Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

ето за това става дума над главата си няма нищо което да и пречи а не исплува :headphones:

пп оправих се забравила съм1 лост ама сга немога са се сетя как да я накарам да се пусне от мастото къдет се е хванала че с тежеста на тялото си да натисне един лост дето е под нея

Ами с клавиша с който хващаш лоста като го натиснеш и го пускаш. Мисля че "Е" беше.

• Отговори 557
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

От една седмица съм забила на това място. При първата и мисия в планината когато влезна в замъка или там каквото е после вътре като обиколя на всякъде и избия всички животни по едо време трябва да се върна в обратната посока ок правя го стигам пак до портите е незнам как да ги отворя че да изляза има два лоста натиснах ги ама те се оказаха за едни стрели а не за портите ето и снимка ако някои може да ми опъти на ъде че се въртя все едно в кръг

post-206876-1233256642_thumb.jpg

От една седмица съм забила на това място. При първата и мисия в планината когато влезна в замъка или там каквото е после вътре като обиколя на всякъде и избия всички животни по едо време трябва да се върна в обратната посока ок правя го стигам пак до портите е незнам как да ги отворя че да изляза има два лоста натиснах ги ама те се оказаха за едни стрели а не за портите ето и снимка ако някои може да ми опъти на ъде че се въртя все едно в кръг

Не че не мога да ти обясня, но за по лесно виж това клипче. Защото иначе е много дълго да писане :comp_virus:

мерси много помогнаха ми малка тия клипчета ама я няма частта на която съм запънала

Ами тази снимка не е ли в началото още, където влизаш в планината. Защото на мен от там ми прилича.От тук по принцип както е Лара на снимката се обръщаш на обратната страна и даваш само напред. Стига се до едни дървени стълби, от там на 1-2 платформи и трябва да откриеш пътя за една от реликвите. Мисля че беше от втората платформа по посоката от която се идва.И като я окриеш тази реликва се ще видиш откъде да продължиш. Ама си виж снимката защото в по предните постове имаш снимка която е от по нопред в играта. ;)

Редактирано от largefairy (преглед на промените)

Ами иказа се че не съм зела някакъв артифаг и съм съ върнала на обратно сега са сетих де е артифага и се мъча да скоча от едно място че да се хвана за един лост и да се кача при артифага ама се падам и се пребивам пп май тая игра не е за мен щом запъвам още на първата мисия

post-206876-1233336145_thumb.jpg

Редактирано от Fight_girl (преглед на промените)

На мястото, където си ти, няма артефакти. Там има реликва. Мисля, че за това става въпрос.

Виж тук:

Тук са дадени всички артефакти и реликвата в "Пещерата в планината".

Ако правилно съм разбрал , това е начина за минаване на нивото:

http://pics.data.bg/zoom/shared/3380f26c5b...983a9d6e1b09d1d

http://uk.youtube.com/watch?v=BGldMQlejmE

Успех Публикувано изображение

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Виж тези :

Tomb Raider Anniversary - T-Rex Guide

Иначе май гледах някаква тъпня, че ако заобиколиш "T-Rex"а и го стреляш под точно определен ъгъл, нещо бъгва и седи само на едно място. Ама са простотии това, ламерска работа. Малко "skillz" и с помощта на онези колони отстрани със шиповете, не би трябвало да има проблеми ..

КАЖЕТЕ МИ КАК ДА МИНА ПЪРВИЯ Т-РЕХ ЪАМ ИГРАТА САМА ИГРАЕ И УМИРА?

ПМОГНЕТЕ

БЛАГОДАРЯ. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

И аз не обичам да чета, ама ти вече се оля. Виж мнението по-горе, не че ще ти помогне кой знае колко. То щом него не може да видиш, дето ти е под носа, какво остава за T-Rex'а ..

Виж тези :

Tomb Raider Anniversary - T-Rex Guide

Иначе май гледах някаква тъпня, че ако заобиколиш "T-Rex"а и го стреляш под точно определен ъгъл, нещо бъгва и седи само на едно място. Ама са простотии това, ламерска работа. Малко "skillz" и с помощта на онези колони отстрани със шиповете, не би трябвало да има проблеми ..

ее как така лети тая ?

4-ти ден съм зациклил на т-рекс...

прочетах цялата тема

мъчих се кво ли не правих .... вече нямам нерви

зациклих цяла седмциа тука

дай те некв чийт или сейф да го мина тва нещо, че вече нямам нерви ...заклевам се! :blink:

По стена не можеш да ходиш, но ако се закачиш с куката до близост на стена, можеш.

• 3 седмици по-късно...

Извинете но скоро ми купиха компютър и не знам как да си инсталирам играта,ако може да ми обясни някой ще му бъда много благодарна! :huh:

Извинете но скоро ми купиха компютър и не знам как да си инсталирам играта,ако може да ми обясни някой ще му бъда много благодарна! :huh:

Прочети добре тази тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=117919

Успехи !

Благодаря за помощта! :) сега имам играта и е на руски език,което е най-хубавото!

Къде пък намери превод на руски? Публикувано изображение

Цялата игра от линка с торента по-горе е на руски , и говор и надписите(повечето)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.