Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

А как се прави това?

Има бутон за верификация, сега не ми се отваря за да го търся

П.П. Ма ти верно си голям мързел!!! http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=51860&view=findpost&p=551207

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Елементарно - отиваш с картата до близък банкомат, гледаш последните 5 транзакции, и на едната от тях ще пише Пейпал 3312 (кодът е примерен, четифицифрен).Вземаш си този код, останалото е лесно, въвеждаш го, и си готов.Аз също ще си правя от ПИБ карта, защото ми е най-близо, и защото всичкия си hardware го купвам от човек, комуто внасям по сметката предварително, за да не плащам на кръвопийците от Еконт за наложен платеж.А вас какво ви накара да изберете тая банка, а не Райфайзен, например ?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Работата е в това че не ми взимат това 1,5 евро и не получавам номерчето.Вече цъкнах бутона.

Хора, мога ли да си изкарам карта от ПИБ като нямам 18 години на мое име, в смисъл може ли родител да изкара на мое име от ПИБ!

• 4 седмици по-късно...

Така,много ще съм благодарен ако ми разясните как става цялата работа. Значи имам дебитна карта - виза електрон там тея детските на дск. искам до утре да си напрая акаунт в пейпал и да платя на някой си 3 британски лири. и да попитам,каква е разликата в различните акаунти,и взима ли ти пари за ъпгрейд

• 2 седмици по-късно...

Така от веднъж не става, трябва да се активира акаунта, което отнема няколко дни и взема около 3 лева, които по късно ти възстановява.

И аз имам въпрос. Вчера тръгнах да си я активирам, иска да въведа код от транзакцията. Знам, че банкоматите имат такава опция и не ми се ходи до централния офис. Колко ще ми излезе, ако искам да проверя последните си 5 транзакции от ЦКБ банкомат и от такъв на Райфаизен? Благодаря Ви предварително...

Проверих тук, но не го намирам

Забравих да кажа, че картата ми е към ЦКБ

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Привет, отново днес проверих, има превхрърляне на 2,93 лв. на сметката ми по същото време 19 часа вчера, коато си активирах картата в paypal. Отивам в офиса на ЦКБ към и им казвам, че искам списък с транзакциите по картата от началото на месеца, т.е. откакто ми е картата. След малко уточнявам, че му трябва за активиране на картата в Paypal и жената ми казва, че код няма. Попитах я кога да го очаквам и ми отговори, че само Paypal знаят. Нормално ли е? Казаха ми приятели, че не се славят с бързината си, но все пак...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Привет, отново

днес проверих, има превхрърляне на 2,93 лв. на сметката ми по същото време 19 часа вчера, коато си активирах картата в paypal.

Отивам в офиса на ЦКБ към и им казвам, че искам списък с транзакциите по картата от началото на месеца, т.е. откакто ми е картата. След малко уточнявам, че му трябва за активиране на картата в Paypal и жената ми казва, че код няма. Попитах я кога да го очаквам и ми отговори, че само Paypal знаят.

Нормално ли е? Казаха ми приятели, че не се славят с бързината си, но все пак...

Опитай след поне три дни, най-добре след седмица
  • 2 месеца по-късно...

Искам да попитам как стоят нещата в момента с получаване на пари през пейпал.Знам че преди време май неможеше.Дали сега може и какво е нужно.Моят акаунт е обикновен-не е бизнес.Сумата която ще ми пращат е 100 евро.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Може разбира се! Нужно е да има кой да ти праща пари :) Малко шегичка! А иначе само си регистрираш картата в ПейПал и си готов!

Може разбира се! Нужно е да има кой да ти праща пари :P Малко шегичка! А иначе само си регистрираш картата в ПейПал и си готов!

Значи не ми трябва да ъпгрейдвам акаута?Ако е сигурно да казвам да пращат а:P ?

И колко такса ще ми дръпнат за 100евро?

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Ами мисля, че имаше някакъв лимит в парите относно вида на акаунта, но за 100 евро едва ли ще има проблем. За таксата не знам каква ще е. На мен не са ми пращали пари, но пък са ми връщали пари от покупки от E-bay и не са ми вземали такси. Може би някой който е получавал пари да каже!

Ами мисля, че имаше някакъв лимит в парите относно вида на акаунта, но за 100 евро едва ли ще има проблем. За таксата не знам каква ще е. На мен не са ми пращали пари, но пък са ми връщали пари от покупки от E-bay и не са ми вземали такси. Може би някой който е получавал пари да каже!

няма проблем, имах преди време трансфер към 250 долара, само после за транфер към картата имаше такса

няма проблем, имах преди време трансфер към 250 долара, само после за транфер към картата имаше такса

Е колко де :P
  • 3 седмици по-късно...

Искам да се регистрирам в paypal,но когато вляза в сайта всичко е оплескано.Няма никакви картинки за фон и някакси целият сайт е разместен.Да не говорим,че единственото,което виждам е текст.Някакъв проблем ли имат?Моля,който има информация да сподели. :) Благодаря предварително! :D

При мене е ОК! Пробвай с друг браузър!

Пробвах с Firefox,IE и Chrome без резултат. :rolleyes: Ето как изглежда проблема http://img833.imageshack.us/img833/4186/problemm.png .Пробвах и с изтриване на история и там боклуци с Advanced system care,ccleaner и опцията на windows,но отново без резултат. Преди малко си сложих опера и сайта е ок. :) Благодаря за отделеното внимание icemans! :rolleyes:

Редактирано от jamc (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, имам нов сайт, който има и платена услуга. Така като мисля да направя плащанията по paypal искам да попитам как може да направя директен линк към превеждането на парите, смисъл както е направено плащането на hostgator за хостинга. Искаш дадена услуга, цъкаш на линка, влизаш си в акаунта и плащаш. Искам да го направя по този начин, защото потребителите няма да си блъскат главата и да се чудят как да платят... Благодаря предварително.

paypal си имат API. влез им в сайта, прочети им документацията.

• 1 месец по-късно...

1. Ще получавам пари. Имам банкова сметка, но как да ги обвържа с регистрацията в PayPal? Виждам само полета за въвеждане на номер на кредитна/дебитна карта, но нищо повече. А имам само сметка (с IBAN и BIC), а не виждам полета за това. 2. Освен това ми казаха, че трябва да отида до банката и от там да ми дадат някакъв номер, който да използвам - за какво, не знам. Можете ли да ми разясните как става цялата процедура. В статията в сайта е описано как се регистрира карта, а аз нямам.

Когато си регистрираш картата в pAYpAL, ти генерираш код, който получава банката, от където ти е издадена картата. Отиваш в банката и те ти го дават и го въвеждаш после в регистрацията си.

Когато си регистрираш картата в pAYpAL...

Ако имам сметка, но нямам карта? Мога ли да регистрирам сметката и как става?

Ако имам сметка, но нямам карта? Мога ли да регистрирам сметката и как става?

По принцип, когато имаш карта, в банката ти искат номера на сметката. Т.е. регистрира се картата, но се ползва сметката. Отиди в банката и там ще те светнат най-добре. Все пак мисля, че в PayPal регистрират само карти..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.