Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

В кои страни e възможно paypal да ти потвърди адреса?

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

С две думи ако съм аднал в Paypal акаунта си Master Card или Visa ще мога ли да получа реално пари?

Тук на въпроса ми никой не отговори..Ето дословно официалния отговор на PayPal:

("...If you have a credit or debit card on your PayPal account which displays

the Visa logo and you'd like to withdraw funds from your PayPal balance

to your card, here's what you need to do:

1. Log in to your account at https://www.paypal.com/.

2. Click the 'Withdraw' subtab.

3. Click 'Transfer funds to your card'.

4. Fill in the required boxes.

5. Click 'Continue'.

Note:

· Due to local regulations and issuing bank guidelines, it's not

possible to withdraw funds to all credit/debit cards

· There is a minimum and maximum withdrawal limit to withdraw funds

to your card. To view your maximum withdrawal limits, log in to your

account and click 'View Limits' on the Account Overview page.

· Click 'Fees' at the bottom of any PayPal webpage to view the fees

for withdrawing funds to your card

· It usually takes 5-7 working days for your funds to post to your

card balance. It may be longer depending on your card issuer. For

additional questions, contact your card issuer.)

Получаването на пари вече е възможно и доста улеснено. ;) Успех на всички!

може да си изкараш карата Visa elektron това е дебитна карта и почти всяка банка ги издава аз имам от Първа инвестиционна и счм се регнал с нея а ако исакш само VISA тоест кредитна обаче без кредит провери в Райфаизен те мисля че имаха такава услуга но не съм на пълно сигурен.

Сега не мога точно да разбера каква е разликата между кредитна и дебитна карта. От мненията в темата разбирам че при дебитната карта не се получава разпечатка, и следователно не можем да въведем 4 цифрения ПИН в PayPal акаунта си (след като дръпнат 1.5 евро).

Сега не мога точно да разбера каква е разликата между кредитна и дебитна карта. От мненията в темата разбирам че при дебитната карта не се получава разпечатка, и следователно не можем да въведем 4 цифрения ПИН в PayPal акаунта си (след като дръпнат 1.5 евро).

Ако имаш активирано електронно банкирате там има движение по сметка в която се появява този код

Това би трябвало банката издател да ти каже(за дебитната карта).Те би трябвало да знаят какви движения по сметката има,а от там

и този трансфер от 1.5 EURO .Попитай банката си.

за да можете да изтеглите пари от пейпал трябва в status на credit cards да имате едно такова "Accepts PayPal withdrawals " - май не става с всяка карта или всяка банка защото имам три регистрирани карти от бг банки и само срещу една от тях имам това

Някой да може да ми обясни, защо аз немога да регистрирам своята Visa Electron. След като добавя всичката информация във формата за добавяне на карта и натисна OK ми излиза грешка "You card has been denied by th bank, please contact..." и т.н? Прочетох в минали постове, че трябвало да се активира от банкомат. Аз бях се обадил в банката, но ми казаха, че това може да се получи, ако няма пари в картата. Аз наистина от доста време не съм вкарвал пари в тази карта и имало остатък откъм 2 лева и нищо... Ако проблема е при активирането как мога да я активирам през банкомат или каквото и да било!?

нямаш достатъчно пари в картата това е причината.

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

абе получава се разпечатка естествено аз така се регистрирах и си верифаинах акаунта в пеипал получава се разпечатка ак обясниш добре на служителите в банката какво точно ти трябват , дано случиш на компетентни

Send. Receive. Withdraw to a U.S. Bank Account or a card.

Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account. In addition, withdraw to a credit, debit, or prepaid card in countries marked with a (+).

България е отбелязана с плюс

Никъде не пише, че картата трябва да е от US банка!!!

Също така като влезеш в акаунта си и поискаш да си изтеглиш парите има 2 опции. Само при опцията "Transfer funds to your bank account" е отбелязано, че банковата сметка трябва да е в US банка. Ограничението при теглене към карта е това, че картата трябва да е с логото на Master Card или Visa.

Повечето Visa и Master Card, издадени от България не стават за този плюс.. Някой го спомена дори. За това твърдях че не става.. от надписа на пейпал, че може, до самото можене със повечето карти може да има дупчица..

Че кредитната е по-престижна, много по-скъпа ( във всички разклонения.. ), както и, че можеш да теглиш повече отколкото имаш-т.е. малък кредит, който връщаш до един/два месеца в зависимост от банката... В някои по-малки държави/градове няма поддръжка примерно на Visa Electron и Maestro, а на кредитни има.. Ей такива неща накратко..

За разпечатката питаш банката и е ти издадат, надали е голяма сумата(може и да е безплатно за по-добрите банки).

:wors:

Здравейте,въпроса който имам е следния,регистрирах си VISA Electron в Paypal всичко е точно даже плащам два пъти с нея,получих и въведох този четири цифрен код за да получа статус Verified,въведох го преди два дни ,но все още съм Unverified.На вас след колко време акаунта ви стана Verified след въвеждането на кода. Благодаря ви предварително.

Здравейте,въпроса който имам е следния,регистрирах си VISA Electron в Paypal всичко е точно даже плащам два пъти с нея,получих и въведох този четири цифрен код за да получа статус Verified,въведох го преди два дни ,но все още съм Unverified.На вас след колко време акаунта ви стана Verified след въвеждането на кода.

Благодаря ви предварително.

ако са правилните цифри веднага си verified при мен стана така

Редактирано от jadreniq (преглед на промените)

Здравейте,въпроса който имам е следния,регистрирах си VISA Electron в Paypal всичко е точно даже плащам два пъти с нея,получих и въведох този четири цифрен код за да получа статус Verified,въведох го преди два дни ,но все още съм Unverified.На вас след колко време акаунта ви стана Verified след въвеждането на кода.

Благодаря ви предварително.

нещо си объркал, ефекта е моментален

Ами сигурен съм че това е номера и след въвеждането ,мога веднага след това да го въведа пак,явно има проблем.

Ами сигурен съм че това е номера и след въвеждането ,мога веднага след това да го въведа пак,явно има проблем.

напиши какво имаш от извлечението да видим къде грешиш

Предполагам че не греша но все пак ето БЕ-1340502683|Плащане ПОС 1234PAYPAL--*EXPUSE 35314369001 GB. No.Номера който е подчертан.Kарта Visa electron от UNIONBANK работи ли в paypal.

Кода разбира се не е 1234

Редактирано от penev (преглед на промените)

Предполагам че не греша но все пак ето БЕ-1340502683|Плащане ПОС 1234PAYPAL--*EXPUSE 35314369001 GB. No.Номера който е подчертан.Kарта Visa electron от UNIONBANK работи ли в paypal.

Кода разбира се не е 1234

кода трябва да се намира между звездичката и "EXPUSE", това което смяташ за код не е това

Плащане ПОС PP *4067 EXPUSE 35314369001 GBR.

ПОС 1.50 EUR - PP *7501 EXPUSE/35314369001/GBR.

с червено е кода за верификация

Майками има една карта "Maestro", със лого същото на MasterCard, само че пише Maestro. Мисля че е за детските. Дали ще стане с тази?

Майками има една карта "Maestro", със лого същото на MasterCard, само че пише Maestro. Мисля че е за детските. Дали ще стане с тази?

не
  • 3 седмици по-късно...

Чета чета и така и немога да си отговоря на един въпрос...явно съм руса под прикритие...та..имам приятели,които искат да ми приведат пари от Англия и ми предложиха,че най-лесен начин е чрез paypal,пробвах да се регистрирам разбира се но се оказ,че дебитната ми карта е маестро на Хеброс бамк-сегашна Иникредит булбанк.Вчера подадох документи за Мастеркарт дебитна карта..та въпроса ми е ..да допъсна,че успея да я регистрам..което като гледам е сложно...после ще успея ли да тегля пари чрез нея от Paypal или ми трябва кредитна карта

Чета чета и така и немога да си отговоря на един въпрос...явно съм руса под прикритие...та..имам приятели,които искат да ми приведат пари от Англия и ми предложиха,че най-лесен начин е чрез paypal,пробвах да се регистрирам разбира се но се оказ,че дебитната ми карта е маестро на Хеброс бамк-сегашна Иникредит булбанк.Вчера подадох документи за Мастеркарт дебитна карта..та въпроса ми е ..да допъсна,че успея да я регистрам..което като гледам е сложно...после ще успея ли да тегля пари чрез нея от Paypal или ми трябва кредитна карта

докато не пробваш няма да разбереш, между другото аз мога да получавам но с дебитна VISA Classic от уникредит булбанк

няма нищо сложно и трудно от регистрацията, но може наистина да си руса ;)

за хора на които им е трудно мога да предложа да ги уредя с получаването срещу 5 лева плюс разноските по прехвърлянето

докато не пробваш няма да разбереш, между другото аз мога да получавам но с дебитна VISA Classic от уникредит булбанк

няма нищо сложно и трудно от регистрацията, но може наистина да си руса ;)

за хора на които им е трудно мога да предложа да ги уредя с получаването срещу 5 лева плюс разноските по прехвърлянето

е не съм руса но не се знае...мисля че щом става с виза ще стане и с Мастер ще става..мерси все пак

е не съм руса но не се знае...мисля че щом става с виза ще стане и с Мастер ще става..мерси все пак

Няма как да не се получи с master card ако стъпките на регистрация са коректни, а за това са достатъчни оснвни знания по английски и кнцентрация над обясненията, които са написани доста ясно преди и след регистрация. :) В тази тема на 1ва стр. не случайно е обяснено и на български, трудно ще е да не ти стане ясно след прочитане.

Visa Electron и Credit вршат същата работа при минимални такси поддръжка и превод(дори без такива при Electron от по-добрите банки-например Първа Инвестицинна), но изборът си е избор, дори и да има по-добри решения :beer:

Успех.

• 1 месец по-късно...

Интересуваме тоя код за премахване на лимита дето идва от 2-4 дена работни , та днес ми е трети ден и ходих до банката и ми дадоха разпечатка на плащанията ми с картата . Там беше и плащането на paypal 1.95 usd но нямаше никакъв код с 4 цифри просто това: PEYPAL *(POWERTEC) . Та въпроса ми е щом е дошло разплащането кода защо го няма , има ли възможност картата ми да не подържа разплащане с paypal защото не е кредитна ами предплатена иначе в интернет плащам с нея без проблем.

Аз до колкото знам PayPal работи само с кредитни карти, а плащането по интернет предполагм си го правил само за територията на страната!

Аз до колкото знам PayPal работи само с кредитни карти, а плащането по интернет предполагм си го правил само за територията на страната!

Плащам си скайпа , пазарувам от щатите , няма проблем с това, paypal ми прие регистрацията на карта обаче имам лимит 100 долара, та искам да го махна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.