you to remove the limitation on your account. In Progress

На 16-ти получих имейла, веднага пратих снимки на транзакциите, които са ми уж в разрез с техните правила. Нямам никакъв отговор от тяхна страна. Попълнила съм и всички изисквани полета, за да си възвърна акаунта. До днес нищо от тяхна страна. Искам да им се обадя, но не знам английски и не знам какво вече да правя.... Имам акаунта от 7 години. На месец правя от 3 до 5 транзакции. Една от транзакциите, които са проблемни, е от обменник. Обменям пари от Webmoney към Paypal от 2 години. Незнам какво им стана, та сега ми правят проблем.

Sep 21, 2015

Send Acceptable Use Policy affidavit 

Когато застана с мишката отгоре този надпис, ми се появявя това:

Please print the Acceptable Use Policy affidavit, sign it, and send it to us.

Какво да правя, помагайте....

Проблема е между теб и PayPal. Тук от форума нищо не можем да направим.

Проблема е между теб и PayPal. Тук от форума нищо не можем да направим.

Ама разбира се, че проблема е между мен и paypal. Попитах за мнение, помощ.... Чела съм за доста развръзки, неблагоприятни, относно лимитиран акаунт. И понеже нямам отговор от тяхна страна вече повече от седмица, реших да попитам тук. Благодаря за помощта все пак. Ще разпечатам документа който изискват, пък дано ми върнат отново акаунта.

Хубав ден на всички!

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте !

Прочетох темата и разбрах че има  банки, които нямат такси при прехвърлянето от ПейПал към карта

въпроса ми е как да разбера кои са тия банки или бихте ли ми посочили някоя такава банка ?

Благодаря предварително .

на 7.11.2015 г.,, catamaran написа:

Здравейте !

Прочетох темата и разбрах че има  банки, които нямат такси при прехвърлянето от ПейПал към карта

въпроса ми е как да разбера кои са тия банки или бихте ли ми посочили някоя такава банка ?

Благодаря предварително .

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=8479&page=3

Здравейте, имам проблем с Paypal.

Когато се опитат да ми изпратят пари изписва това:  The paypal email you have provided cannot be used at the moment.

Какво да правя?

преди 10 минути, nasety написа:

Здравейте, имам проблем с Paypal.

Когато се опитат да ми изпратят пари изписва това:  The paypal email you have provided cannot be used at the moment.

Какво да правя?

Да се свържете със поддръжката на пейпал

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

искам да ви попитам, знаете ли коя банка в България е най-подходящ избор за транзакции от Paypal. Най-бърз превод, ниски такси. Трябва ми актуална информация. Благодаря ви предварително за помощта.

на 27.11.2015 г.,, Computer7 написа:

Здравейте,

искам да ви попитам, знаете ли коя банка в България е най-подходящ избор за транзакции от Paypal. Най-бърз превод, ниски такси. Трябва ми актуална информация. Благодаря ви предварително за помощта.

До колкото знам,няма да имаш проблеми с транзакции от Пейпал към която и да е банка.Поне не съм имал и не съм чувал за някакви сериозни проблеми.Към която банка имаш дебитна карта заяви си 4 цифрения код и се регвай в ПП

на 8.11.2015 г.,, Ken написа:

Благодаря !

Сега имам един въпрос но надали в тази тема му е мястото ?

Въпроса ми е за данъците ,който трябва да се плащат на държавата от търговията в  Ибей . Как се начисляват и въобще как да го направя за да нямам проблеми с данъчните ?

• 1 месец по-късно...

От един друг форум:

Цитат

Клиентите на ПИБ да се чувстват предупредени, че вече на дебитни карти Виза Електрон (и всъщност всички останали) има такса 0.25% при всяка транзакция в чужбина, без значение дали е ПОС или онлайн. Да, това включва плащания с Пейпал. 
Много некоректно от тяхна страна беше това да не бъде обявено никъде, вкл. на секцията им с "Предстоящи промени по общите условия", според които всъщност са задължени да уведомяват клиентите си поне чрез електронно съобщение. Дори служителите им в офисите не бяха наясно с това до преди няколко дни. 
Забележете, че промените влязоха в сила от 1.12.2015. Много удобно, таман за коледните пазарувания. На мен това ми костваше 30-тина лв., но други може и повече да са ги ощипали.
Аз лично съм много недоволен и бях готов да закрия разплащателната сметка и да си направа карта от друга банка (ЦКБ например, които нямат такива такси), но ме спря това, че тази карта винаги ми е била приемана навсякъде по света, вкл. в онлайн Епъл магазините в САЩ и Германия, а не съм сигурен, че ще е такъв случаят с други български Визи Електрон, ако съдя по коментарите на други, включително и тук...

Нямам карта от тази банка, за да потвърдя, но всеки може да си провери как са му нещата.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,интересува ме след колко дни се появява 4 цифрения код в банковото извлечение?

преди 11 минути, Bobby77 написа:

Здравейте,интересува ме след колко дни се появява 4 цифрения код в банковото извлечение?

До седмица ще го получите

преди 1 час, 645686 написа:

Веднага се вижда този код.

Към ДСК съм и ето това само пише след като ми дръпна 1,50евро

2016-02-05_112503.jpg

преди 2 минути, Bobby77 написа:

Към ДСК съм и ето това само пише след като ми дръпна 1,50евро

2016-02-05_112503.jpg

Помолете ги за SWIFT извлечение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.