Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Да, ама човека си е решил проблема. *2 поста по-нагоре в темата* ;)

Да ти кажа, имал съм проблеми с тая игра при включването (и то няколко проблема бяха), но не стана със сейф - да не мислиш че не съм пробвал Публикувано изображение С преинстал на играта стана само един път, след това пак почна да ми изкарва грешки и го оправих но трудно. Беше с резолюцията проблем, оправи се с едни настройки от видеото и на десктопа.. ама не ми се обеснява. Но и двата проблема със сейф не можаха - а ако се чудиш как съм се сетил да пробвам - ами лесно е: докато търсих инфо как да го оправя, попаднах на един форум в който пишеше това за сейфовете - но при мен не стана.

Както и да е. Да не ви занимавам повече. :)

да ама те говорят за преинстал на играта а аз казвам че без преинсталирване също може да стане. :P

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 557
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хора, още съм в началото при Т-рекса. Когато ми се включи трейлъра, той просто ме изяжда и аз немога да направя нищо. Разбрах, че трябва да се появи някаква стрелка, е появява се и когато натисна каквото и да било ми се появява знак за забрана. Има ли нещо определено, което трябва да натисна и въобще как да мина тази част?

Хора, още съм в началото при Т-рекса. Когато ми се включи трейлъра, той просто ме изяжда и аз немога да направя нищо. Разбрах, че трябва да се появи някаква стрелка, е появява се и когато натисна каквото и да било ми се появява знак за забрана. Има ли нещо определено, което трябва да натисна и въобще как да мина тази част?

Има три възможности да изкара знак за забрана:

1. Бъркаш копчетата

2. Натискаш стрелката по-рано

3. Натискаш стрелката по-късно

За точки 2 и 3 - с 1 секунда да се забавиш - изяжда те. Така че излезе ли ти стрелката, моментално я натискай (но вярно Публикувано изображение)..

Има три възможности да изкара знак за забрана:

1. Бъркаш копчетата

2. Натискаш стрелката по-рано

3. Натискаш стрелката по-късно

За точки 2 и 3 - с 1 секунда да се забавиш - изяжда те. Така че излезе ли ти стрелката, моментално я натискай (но вярно Публикувано изображение)..

Има и друга възможност - бавен комп и слабо видео . На Asus eee701 стигнах точно до там с играта , но този момент не мога да го мина , или заради слабото видео , или заради слабия процесор , дава ми точно същата грешка , както на теб.

Успех Публикувано изображение

Искаш да кажеш 'грешка като на dazz', не като на мен, щото при мене си върви.

Ае, хора - то напред в играта на много места има така със стрелки - и естетвено точно на най-решаващите моменти - как ще го минете? Ще искате сейфове? Тъпо е! Публикувано изображение

Да , това имах предвид ,неточно се изразих.
  • 2 седмици по-късно...

ми значи с кентаврите....

те имат 2 специални атаки като ги разгневи6(като напълниш червената лента)...те се редуват(атаките) едната е като те вкаменяват - за да я избегнеш трябва да скочи6 в водата като ти пуснат тея лъчи(поне аз само така оспях да я избегна)

другата е като единия тръгва да бяга към тебе - прави6 онова комбо дето е на забавен кадър и като го стрелне6(мерника трябва да е червен)кентавъра спира на място и сякаш се крие. тогава пускаш оная кука"Q"

и му зима6 щита(на кентавъра)и той пада на земята. от тук нататак е много лесно. като се опитват да те вкаменят отиваю до щита и го използва6 с "E" - насочва6 го към този кентавър който се опитва да те вкамени и той сам се удря с атаката си. докато е обездвижен го стреля6 и му хабиш доста кръв. това повтаряш колкото пъти ти трябват докато обие6 и двата звяра..

надявам се да съм ти помогнал :rolleyes:

[/q

как става това комбо колега че тия кранти направо мамата ми е....ха

Може лии малко помощ :/ Зацепих най в началото. Като един истински геймър не знам как да мина първото ниво. Мдаа. Проблемът е, че скачам по онези скали и накрая стигам до най- високото и пише, че някаква синя точка ми отбелязва най- близкото "нещо за хващане", ама това е адски високо и не мога да скоча до там. А изход наколоко няма. Тоест има, ама нещо не го виждам. И за улеснение- това е нааай- най- в началото. Точно като почва играта. Да, знам, зле съм, ама... ;D

Може лии малко помощ :/

Зацепих най в началото. Като един истински геймър не знам как да мина първото ниво.

Мдаа.

Проблемът е, че скачам по онези скали и накрая стигам до най- високото и пише, че някаква синя точка ми отбелязва най- близкото "нещо за хващане", ама това е адски високо и не мога да скоча до там. А изход наколоко няма. Тоест има, ама нещо не го виждам.

И за улеснение- това е нааай- най- в началото. Точно като почва играта.

Да, знам, зле съм, ама... ;D

Аз много не зацепих къде точно си, но едно ми направи впечатление .. Какво означава ""нещо за хващане", ама това е адски високо и не мога да скоча до там" т.е. единственото нещо, което се показва като подсказка в играта е онзи син кръг с точката и той не е за скачане на Лара там, а че просто за него може да закачи оная кука т.е. скачаш и натискаш "Q" (по подразбиране) за да се закачиш ..

Иначе тук са обяснени подробно всички мисии ..

Да, именно, за това говорех (: Аз си смених копчето от контролите и се показа куката, преди това нищо не ставаше и затова не разбирах как става. Сега ще се мъча да я закача. Мерси много за линка ((:

някой знае ли правилната комбинация на бръмбарите на дясната статуя нивото е египет

Мисля, че на статуята имаше място с вода, трябваше да скочиш вътре и там имаше картинка със позите на бръмбарите :)

Мисля, че на статуята имаше място с вода, трябваше да скочиш вътре и там имаше картинка със позите на бръмбарите ;)

а благодаря това го минах вече сега забих на друго място :clap:а именно в пирамидата където скачаш по едни платформи и когато си на една от тях се появават две летящи педе.....счета но порблема е че след като ги убиеш трябва да скочиш по едни лостове да се хванеш с куката и пак с куката и цялата тая работа на всичкото от горе е и за време а то никога не стига. от 4 дена кибича тук и вече си мисля че това може би е някакъв бъг....ако си го минавал моля сподели как че коренясах вече

Редактирано от rokokokoro (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Хора МОЛЯ Ви ПОМОГНЕТЕ В перу сам още и както си варвя и едни дъски се чупят и аз падам при едни динозаври като ги изтрепя идва някав голям динозавар и ме изяжда кво да правя благодаря предварително.

Редактирано от cybershoot (преглед на промените)

Здравейте! От няколко дни се мъча с динозавъра Рекс. Сцената, която е за бързина. След като убия малките динозаври и идва Рекс, не знам с кое копче да преместя Лара и динозавъра я изяжда. Пробвах всевъзможни комбинации. При някои хора които са го минали това място са излизали стрелки, показващи посоката. При мен няма стрелки и налучквам с клавишите, но без успех. Моля ви някой ако има сейв да ми го изпрати. Версията е Hetred. Имейла ми е [email protected].

Ако си го минала моля те кажи как щото и аз зациклих там мерси предварително.

Хора МОЛЯ Ви ПОМОГНЕТЕ В перу сам още и както си варвя и едни дъски се чупят и аз падам при едни динозаври като ги изтрепя идва някав голям динозавар и ме изяжда кво да правя благодаря предварително.

;)

И ако все пак има нещо неясно, питай.

При мен проблема идваше от слабата видеокарта. Не знам при теб как е положението с видеото. Затова не можах да го мина сама и ми изпратих сейф. По-назад в темата е обяснено подробно как се минава, има и клипчета. Трябва да действаш, когато се появят стрелките и да си бърз. Ако все пак не можеш да го минеш, пиши ми на мейла. [email protected]

Здравейте на всички имам една много голяма молба към хората които са минали тази чат от нивото понеже направо два дни играя и се скъсвам от нерви че немога.... значи почти накрая на играта съм... левела е Lost City 77% както и да е процентите нямат много голямо значение значи. Значи на тези две снимки които съм дал дано се сетите къде съм.

на 1-вата като стрелям по онази мишена се появяват две летящи "чудовища" и се появяват два лост ана които трява да скоча после още един лост и на една кука и на още една кука за някакви си 10сек. защото след това се прибират.

на 2-рата съм ги убил чудовищатата стрелям пак в мишената за да се напълнят всички символи за да имам повече време но пак не ми стига времето нещо имам проблем със скачането на лостовете трудно ми е явно с копчетата много съм бавен и винаги стигам до 2-рата кука и падам Публикувано изображение яко се дразня.....

молбата ми е някой който я има още играта и не я изтрил ако може да се свърже с мен по пощата за да му пратя сейва от точно там точно тези 2 лост аи две куки да ми ги мине да стъпи на другата рампа и да сейвне без да правил нищо друго на рампата и да ми прати сейвовете за да продължа аз натам вече :)

МНОГО ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН!!!

снимки -->

1-ва --> http://img164.imageshack.us/my.php?image=54720329fn5.jpg

2-ра http://img172.imageshack.us/my.php?image=61023154gb6.jpg

пощата ми --> [email protected]

Мани аз забих още на първите минути там дето се катериш по едни заледени скали и после трябва да хвърлиш куката така че да се закачи някъде ама аз където и да я метна не се закача никъде. Моля ви кажете къде и как да я метна че да се закачи :huh:

Вече е обсъждан проблема с "куките". Погледни тук ..

Здравейте на всички имам една много голяма молба към хората които са минали тази чат от нивото понеже направо два дни играя и се скъсвам от нерви че немога.... значи почти накрая на играта съм... левела е Lost City 77% както и да е процентите нямат много голямо значение значи. Значи на тези две снимки които съм дал дано се сетите къде съм.

на 1-вата като стрелям по онази мишена се появяват две летящи "чудовища" и се появяват два лост ана които трява да скоча после още един лост и на една кука и на още една кука за някакви си 10сек. защото след това се прибират.

на 2-рата съм ги убил чудовищатата стрелям пак в мишената за да се напълнят всички символи за да имам повече време но пак не ми стига времето нещо имам проблем със скачането на лостовете трудно ми е явно с копчетата много съм бавен и винаги стигам до 2-рата кука и падам Публикувано изображение яко се дразня.....

молбата ми е някой който я има още играта и не я изтрил ако може да се свърже с мен по пощата за да му пратя сейва от точно там точно тези 2 лост аи две куки да ми ги мине да стъпи на другата рампа и да сейвне без да правил нищо друго на рампата и да ми прати сейвовете за да продължа аз натам вече :)

МНОГО ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН!!!

снимки -->

1-ва --> http://img164.imageshack.us/my.php?image=54720329fn5.jpg

2-ра http://img172.imageshack.us/my.php?image=61023154gb6.jpg

пощата ми --> [email protected]

И аз се бях затруднил като тебе точно там,трябва просто да си бърз иначе нататак е лесно осбенно последния бос.

И на мен това место ми видя сметката :

И аз зациклих на нивото с пирамидата

Публикувано изображение

, изглежда трябва повече тренировки с клавиатурата и мишката :P

В крайна сметка си свалих сейв от тук :

http://www.tombraiderchronicles.com/tombra.../gamesaves.html

Успех Публикувано изображение

Пак запечнах на едно място то значе тръгва да плува и когато вече видя повърхността плувам ногоре към нея и би тлябвало главата и да е над водата да ама не като запре да границата вода въздух и не ще да исплува и умира. Някой знае ли как да исплува на повърхността и после как да изляза от водата. Мерси предварително

Пак запечнах на едно място то значе тръгва да плува и когато вече видя повърхността плувам ногоре към нея и би тлябвало главата и да е над водата да ама не като запре да границата вода въздух и не ще да исплува и умира. Някой знае ли как да исплува на повърхността и после как да изляза от водата. Мерси предварително

Дай снимка(print screen) да видим за каде става въпрос :cheers:

ето за това става дума над главата си няма нищо което да и пречи а не исплува :) пп оправих се забравила съм1 лост ама сга немога са се сетя как да я накарам да се пусне от мастото къдет се е хванала че с тежеста на тялото си да натисне един лост дето е под нея

post-206876-1232390945_thumb.jpg

Редактирано от Fight_girl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.