Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Paypal

Featured Replies

Така де - идеята е, че няма да ти ги върнат в сметката от която са ти ги взели, т.е. картата!

• Отговори 470
  • Прегледи 157k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така де - идеята е, че няма да ти ги върнат в сметката от която са ти ги взели, т.е. картата!

Аз нямам ясни спомени, но май ми ги върнаха в картата/сметката

Моите си седят в баланса на PayPal акаунта.

Проблема е, че сега искам да купя нещо и заедно с тия 4.50 евро в сметката в PayPal и останалите пари в картата, точно се събират достатъчната необходима сума за покупката... е да ама не.. Немога да използвам тия 4.50, а ми трябват... Някакви идеи? : )

• 2 месеца по-късно...

Имам много неприятен проблем. Продадох нещо в ebay и го пратих чрез БГ Пощи до адреса на получателят. Няма Tracking number. След известно време купувачът ме пита какво му става с пратката. Звъннах в БГ Пощи и от там ми отговориха, че не могат да ми дадът такава информация. Сега човекът е пуснал оплакване в Pay Pal. Какво е необходимо да направя?

Имам много неприятен проблем. Продадох нещо в ebay и го пратих чрез БГ Пощи до адреса на получателят. Няма Tracking number. След известно време купувачът ме пита какво му става с пратката. Звъннах в БГ Пощи и от там ми отговориха, че не могат да ми дадът такава информация. Сега човекът е пуснал оплакване в Pay Pal. Какво е необходимо да направя?

Няма нужда да пускаш едно и също нещо в две различни теми! :) Отговорих ти в темата за ebay!

Здравйте съфорумци. :biggrin: До седмица-две трябва да изпратя 1500$ на познат в САЩ. За по-бързо, удобно и евтино paypal ми се вижда оферта, но преди години имам подозрения, че имаше ограничение месечно/или на транзакция/ в парите, които ти се позволява да пратиш? Или пък такса? Днешно време информацията в paypal ми се вижда още по-оскъдна по незнайни причини и не намирам текущата, за която е и запитването ми. В банката е 40лв. и се чака 2 седмици за превода, като трябва да се изискат първо данните на банката-получател за успешен превод = време и нерви. Ще имам ли ограничения/такси от моята или неговата страна по paypal в случая? Знам, че официално се води, че пращането на пари е безплатно, а вкарването им в картата ти (от сметката в регистрацията ти) си взима такса, но това не е случая(в САЩ не взима такса, а и парите са за плащане на онлайн стока директно със същият paypal - който трябва да е с американска регистрация и вързана американска карта към него, за което процедирам така на 1во място). Имам вързан към българската ми дебитната карта (доларова) paypal, както и познатият ми неговата американска карта, като и двамата сме verified. Правил съм дребни покупки и пращане на дребни суми по paypal, но не съм убеден дали е разрешено подобна сума и имаше ли месечно ограничение на сумите, които пращаш ако си с българска карта/респективно регистрация? Благодаря. :whist:

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Пичове,абе може ли да ми кажете как да си захраня сметката в paypal?Иизобщо дали е този начина? Имам пари в картата /Visa Electron/ и не знам как да ги прехвърля към акаунта си, за да пазарувам.И изобщо трябва ли да ги прехвърлям за да мога да пазарувам или ще стане и ако парите са в картата? Мерси предварително.

Няма нужда да ги прехвърляш - достатъчно е картата ти да е регистрирана в акаунта!

Няма нужда да ги прехвърляш - достатъчно е картата ти да е регистрирана в акаунта!

Супер,благодаря ти много!

• 2 седмици по-късно...

Какво разбрахте от новите промени на споразумението с paypal - Upcoming Policy Updates? Каква е разликата, тъй като не съм чел и старите, за съжаление!

Какво разбрахте от новите промени на споразумението с paypal - Upcoming Policy Updates? Каква е разликата, тъй като не съм чел и старите, за съжаление!

1. има нови такси за транзакции. За нас е 0.5%

2. Ако има връщане на пари и подобни може да се наложи запор за сумата, която за която става въпрос без да се спира нормалното опериране на клиента с пейпал

3. отваряне на персонални детайли за някои иинституции като HSBC , Deutsche Bank AG и други, но само за транзакции за които има съмнения за измама

Тази такса я разбрах, но не можах да разбера дали има значение парите дали са ти в акаунта в PayPal или се превеждат от банка?! Или с две думи при всяка ситуация ще удържат 0.5%?!?

Тази такса я разбрах, но не можах да разбера дали има значение парите дали са ти в акаунта в PayPal или се превеждат от банка?! Или с две думи при всяка ситуация ще удържат 0.5%?!?

доколкото разбрах единия и само единия (задължително) плаща. обикновено е когато се теглят пари от самия пейпал

Така де, но аз нямам пари в сметката ми в PayPAl освен 1.5 евро, които ми взеха първоначално. Парите ми са в карта регистрирана в PayPal и така си осъществявам плащанията. По този начин на плащане ще ми удържат ли 0.5% ?

Така де, но аз нямам пари в сметката ми в PayPAl освен 1.5 евро, които ми взеха първоначално. Парите ми са в карта регистрирана в PayPal и така си осъществявам плащанията. По този начин на плащане ще ми удържат ли 0.5% ?

Ако ти пратя пари те ще пристигнат в акаунта ти в пейпал и когато искаш да ги изтеглиш в кредитната си карта ще трябва да платиш таксата

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Разбрах, значи мен като купувач само не ме бърка, като изключим това, че заради тази такса продавачите може би ще си увеличат цените. И продължавам да наблюдавам тенденция, че в условията на тази криза много сериозни и големи фирми започват да се чудят откъде да завлекат някой лев допълнително, с което се излагат! Няма да давам конкретни примери, но щом ми прави впечатление значи има нещо такова!

• 1 месец по-късно...

Здравейте търсих в търсачката подобна тема но неможах да намеря.И така искам да обменя 10$ от PayPal в MoneyBokers целта ми е да депозирам в сайт за спортни залози ;) Моля ако някой има възможност да ми пише или в темата или на скайп sandi_gb :)

Ето форум със същия въпрос - форум, още един - форум, ето тук може да намериш отговор на въпроса (не съм сигурен, не съм го чел)..

Забравих да напиша че освен към MoneyBookers приемам и към Epay.bg ? Ако има някой моля да пише :clap:

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, Инетерсувам се дали е възможно да получавам преводи,след като съм създал акаунт,но не съм вевел все още данните за кредитната/дебитната карта?

Здравейте,

Инетерсувам се дали е възможно да получавам преводи,след като съм създал акаунт,но не съм вевел все още данните за кредитната/дебитната карта?

Да, можеш, мо в сметка в пейпал. Приеми тази сметка като стандартна банкова сметка. Само няма да можеш да си ги изтеглиш, а ще трябва да ги ползваш за покупки

Да, можеш, мо в сметка в пейпал. Приеми тази сметка като стандартна банкова сметка. Само няма да можеш да си ги изтеглиш, а ще трябва да ги ползваш за покупки

Предполагам,след въвеждането на останалата част от данните (за кредитната карта) ще мога да ги изтегля?

Предполагам,след въвеждането на останалата част от данните (за кредитната карта) ще мога да ги изтегля?

Да, срещу такса

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.