Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

post-8725-1224159183_thumb.jpg

Отзовавам се със зов за мнение какво по точно означава най-горната, последна транзакция и защо ме пита да плащам или не.

Цялата работа е там, че си поръчах нещо, платих си за него(очевидно по първите 2 транзакции) и след тов го отказах, но пък тази последна незавършена транзакция с въпрос да платя или не не изглежда като превод към мен, а обратното.. Или поне 50/50. Леко съм объркан, идеи? Публикувано изображение

Благодарско.

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

post-8725-1224159183_thumb.jpg

Отзовавам се със зов за мнение какво по точно означава най-горната, последна транзакция и защо ме пита да плащам или не.

Цялата работа е там, че си поръчах нещо, платих си за него(очевидно по първите 2 транзакции) и след тов го отказах, но пък тази последна незавършена транзакция с въпрос да платя или не не изглежда като превод към мен, а обратното.. Или поне 50/50. Леко съм объркан, идеи? Публикувано изображение

Благодарско.

По това което виждам на 11.10 си направил плащане което е успешно.

А какво си правил на на датата 16.10 ти си знаеш,но плащане няма към никого(транзакцията е в режим на изчакване).Имаш две опциии както е видно:

-да платиш

-да откажеш

Избора е твой!

Здравейте! Имам карта Visa Electron на ЦКБ. Някой пробвал ли е с такава дали има проблеми в PayPal? Аз се регистрирах, но още картата ми не е verified, трябва да отида до банката и да видя кода, както и да си активирам интернет банкиране. Мислех си дали да не си взема MasterCard на СЖ Експресбанк в долари. Кое бихте препоръчали?

Здравейте!

Имам карта Visa Electron на ЦКБ. Някой пробвал ли е с такава дали има проблеми в PayPal? Аз се регистрирах, но още картата ми не е verified, трябва да отида до банката и да видя кода, както и да си активирам интернет банкиране.

Мислех си дали да не си взема MasterCard на СЖ Експресбанк в долари.

Кое бихте препоръчали?

Имам Visa Electron Към ЦКБ-то и е перфектна за Пейпал. Нямам никакви проблеми с нея. Относно за кода изчакай няколко дена и тогава отиди до банката. Поискай си извлечение на последните няколко транзакции и там ще го видиш.

А пък Master Card доколкото знам няма да ти свърши работа. Visa Electron му е му е майката. Публикувано изображение

А пък Master Card доколкото знам няма да ти свърши работа. Visa Electron му е му е майката. Публикувано изображение

Глупости. MasterCard си е истинска кредитна карта и си работи като слънце с PayPal...

Здравейте. Наскоро се регистрирах в paypal. Имам дебитна карта ВИЗА ЕЛЕКТРОН от СГ експресбанк, и когато въвеждам данните за добавяне на картата към пейпал акаунта ми излиза: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Как мога да реша този проблем?? Сигурно въпроса е тривиален, банален и тъп ;) за вас и съжалявам.

Здравейте, някой случайно да е решил проблема с трансфера на пари към картата, защоъто при мен упорито продължава да си ми ги обръща в лева без моето желание. Писах им мейл и чакам отговор но засега няма нищо. Ще бъда адски благодарен ако някой помогне защото доста зфдраво ни цакат в курса на това евро. Поздрави и Благодаря предварително.

Явно този проблем е нерешшим, затова аз си регистрирах една левова Виза поне да не ме цакат и в бг 2 пъти в курса, но наистина е жалко че такава голяма компания като paypal се цигани по този начин. Поздрави!

paypal са едни от най-големите мошеници... само потърси в google за paypal horror stories....

Всичко точно, ОК вертифицирах си картата, но тоя PayPal code незнам от къде да го взема. Имам разходи от 1.50 по сметката, но като въведа последните четири цифри от номера на транзакцията ми пише:

You have entered an invalid PayPal code. Please check your card statement for a ?1.50 EUR charge and find the 4-digit PayPal code for the charge.
Данните ги вземам от банково извлечение към дебитната ми карта Visa Electron от Пощенска Банка. Къде бъркам и какво трябва да направя за да намеря този код? Благодаря Ви предварително

Здравейте, имам следния въпрос: В картата ми ( MasterCrad ) имам към 150лв , обаче в Paypal акаунта ми пише че нямам нито Евро, нито Долари. Как да стане че да превърна левовете в Евро примерно? Видях че попринцип от Paypal може да се обръщат валути, но няма левове.

Здравейте, имам следния въпрос: В картата ми ( MasterCrad ) имам към 150лв , обаче в Paypal акаунта ми пише че нямам нито Евро, нито Долари. Как да стане че да превърна левовете в Евро примерно?

Видях че попринцип от Paypal може да се обръщат валути, но няма левове.

PayPal не е чейндж бюро!Съвета ми е ако не знаеш какво правиш да не го правиш.Прочети отначало тази тема.

@H1pNoTiC относно четирицифрения код за верификация много ясно е показано:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Погледни си транзакцията от 1.5EURO(от извлечението на банката ти) и ще се справиш :P

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Практически, за да може да използвате paypal ви трябва кредитна карта VISA (забележете, че VISA electron е възможно да не ви свърши работа) или MasterCard. След като сте се сдобили с въпросната карта, можете да създадете акаунт в paypal и да изпращате пари.

Цял ден чета темата + тази за Ebay и накрая какво да видя - изисква се кредитна карта Публикувано изображение

Явно няма да си купя нищо.

Цял ден чета темата + тази за Ebay и накрая какво да видя - изисква се кредитна карта Публикувано изображение

Явно няма да си купя нищо.

Не си чела внимателно: освен кредитна също и дебитна.

Не си чела внимателно: освен кредитна също и дебитна.

Къде го пише това?

Публикувано изображение Нещо не мога да се ориентирам.Много ми е объркана темата.

ПП:Изчезна това,което исках да поръчам Публикувано изображение

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Къде го пише това?

Публикувано изображение Нещо не мога да се ориентирам.Много ми е объркана темата.

ПП:Изчезна това,което исках да поръчам Публикувано изображение

Пише го! --->Help Center - Solution:

" PayPal supports a large number of credit cards, including Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club and EnRoute. Depending on your processor, Payflow Pro also supports level 2 and level 3 Purchasing Cards (P-Cards). Check cards or debit cards with either a Visa or MasterCard logo are supported and treated just like a credit card.

Card types that are currently not compatible with PayPal Merchant Services are:

Procurement and private label credit cards (such as a department store credit card).

Debit cards requiring a numeric password and pin-pad for entry."

Нека всеки който задава въпросите си тук чете първо всичко което е написано на страницата на PayPal и ако не намери отговора там да го задава тук,така е и по-лесно за всички на който някой желае да отговори.

Пише го! --->Help Center - Solution

Сега се убедих че е така.Не се зачитах по надписите на английски,за това и не съм го видяла.Мерси много.

Поне ще знам,така или иначе се отказах от покупката.

Здравейте, прочетох темата "Всичко за PayPal", но не ми стана ясно как да се регистрирам като "personal" или "premier". Разбрах, че за "premier" таксата май била малко по скъпа за транзакции и други.., но пък "personal" има някакъв по малък лимит или нещо такова ли? Картата ще я ползвам за пазаруване от eBay. Ще се радвам да ми отговорите. И м/у другото ще се регистрирам с карта за online пазаруване на банка ДСК и онзи 4-ри цифрен код ще мога ли да го видя в сайта на ДСК при превеждането на 1.50 евро или трябва да взема извлечение от банката? Картата мисля, че е MasterCard. Ако може да ми отговорите на въпросите ще съм ви много благодарен ;)

Редактирано от nikirz (преглед на промените)

Здравейте, прочетох темата "Всичко за PayPal", но не ми стана ясно как да се регистрирам като "personal" или "premier". Разбрах, че за "premier" таксата май била малко по скъпа за транзакции и други.., но пък "personal" има някакъв по малък лимит или нещо такова ли? Картата ще я ползвам за пазаруване от eBay. Ще се радвам да ми отговорите. И м/у другото ще се регистрирам с карта за online пазаруване на банка ДСК и онзи 4-ри цифрен код ще мога ли да го видя в сайта на ДСК при превеждането на 1.50 евро или трябва да взема извлечение от банката? Картата мисля, че е MasterCard. Ако може да ми отговорите на въпросите ще съм ви много благодарен ;)

Картата няма значение на коя банка е.Лимита на "personal" акаунта е единствено за получаване на определена сума дневно(500EURO).4-ри цифрения код го взимаш или от личното си извлечение,или като отидеш в банката на място и направиш справка.Ако имаш online банкиране проследяваш транзакцията (1.50 евро)където е кода.

Картата няма значение на коя банка е.Лимита на "personal" акаунта е единствено за получаване на определена сума дневно(500EURO).4-ри цифрения код го взимаш или от личното си извлечение,или като отидеш в банката на място и направиш справка.Ако имаш online банкиране проследяваш транзакцията (1.50 евро)където е кода.

мерси за бързия отговор :baby:

Преди малко си взех дебитна карта MasterCard нa Експресбанк и се опитвам да я добавя с PayPal, но получавам следното съобщение: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. На някой случвало ли му се е?

Преди малко си взех дебитна карта MasterCard нa Експресбанк и се опитвам да я добавя с PayPal, но получавам следното съобщение: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

На някой случвало ли му се е?

А пари в тази карта има ли?Ако пък я верифицираш задължително освен минималния неснижаем остатък трябва да имаш минимум 1.5 EURO.Ако имаш последните две условия пробвай пак да я аднеш и чак тогава звъни на банката ти за да ти кажат къде е проблема.Пишеш "преди малко" - колко малко е това?Защото това "малко" може да е толкова малко че дори картата ти да не е активирана още. :offtopic_s:

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

А пари в тази карта има ли?Ако пък я верифицираш задължително освен минималния неснижаем остатък трябва да имаш минимум 1.5 EURO.Ако имаш последните две условия пробвай пак да я аднеш и чак тогава звъни на банката ти за да ти кажат къде е проблема.Пишеш "преди малко" - колко малко е това?Защото това "малко" може да е толкова малко че дори картата ти да не е активирана още. :huh:

Изглежда не е била активирана. А иначе пари има :) Взех я сутринта, но явно им трябва повече време, а и освен това нещоо не им работеха много добре системите, което допълнително може да е забавило нещата. Вече работи.

Имам карта VISA Electron в български лева. Искам да я регистрирам в PayPal. Главно ще искам да ми се превеждат суми в нея (в 1 сайт имам възможност да участвам като дизайнер и начинът за получаване е чрез PayPal - каквото и да значи това).

1. Картата ще свърши ли работа?

2. Кой акаунт трябва да избера (Personal или Premier)?

3. Колко често и какви суми мога да прехвърлям от PayPal акаунта си към VISA-та? (това не ми е голям проблем, но все пак да знам)

4. Какви данни трябва давам, за да могат да ми се прехвърлят парите?

5. Ако регистрирам VISA-та ще мога ли да я обвързвам с други сайтове?

6. Каква информация трябва да дам на човека отсреща, за да може той да ми прати сумата?

Здравейте, взех си вече картата и тези дни ще се регистрирам в paypal и после в ebay, но само не разбрах като четох първата страница на "Address Line 1" адреса където е регистрирана картата или нещо такова или адреса където живея аз да пиша? А на "State / Province / Region" трябва ли да пиша нещо и на "Postal Code" пощенският код на града ли да пиша? Ще съм много благодарен ако ми отговорите Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.