Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

моля ви кжете нали ще ми премахнат лимита , изпратих им листчето от фаха и защото нямах докоменти други им пратих бележката оит водата на нея ясно пише същия адрес нали ще стане ? вече 1 месец се опитавам да си махна тапия лимит :@

Махането на лимита е за часове ако си изпратил документите които ги устройват.Сканирано копие на лична карта+платена сметка за мобилен телефон със сигурност става.За вода също би трябвало да стане.
  • Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение Оле...тези вече ме изумяват,ще трябва да отговорят на въпроса къде е тази опция..Нека и друг да пише дали я има или няма опцията.

@vhg Благодаря за отговора!

Здравейте,

И аз го имам този проблем, и при мен е същото както при nikola59 ..много неприятно, че ни конвертват валутата без да ни питат.

Пишете ако намерите решение.

Мисля, че няма да намерим решение на проблема с конвертирането. Най-вероятно това е изискване на EU или нашата мила татковина. Точно по тази причина moneybookers също превеждат парите към левова сметка. Аз мисля да си направя левова карта и да си тегля парите към нея ... пена да намаля малко загубите. Последния път когате трансферирах пари от пейпал към картата (която е доларова) ми ги обърнаха на кур(с) 1.29... при курс на БНБ 1.33.. само от тук съм с 20 кинта назад Публикувано изображение

моля ви помогнете пратих някой дани на пайпал за махане на лимит и получих следното нещо :

We're sorry, but your account access limitation cannot be lifted at this

time. We need more information about your account before we can restore

full access to your account. Please complete the steps below so that we may

review your account further:

- Submit a copy of a current utility bill. The bill must show your name and

address exactly as they appear in your PayPal account.In place of a utility

bill, we will accept a copy of a cell phone bill, insurance papers,

doctor's bill or invoice, tuition statement, tax document or any other

official document that helps us verify your residency at the address listed

on your PayPal account. This cannot be a screenshot from an online bank

statement. Also it cannot be older than 6 months.

- PayPal needs to be able to provide information regarding the purpose on

every transaction that is processed. We kindly requests that you provide

additional information regarding the transactions with following user:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

1. A full description of the item that was purchased, and the value of the

item.

If the payment was for a service, please describe the service purchased.

2. Confirm if you received the item or provide tracking if you shipped the

item.

3. Details of any other payments you sent or received that were related to

the above transaction

4. Please provide information regarding any relationship or business

affiliation that you have with the above party(ies).

5. We would like to obtain as much information as possible about the above

transaction(s), including any email correspondence between you and the

buyer, in order to expedite this investigation.

You can upload the information requested or fax it to us. To begin, visit

the Resolution Center and click Resolve under Steps to Remove

Limitation.

If you are faxing information, you must use the cover page provided by

PayPal. The cover page contains information specific to you and using it

ensures that your documents are routed and handled in a timely manner. To

print the cover page, log into your account and click on the fax documents

link on the "Limited Account Access Details" page.

моля ви кажете какво да направя и как да го премахна тоя тъп лимит вече 1 , 2 месеца се мъ4а какво ли не пробвах и нестава и нестава .

Редактирано от antique (преглед на промените)

Мисля, че няма да намерим решение на проблема с конвертирането. Най-вероятно това е изискване на EU или нашата мила татковина. Точно по тази причина moneybookers също превеждат парите към левова сметка. Аз мисля да си направя левова карта и да си тегля парите към нея ... пена да намаля малко загубите. Последния път когате трансферирах пари от пейпал към картата (която е доларова) ми ги обърнаха на кур(с) 1.29... при курс на БНБ 1.33.. само от тук съм с 20 кинта назад Публикувано изображение

кофти

То това е от този месец, преди го нямаше ... аз вече си направих левова карта, но пак е доста неизгодно ..пейпал доста ни прецакват с курса.

@antique не мога да разбера какво не ти е ясно...всичко е описано подробно (не разбрах какъв ти е акаунта),но си имал сделки или някакви отношения с посочените мейл-акаунти който са описани и искат по-подробна информация за тях.Направи това което искат - друг избор нямаш. Данните които си пратил не ги устройват.. Другият вариант е: ако вече ти позволява опцията-затваряш акаунта.Отваряш нов но не бизнес акаунт а персонал и минаваш първо верификация и махане на лимит. Относно конвертирането им писах че се опитвам да направя следните описани преди няколко поста стъпки: 1. Click My Account. 2. Click Profile at the top of the page. 3. Click the Recurring Payment link in the Financial Information column. 4. Click the Edit Funding Options link. 5. Click the Conversion options link for the credit card. 6. Select your option. 7. Click Submit. Въроса ми към тях е относно точка 5 и как да се изпълни тя.За съжаление още нямам отговор,ако има ще пиша. Да, другият избор е или левови сметки или EURO. PayPal ме разочарова,правят се на хитреци на дребно.. :angry:

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Регистриран съм в PayPal с дебитна карта Виза електрон на ПИБ. Картата ми е във Евро, акаунта в PayPal - също. Досега не съм имал проблеми и два пъти съм теглил пари от акаунта си без конвертиране.

Днес обаче за първи път се сблъсках и аз със същия проблем. При това обменния им курс е направо убийствен - 1 Евро = 1.90278 лева, т.е. вземат комисионна около 2.8 % (някъде в сайта им пишеше, че е 2.5 %).

В резултат написах в Google "PayPal са мошеници" и попаднах на този форум. :)

Ще чакам допълнителна информация от тези, които вече са писали до PayPal. За съжаление аз също съм доста скептичен, че този въпрос може да бъде решен благоприятно за нас. Ако PayPal изобщо имаха подобно намерение, логично беше, вместо категоричния надпис на страницата за теглене на суми "Your funds will be withdrawn in BGN", да предлагаха опция за избор на валутата.

А иначе не смятам, че тези действия са съгласно изисквания на ЕС или България. По-скоро си е чисто фирмена политика на "изтискване" на потребителите.

Относно конвертирането им писах че се опитвам да направя следните описани преди няколко поста стъпки:

1. Click My Account.

2. Click Profile at the top of the page.

3. Click the Recurring Payment link in the Financial Information column.

4. Click the Edit Funding Options link.

5. Click the Conversion options link for the credit card.

6. Select your option.

7. Click Submit.

Въроса ми към тях е относно точка 5 и как да се изпълни тя.За съжаление още нямам отговор,ако има ще пиша.

Да, другият избор е или левови сметки или EURO.

PayPal ме разочарова,правят се на хитреци на дребно.. :blow out candles:

Без много да съм сигурен все пак ми се струва, че тук става дума за съвсем друго нещо, което не ни върши работа. Recurring Payment като че ли е тъй наречения дебитен превод, т.е. ти си дал право на търговец, от който купуваш, да тегли от твоя акаунт, като си определил и валутите, в които той може да тегли пари. По горните стъпки ти можеш да правиш промени в допустимите валути.

Може да хвърлите едно око тук, точка 3.7:

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cm...reement/ua/EUUA

добре имам проблем с лимита и с махането му и трябва да пратя документи за доиказателство на адрес . и навсякаде пише че трябва да е точно както съм посочил но във пайпал адреса ми е на англиски а на сичките документи ми е на бг това има ли проблем или ?

добре имам проблем с лимита и с махането му и трябва да пратя документи за доиказателство на адрес . и навсякаде пише че трябва да е точно както съм посочил но във пайпал адреса ми е на англиски а на сичките документи ми е на бг това има ли проблем или ?

Това че са на български НЕ Е проблем.Успех!

Аз също имам проблеми с плащането към някои продавачи в ибей, но акаунта ми не е лимитиран- никъде не го пише и нямам линк за вдигане на лимита ?! Вярно, че преди няколко месеца си ъпгрейднах акаунта на Премиер и тогава ми искаха тези доказателства и ми показаха тази заглавна страница, но аз реших, че няма смисъл от този Премиер и нито разпечатах, нито изпратих нещо на факса- смятах, че ще ми откажат. Но сега съм Премиер със скъсани нерви- мога да плащам само дребни суми, а колко пъти им писах...Сега вече ме е...т и искам да им ги пратя, но от къде по дяволите да разпечатам първата страница или става и без нея ? А някой пробвал ли е да закрие акаунта и да си отвори нов със същата карта- мене много ме съмнява ?

въъпросче имам 10 евро мога л ида си ги преварна в долари в пайпал акаунта . и ако може обяснете точно как . мс предварително .

въъпросче имам 10 евро мога л ида си ги преварна в долари в пайпал акаунта . и ако може обяснете точно как . мс предварително .

Много просто. В твоята страница "My Account Overview" има табличка "PayPal balance". На най-горния ред има линк "Manage Currency". Кликваш и на новата страница отиваш където пише "Currency Exchange". От тук нататък вече е ясно.

Някъде бях чул, че дебитните карти на ОББ не се поддържат от Paypal. Това вярно ли е? И също така някой знае ли откъде в Paypal мога да проверя курса Долар -> Лев ?

Преди около 2 часа мой приятел ми каза, че надписа "Your funds will be withdrawn in BGN" вече го няма :angry: Не съм го проверил още, но като се прибера след работа ще проверя веднага.

Никой ли не ползва карти на ОББ с Пейпал ? Налага се утре да си извадя нова карта и мисля да е от Обединената Банка :)

Направил си нещо нередно и Пейпал са заключили акаунта ти. Не можеш да правиш нищо с него освен да получаваш пари.

Прочети Learn how to remove this limitation и виж какви стъпки трябва да направиш за да отключат акаунта ти. И аз имах подобен проблем, направих стъпките и до 2 дена акаунта ми беше отключен.

ifkata_91

Щом ти пише, че си достигнал лимита си за плащане то явно твоят акаунт е personal. Трябва да си добавиш дебитна карта, да го верифицираш и ъпгрейднеш до Premium. Тогава чак ще може да плащаш.

Това е ограничение е поставено само за personal акаунтите и е до 1000 долара. В смисъл за неопредел период ако си получил толкова пари и си ги изхарчил трябва да се ъпгрейднеш. :angry:

какви бяха стъпките които изпълни

кажи ПЛСССС

Публикувано изображение

кажете ми плссс какво се пише в комента, ако може някои да ми го напише на англииски, че хич ме няма е този език изпозвам картата за пазарене от щатите

Някъде бях чул, че дебитните карти на ОББ не се поддържат от Paypal. Това вярно ли е? И също така някой знае ли откъде в Paypal мога да проверя курса Долар -> Лев ?

Visa/Mastercard няма значение от коя банка са! С Mastercard издадена от ОББ-кредитна вече 3-та година купувам и няма проблеми.

Не забравяйте че PayPal поддържа за получаване на пари само Visa!

Лимитите по персонал акаунтите са само за получаване на пари до 500EURO дневно!На когото му не стигат да си ъпгрейдва тогава акаунта и да се набутва с по големи такси.Вече няколко пъти го пишем.

как да си направя пайпал бутон подобен като на този сайт http://l2fantasy.net/ . смисъл да изписва само donate amount i total . мерси предварително

Преди около 2 часа мой приятел ми каза, че надписа "Your funds will be withdrawn in BGN" вече го няма :beer:

Не съм го проверил още, но като се прибера след работа ще проверя веднага.

Вярно е! :P ..махна ли са го

Visa/Mastercard няма значение от коя банка са! С Mastercard издадена от ОББ-кредитна вече 3-та година купувам и няма проблеми.

Не забравяйте че PayPal поддържа за получаване на пари само Visa!

Лимитите по персонал акаунтите са само за получаване на пари до 500EURO дневно!На когото му не стигат да си ъпгрейдва тогава акаунта и да се набутва с по големи такси.Вече няколко пъти го пишем.

Искам да попитам, за да получавам пари задължително ли е да имам кредитна карта Visa, или е достатъчно да имам банкова сметка ?

Може ли да ми препоръчате банка, която безпроблемно да работи с Paypal.

Благодаря.

Искам да попитам, за да получавам пари задължително ли е да имам кредитна карта Visa, или е достатъчно да имам банкова сметка ?

Може ли да ми препоръчате банка, която безпроблемно да работи с Paypal.

Благодаря.

На банкова сметка може да получиш само ако сметката е в U.S банка!

Единствения вариат ако нямаш такава сметка е всяка една карта издадена от която и да е банка с логото на VISA.

(To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a card with a Visa logo.)

Здравейте. Имам малко необичайно запитване. Искам да си купя Ventrilo сървър, но ми трябва PayPal. Проблема е, че не съм на 18 и нямам кредитна карта. Някой ако има опит, моля да сподели :P

аз мога да ти поръчам... обади ми се на 088 KOBRETI (натискаш само по ЕДИН път копчетата със съответните букви) и ще се разберем

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.