Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Да,разбрах как е.Много ви благодаря за помощта.Честно казано осъзнах,че играта е много по-интересна отколкото мислех!

За мен първите 2-3 нива не бяха толкова интересни! 4-то вече ми хареса повече, 5-то също (то е най-дългото ниво в играта и с най-много пъзели).

Успех в играта. :rolleyes:

ПП: Минах нивото, сега вече ще играя Level 6: The Coliseum. Публикувано изображение A, и между другото - последния бог с мечовете и шиповете е адски лесен. Това е най-лесното място от цялото ниво. Само дето най в началото на бога при желязната решетка, малко... Нали трябва да дръпнеш камъка. Като го дръпнах, сложих където трябва и дърпам ръчката, но докато успея да се кача на камъка, и на ръба на желязната решетка доста зор видях. Все пак нищо не е - 11 пъти. :P А, пък тия трикове - дето както се "люлееш" с магнитното въже наляво и надясно, да скочиш НАЗАД, а не в някоя от посоките ги правя много лесно (в случая при последния бог от първия път), щото непрекъснато съм във физкултурния салон да гърмя с автоматите и т.н. и правя и някой скокове. Публикувано изображение Айде, стига съм се хвалил за това, което успявам да направя.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо пък да не се хвалиш?Нищо лошо няма.Аз вече съм на нивото Tomb of Tihocan.Досега най много ми хареса петото ниво.Наистина трябва да се мисли!И друго-в къщата има ли мишени за стреляне някъде?Много ми се ще да пострелям!

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

Защо пък да не се хвалиш?Нищо лошо няма.Аз вече съм на нивото Tomb of Tihocan.Досега най много ми хареса петото ниво.Наистина трябва да се мисли!И друго-в къщата има ли мишени за стреляне някъде?Много ми се ще да пострелям!

В къщата няма специални мишени, но аз си стрелям по въздуха. По-добре щеше да е, ако имаше нещо... Опция да пуснеш 5 мумиики... Публикувано изображение

Те Кентаврите не бяха ли в Tomb Of Tihocan? Или в следващатото..

И аз зациклих на нивото с пирамидата

Публикувано изображение

, изглежда трябва повече тренировки с клавиатурата и мишката :)

Ох минах кентаврите,но когато изгледах клипчето се озовах пак там при водата и портата,но във въздуха стърчаха Натла и другите атланти,които са я замразили. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение и не мога да отида никъде,защото портата е затворена,а играта не ме пуска да се кача по стълбите нито пък да влезна във водата.Защо е така??................успях да се справя!

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

Стигнах до temple of kahmoon (или нещо такова) там където има едни колони и когато местя едни кубове от дупките на стените излизат пуми и като преместя всички кубобве колоните се вдигат и излизат някви ръчки,чрез които могат да с въртят тези колони.От там нататък какво се прави?

Стигнах до temple of kahmoon (или нещо такова) там където има едни колони и когато местя едни кубове от дупките на стените излизат пуми и като преместя всички кубобве колоните се вдигат и излизат някви ръчки,чрез които могат да с въртят тези колони.От там нататък какво се прави?

Ами трябва да завъртиш колоните така че да се отвори вратата срещу тях.В дупките зад кубовете има рисунки коя как трябва да е. После се качваш от на колоните и взимаш реликвата.Това става като преместиш единия куб до стената - ще видиш как. Общо взето това е после отиваш в следващия етап. Успех.

уФф .. Не иска да се инсталирва .. пише , че иска диск ! Пускам с daemon tools виртуалното CD ама не ми излиза файла ! Какво да правя . . . помогнете ! Все пак съм на 15 г. трудно се справям все още , въпреки че превъртях Tomb Rader Legend ! Помогнете ми ! Благодаря предварително ! Пишете ми на емайл : [email protected] ili na skype cvetenceto14 или тук ... но по-добре там :):)Публикувано изображение

post-163933-1215378364_thumb.jpg

Редактирано от cve7i7y (преглед на промените)

уФф .. Не иска да се инсталирва .. пише , че иска диск ! Пускам с daemon tools виртуалното CD ама не ми излиза файла ! Какво да правя . . . помогнете ! Все пак съм на 15 г. трудно се справям все още , въпреки че превъртях Tomb Rader Legend ! Помогнете ми ! Благодаря предварително ! Пишете ми на емайл : [email protected] ili na skype cvetenceto14 или тук ... но по-добре там :):PПубликувано изображение

Ами, всъщност щом пише че иска диск, ако вече си маунтнала и инсталирала играта, трябва да смениш крака. С коя версия на ДТ си? Откъде и кой торент теглиш? Изтегли от Zamunda - Tomb Raider: Anniversary - HATRED (или нещо подобно беше). Аз съм с него и засега проблеми няма.

ПП: "Все пак съм на 15 г. трудно се справям все още...." - Няма значение дали си 15 или 25 или 30 примерно, че да можеш да се справиш.. ... с инстала на игра по нормалния начин....... А си е напълно възможно проблема да е в твоя компютър (или нещо не правиш както трябва) :P (Аз съм на 10 г.)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Оффффф, ааа, е баси. От 3 дни се мъча на 7-мо ниво при Мидас. Още с'а моткам в началото при оная статуя. К'ат убия трите МАЙМУНджалъци и какво трябва да направя? Обикалям я тая статуя, като вляза в басейна пред нея, на 5 метра и има някаква решетка. Явно е, че трябва да я махна ама как? Или някъде другаде ли трябва да ида? :P Най-вероятно е нещо очебиино, което както обикновено само аз не мога да видя?! Публикувано изображение

Помагайте! Публикувано изображение

Ами, всъщност щом пише че иска диск, ако вече си маунтнала и инсталирала играта, трябва да смениш крака. С коя версия на ДТ си? Откъде и кой торент теглиш? Изтегли от Zamunda - Tomb Raider: Anniversary - HATRED (или нещо подобно беше). Аз съм с него и засега проблеми няма.

ПП: "Все пак съм на 15 г. трудно се справям все още...." - Няма значение дали си 15 или 25 или 30 примерно, че да можеш да се справиш.. ... с инстала на игра по нормалния начин....... А си е напълно възможно проблема да е в твоя компютър (или нещо не правиш както трябва) :) (Аз съм на 10 г.)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Оффффф, ааа, е баси. От 3 дни се мъча на 7-мо ниво при Мидас. Още с'а моткам в началото при оная статуя. К'ат убия трите МАЙМУНджалъци и какво трябва да направя? Обикалям я тая статуя, като вляза в басейна пред нея, на 5 метра и има някаква решетка. Явно е, че трябва да я махна ама как? Или някъде другаде ли трябва да ида? :) Най-вероятно е нещо очебиино, което както обикновено само аз не мога да видя?! Публикувано изображение

Помагайте! Публикувано изображение

Ами много е просто. Първо качваш се постатуята на Минас, на врата и отзад има един лост. Дърпаш го и ти се отваря една врата. После като влезеш в нея си минаващ там препятствията и така. Трябва да събереш три камъка които като сложиш в ръката на минас стават златни. Като ги позлатиш ги поставяш на местата им - ще видиш къде. Като минеш първата врата на излизане е втория лост. Третия е някъде над една чешмичка - ще видиш от де тр. се покатериш.

Та това е при нужда пиши пак. ;)

Редактирано от largefairy (преглед на промените)

Ами много е просто. Първо качваш се постатуята на Минас, на врата и отзад има един лост. Дърпаш го и ти се отваря една врата. После като влезеш в нея си минаващ там препятствията и така. Трябва да събереш три камъка които като сложиш в ръката на минас стават златни. Като ги позлатиш ги поставяш на местата им - ще видиш къде. Като минеш първата врата на излизане е втория лост. Третия е някъде над една чешмичка - ще видиш от де тр. се покатериш.

Та това е при нужда пиши пак. ;)

Аха, ясно. Ами добре, значи сега аз ще играя и ще видя.

• 2 седмици по-късно...

Та това е при нужда пиши пак. :wub:

Бях зает с превъртането на Need For Speed: Underground 2, а почнах и GTA: Vice City, ама не я превъртях и доста време не бях играл. Сега продължих и го минах това ниво с Мидас. То много лесно, особенно в залата с "огнените колони".. Тоя крокодил така хубаво го разиграх, а после убих, че не го виждам - обиколих няколко пъти из колоните под водата, да ме гони, а пък и да намеря как да изляза от водата. В залата, в която има колони с шипове не успях от първия път, щото почват да се прибират надолу и първия път не можах да отскоча достатъчно силно нааа.... забравих коя точно колона подред, но от втория път го минах и взех камъка. А в другата зала, стана много интересно. Само с дръпването на колоната (като дръпна с куката трите неща които я държат) под залата в която излизам първоначално, в горната зала става кошмар: колко красиво е в началото, а после.. "грозотия" Публикувано изображение По-късно ще отида да се мъча в Tomb of Tihocan и да видя как ще ги гърмя тия смотани кентаври. Всъщност те в края на нивото ли са или по-рано?

Искам да попитам едно нещо: Знам, че в играта има мумии, ама кога са? Очаквах да са в Midas's Palace - никакви ги няма. В следващото ще ги има ли или чак в Египет? Публикувано изображение

ПП: largefairy - Много Благодаря за разяснението!

Моля, моля зя нищо. Та кантаврите са на самия край на нивото. Като ги минеш и си в следващото. Малко са гадни но като им хванеш цаката бързо се трепят. В по предни постове има описано как точно се минават. А мумиите са в египетското ниво. Приятно игра.

Моля помогнете, зациклих на водопада (Peru - The Lost Valley), от каде да взема последната част, за най най-отгоре.Последно ми се отвори някаква решетка на подводна пещера, точно под шчупения мост. Как да влезна в нея, течението винаги ме отнася, и там ли е последната част.Мерси.

Редактирано от ice_fire (преглед на промените)

Моля помогнете, зациклих на водопада (Peru - The Lost Valley), от каде да взема последната част, за най най-отгоре.Последно ми се отвори някаква решетка на подводна пещера, точно под шчупения мост. Как да влезна в нея, течението винаги ме отнася, и там ли е последната част.Мерси.

Ами от пещерата дето е мечката. От там се катериш по пилоните и отиваш в др. помещение.Там малко трудно се намира пътя нататък. Но е следния във второто помещение също има два пилона, покрай тях минавеш и отиваш при едни стълби. И от площадката на стълбите се продължава. Не съм сигурна дали се висваше на стената в ляво се пада или трябваше да се скочи на една наклонена дъска и от там бързо на стената. Както и да е ще го откриеш.

След тук вече излизаш в един тунел и нататък е лесно. Като минеш тунела ти предстои среща с първия бос или

Т - рекс. Малко е чепат ама не е мн. труден. Та това е ако нещо не е ясно питай пак.

А що се отнася за решетката - като намериш третата джаджа и я сложиш на място - водопада спира и тогава отиваш там. Като спре няма течение и можеш спокойно да влезеш там.

ще помогне кат гледате клипчета www.youtube.com и пишете нивото в което сте има сичко там

Tomb Raider - Anniversary Walkthrough : В архива има 2 файла, съответно "Walkthrough"та за играта и мисля с тяхна помощ, никой не трябва да има проблеми ...

П.П. Инъче според мен цялата Tomb Raider поредица не е толкова трудна от към намиране на правилният път ( примерно Syberia е къде по-заплетена ) и трябва всички с малко повече мислене да се справите и сами със ситуацията.

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Някой може ли да ми прати сейф след кентаврите. От почти месец се мъча да ги мина... изчетох всички постове и изгледах всички клипчета в youtube...e-maila mi e: [email protected]

Някой може ли да ми прати сейф след кентаврите. От почти месец се мъча да ги мина... изчетох всички постове и изгледах всички клипчета в youtube...e-maila mi e: [email protected]

Пращам ти го. Дано се справиш с инсталацията. Ако имаш въпроси питай. Ама е кофти с тез сейфове, защото ти се губи всичко до момента. В смисъл на амуниции, мед. пакети и т.н. Аз мойта игра я забърсах и не мога да ти пратя от моите сейфове, но тези работят при правилна инсталация.

Е за нищо де, и на мен ми се е случвало да зациклям тук таме.

• 2 седмици по-късно...
;) Някой ще ми прати ли Tomb Raider Anniversary ? Изиграх Legend, тя ми беше мн лесна. Но сега се надявам да изиграя и тази : ;)

:P Някой ще ми прати ли Tomb Raider Anniversary ? Изиграх Legend, тя ми беше мн лесна. Но сега се надявам да изиграя и тази : :)

Моля погледнете преди да пишете празни приказки ! FEarBG е дал линк , и то не торент ! Ама кой да види ... При следващи такива постове ще бъдат трити ! Приятен ден !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Добре де, теглих играта от всякаде :laughing5: ама от никаде не стана .

Редактирано от Hanibal_Lektar
Нарушение на т. 2.10 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.