Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

благодаря ще опитам

Изгледай това което ти трябва от тук http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html ако искаш малко инфо ако си с клавиатурата когато се доближи до теб натискаш shift и даваш посока лява или дясна,ще се получи ефекта на "матрицата" два мерника ще се движът един към друг.КОГАТО СЕ СЪЕДИНЯТ СТРЕЛЯШ С ЛЕВИЯ БУТОН НА МИШКАТА, другото е за теб.Приятни опити. ;)

аз я играя на PS2

• Отговори 557
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

минах динозавъра (най на края) обаче сега не мога да мръдна прая едно и също не знам на къде да отида моля помогнетеб :)

минах динозавъра (най на края) обаче сега не мога да мръдна прая едно и също не знам на къде да отида моля помогнетеб :)

Абе това просто не е човешко... АЛОООУУУУ, май забрави да кажеш къде си.Ок и аз имам проблем с играта - стигам до едно място, не мога да го мина.

ами аз съм на едно място пак в перу но след като се отвори водопада отидох до едно място и ми исписа tomb of Qualopec и там минах малко и запецнах точно отивам до една ръчка падам убивам едни вълци и съм дотам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ами аз съм на едно място пак в перу но след като се отвори водопада отидох до едно място и ми исписа tomb of Qualopec и там минах малко и запецнах точно отивам до една ръчка падам убивам едни вълци и съм дотам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Предполагам за това става въпрос http://www.youtube.com/watch?v=keCi0JOVMEA&feature=related и ако може по добре си описвайте местата където сте.

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

Предполагам за това става въпрос http://www.youtube.com/watch?v=keCi0JOVMEA&feature=related и ако може по добре си описвайте местата където сте.

Най-добре със скрийншот!

Често задаван въпрос: "Ама как да направя това скрийн...?"

Отговор: на клавиатурата над Insert има бутонче PrtScSysRq, натискате и го и имате снимката.Остава само да влезете в Paint -> Edit -> Paste и после със Save as.. Сейфате файла, качвате го в сайт за снимки, аз лично използвам picbg.net, копирате директния линк и го поставяте така - линка!

аз я играя на PS и немога да пратя снимка мерси много Solid snake точно за там става въпрос

сега съм в greece тъкмо ме пуснаха в къщата (ако така може да се нарече) и незнам накъде катеря се ппо колоните но... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:yanim::)

аз я играя на PS и немога да пратя снимка

мерси много Solid snake точно за там става въпрос

Ок, тогава с GSM-a снимаш, ръгаш в USB-то и качваш снимката в някой сайт (дал съм такъв в предишния си пост).

сега съм в greece тъкмо ме пуснаха в къщата (ако така може да се нарече) и незнам накъде катеря се ппо колоните но... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:eek::eek:

Старата църква свети Францис Фоли много е за писане по добре изгледай клипчето

Здравейте направих един малък гаф с играта...изтрих си всички сейфчета...ако някой има сейф след Кентавърите моля, моля да ми го прати на [email protected]. Благодаря на всички!

Здравейте направих един малък гаф с играта...изтрих си всички сейфчета...ако някой има сейф след Кентавърите моля, моля да ми го прати на [email protected]. Благодаря на всички!

Опитай с това http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/gamesaves.html , всички записи на играта според сайта.

Здравейте и весели празници.Имам следния проблем минах едно ниво и ми даде един трейлър кадето на един му вземам пушката ,и оттам се озовавам на един покрив с надпис натла има една шахта ,но като вляза в нея няма излизане и трябва да изляза от играта и пак да вляза ,ако скоча умирам ,пробвах какво ли не няма и няма ,та въпроса ми е аз ли съм тъп или играта ми е бъгната .Моля помогнете ...благодаря предварително.

Здравейте и весели празници.Имам следния проблем минах едно ниво и ми даде един трейлър кадето на един му вземам пушката ,и оттам се озовавам на един покрив с надпис натла има една шахта ,но като вляза в нея няма излизане и трябва да изляза от играта и пак да вляза ,ако скоча умирам ,пробвах какво ли не няма и няма ,та въпроса ми е аз ли съм тъп или играта ми е бъгната .Моля помогнете ...благодаря предварително.

За това ли става въпрос http://www.youtube.com/watch?v=D-8T6Dm1OQ8&feature=PlayList&p=51241BA37A666945&playnext=1&playnext_from=PL&index=8 , ако всичко е наред трябва да е като видеото. Ако можеш дай малко скрийн (снимки от проблема ти).

• 5 седмици по-късно...

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

go6o_kara

Редактирано от go6o_kara
2.8 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Имам проблем и много ще се радвам да ми помогнете

стигам до едни наклонени мостове и трябва да се хвана за стената посне,обаче уж скачам точно там,но не мога да се захвана и падам

на 1:10 все падам,като скочана на стената и не се хваща,дано ме разбрахте http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

yjhytjty.bmp

Имам проблем и много ще се радвам да ми помогнете

стигам до едни наклонени мостове и трябва да се хвана за стената посне,обаче уж скачам точно там,но не мога да се захвана и падам

Какво дърпа кака Лара малко слес checkpoint-а ? Гледай видеото !

Ами гледам видеото и пак не става Смисъл, точно след като тръгне да се плъзга надолу по наклона, трябва да се скочи на отсрещната стена и нали скачам и мисля,че го правя както във видеото,допира си се до стената,но не иска да се захване,за да се катери дали не някакъв бъг? :blink: и ако някой може да ми обясни комбинираните ходове и подскоци

Редактирано от princessofthedown (преглед на промените)

Ами гледам видеото и пак не става

Смисъл, точно след като тръгне да се плъзга надолу по наклона, трябва да се скочи на отсрещната стена и нали скачам и мисля,че го правя както във видеото,допира си се до стената,но не иска да се захване,за да се катери

дали не някакъв бъг? :D

и ако някой може да ми обясни комбинираните ходове и подскоци

Виж си в настройките да не би енагласено когато натиснеш клавиш тогава да се захване, другия вариянт е да не скачаш пребързано.

Виж си в настройките да не би енагласено когато натиснеш клавиш тогава да се захване, другия вариянт е да не скачаш пребързано.

благодаря,рестартирах играта и проблема се оправи

сега обаче зациклих на динозавъра и то по-скоро не знам как да се прицеля,тоест когато времето се забавя и се изисква да се прицели и все не мога,какво трябва да натисна не знам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

princessofthedown , този " динозавър " е обсъждан 1 000 пъти в темата ... просто напиши думата в търсачката в темата !!!

да,видях ги...смисъл знам как да го убия,гледах и клипчета,но никъде поне не можах да прочета това за мерника и прицелването смисъл нали се прави като се натисне посока + шифт и стреляш,обаче нещо не ми се получава,затова питам за мерника :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.