Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Здравейте!Имам нужда от помощ,много ще се радвам ако някой може да ми помогне.Аз я играя на PS2 и от няколко дни се опитвам да убия гадния динозавър,но не мога.Четох в някакъв форум,че имало начин да застанеш на един камък и там той не може да те хване,но уви при мен не става.Играта ми е страшно интересна и много искам да продължа напред...Много моля ако някой има идея как мога да убия динозавъра да ми пише.Предварително благодаря!

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

За T-Rex ли става въпрос?

Да,можеш ли да ми помогнеш?

В другата тема ти писах да влезеш в сайта който съм ти дал. Аз само така успявам да играя! Гледам клипчета!

Влез тук

Изтрили са ти темата!

В другата тема ти писах да влезеш в сайта който съм ти дал. Аз само така успявам да играя! Гледам клипчета!

Много ти благодаря!Сега ще го видя,дано да стане.

Към това кинце има нужда от малко обяснения, Т-Рекс се трепе много лесно стига да знаеш как: 1. Най-много поражения има когато Т-Рекс се блъсне в ошипените валове. 2. За да се блъсне Т-Рекс във валовете трябва: а) Т-Рекс да е разгневен б) Лара да е с гръб към валовете в) Лара да целне дзверо в очото За да целта Лара трябва да го докара до ярост. Когато този момент настъпи, файда от повече пуцане няма. Трябва да се изчака момента, в който Т-Рекс се засили към Лара и картината стане размазана. Тогава Лара трява да направи странично хвърляне (ляво или дясно - няма значка), появяват се две мишени, които в един момент се фокусират една в друга върху "Окото на Тигъра" и се чува един кликащ звук. Точно в този момент трябва да се стреля! Всяка стрелба преди това е излишна и ще развали хавата.

Редактирано от Miteto (преглед на промените)

Ако я играеш след като си я инсталирал чрес сетуп и после си използвал крак значи си на версия Хартед(Harted)!

А ако я играеш направо без инстал си на другата версия!Ако си на Хартед на каквато съм и аз мога да пратя някой сейф Публикувано изображение

Стигнах до момента с кентаврите и се прецака играта, преинсталирах я но неможах да си върна записите. Ако може да ми пратиш запис някъде там ще съм много благодарен играта е Хартед. Благодаря предварително [email protected]

Минах Т-рекса,НОООООО забих на кентаврите мнооол яко Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

То лесно изглежда обяснението,ама тея два кръга в забавянето не ми се получават.Идва кентаврът и ма рита и ...мри

Сейв Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 2 седмици по-късно...

в играта има доста грешки на някое място в храстите като застанеш тои не те достига но трябва и яко стреляне докато ти заседне шпациятя.аз така го минах.

И аз ,съм голям фен на поредицата :) играл сам ги всичките,но като че ли най се озорих на последната-Аnniversary.Tyk пъзелите доста ме затрудниха,а има и доста акробатика.Общто взето играта е добра,криано време е Еидос да се замислят за нещо наистина различно,защото потрдицата започна да се изтърква :wub:

Ами, следващата версия ще е Underworld. Изтриха ми темата, но......

Ами, следващата версия ще е Underworld.

Изтриха ми темата, но...... Публикувано изображение Прав си ,но можеби още е рано за коментар

защо някои предмети немогат да са вземат,тези които могат ти се появява жълт триъгълник с (!) знак а ето без (!) знак http://store.picbg.net/pubpic/8A/07/25159ece9a7a8a07.JPG :P

:P Защото,инвентара ти е ограничен.Смао пистолета ти е с безкрайни амуниций

А, сега пък аз заседнах на T-Rex-a !

Гледах клипове, ама ...

Значи, когато първоначално застрелям 6-те малки динозавърчета, ми дава онзи клип и динозавъра идва към мен и ме изяжда. То е някакъв си клип. Аз не мога да мърдам и той ме изяжда ...

Как да мръдна за да не ме изяде?

Моляяяяяяяя Ви, за ПОМОЩ !

след като застреляш 6-те раптера има малък клип и ти показва стрелки,трябва да ги натиснеш,после се биеш с т-рекса :snowballfight:

Няма никакви стрелки !

Ако имаше - Нямаше да пиша тук !

Смени си видеокартата!!!
  • 2 седмици по-късно...

Йей почти я превъртях. Единствената ми препънка са тези кентаври,другото след тях го минах Зан съжаление не можах да завърша изцяло предпоследното и последното ниво,защото ми свърши времето което ми беше дадено за ползване на играта о0 много гадно ми стана -------------------------------------- Извинявам се за дабъл поста,но искам да го видите Имам проблем.Изтеглих си играта наново. Оказа се,че съм я изтеглила готова инсталирана В Май Документс ми липсва папката на играта където се съдъжа профила на изгача. Как да възтановя тази папка,защото искам да кача още един чужд профил Също така изтеглих от нета нови облекла за Лара Някой има ли представа къде трябва да сложа файла на облеклото за да мога да го използвам

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Здравейте

Моля за помощ с едно ниво. Ако някой е стигнал до там или го е минал нега сподели как?

Нивото е GREECE и по точно накрая в tomb of tihocan. След като взема втората част на ключа от Пиер излизам от храма и се събуждат 2-бр кентаври които хвърлят огън и те вкаменяват. Няма къде да се скрия а с пистолетите им взимам много малко кръв. Няма начин да оцелея 30 мин в бой с тях двамата.

Е нямат убиване да им .......

Моля някой да даде акъл как да ги убия и да продължа напред, че играта е супер

Благодаря

ТОВА ГО МИНАХ СНА4И КЕНТАВРИТЕ ИМАТ 2 НАПАДАТЕЛНИ АТАКИ 1 КАТО ТЕ ВКАМЕНЯВАТ А ВТОРТА КАТО ИДВАТ ДА ТЕ РИТНАТ .Когато искат да те вкаменят просто се обръщаш на другата страна така 4е да не ги гледаш. При втората атака единищ идва към теб ити дава едни стрелки4ки тогава натискаш shift и като се прицели просто стреляш след това бързо му вземаш щита с Q и Е .Щита пада на земята ,когато пак искат да те вкаменят утиваш до щита вземаш го Е и се предпазваш , а това вкаменява тях докато са на камък просто ги стреляш. и тва е

в отговор на въпроса на pl1hi_viki - файла който си изтеглила ще го поставиш в папката user documents,eidos,Tomb Raider - Anniversary,Default Profile или в преименуваният профил пример Hristo's Profile след това стартираш играта и от там си избираш профила ако са повече от един. :)

ТОВА ГО МИНАХ СНА4И КЕНТАВРИТЕ ИМАТ 2 НАПАДАТЕЛНИ АТАКИ 1 КАТО ТЕ ВКАМЕНЯВАТ А ВТОРТА КАТО ИДВАТ ДА ТЕ РИТНАТ .Когато искат да те вкаменят просто се обръщаш на другата страна така 4е да не ги гледаш. При втората атака единищ идва към теб ити дава едни стрелки4ки тогава натискаш shift и като се прицели просто стреляш след това бързо му вземаш щита с Q и Е .Щита пада на земята ,когато пак искат да те вкаменят утиваш до щита вземаш го Е и се предпазваш , а това вкаменява тях докато са на камък просто ги стреляш. и тва е

Можеш да се предпазиш от вкаменяване и като клекнеш( Май беше със Shift )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.