Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Вече се сдобих с играта! Имам следния проблем обаче: Защо като хвърля куката ( с клавиш ''Q'' ) тя рекушира и се връща обратно при мен... К'во да направя за да не се връща? Моля ви помогнете?! ------------------------------- Добре де.. Някой може ли да ми даде линк как се минават нивата? Ако не линк може да е и клипче.. Каквото й да е, но да разбера... За първи път я играя и незнам нищо.. На първо ниво съм: Peru - Mountain Caves! Моля ви за помощ! Благодаря предварително!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте

Намирам се в нивото Natla's Mines

Там трабва да събера 3 релета - червено, зелено и синъо

Намерих червеното и го задействах , стигнах и до зеленото,което също взех , НО точнослед това катогледам това ъпътване :

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ines/index2.php

не мога да разбера как точно да скоча ,че да падна долу без да се убия или да се хвана за някъде ( където споредмен се намира синьото реле , или аз нещо бъркам )

Единственият вариант който виждам е да скоча отсреща където е стълбата и да се прехвърля отвъд мрежатаи да се върна в конролниат център ама само с зеленото реле

За щото ако отида там при местата за релетата само с зеленото като го задействам онзи кран премества контейнера , но покрива на сградата е цял и не мога да вляза вътре да взема оръжието и да продължа нататък

Сигурно е нещо много елементарно , много ви моля подскажете

• 2 седмици по-късно...

Здравейте

Намирам се в нивото Natla's Mines

Там трабва да събера 3 релета - червено, зелено и синъо

Намерих червеното и го задействах , стигнах и до зеленото,което също взех , НО точнослед това катогледам това ъпътване :

http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ines/index2.php

не мога да разбера как точно да скоча ,че да падна долу без да се убия или да се хвана за някъде ( където споредмен се намира синьото реле , или аз нещо бъркам )

Единственият вариант който виждам е да скоча отсреща където е стълбата и да се прехвърля отвъд мрежатаи да се върна в конролниат център ама само с зеленото реле

За щото ако отида там при местата за релетата само с зеленото като го задействам онзи кран премества контейнера , но покрива на сградата е цял и не мога да вляза вътре да взема оръжието и да продължа нататък

Сигурно е нещо много елементарно , много ви моля подскажете

Използвай двете релета за да мръднеш крана да средата на стаята за да можеш от купа в средата да се покачиш на крана и да отидеш по правилния път до последното реле Публикувано изображение

Абе, ако не събера всички сертификати ще ми приеме ли нивото???????

Няма проблем да ти приеме нивото!Те обаче ти дават допълнителни опции по-нататък и особено играта в тайм триала с който си отключваш чийтовете!

Еми, добре тогава.. Те май са едни бели подобни на купите дето ги дават за награди на футобола....... И има едни други дето ти пълнят живота...... Щото много трудно ги откривам и за това питах.. Много благодаря за Бързия отговор.... Ще гледам да ги събирам, ако успявам да ги намеря.

хора кажете как да разбера с каква версия съм за да си искам един сейв за пирамидата дето се катериш че за малко да ударя в земята лаптоп - 3.2ghz 64 bit dual core, 2gb ddr2, 512mb gefore go 7400, 160 gb hdd. :huh::angry:Публикувано изображение;):doh::no-no::computer8::angry22::brick wall:

post-128033-1195872349_thumb.jpg

хора кажете как да разбера с каква версия съм за да си искам един сейв за пирамидата дето се катериш че за малко да ударя в земята лаптоп - 3.2ghz 64 bit dual core, 2gb ddr2, 512mb gefore go 7400, 160 gb

Първо не ми стана много ясно за каква версия искаш да разбереш??? По-точно версия за кое?

И защо си си дал характеристиките на компютъра??? Публикувано изображениеПубликувано изображение Щото на мойта щайга ( 1.7GHz, 256RAM ) си върви просто идеално!

Първо не ми стана много ясно за каква версия искаш да разбереш??? По-точно версия за кое?

И защо си си дал характеристиките на компютъра??? Публикувано изображениеПубликувано изображение Щото на мойта щайга ( 1.7GHz, 256RAM ) си върви просто идеално!

Ако я играеш след като си я инсталирал чрес сетуп и после си използвал крак значи си на версия Хартед(Harted)!

А ако я играеш направо без инстал си на другата версия!Ако си на Хартед на каквато съм и аз мога да пратя някой сейф Публикувано изображение

Аз не търся сейв.

Въпреки това - да - на HATRED съм

става въпрос за numark

Аз не търся сейв.

Въпреки това - да - на HATRED съм

става въпрос за numark

Ами аз на него отговорих! Публикувано изображениеСамо дето обърках цитатите!!!

Редактирано от fcb78 (преглед на промените)

С кой клавиш се прави ROLL? Така и не можах да разбера. Пробвах, Пробвах, така и не става. Защото поради тая пречина - като не мога да го направя тоя ROLL - 4 пъти ме убива една и съща мечка! Отчайваща работа. Така, че, няма да е зле ако кажете.

;)

С кой клавиш се прави ROLL? Така и не можах да разбера. Пробвах, Пробвах, така и не става.

Защото поради тая пречина - като не мога да го направя тоя ROLL - 4 пъти ме убива една и съща мечка! Отчайваща работа.

Така, че, няма да е зле ако кажете.

С клавиша щифт-SHIFT!!!

Видеокартата ми е силна,ако си изтегля някакви драйвери ще ми тръгне ли играта?И ако може пратете ми тякой линк за тези драйвери.Вече я съувам тая игра дано стане :help: много искам да я играя :sobbing: моля ви дайте някой съвет :sobbing: Сънувам разни динозаври вече

Видеокартата ми е силна,ако си изтегля някакви драйвери ще ми тръгне ли играта?И ако може пратете ми тякой линк за тези драйвери.Вече я съувам тая игра дано стане :help: много искам да я играя :sobbing: моля ви дайте някой съвет :sobbing:

Сънувам разни динозаври вече

Сменила си си вече видеокартата ли?Я ми кажи каква е за да ти кажа откъде да си ги изтеглиш въпреки че като влезеш там където ти е видеокартата си има опции за ъпдейт на нея!!!

Чакай сега..

Не ти тръгва играта ли? Ами за драйвери незнам!!

Ама щом искаш ето ти линк.. Но за тези драйвери не мога да ти кажа нищо...

EDIT: В коментарите пише че спира да се инстлира към края... Трябвало да смениш крака и била готова... Да, но последното ниво може и да не го играеш... Тъй, че ако почакаш още ( най-малко 40 мин. ) тя се инсталира и те пита дали да финишираш. Тогава й смени и крака. Защото иначе - първия път не ми се чакаше, но не стига ( че поне според мен, не се инсталира до края ) ами и понеже по време на инсталация сменяш крак ( дори ида я минимизираш ( ппък коя прекъснеш да не говорим )), целия компютър блокира!!!!!!!!! Не можеш да правиш абселютно нищо - единствения изход е да го изключваш от тока, което не е много желателно..Така, че изчакай си 40 мин. поне да си спокойна...

Е. дано съм ти помогнал!!!

Ми значи-и-и:-Картата ми не е сменена ще искам нова,просто искам да попитам дали имам някакви шансове и с тази.За да не я сменям напразно.И ако има моля ви споделете.И ми казаха,че ако картата ми е силна ще станело с някакви драйвъри.

Ми значи-и-и:-Картата ми не е сменена ще искам нова,просто искам да попитам дали имам някакви шансове и с тази.За да не я сменям напразно.И ако има моля ви споделете.И ми казаха,че ако картата ми е силна ще станело с някакви драйвъри.

Аз на 26 септември съм ти писал в скайна линка откъдето да си дръпнеш новите драйвери само дето ти не си го направила явно!!! Публикувано изображение

Моля ви се дайте ми сейв след Динозавъра

Ето заповядай! Tomb Raider: Anniversary SAVEGAME @ 100%

Имаше проблем с линка!Оправих го. Tomb Raider: Anniversary v1.0 +9 TRAINER

Редактирано от Roki77 (преглед на промените)

Здравейте на всички Tomb Raider манияци.Обръщам се към всички вас за помощ.Аз съм голям фен на играта и в момента играя последната излязла част от серията - Tomb Raider Anniversery.Сега съм стигнал до Peru-The lost Valley и съм много затруднен.Има някакви колела който трябва да се завъртят.До тях има един водопад.До водопада има разни скали и камъни.Като се покатеря по камъните стигам до началото на водопада.Продължавам да вървя няколко метра по реката и после скачам,вися по парапетите,използвам след това магнитното въже и стигам до един въжен мост.От двете му страни също има водопади.Когато застана от едната страна на моста мога да стрелям по посока на мястото,където е закрепен.Тогава мостът пада и не знам каквоп да правя.

Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете.Мерси предварително

Ми недей да стреляш, бе?! Ти откачаш моста от там където е закачен - после моста падал. Ми не го стреляй!

здравйте и аз зациклих на ниvото temple of khamoon в последната зала когато дърпаш едни кубчета и от някъде излизат пантери ето го и клипчето аз съм точно накрая в последната зала на клипа но пак не го схваштам и ни6то не се получажа има ли някакъв точен начин кое кубче по напред ще издуюърпаш или накрая как ще са картинките от 2 седмици съм на него и все не го уцелвам и не мога да го разбера ... плс HELP

http://www.youtube.com/watch?v=eT6JSEH_Nws

Съгласен съм с теб.Тази игра смело мога да твърда че е пълен провал.Преработения енджиийн,тъпия геймплей и "осакатената" от към акробатика иначе атлетична Лара са превърнали прекрасната игра в боклук. :wors:

Съгласен съм с теб! Играта е напълно " осакатена ".

1. Акробатиката е Публикувано изображение

2. Геймплея е пълен провал! Публикувано изображение

3. Възможностите са много малко! ( Поне, ако я сравняваме с Legend. Но нали всяка следваща треябва да е по- функционална! Няма нито бинокъл, нито фенерче, нито PDA.... и т.н.. Другите не ми се изреждат ) Публикувано изображение

4. Скачам и хвърлям куката Публикувано изображение - ако скоча и я хвърля поне 1 милярд пъти ще стане! Публикувано изображение

5. Нивата са многооооооо.. Не се разбира накъде да тръгнеш! Т.е. много неясни! Публикувано изображение

6. Поне можело да направят нивата на въздух! Не в тия..... тунели, гробници, и мн. др. Публикувано изображение

Ако излезе нова версия (след Anniversary), се надявам да е по-добре от Legend!! Да има - бинокъл, пистолети, фенерче, PDA и др. Но да има и много други неща! Най-важно да се трепят хора, нивата да са на въздух. Защото Anniversary е Публикувано изображение

Затова - играйте си Legend, а не си блъскайте главите в клавиатурата, че не може да разберете к'во да правите!

здравйте и аз зациклих на ниvото temple of khamoon в последната зала когато дърпаш едни кубчета и от някъде излизат пантери ето го и клипчето аз съм точно накрая в последната зала на клипа но пак не го схваштам и ни6то не се получажа има ли някакъв точен начин кое кубче по напред ще издуюърпаш или накрая как ще са картинките от 2 седмици съм на него и все не го уцелвам и не мога да го разбера ... плс HELP

http://www.youtube.com/watch?v=eT6JSEH_Nws

като отвориш съответното кубче и съответната колона се издигне в стаята е нарисувано как да я нагласиш-една от колоните си е нагласена!!! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.