Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Здравейте! Пак зациклих....:-( В Египет съм... В стаята със статуя на котка, пред която има басейн... Там минах всияко... Сега последно скачах по едни куки и съм на покрва над статуята на котката... И!? И от тук нататък незнам накде да продължа...!? Благодаря Ви предварително за помоща!

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Пак зациклих....:-( В Египет съм... В стаята със статуя на котка, пред която има басейн... Там минах всияко... Сега последно скачах по едни куки и съм на покрва над статуята на котката... И!? И от тук нататък незнам накде да продължа...!?

Благодаря Ви предварително за помоща!

Влизай тук http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ry-walkthrough/.

На английски е, но и само с картинките ще се оправиш.

E, най-сетне си сложих облекло - черни дрешки + черни очила. На мен много ми харесва, да видим дали и на вас ще ви хареса. Ще ги сменям често, ама чак сега реших да сложа. Ами, кажете на вас харесва ли облеклото което сложих?

Screenshots:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Направих само 3 шота, но мисля, че са достатъчни за едно облекло ... и .. айде и очила.

Някой друг, който си сложи облекло, ще даде ли шотове да му го видим?

Ааа, трябваше поне 10-тина да дадеш, че не мога да получа добра представа.

Редактирано от Shadowflame (преглед на промените)

Вчера включих играта, само за да снимам, за да пратя шотовете да видите. Но сега като я включих играта го махнах това облекло. Защо ли? Защото, е пълно с бъгове - Когато вляза във водата придобива адски гаден цвят - някаква смесица между кафяво и сиво. На всичкото отгоре, по-късно забелязах, че отзад е малко скъсано Публикувано изображение и "г*за" й се гледа. Публикувано изображение После може да сложа някое друго, но това повече няма да е. Публикувано изображение

Ами как да стигна до този динозавър??сега сам в една пе6тера с някакви колела по стената, и трябва да намеря 3 забни колела ама намирам само 2!! аа зад водопада немога да вляза!! :speak: Някои мозе ли да ми помогне моля ви!!!!!!!!

Еми, ти през водопада не можеш да минеш. Т.е., от там няма как да стигнеш до динозавъра. До динозавъра има само един път. След като завъртиш първото колело минаваш през един тунел и си при динозавъра. Забравих кой беше тунела точно, но преди него се минаваше някъде по отгоре. Ама, по-добре изгледай края на това клипче:

и началато на това, за да видиш как се стига Цък

Еми, ти през водопада не можеш да минеш. Т.е., от там няма как да стигнеш до динозавъра. До динозавъра има само един път. След като завъртиш първото колело минаваш през един тунел и си при динозавъра. Забравих кой беше тунела точно, но преди него се минаваше някъде по отгоре. Ама, по-добре изгледай края на това клипче:

и началато на това, за да видиш как се стига Цък
мерси батка идея си нямаш колко ми помогна!!!! :wors:

Снощи превъртях играта и сега е време да си изкажа мнението.Играта е по трудна(поне за мен)от Legend ,но пък историята не е толкова интересен.И Натла я убих по-лесно от ония кентаври.Като цяло играта ми хареса.

Брейй, и аз зор видях с кентаврите, но ги утрепах. Сега срам зациклих при сфинксовете. Където трябва да се скочи от едната кука на другата.Голямо подскачане и все не става. Дали има някой трик а???

Брейй, и аз зор видях с кентаврите, но ги утрепах.

Сега срам зациклих при сфинксовете.

Където трябва да се скочи от едната кука на другата.Голямо подскачане и все не става.

Дали има някой трик а???

Трябва да се засилиш добре, когато си между двете куки. Значи както си на въжето натискай стрелките на ляво и надясно или нагоре и надолу (зависи как са ти контролните бутони). Чак когато се засилиш добре скачай.

Трябва да се засилиш добре, когато си между двете куки. Значи както си на въжето натискай стрелките на ляво и надясно или нагоре и надолу (зависи как са ти контролните бутони). Чак когато се засилиш добре скачай.

Мерси, ще пробвам.

Мерси, ще пробвам.

Ако не става само със засилване, трябва да се качиш малко по-нагоре на въжето и тогава със сигурност ще успееш.

Абе, айде помагайте, че горката Лара я убих 50 пъти. Значи, на St. Francis Folly съм и там след като убих двете гадинки, ми даде оня клип с Pierro (не знам дали така се казваше) и после трябва да правя нещо. Значи, аз се изпокатерих и подскачах по всички възможни колони, опитвах се да се докопам до горе, но така и не става нищо. Някъде бях чел, че трябва да отидеш на някоя от тия колони и там.. т.н., за да стигнеш горе. Еми, то хубу, ама аз ... Честно ви казвам, скачах по всички колони на които е възможно да се отиде, отвскъде пробвах да скоча горе, ама.. Туп! Лара пищи като... И че Ви моля за помощ, да ми кажете на коя колона да съм и къде точно, за да мога да се кача горе. Щото нали трябва да отида горе до ония неща със светещите диаманти, дето трябв да ги стрелям?! Айде, да ми помогнете, щото накрая ми омръзна да умирам и да гледам тъпия клип, и сто пъти да убивам ония кретени...

Кът-сцената с Пиер Свършва. Тръгни право напред до последните колони Качи се на тази отдясно,докато стигнеш нейния връх. Обърни Лара към лявата колона (точно срещу дясната е) и скочи. Отново се качи до върна на колоната. Огледай се-ще видиш един балкон(от лявата страна),до него....колона(или предпоследната лява). Засили се хубаво и скочи на нея,полсе във балкона Влез в стаичката вътре и погледни към земята,ще видиш една...рисунка,запомни местата на камъните върху нея. До балкона в който си има още един,скочи на него,а после върши по стената с куката Ще видиш нов рисунка със светещи камъни.стъпи върху бутона до нея за да изключиш камъните. Отстъпи крачка назад и почни да стреляш(по един път) по точките където се намираха камъните в първата рисунка. Отваря ти се врата.(в коридора в ляво) скачаш с въжето,отиваш на първия балкон,после на втория.Влез отново вътре и пак запомни местоположението на камъните . Върни се до втората рисунка,натисни бутона наново и пак започни да стреляш,но вече по точките от последната рисунка Отваря ти се вратата зад теб Влизаш. С помоща на куката махни двете халки от топката. Бутни топката долу и я завлечи до бутона приличащ на слънце по средата на помещението. Ще последва малка кът-сценка. Повтори изкачаването на колоните,както обясних в началото на мнението си. Когато вече си на върха на втората колона скочи в новоотворената врата днес май не ми е ден за обяснявки ^^

Това е бъг и то най-досадният в цялата игра (в това ниво има още един, но за него си има начин на минаване) - до като тук, нещата са както се казва на "магия" - скачаш до като успееш да се хванеш!

Целия проблем идва от това, че дърпате камъка много от далече. Така колкото и да скачате нищо няма да стане. Отивате по-близко до вратата закачате камъка и го дърпате, ако не ще да се издърпва се отдалечавате малко и пробвате пак. Така той ще падне като колона, а няма да е легнал. И вие продължавате. Аз имам друг проблем на същото ниво. Стигам до стаята с сабите дето падат от тавана. Взел съм всичко обаче като да излизам вратата е затворена. Над нея има едно дето се върти, но не мога да стигна до него. Стъпвам на първия ред колони и очевидно трябва да стигна до другия ред колони, но са много далече, като скоча падам върху сабите дето излизат от пода. МОЛЯ помагайте как да се справя????

Целия проблем идва от това, че дърпате камъка много от далече. Така колкото и да скачате нищо няма да стане. Отивате по-близко до вратата закачате камъка и го дърпате, ако не ще да се издърпва се отдалечавате малко и пробвате пак. Така той ще падне като колона, а няма да е легнал. И вие продължавате. Аз имам друг проблем на същото ниво. Стигам до стаята с сабите дето падат от тавана. Взел съм всичко обаче като да излизам вратата е затворена. Над нея има едно дето се върти, но не мога да стигна до него. Стъпвам на първия ред колони и очевидно трябва да стигна до другия ред колони, но са много далече, като скоча падам върху сабите дето излизат от пода. МОЛЯ помагайте как да се справя????

А общо взето ако правилно разбрах за коя врата иде реч има и др. начин. открих го случайно но стана номера.

Като свалиш камъка над вратата на трябва да е по отдалеч за да падне на широката си част. Та като го свалиш камъка го плъзваш близо до вратата,после дърпаш ръчката и веднага отиваш до камъка отново, като се повдигне вратата просто пъхаш камъка под нея и готово - вратата се спира върху камъка и ти скачаш от него на вратата и после горе в прозорчето.

А по твоя проблем след като си взел всичко минаваш по същия път покрай сабите, на счупената колона, после на стенатапосле там където има една ръчка, от там скачаш на колоната / малката / от нея на голямата зад теб после скачаш др голяма колона, после от нея на площадката, от площадката в дясно на стената от там след не помня колко скока, има да да се скача с въжето като скокнеш тр да се прехвърлиш на една голяма колона в ляво. От там скачаш от колона на колона и последния скок е на стената от там поемаш на дястно и стигаш над вратата, връткаш нещото там бързо скок и излизаш, но бързо щото вратата се затваря.

И това е дано ти свърши работа. :rolleyes:

Еееее хора пак проблем!!! В стаята с мечовете по пода,дето се показжат и се скриват! Минавам я донякаде обаче зациклям следкато мина момента в който дърпам една ръчка и трябва да мина през ножовете. Правя го тва ама после се качвам по стената и трябва явно да скоча на една висока колона или незнам кво трябва да направя!!!! Моля помогнете!!!!

E, най-сетне си сложих облекло - черни дрешки + черни очила. На мен много ми харесва, да видим дали и на вас ще ви хареса. Ще ги сменям често, ама чак сега реших да сложа. Ами, кажете на вас харесва ли облеклото което сложих?

Screenshots:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Направих само 3 шота, но мисля, че са достатъчни за едно облекло ... и .. айде и очила.

Някой друг, който си сложи облекло, ще даде ли шотове да му го видим?

Как да си направя шотове?

hahta, ето така:

Когато си някъде - независимо в игра или на десктопа или в някой сайт, натискаш клавиша "Prin Screen/SysRq". Намира се вдясно на F12, който е горе на клавиатурата! Предполагам, поне него знаеш къде се намира, де!

НЯМА да стане нищо. После минимизирай играта (Ctrl (Control) + Esc)

Намери си програмката Paint. Когато влезеш в нея, натисни Ctrl (Control) + V. Ще ти излезе шота!

После го запаметяваш (записваш) и го качваш в някой хостинг.

Това ми го обясни еди нпотребител по скайп - казвам ти, над 30 минути и повече се опитвах да направя нещо. Накрая стана. Има друг начин - със специална програма за клипове и снимки - специално от игри или не -, но е много по-сложно.

Пробвай това. Ако не успееш да го направиш, си дай скайпа, за да ти обясня всичко със СНИМКИ !

Ако искаш първо пробвай на десктопа шот да направиш, да видиш дали ще стане.

А, относно тая програма Paint, то ми я имаше на компа. Аз не съм я инсталирал!

Успех и кажи какво е станало.

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Направи снимки на облеклото което си сложила и ги дай да ги видим :P

Когато опитвам да кача снимките ми изписва"Качването е неуспешно.Файлът е по-голям от лимпата за качване" !?!

post-108957-1205443815_thumb.jpg

Ами качвай ги в някой хостинг.

Когато ги качваш от самата калдата не може, щото трябва най-много 2 мб.

Ето тук:

Влез тук. Намери снимката от компа си я качи. Ще ти излязат линкове. Копирай където пише original или нещо такова и го сложи тука, като %7Boption%7D или просто сложи адреса!

Ама ако и оттук не стане, влизай тук и прави същото по същия начин:

Цък. Повтаряш инструкциите за предишния сайт, ако оттам не стане!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.