Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Проблема при мен е ,че от мн опити съм използвал трите възможхости за искане на код за верификация и сега не знам как да го получа.С дебитна карта Виза електрон съм към Булбанк.Иначе при мен има същия проблем като при при bai_bradar и си мислех ,че е заради Bulgarian - Unverified статуса.Помогнете!

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Проблема при мен е ,че от мн опити съм използвал трите възможхости за искане на код за верификация и сега не знам как да го получа.С дебитна карта Виза електрон съм към Булбанк.Иначе при мен има същия проблем като при при bai_bradar и си мислех ,че е заради Bulgarian - Unverified статуса.Помогнете!

Пиши на поддръжката на paypal и се опитай да дадеш разумно обяснение защо от три опита НИТО един не е успешен.

Пиши на поддръжката на paypal и се опитай да дадеш разумно обяснение защо от три опита НИТО един не е успешен.

А къде трябва да се появи този номер след като дам Get number?Toва не мога да разбера

А къде трябва да се появи този номер след като дам Get number?Toва не мога да разбера

Като част от името на транзакцията. Ако ползваш електронно банкиране излиза като част от името, иначе трябва да поискаш от банката ПОДРОБНА справка за транзакциите по сметката

Аз писах вече на поддръжката на Пейпал но вече една седмица става и нямям никакъв отговор от тях. Незнам дали изобщо ще ми отговорят но ще почакам още малко

Ето линкове към снимките от проблема ми малко по горе

http://images22.snimka.bg/004723588-big.jpg

http://images22.snimka.bg/004723560-big.jpg

Пробвах и с различни браузъри mozilla и Explorer ефекта е същия, също изключих и антивирусната и пак няма ефект.

Писах на съпорта на Paypal но от там никой не ми отговаря вече една седмица. Голям съпорт имат няма що.

Помагайтее!!!

Човече това и на мен ми излиза, но след 1 до 2 опита се получава(ако покупката, за която плащам си е ОК, въпреки, че ако не е възможна покупката й за България, грешката я дава още в ebay при buy/наддаване). Но грешката може да идва от това, че пише доставка: до USA(въпреки,че тази грешка трябва да я дава в ebay..! Пробвай с друга покупка, която изрично е казано ship to: бля бля+Bulgaria(или Europe, EU и пр.)

Ако от няколко опита не става, издай си нова карта от читава банка! Това важи и за Romanista84, защото проблема надали е в paypal, а в банката му.. Paypal няма да се обадят в банката и да кажат Видите ли сега, нещо системата ви не бачка и транзакцията не излиза/не протича, по-сериозно защото ние сме paypal, тука не е тука-бачка-там-не-бачка! Публикувано изображение

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Сигурно съм направил стотици опити и не става а ако има проблем в банката защо на акаунта ми пише Bulgarian verified От пейпал никои не ми отговаря на емейлите и се отказах да се занимавам с тях изглеждат ми несериозни щом не обръщат внимание на потребителите си. Ще търся да си напазарувам това нещо от другаде.

Извинявам се, не на място цитиране. А при теб е възможно доставката да е само за Щатите и за това да не иска да го приеме

Да се вмъкна и аз между другото..Наистина може да е така:"Доставка само за Щатите".Не случайно писах в другата тема за Ebay че когато се купува и не е указано че пращат до България обезателно е нужно връзка с продавача и уточняване.А относно PayPal - ако всичко с кредитната или дебитната карта е наред няма начин да не ти вземат парите и да платят на когото и да е.Меко казано странни са мрънканията че PayPal не работи добре,поне аз не съм на това мнение.

EDIT: Нека бъде полезно за всички ползващи се от услугите на PayPal:

- плащайте с кредитни карти Mastercard или Visa

- плащайте с дебитни карти Mastercard или Visa и следете минималния неснижаем остатък в картата ви

- забравете за Visa electron и много от въпросите "коя банка" и "защо" ще отпаднат

- към днешна дата може да получавате пари само на карти с логото на Visa,или на банкова сметка в американска банка

Ако спазвате това няма да имате никакви проблеми с PayPal.Успех!

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Сигурно съм направил стотици опити и не става а ако има проблем в банката защо на акаунта ми пише Bulgarian verified

От пейпал никои не ми отговаря на емейлите и се отказах да се занимавам с тях изглеждат ми несериозни щом не обръщат внимание на потребителите си. Ще търся да си напазарувам това нещо от другаде.

Както и nikola59 спомена, проблема надали е в paypal, които не обръщат внимание на проблем, касаещ използването на системата им за преводи..

На друго място само ще те излъжат по-лесно, това е моето мнение.. подобни защити като paypal, здрав контрол и всичко останало надали би открил в google :angry:

Както и nikola59 спомена, проблема надали е в paypal, които не обръщат внимание на проблем, касаещ използването на системата им за преводи..

На друго място само ще те излъжат по-лесно, това е моето мнение.. подобни защити като paypal, здрав контрол и всичко останало надали би открил в google :angry:

Като допълнение PayPal винаги отговарят на зададен въпрос в рамките на 48 часа и то доста изчерпателно.Когато им се зададе въпрос системата автоматично те регистрира и получаваш мейл с потвърждение за това.

...колко пъти пробвах с различни Visi Electron на различни банки не мога и не мога една да адна. До колкото разбрах не се искат суми за да регистрираш карта, ако в това е проблема. На мен ми изписва, че информацията за картата ми е грешна, което не е вярно или адреса ми! Оставам наистина с убеждението, че само Visa се приема не знам при Вас как става!

...колко пъти пробвах с различни Visi Electron на различни банки не мога и не мога една да адна. До колкото разбрах не се искат суми за да регистрираш карта, ако в това е проблема. На мен ми изписва, че информацията за картата ми е грешна, което не е вярно или адреса ми! Оставам наистина с убеждението, че само Visa се приема не знам при Вас как става!

Никакъв проблем с Visa Electron от Първа Инвестиционна

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Извинявам се, че оклеветих малко Пейпал това което исках да купя от Ибей и не можех да платя с Пейпал, го купих от дуг сайт и го платих без проблем с Пейпал. Явно при мен проблема е някъде между Ибей и Пейпал и незнам защо продължава да не се получава покупката от Ибей. Но няколко пъти съм писал писма за помощ от Пейпал и на нито едно не си направиха труда да отговорят по какъвто и да е начин поне да ми бяха казали , че проблема не е при тях. Картата ми е Виза Електрон от банка ДСК.

Редактирано от bai_bradar (преглед на промените)

Да попитам и аз нещо интересно може би и за други. От скоро получавам малки суми (до 10$) в Пейпал акаунта си. Имам два акаунта(и двата персонални) на единия юзъра е ****@gbg.bg на другия е ****@gmail.com на този от гювеча имам лимит 100$ за изпращане които намаляват с времето :sobbing: на другия (джи мейла) лимита е 1000$. Та има ли връзка с какъв имейл се регистрираш що се отнася до лимита? Не искам да сменям вида на акаунтите защото не искам да ми дърпа проценти и други суми. Благодаря на всеки който внесе малко разяснения :wow:

Да попитам и аз нещо интересно може би и за други.

От скоро получавам малки суми (до 10$) в Пейпал акаунта си. Имам два акаунта(и двата персонални) на единия юзъра е ****@gbg.bg на другия е ****@gmail.com на този от гювеча имам лимит 100$ за изпращане които намаляват с времето :) на другия (джи мейла) лимита е 1000$. Та има ли връзка с какъв имейл се регистрираш що се отнася до лимита?

Не искам да сменям вида на акаунтите защото не искам да ми дърпа проценти и други суми. Благодаря на всеки който внесе малко разяснения :)

Email-а, който използваш няма никаква връзка с лимитите. Разликата се появява във вида на акаунта ти (personal, business и другия май беше premium) а и лимитите се премахват като се добави дебитна карта или VCC.

А защо използваш 2 акаунта като можеш да добавиш няколко email-а към един акаунт, и да получаваш плащанията на всеки един от тези email-и на този единствен акаунт?

Email-а, който използваш няма никаква връзка с лимитите. Разликата се появява във вида на акаунта ти (personal, business и другия май беше premium) а и лимитите се премахват като се добави дебитна карта или VCC.

А защо използваш 2 акаунта като можеш да добавиш няколко email-а към един акаунт, и да получаваш плащанията на всеки един от тези email-и на този единствен акаунт?

Просто не съм знаел, че мога на един акаунт да добавя няколко мейла.

Относно разликите - и двата са Personal и Unverified само че този с лимит 100$ е Bulgarian а този с вече 1500$ лимит е Austrian (в Австрия съм) предполагам от тук идва разликата.

А мога ли да анулирам акаунт и как става?

И ако мога, след това независимо кой от двата мейла дам ще получавам на един акаунт ако правилно съм разбрал така ли?

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

А мога ли да анулирам акаунт и как става?

И ако мога, след това независимо кой от двата мейла дам ще получавам на един акаунт ако правилно съм разбрал така ли?

1. За изтриване на акаунт отиваш в Profile - Close Account.

2. Така мисля, не съм пробвал.

Здравейте, моля за помощ имам чакаща за плащане стока от ebay,но днес получих в пощата си писмо, че от paypal ми искат Expanded Use Number, незнам добре английски език но доколкото разбирам това е някакъв код за премахване на лимита или нещо подобно. Обръщам се към вас накратко някой да ми обясни от къде да го получа този код и за какво служи. Нямах възможност да прегледам дали има такава информация от предишни постове затова се извинявам ако се повтаря тази тема. Благодаря предварително!

Здравейте,

моля за помощ имам чакаща за плащане стока от ebay,но днес получих в пощата си писмо, че от paypal ми искат Expanded Use Number, незнам добре английски език но доколкото разбирам това е някакъв код за премахване на лимита или нещо подобно.

Обръщам се към вас накратко някой да ми обясни от къде да го получа този код и за какво служи.

Нямах възможност да прегледам дали има такава информация от предишни постове затова се извинявам ако се повтаря тази тема.

Благодаря предварително!

Цъкни тук (това е първият псот в темата). След това погледни към края на този първи пост-където пише с едри букви Важно: Проверка на адрес /verified/.

Иначе накратко това е номер, който излиза в подробната справка за транзакции с твоята карта.. Най-лесно се взима от виртуалния клон на дадена банка(ако има такъв, и ако предлага подробна справка за движенията по сметката). Другият начин е да отидеш в банката-издател на картата и да поискаш подробна справка на последните транзакции.. От където взимаш кода за "заверка" на регистрацията ти(което се изисква от много продавачи). Как да го отриеш е обяснено както в първия пост, така и в paypal/ebay.

И не на последно място: по-добре извикай някой, разбиращ по-добре английски-за да не те измамят или да объркаш нещо(поне докато се научиш), а и ще става по-бързо :)

Искам да попитам има ли някакъв начин парите от ПейПал да се прехвърлят в Мънибуукърс??Много спешно ми трябва ако някой знае нещо да пише Публикувано изображение

Цъкни тук (това е първият псот в темата). След това погледни към края на този първи пост-където пише с едри букви Важно: Проверка на адрес /verified/.

Иначе накратко това е номер, който излиза в подробната справка за транзакции с твоята карта.. Най-лесно се взима от виртуалния клон на дадена банка(ако има такъв, и ако предлага подробна справка за движенията по сметката). Другият начин е да отидеш в банката-издател на картата и да поискаш подробна справка на последните транзакции.. От където взимаш кода за "заверка" на регистрацията ти(което се изисква от много продавачи). Как да го отриеш е обяснено както в първия пост, така и в paypal/ebay.

И не на последно място: по-добре извикай някой, разбиращ по-добре английски-за да не те измамят или да объркаш нещо(поне докато се научиш), а и ще става по-бързо :)

Благодаря много за отговора наистина много добре е обяснено всичко :yanim:

Само последно да питам това извлечение от сметката ми кога да го очаквам от 2 до 4 дни така ли?

Благодаря много за отговора наистина много добре е обяснено всичко :yanim:

Само последно да питам това извлечение от сметката ми кога да го очаквам от 2 до 4 дни така ли?

Да, дори в повечето случаи излиза веднага в системата на банката(от същата система е и разпечатката), както и във виртуалния клон(от където може да се вземе без разпечатка на хартия). Успех.

Проблема е следния :Купувам една стока от ебей от един немец , и му казвам ще ти платя по paypal ( аз немски не знам един приятел превеждаше) ония ми вика окей плащай , превеждам му пари от моята сметка от paypal давам номера на стоката от ebay и емаил адреса от който тои ми пишеше, превода стана , ама чета после че адреса които съм дал не е регистриран в paypal има 90 сделки в ebay и после ми пише какъв е тоя вид плащане. Та въпроса ми е за съвет какво да правя сега и как тои може да вземе тия пари.

Проблема е следния :Купувам една стока от ебей от един немец , и му казвам ще ти платя по paypal ( аз немски не знам един приятел превеждаше)

ония ми вика окей плащай , превеждам му пари от моята сметка от paypal давам номера на стоката от ebay и емаил адреса от който тои ми пишеше,

превода стана , ама чета после че адреса които съм дал не е регистриран в paypal има 90 сделки в ebay и после ми пише какъв е тоя вид плащане.

Та въпроса ми е за съвет какво да правя сега и как тои може да вземе тия пари.

Кой даден от теб адрес не е регистриран в paypal? Неговият, твоят или адреса на местоживеене?! Какви 90 сделки в ebay? За кой го изписва това и на коя стъпка? Обясни по-добре, как да ти помогнем иначе?

Най-малкото ако всичко правиш ОК, значи нещо не е наред с този продавач.. Дай линк на стоката ако искаш-да видим как е описана и какъв е този търговец..

Кой даден от теб адрес не е регистриран в paypal? Неговият, твоят или адреса на местоживеене?! Какви 90 сделки в ebay? За кой го изписва това и на коя стъпка? Обясни по-добре, как да ти помогнем иначе?

Най-малкото ако всичко правиш ОК, значи нещо не е наред с този продавач.. Дай линк на стоката ако искаш-да видим как е описана и какъв е този търговец..

Това е линк към стоката http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...cTODAY.m238.lVI

а това ми пише в моята сметка в paypal [email protected] - (El destinatario de este pago es No registrado) на тоз адрес пратих парите

защото той ми писа от тоя адрес

ами аз си го превеждам че няма такава сметка в paypal и ония няма как да си вземе парите и ме пита какъв е тоя вид плащане.

аве първо плащане ми е и малко съм объркан , не знам къде греша

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.