Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Я ги вижте недораслите мошенници.Тръгнали да хващат БАЛАМИТЕ. Ама ЯДЕЦ.Публикувано изображение

Ама явно има още такива дето се хващат на въдицата.

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Я ги вижте недораслите мошенници.Тръгнали да хващат БАЛАМИТЕ. Ама ЯДЕЦ.Публикувано изображение

Ама явно има още такива дето се хващат на въдицата.

има ги много, защо иначе ще правят репортажи и предавания по bTV (Репортерите)

;):wors:

има ги много, защо иначе ще правят репортажи и предавания по bTV (Репортерите)

:):speak:

Ха! Всеки се мъчи да припечели някак.. А разсеяни и невнимателни хора-бол. Публикувано изображение Просто внимавайте, после не мошеника, а ние ще сме виновни ако ни метнат, защото мошеници винаги ще има, а нашото невнимание може да се промени :P

Ако има въпроси, давайте. Ако ли не(и иначе)-наздраве.

А сигурни ли сте, че ще стане с Виза Електрон, щото аз имам един акаунт, който не е verified, и като тръгна да добавям карта в Card Type има опцията само за Виза, Мастър, Дискавър и Америкън Експрес, т.е без Виза Електрон Публикувано изображение:

Редактирано от bojidart (преглед на промените)

А сигурни ли сте, че ще стане с Виза Електрон, щото аз имам един акаунт, който не е verified, и като тръгна да добавям карта в Card Type има опцията само за Виза, Мастър, Дискавър и Америкън Експрес, т.е без Виза Електрон Публикувано изображение :

VISA Electron си поставя в тип VISA

VISA Electron си поставя в тип VISA

Страшно ти благодаря ;)

Направих си заявка за Виза Електрон в ПИБ. До 5 дни трябва да е готова.

А като си влезох в акаунта в PayPal, видях, че от преди съм си го ъпгрейднал на Premier.Добре ли е така, или да го върна по някакъв начин на личен?

• 3 седмици по-късно...

Страшно ти благодаря :huh:

Направих си заявка за Виза Електрон в ПИБ. До 5 дни трябва да е готова.

А като си влезох в акаунта в PayPal, видях, че от преди съм си го ъпгрейднал на Premier.Добре ли е така, или да го върна по някакъв начин на личен?

С Individual може да се продава и купува, premier е с екстри, които се и заплащат.. Ако не са ти нужни, individual е по-додбър избор. За екстрите виж help-a :)

Още един въпрос - банковото извлечение на място ли трябва да отида да си го взема...? Благодаря!

Още един въпрос - банковото извлечение на място ли трябва да отида да си го взема...?

Благодаря!

АКо имаш интернет банкиране, не. В противен случай да. И поискай подробна справка за да видиш и кода от paypal

АКо имаш интернет банкиране, не. В противен случай да. И поискай подробна справка за да видиш и кода от paypal

Точно заради кода от пейпал ми трябва въпросното извлечение. Мерси :help:

Чакам превод на добра сума в пейпал, но проблемът е че ще ми ги пратят на 1 Април, а картата ми най-вероятно няма да е готова дотогава (понеже тия банки са много бавни, само за преиздаване на дебитна карта чаках две седмици). Интересува ще мога ли да получа сумата в акаунта си при това положение и по-късно като добавя картата да си ги дръпна?

Чакам превод на добра сума в пейпал, но проблемът е че ще ми ги пратят на 1 Април, а картата ми най-вероятно няма да е готова дотогава (понеже тия банки са много бавни, само за преиздаване на дебитна карта чаках две седмици). Интересува ще мога ли да получа сумата в акаунта си при това положение и по-късно като добавя картата да си ги дръпна?

ще можеш, няма никакъв проблем за това

Здравейте имам следния проблем на 11 март се регистрирах с кредитна карта от ОББ веднага ми пратиха една сума която си седи в сметката в PayPal след около 3 дена ми излезна и транзакцията с кода потвърдих си картата като си влезна ми изписва Status: Bulgarian - Verified (New) но също така ми дава Your account access is limited Steps to Remove Limitations To Do Date Limited Required Response Status Action Mar. 11, 2008 Enter your four-digit PayPal code for Visa Card XXXX-XXXX-XXXX-ХХХХ Information Submitted Complete Mar. 11, 2008 Fax or upload documentation Photo ID Waiting for your response Proof of Address Waiting for your response изпратих им сканирани лична карта паспорт фактура от М-тел и от Софийска вода и никакво движение доссега вече почти 20 дена. Никакви отговори на писмата ми а никой не издава тук фактури на английски за да си докажа адреса дори и банката ми казаха че могат да ми дадат удостоверение за картата че е на този адрес и това име регистрирана но на БГ само. Акаунта е Премиер.... някой минавал ли е през този ад за да сподели как е решил проблема ако го е решил де.

Здравейте, Предстои ми да си открия дебитна карта Visa Electron за разплащане на битови сметки,но искам да я използвам също и аз онлайн пазаруване чрез системата paypal. Понеже чета много конфликтни мнения в интернет,бихте ли ми казали коя банка няма да ми направи проблем с paypal? Засега съм се спрял на банка ДСК Благодаря предварително

• 3 седмици по-късно...

Пак съм с въпрос. Картата ми е регистрирана успешно като verified и съм изтеглил пари от акаунта в Пейпал към картата (Виза електрон на ПИБ). В акаунта статуса на транзакцията е completed - т.е. парите трябва да са в картата, но като си проверя сметката на банкомат никакви пари не са се появили - нито withdraw-а, нито 1,5 евро за проверка на картата.Забавянето вече е 6-и ден. Нормално ли е това? За колко време изтеглените от акаунта пари се появяват в картовата ми сметка?

6-7 дни е нормално за ПИБ, ако имаш интернет банкиране можеш там да гледаш вместо да проверяваш на банкомат

6-7 дни е нормално за ПИБ, ако имаш интернет банкиране можеш там да гледаш вместо да проверяваш на банкомат

Ами значи ще почакам още малко. А за е-банкирането наистина все повече се замислям напоследък.

Само един лек въпрос: За PayPall каква карта трябва. В смисъл трябва ли да е чиста Visa или може да е и Visa Elektron?! За Mastercard няма да питам - явно няма друг по-евтин вариант от нея. Благодаря!

Само един лек въпрос: За PayPall каква карта трябва. В смисъл трябва ли да е чиста Visa или може да е и Visa Elektron?! За Mastercard няма да питам - явно няма друг по-евтин вариант от нея. Благодаря!

Може и Виза Електрон - с моята от ПИБ нямах никакъв проблем с регистрацията, както и други, написали по-горе в темата. Между другото избрах ПИБ, защото уж таксите им са най-ниски.

• 1 месец по-късно...

Здравейте, имам вече регистрация в Paypal - Premier Account, имам също verifyed дебитна карта VISA Electron към ПИБ, имам и един въпрос

Какви са лимитите ми на получаване на пари в момента и как мога да направя неограничени получаванията на пари в дебитната ми карта, защото чета че има ограничения в броя транзакции и сумите. Също искам да вържа PayPal с моя сайт и да ми се плаща оттам.

Съжалявам, ако малко съм сменил темата, но въпросът ми е належащ

дублиран текст

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, имам вече регистрация в Paypal - Premier Account, имам също verifyed дебитна карта VISA Electron към ПИБ, имам и един въпрос

Какви са лимитите ми на получаване на пари в момента и как мога да направя неограничени получаванията на пари в дебитната ми карта, защото чета че има ограничения в броя транзакции и сумите. Също искам да вържа PayPal с моя сайт и да ми се плаща оттам.

Съжалявам, ако малко съм сменил темата, но въпросът ми е належащ

Доколкото знам лимитите са за изпращане (ако на сайта не е указано друго). За сайта: http://www.dummies.com/WileyCDA/DummiesArt...te.id-2980.html

ахам благодаря, а знаете ли как се свързва Paypal със сайт? Ако някой може да помогне сам готов да си платя.

ахам благодаря, а знаете ли как се свързва Paypal със сайт? Ако някой може да помогне сам готов да си платя.

Влизаш на сайта им и там пише!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.