Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Това е линк към стоката http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...cTODAY.m238.lVI

а това ми пише в моята сметка в paypal [email protected] - (El destinatario de este pago es No registrado) на тоз адрес пратих парите

защото той ми писа от тоя адрес

ами аз си го превеждам че няма такава сметка в paypal и ония няма как да си вземе парите и ме пита какъв е тоя вид плащане.

аве първо плащане ми е и малко съм объркан , не знам къде греша

стоката е с плащане само по банков път, предполагам че тъпия немец не знае какво е пейпал

има форма за отказване на наддаването, но не трябва да се ползва често, и в случая си в пълното право да я ползваш и друг път гледай в начините за плащане да пише пейпал

също гледай и условията за доставка, за тях понякога може да се договориш допълнително

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам много спешно плащане , а нещо не ми разрешава , някой знае ли къде е проблема . Преди 10 дена платих 190 евро без проблем сега на 590 долара ми пише че нямам ауторизация , намалих на 227 същата работа . Къде може да е проблема ???

Публикувано изображение

Имам много спешно плащане , а нещо не ми разрешава , някой знае ли къде е проблема . Преди 10 дена платих 190 евро без проблем сега на 590 долара ми пише че нямам ауторизация , намалих на 227 същата работа . Къде може да е проблема ???

Публикувано изображение

ако е дебитна - нямаш достатъчно пари в сметката или си надвишил седмичния/месечния лимит

ако е дебитна - нямаш достатъчно пари в сметката или си надвишил седмичния/месечния лимит

Oф не знам как да го преведа точно каква е , тука им викат предплатена и от банката ми казаха че нямам лимит щом имам пари в нея , само от банкомат ако тегля тогава е 300 долара на ден, сега се връщам от един банкомат, има над 600 долара вътре в тукашните им пари

Възможно ли е проблема да е в Paypal

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Значи имаш вече акаунт в пейпал, адната кредитна карта и си плащала с този акаунт? Преди имаше разни ограничения за това, колко пари можеш да изпращаш всеки месец с определен тип акаунт. Да не си надвишила лимита?

Значи имаш вече акаунт в пейпал, адната кредитна карта и си плащала с този акаунт?

Преди имаше разни ограничения за това, колко пари можеш да изпращаш всеки месец с определен тип акаунт. Да не си надвишила лимита?

Къде мога да проверя в paypal колко ми е лимита на акаунта ? Ами че аз имам само едно плащане до сега (първо) 195 евро преди 10 дена , махнал съм ограничението на акаунта с ония 4 цифрен код от банката с първата фактура

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Къде мога да проверя в paypal колко ми е лимита на акаунта ? Ами че аз имам само едно плащане до сега (първо) 195 евро преди 10 дена , махнал съм ограничението на акаунта с ония 4 цифрен код от банката с първата фактура

Тези лимити ми ги даде само 1 път, когато не бях verified... От тогава насам не мога да ги намеря-за да проверя колко остава и какви са.. Помня, че за unverified е 100евро, за verified е 1000 (това за цялата година). Но при различни карти и държави мисля, че е различно.. При upgrade на акаунта се махат и ограниченията. Иначе при мен ги изписа когато бях unverified с Visa Electron.

Ако може да попитам: Ако вече съм verified и искам да добавя карта в paypal, добавям я, ще ми иска ли отново проверка с теглене на 1.5евро и после с кода.. ? Или си оставам Bulgaria - Verified дори ако тя ми е по defaut вече(новата карта).

Благодаря.

Днес взех Visa от FIB не мога и нея да регистрирам. Съмнява ме адреса да се разминава, но съм го написал, като хората... Над 5 карти съм пробвал и никоя не става. Акауната ми все още не е Верифед! Бихте ли ми казали в кое може да е проблема идеите ми се свършиха... Сметките ми са в лева предполагам няма значение, че не е в USD

Редактирано от andrian.ivanov (преглед на промените)

Здравейте! Решил съм да си създам акаунт в пейпал тъй като ми се налага да продам няколко неща по интернет. Въпросът ми е каква точно кредитна карта ми е необходима за безпрепятствено използване на услугите на пейпал и от коя българска банка трябва да бъде издадена. Акаунта ще ми е необходим както за плащане така и за получаване на пари.

Днес взех Visa от FIB не мога и нея да регистрирам. Съмнява ме адреса да се разминава, но съм го написал, като хората... Над 5 карти съм пробвал и никоя не става. Акауната ми все още не е Верифед! Бихте ли ми казали в кое може да е проблема идеите ми се свършиха... Сметките ми са в лева предполагам няма значение, че не е в USD

Значи има другаде проблем. Пиши на поддръжката

Значи проблема най-вероятно е в изписването на адреса. Кредитна Visa ли си взел, или Visa Electron?? При Visa не съм убеден, че по defaut е разрешено интернет банкиране. Попитай в банката! И най-малкото да ти напишат как е написан на латиница адреса ти в банковата им система, може да има грешка, странно съкращение и пр.

Здравейте!

Решил съм да си създам акаунт в пейпал тъй като ми се налага да продам няколко неща по интернет.

Въпросът ми е каква точно кредитна карта ми е необходима за безпрепятствено използване на услугите на пейпал и от коя българска банка трябва да бъде издадена.

Акаунта ще ми е необходим както за плащане така и за получаване на пари.

За мен най-добрият избор е Първа Инвестиционна банка. Тяхната Visa Electron е с най-ниските такси, добра поддръжка, много(и на най-добрите места) банкомати, безпроблемна работа. Като при тази карта когато приемаш пари от интернет(в случая paypal, ако продаваш разбира се, при плащания няма такси), ти взима 0.5% от сумата, което е най-ниската такса из между българските банки. Лично съм проверявал, и няма банкйа с по-никса/несъществуваща такава такса. Дори повечето практикуват да вземат процент дори когато пращаш пари чрез интернет банкиране(т.е. paypal е отново този случай), което е абсурдно!

При кредитните тези такси са по-високи, независимо в коя банка ще си я издадеш.. Т.е. на практика ако е само за paypal(не за много пътувания по света), най-добре дебитната Electron.

А и други банки правят проблем с регистрацията, верификацията и дори трансфера на парите.. Тук има описани случаи. Само за ПИБ мога да гарантирам лично :speak:

Дано някой отговори и на мен: Не че са ми правили проблеми, но когато плащам на търговци, в емайла, който ми пращат за потвърждение, че са получили парите по paypal ми изписва Аddress Status: Unconfirmed най-отдолу, под адреса за доставка9взет автоматично от paypal).

Този адрес ми е вотир, и съм го написал в paypal като адрес за доставка, т.е. не този към картата. Въпреки това си ми стои bulgarian-verified и няма странни надписи, проблеми от търговци и пр.. Но все пак изглежда, че verified adress важи само за адреса на картата, с който е потвърдена! Дано не съм прав, защото не се сещам как(освен с карта на този адрес) може да се направи verified и адреса за получаване.

Благодаря.

При мен има подобен проблем-имам едно извършено плащане и всичко беше наред, но когато се опитах да направя следващо ми изписва това- "This payment cannot be funded with a credit card at this time.", а поръчката ми е много спешна. Регистрирала съм кредитна карта VISA и съм "Verified" и акаунта ми е "Premier Account" Къде може да е проблема. Моля за бърз отговор за да не ми анулират поръчката. БЛАГОДАРЯ

stas81: проблема може да е от система за автоматично определяне дали има неоторизирана намеса в акаунта ти, това може да се оправи ако пишеш на поддръжката, но може да се наложи да почакаш повече от един ден pcman: непотвърдения адрес не е проблем, излиза така дори и да е посочен адреса от картата

При мен има подобен проблем-имам едно извършено плащане и всичко беше наред, но когато се опитах да направя следващо ми изписва това- "This payment cannot be funded with a credit card at this time.", а поръчката ми е много спешна.

Регистрирала съм кредитна карта VISA и съм "Verified" и акаунта ми е "Premier Account"

Къде може да е проблема.

Моля за бърз отговор за да не ми анулират поръчката.

БЛАГОДАРЯ

В банката е проблема.. Щом си дори с Premier Account и дава грешка, то най-вероятно е в банковата система, която обслужва картата ти. На коя банка си? Ако имаш карта на познат, вкарай я като втора в paypal регистрацията ти(без да правиш нова такава), и просто плати от нея чрез твоята си регистрация в paypal и ebay.

Междувременно отиди до банката(или им се обади) да ти кажат дали интернет банкирането някак си е блокирано, спряно временно. Може системата им да е реагирала автоматично след евентуално "странното" за нея директно източване на картата по интернет. Нищо, че е кредитна Visa(реномирана), има си и "банки" в България, дори някои са доста големи(поне по офиси, приходи и клиенти..)

Edit: Петър.С мерси.

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Вчера регистрирах Visa Electron от Райфайзен, както и да е кода за потвръждаване на адреса го збърках и сега от Paypal блокираха картата има ли възможност проблема да се оправи. Писах на подръжката, но все още нямам отговор...

Вчера регистрирах Visa Electron от Райфайзен, както и да е кода за потвръждаване на адреса го збърках и сега от Paypal блокираха картата има ли възможност проблема да се оправи. Писах на подръжката, но все още нямам отговор...

Е сигурно си го сбъркал няколко пъти за да я блокират.. Ако не ти огтоворят со някой ден си закрийй регистрацията и направи нова такава(мисля, че и за paypal има такава възможност..). Или просто премахни картата от добавените и пак я сложи(би трябвало информацията за нея при тях да изчезне). Но ще трябва нов код, а тези 1.5евро, които е дръпнало няма да ти ги върнат-ще дръпне 2ри път. За това изчакай отговорът им.

Е сигурно си го сбъркал няколко пъти за да я блокират.. Ако не ти огтоворят со някой ден си закрийй регистрацията и направи нова такава(мисля, че и за paypal има такава възможност..). Или просто премахни картата от добавените и пак я сложи(би трябвало информацията за нея при тях да изчезне). Но ще трябва нов код, а тези 1.5евро, които е дръпнало няма да ти ги върнат-ще дръпне 2ри път. За това изчакай отговорът им.

Te я премахнаха от системата на третия грешен номер и повече не мога да я добавя... Не знаех, че този номер идва с транзакция по-картата. До момента още не са ми писали. Пробвах с нов акаунт да регистрирам картата без да трия стария, но не се получи. Ще изчакам още няколко дни, ако не ми пишат ще го изтрия и ще регистрирам на ново акаунта по-пътя на логиката информацията би трябвало да не се пази и да приеме картата.

Здравейте, днес се регистрирах се в Paypal с Visa Electron от ПИБ (изкарах я преди 2 дена), но не мога да си видя парите, които съм си вкарал. Всичко си седи на 0.00. PayPal Balance View Limits | Manage Currency Currency Balance Euro (Primary): €0.00 EUR U.S. Dollar: $0.00 USD Current Total in EUR: €0.00 EUR На какво се дължи това?

Редактирано от aldwyn (преглед на промените)

Здравейте,

днес се регистрирах се в Paypal с Visa Electron от ПИБ (изкарах я преди 2 дена), но не мога да си видя парите, които съм си вкарал. Всичко си седи на 0.00.

PayPal Balance

View Limits | Manage Currency

Currency Balance

Euro (Primary): ?0.00 EUR

U.S. Dollar: $0.00 USD

Current Total in EUR: ?0.00 EUR

На какво се дължи това?

Публикувано изображение Оле как искаш да си ги видиш???Прочети добре какво е PayPal,най-добре от началото на темата....

Публикувано изображение Оле как искаш да си ги видиш???Прочети добре какво е PayPal,най-добре от началото на темата....

Прочел съм. Значи е нормално така да ми изглежда акаунта?

Прочел съм. Значи е нормално така да ми изглежда акаунта?

Да,освен ако някой не ти е пратил пари.Когато получиш ще ги видиш в баланса ти.Успех!

Картата ми е Виза Електрон на Прокредит. В договора сам си писал постояния адрес и настоящия(не сам го попълнил точно). Във Billing address дали ще е проблем да въведа постояния си адрес, а стоките искам да ги получавам на настоящия адрес. Можете ли да ми дадете един примерен Billing address , домашен телефон нямам(въвеждам gsm, кода е +359). Благодаря предварително!!!!

Картата ми е Виза Електрон на Прокредит. В договора сам си писал постояния адрес и настоящия(не сам го попълнил точно). Във Billing address дали ще е проблем да въведа постояния си адрес, а стоките искам да ги получавам на настоящия адрес. Можете ли да ми дадете един примерен Billing address , домашен телефон нямам(въвеждам gsm, кода е +359).

Благодаря предварително!!!!

Не е проблем, пример:

Georgi Petrov Petrov, Mladost-4, 450, 36

Sofia Sofia 1000

Bulgaria

Така в пощата/куриерът го разбират, а ако пишеш улица, а не квартал и блок, то пишеш Vitosha street, number 45

Не ми отговориха на въпросите отностно, че ми блокираха картата. Изтрих си акаунта и го регистрирах на ново картата се разблокира, но се простих с 1.50 евро

Не ми отговориха на въпросите отностно, че ми блокираха картата. Изтрих си акаунта и го регистрирах на ново картата се разблокира, но се простих с 1.50 евро

Тези 1.5 евро след като вкараш кода ще ти ги върнат в сметката ти в paypal, от където можеш да ги вкараш в картата си отново(ще ти вземе 0.**% процент от сумата(от банката) или константна сума за траснфера, дори при ПИБ взима минимален процент, няма банка която да не взима при получаване на пари по интернет).

Т.е. не си се цакал :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.