Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Плащам си скайпа , пазарувам от щатите , няма проблем с това, paypal ми прие регистрацията на карта обаче имам лимит 100 долара, та искам да го махна

На реда, който е за плащането към Paypal трябва да има 4 цирфи, погледни пак, това е кода
  • Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

На реда, който е за плащането към Paypal трябва да има 4 цирфи, погледни пак, това е кода

Чак пък толкова да не виждам не ми се вярва !!! Съжалявам че снимката е от фотоапарат ама нямам скенер

cuenta.jpg - 0.02MB

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Чак пък толкова да не виждам не ми се вярва !!! Съжалявам че снимката е от фотоапарат ама нямам скенер

cuenta.jpg - 0.02MB

Нищо не се вижда :-), но се опитай да получиш по-подробна разпечатка

При мен на електронното банкиране нямаше този проблем :-)

Нищо не се вижда :-), но се опитай да получиш по-подробна разпечатка

При мен на електронното банкиране нямаше този проблем :-)

Аз още като ми дадоха тая разпечатка и ми стана ясно че не върши работа , върнах се и питах , това е по подробна не могат да ми дадат , та може ли още да не са го пратили тоя код защото е трети работен ден днес? Или служителя толкова разбира и да питам някой друг !

Аз още като ми дадоха тая разпечатка и ми стана ясно че не върши работа , върнах се и питах , това е по подробна не могат да ми дадат , та може ли още да не са го пратили тоя код защото е трети работен ден днес? Или служителя толкова разбира и да питам някой друг !

Не, той е част от описанието на транзакцията, но опитай пак. Макар че много бързо е станало, при мен се бави доста повече

Днес си аднах картата и ще чакам да се появи в банкирането ми този код. До тук е ясно.

Как обаче се извършва техническото плащане за услуги и стоки. Т.е дали става както в epay.bg -добавям си карта и ,чрез нея си плащам автоматично.

Ако трябва да платя ,някоя стока да речем 10долара,трябва ли първо да преведа тези пари от кр. си карта на PayPal и тогава да стане плащането,или плащам през PayPal без да имам тези пари в PayPal/сметката си/ и тогава прехвърлям /или прехвърлянето става автоматично през адната та карта? Публикувано изображение

Редактирано от dred (преглед на промените)

Днес си аднах картата и ще чакам да се появи в банкирането ми този код. До тук е ясно.

Как обаче се извършва техническото плащане за услуги и стоки. Т.е дали става както в epay.bg -добавям си карта и ,чрез нея си плащам автоматично.

Ако трябва да платя ,някоя стока да речем 10долара,трябва ли първо да преведа тези пари от кр. си карта на PayPal и тогава да стане плащането,или плащам през PayPal без да имам тези пари в PayPal/сметката си/ и тогава прехвърлям /или прехвърлянето става автоматично през адната та карта? Публикувано изображение

плащаш с paypal и paypal автоматично тегли парите от картата си

плащаш с paypal и paypal автоматично тегли парите от картата си

Благодаря за бързия отговор,това ми трябваше на мен! :clap:

Към тези ,които ползват нетбанкиране през Райфайзен банк. Днес ми се отрази плащането на 1,5 евро в нетбанкирането ми ,но никъде не беше побликуван този 4 цифрен номер. След обаждане до Централата им за кредитни карти/ междувпрочем много любезни и точни бяха/ ми позвъниха и ми дадоха ТОЗИ 4-цифрен номер/ Да и след въвеждането верификацията стана веднага. Така,че имайте го напредвид,ако ви липсва пълнато инфо в нетбанкирането.

Става ли номера с дебитна, като погледне човек разлика няма дори в някои банки таксите по тях са еднакви. Имам акаунт, но не е захранен понеже нямам кредитна Виза... Не зная защо идва проблема с дебитните все пак човек сключва договор с Виза и там пише, че се приема в интернет?

Става ли номера с дебитна, като погледне човек разлика няма дори в някои банки таксите по тях са еднакви. Имам акаунт, но не е захранен понеже нямам кредитна Виза... Не зная защо идва проблема с дебитните все пак човек сключва договор с Виза и там пише, че се приема в интернет?

При мен работи с виза електрон. И акаунта не трябва да се захранва, а за се укаже източник от който да се тегли. По това (май) се различава от e-pay

Така е, с Visa Electron на ПИБ няма проблеми и тук.

П.П. capnemo: Ако се обадя по телефона в офиса ще ми издиктуват ли цифрите за потвърждаване на картата(за ПИБ electron с чип)? Защото виртуалния портал ми прави проблеми с паролата и тепърва ми я сменят в следващите 2 дни, а покупката чака плащане в ebay :help wanted3:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Така е, с Visa Electron на ПИБ няма проблеми и тук.

П.П. capnemo: Ако се обадя по телефона в офиса ще ми издиктуват ли цифрите за потвърждаване на картата(за ПИБ electron с чип)? Защото виртуалния портал ми прави проблеми с пароалта и тепърва ми я сменят в следващите 2 дни, а покупката чака плащане в ebay :help wanted3:

Не ми се вярва, по-добре се разходи до офиса им

Здравейте, моля за помощ относно регистрацията ми в paypal

Проблема е, че съм си харесала дреха от ebay, но акаунта ми в paypal

e Bulgarian-unverified прочетох постовете за това как да стане verified следвах стъпките get verified и ми дава отново да въведа информацията за дебитната ми карта която е Visa Electron от Пощенска банка и адреса, но след това ми изписва: Your card has been denied by the bank,please contact ..... имам пари в картата и незнам от къде е проблема.

Трябва ли да си сменя акаунта ми от personal на premium или прочетох някъде че трябва да разреша от банкомат интернет банкиране. Моля някой да ми пише ако сте имали подобен проблем Публикувано изображение

И аз имам нужда от помощ. Регистрирах се успешно в Пейпал акаунта ми е verified но не мога да платя една стока от Ebay ако някои знае да помага.

Ето за какво говоря:

След като купя нещото от Ebay се логвам в акаунта в пейпал

Публикувано изображение

Тук натискам бутона Pay без значение кои от двата ще натисна резултата е един и същ- отваря се тази страница и нищо по нататък не мога да направя.

Публикувано изображение

Нито ми взема пари от картата нито ми пише каква е грашката.

Моля ако някой знае каква е причината да помага

може би са ти спрени кукитата, или минаваш през прокси, или имаш антивирусна която е настроена да реже твърде много неща пробвай с друг браузър, например firefox

e Bulgarian-unverified прочетох постовете за това как да стане verified следвах стъпките get verified и ми дава отново да въведа информацията за дебитната ми карта която е Visa Electron от Пощенска банка и адреса, но след това ми изписва: Your card has been denied by the bank,please contact ..... имам пари в картата и незнам от къде е проблема.

Трябва ли да си сменя акаунта ми от personal на premium или прочетох някъде че трябва да разреша от банкомат интернет банкиране. Моля някой да ми пише ако сте имали подобен проблем Публикувано изображение

Май само с Виза дибитна карта става.

Не, не е нужен ъпгрейд на акаунта, нито активация през банкомат за интернет банкиране(поради факта, че всички visa electron са с включено интернет банкиране, все пак са "electronical use only"). Попитай в банката защо ти е отказано интернет банкиране от страна на тяханта система(на банката).. Твърде се съмнявам, че ще помогнат(опит с тази банка)..

Ако нямаш време за това, или ти писне-просто си пусни заявка за visa electron от друга банка(примерно ПИБ имат такава процедура, и картите им са с най-евтини тарифи и са безпоблемни в paypal), в online заявката си изибраш офис, в която просто да си я вземеш. Така може да я използваш само за интернет плащания(paypal примерно) без да нарушаваш навиците си и сметките със старата карта на пощенска. Успех.

@andrian.ivanov Visa Electron е дебитна! Такива изказвания са изключително на място..

@bai_bradar постни целите снимки с линк или направо прикачени, така не се вижда нищо от текста, в който е изписаната грешка=>проблема ти. ;)

Добре онзи ден бях в сайта на Paypal, но логото на Visa имаше само... Отделно имам на ОББ и ЦKБ Visa Electron и със сигорно казвам, че акаунта си в WoW не мога да заредя въпреки, че виждам, че се приема тази и American Express P.S. Сега си правя една Visa Electron oт Райфайзен Банк, ако няма проблеми ще пиша

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

Ето линкове към снимките от проблема ми малко по горе

http://images22.snimka.bg/004723588-big.jpg

http://images22.snimka.bg/004723560-big.jpg

Пробвах и с различни браузъри mozilla и Explorer ефекта е същия, също изключих и антивирусната и пак няма ефект.

Писах на съпорта на Paypal но от там никой не ми отговаря вече една седмица. Голям съпорт имат няма що.

Помагайтее!!!

Ето линкове към снимките от проблема ми малко по горе

http://images22.snimka.bg/004723588-big.jpg

http://images22.snimka.bg/004723560-big.jpg

Пробвах и с различни браузъри mozilla и Explorer ефекта е същия, също изключих и антивирусната и пак няма ефект.

Писах на съпорта на Paypal но от там никой не ми отговаря вече една седмица. Голям съпорт имат няма що.

Помагайтее!!!

Както ти казаха по-горе проблема е в банката ти и картата ти и нито смяна на броузер, нито поддръжка на paypal ще ти помогнат

Не разбирам защо проблема ми да е в банката или картата като акаунта ми в Пейпал е Bulgarian - Verified. Кртата ми е Виза електрон а по горе беше споменато, че с тези карти става. в Ebay пише Ships to: Worldwide това значи ,че доставкато до България не е проблем

Редактирано от bai_bradar (преглед на промените)

Не разбирам защо проблема ми да е в банката или картата като акаунта ми в Пейпал е Bulgarian - Verified.

Кртата ми е Виза електрон а по горе беше споменато, че с тези карти става.

Извинявам се, не на място цитиране. А при теб е възможно доставката да е само за Щатите и за това да не иска да го приеме

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.