Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Само да споделя едно скорощно преживяване, да внимавате. При потвърждаване на картата в пейпал имате право на 3 опита за вкарване на потвърждаващия код/verification code/, след това блокират картата и искат да им изпратите по факс извлечение от банката и лична карта. Няма проблем обаче през същият акаунт да вкарата друга карта... Не възприемам идеята да им пращам пълно извлечение с движението по сметката ми, нито пък сканиран документ за самоличност. На мен не ми пречи, имам друга регистрирана карта, но предполагам че е проблем за някой който си е направил карта точно за това и си мисли невинно като мен, че ако обърка кода, най-много да му дръпнат пак 1,50 и да му пратят нов.... Предполагам че въпросната процедура е описана някъде из документацията им, но кой ли я чете. 

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте , може ли някой да ми помогне. От няколко дена се опитвам да потвърдя дебитната ми карта в PayPal , но ми изписва постоянно една и съща грешка 

The Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your card at a later time. We apologize for this inconvenience.

може ли да греша аз някъде и дали може да се оправи проблема

Здравейте , може ли някой да ми помогне. От няколко дена се опитвам да потвърдя дебитната ми карта в PayPal , но ми изписва постоянно една и съща грешка 

The Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your card at a later time. We apologize for this inconvenience.

може ли да греша аз някъде и дали може да се оправи проблема

Това е проблем на пейпал, не е ваша грешка

Това е проблем на пейпал, не е ваша грешка

много благодаря , но вече трети ден ми дава този грешка и се притесних дали аз не греша

много благодаря , но вече трети ден ми дава този грешка и се притесних дали аз не греша

сега ми се появи друг проблем , показва ми че нямам активна дебитна карти и като се опитвам да въведа наново дебитната си карта ми изписва грешка

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

сега ми се появи друг проблем , показва ми че нямам активна дебитна карти и като се опитвам да въведа наново дебитната си карта ми изписва грешка

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Банката не може да удостовери транзакцията. Имате проблем с картата, или е празна или нещо не сте въвел като хората

Банката не може да удостовери транзакцията. Имате проблем с картата, или е празна или нещо не сте въвел като хората

картата беше въведена и ми излизаше че имам активна карта а сега на профила пише че нямам активна карта да не би да съм затрила нещо

картата беше въведена и ми излизаше че имам активна карта а сега на профила пише че нямам активна карта да не би да съм затрила нещо

не знам какво сте правила. По-добре се свържете с картовия отдел на банката-издател

• 1 месец по-късно...

Здравейте,днес забелязах(мисля,че е нещо ново)тази опция в Пайпал акаунта-Top Up Account (Instantly).Явно да ти пристигат веднага парите в банката.....не съм сигурен.Цяла дейност е в три стъпки-1. Payment details 2. Information verification 3. Money transfer.Но не видях да пише за някаква такса.А нормалния трансфер за около 2-3 дни е 2 евро.Някой ползвал ли е новата услуга,ако е нова разбира се.

• 3 месеца по-късно...

Има ли безплатен начин за верифициране на пейпал акаунт?

Има ли безплатен начин за верифициране на пейпал акаунт?

Той е безплатен, защото след проверката сумата се връща в сметката ви

Това го знам но проблемът е че нямам кредитна/дебитна карта,а парите вътре са от ptc.Следователно някакъв трик,за да ми го отчете верифициран или нещо подобно.Без реално да имам карта или банкова сметка,защото някой неща искат да е верифициран.

Това го знам но проблемът е че нямам кредитна/дебитна карта,а парите вътре са от ptc.Следователно някакъв трик,за да ми го отчете верифициран или нещо подобно.Без реално да имам карта или банкова сметка,защото някой неща искат да е верифициран.

Свържете се с поддръжката им и си пригответе лична карта

Благодаря ще опитам не се бях сещал досега.Нещо не намирам къде е може ли линк,търсех,но не намерих къде точно е.

Редактирано от 1m2o (преглед на промените)

Благодаря ще опитам не се бях сещал досега.Нещо не намирам къде е може ли линк,търсех,но не намерих къде точно е.

https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/home/

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,днес забелязах(мисля,че е нещо ново)тази опция в Пайпал акаунта-Top Up Account (Instantly).Явно да ти пристигат веднага парите в банката.....не съм сигурен.Цяла дейност е в три стъпки-1. Payment details 2. Information verification 3. Money transfer.Но не видях да пише за някаква такса.А нормалния трансфер за около 2-3 дни е 2 евро.Някой ползвал ли е новата услуга,ако е нова разбира се.

Попитах и в други форуми,никой още не го пробвал.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Към момента има ли банки които да не удържат нищо при теглене на суми от PayPal към банкова карта VISA Electron (Възстановяване/получаване на средства по картова сметка чрез Международна Картова Организация) ?

Какви данни трябва да дам на търговец от Алиекспрес, за да ми възстанови пари ?

Никъде не намерих информация.

Име и фамилия, e-mail, нещо друго ?

Какви данни трябва да дам на търговец от Алиекспрес, за да ми възстанови пари ?

Никъде не намерих информация.

Име и фамилия, e-mail, нещо друго ?

Единствената необходима информация е имейла,с който сте се регистрирали в PayPal.

Единствената необходима информация е имейла,с който сте се регистрирали в PayPal.

Благодаря ти!

nqkoi moge li da mi pomogne. polu4ih syob6enie za pla6tane v pej pal no ne moga da se registriram v tozi pej pal. stigam do parola i ot tam natatyk gre6na parola.kakvo da pravq

nqkoi moge li da mi pomogne. polu4ih syob6enie za pla6tane v pej pal no ne moga da se registriram v tozi pej pal. stigam do parola i ot tam natatyk gre6na parola.kakvo da pravq

Пишете,че имате съобщение за плащане,а в същото време нямате регистрация [emoji15].Най-вероятно има грешка и превода не е за вас.

na men osnovnoto mi pitane e za6to ne moga da se registriram v pej pal

Извинявай за упрека,но пиши на кирилица.Ако обичаш,обясни какви действия извършваш,че да не иска да ти приеме регистрацията.

• 5 месеца по-късно...

Регистрацията в PayPal е елементарна, добавянето на банковата карта е малко по-трудно vijte.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.