Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Добре де, теглих играта от всякаде :angry: ама от никаде не стана , ако някой ми даде crack ще съм благодарна :)

Аз съм теглил торента от замунда. HATRED - изтегли него! Няма никакъв проблем!

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

теглих от замунда ама пак не трагва ;( все пак благодаря :angry:

теглих от замунда ама пак не трагва ;(

все пак благодаря :wors:

Значи проблема е в теб! На мен ми тръгва!

теглих от замунда ама пак не трагва ;(

все пак благодаря :speak:

Като я инсталираш ли не ти тръгва или какво?

Защото ако е дръпната от Замунда, там в коментарите може да намериш решение на проблема.Пък и тук ако прочетеш цялата тема.

Аа ясно сега разбрах.Ами зависи с кво теглиш. Ама току що проверих, значи тегли този торент дето има най много коментари 200 и няколко май бяха. Там има 65 сийдъри.Няма как да не стане.

Благодаря, сега ще опитам :huh: дано да стане пак нищо не стана, явно не ми е писано да играя играта :rolleyes:

Благодаря, сега ще опитам :) дано да стане

пак нищо не стана, явно не ми е писано да играя играта :lol6:

Еми провери си настройките на програмата с която сваляш или де да знам. Смени я. Явно проблема е при теб ама ....

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Към всички който четете и коментирате в темата , престанета със спама защото ще бъда принуден да затворя темата !

/ Или ще я затворя за неопределено време /

Абе ся аз да питам. Зациклих в началото на Tomb of Tihocan. Значи в началото в огромната зала с водата. Ясно е, че с онези ръчки трябва да покачвам и свалям нивото на водата, но какво точно трябва да правя в тая зала?

Абе ся аз да питам. Зациклих в началото на Tomb of Tihocan. Значи в началото в огромната зала с водата. Ясно е, че с онези ръчки трябва да покачвам и свалям нивото на водата, но какво точно трябва да правя в тая зала?

Смъкваш двата куба до най долният етаж.

После ги поставяш на предзначените места и след това от едното трябва да излезе нещо като малък плаващ сал.

Целта на сала е да даде възможност на Лара да се качи при чешмите най горе, но за това той трябва да се премести един или два пъти.От там се отива в гробницата.

1

2

Ето и по подробно описание.

Аз съм при динозавара , не знам как да го мина. От 2 дена се опитвам и нищо не става Публикувано изображение винаги ме убива :angry: ако някой ми каже как да го мина ще бада благодарна :)

Редактирано от Hanibal_Lektar
Заради теб ще затворя темата ! (преглед на промените)

Най лесно ще е като видиш клипчетата в YouTube. Пък и ако разгледаш цялата тема има описано точно как.

Аз съм при динозавара , не знам как да го мина. От 2 дена се опитвам и нищо не става Публикувано изображение винаги ме убива :angry22: ако някой ми каже как да го мина ще бада благодарна :angry:

Ми начи стреляш го докато го разяриш и той се втурва към теб.Ти гледай така да го примамиш , като се засили да отиде право кам ония шипове сещаш ли се?!И така няколко пъти и готово той умира ;) Но иначе съвет от мен - мисли човече,защото щом на динозавъра изпитваш затруднения незнам как ще се справиш по нататък!

• 2 месеца по-късно...

Имам огромен проблем Публикувано изображение Стартирам си днес играта и ми изписва: "The Autosave is damaged so it will be recreated." :rolleyes: Нещо такова. Защо? Как? Ама... И ми дава да стартирам отначало Публикувано изображение Без нищо запазено... А бях стигнала до Египет. Втори път няма да мога... Това са много нерви :rolleyes:

Имам огромен проблем Публикувано изображение Стартирам си днес играта и ми изписва: "The Autosave is damaged so it will be recreated." :rolleyes: Нещо такова. Защо? Как? Ама... И ми дава да стартирам отначало Публикувано изображение Без нищо запазено... А бях стигнала до Египет. Втори път няма да мога... Това са много нерви :rolleyes:

И на мен игрите са ми правили такива мизерий...Вместо да хабиш нерви сега да я почваш отначало преинсталирай играта и няма да ти го изписва това Публикувано изображение

То хубаво, но... след като я преинсталирам запазените игри няма да се върнат? Надписа не ми пречи, искам си save-вете..

То хубаво, но... след като я преинсталирам запазените игри няма да се върнат? Надписа не ми пречи, искам си save-вете..

Играта да преинсталнеш бе, но компа.

Сейфовете ти за играта няма да се загубят (Ако имаш такива, разбира се), просто ще я преинсталираш.

Пък ако те е толкова страх, копирай сейфовете в някоя папка, след реинстала ги постави в папката в My Documents/Eidos/Tomb Raider Anniversary/(име на профил) - Но няма смисъл! Както казах - запазват се след преинстал само на игра, не на компа...

Играта да преинсталнеш бе, но компа.

Сейфовете ти за играта няма да се загубят (Ако имаш такива, разбира се), просто ще я преинсталираш.

Пък ако те е толкова страх, копирай сейфовете в някоя папка, след реинстала ги постави в папката в My Documents/Eidos/Tomb Raider Anniversary/(име на профил) - Но няма смисъл! Както казах - запазват се след преинстал само на игра, не на компа...

Че кой изобщо говори за преинстал на компа Публикувано изображение Момичето пита дали ще се оправи като си преинсталира играта,къде го измисли тоя преинстал на компа.Пфф,някой хора изобщо не са в час.Както и да е,малко оффтопик стана,но относно конкретния проблем, Sarafina провери там,където са save-овете на играта дали те са се запазили,защото доколкото разбирам,проблема е с Autosave.Ако не става като си пуснеш играта да заредиш ръчно някой save наистина си копирай save-овете някъде другаде,преинсталирай играта (не компа) и си копирай обратно папката със saves. Възможно е да се оправи проблема. :)

Оправило се е :) Не знам как... важното е че всичко си е там! SentLorlpMan, не е ставало въпрос изобщо за пренисталирване на компа. Ако съм се изразила грешно, съжалявам, но не мисля... Благодаря на всички, ако пак стане така, ще го имам предвид.

Оправило се е :ass: Не знам как... важното е че всичко си е там!

SentLorlpMan, не е ставало въпрос изобщо за пренисталирване на компа. Ако съм се изразила грешно, съжалявам, но не мисля...

Благодаря на всички, ако пак стане така, ще го имам предвид.

Не бе, аз защото казваш че си искаш да ти се запазят сейфовете. При преинстал на игра се запазват, изтриват се ако преинсталнеш компа. За това го споменах... :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Имам огромен проблем Публикувано изображение Стартирам си днес играта и ми изписва: "The Autosave is damaged so it will be recreated." ;) Нещо такова. Защо? Как? Ама... И ми дава да стартирам отначало Публикувано изображение Без нищо запазено... А бях стигнала до Египет. Втори път няма да мога... Това са много нерви :wors:

и на мен ми стана така но има начин да го оправиш: влез в Моите документи и папката която е със сейфовете на играта.ще ти излязат всичките ти сейфове.от там натискаш на един примерно на Аутосейф.Като го натиснеш ще ти зареди играта и ще ти тръгне от този сейф . после като си излезеш от нея вече не би трябвало да ти прави проблеми. :wors:

и на мен ми стана така но има начин да го оправиш: влез в Моите документи и папката която е със сейфовете на играта.ще ти излязат всичките ти сейфове.от там натискаш на един примерно на Аутосейф.Като го натиснеш ще ти зареди играта и ще ти тръгне от този сейф . после като си излезеш от нея вече не би трябвало да ти прави проблеми. ;)

Да, ама човека си е решил проблема. *2 поста по-нагоре в темата* ;)

Да ти кажа, имал съм проблеми с тая игра при включването (и то няколко проблема бяха), но не стана със сейф - да не мислиш че не съм пробвал Публикувано изображение С преинстал на играта стана само един път, след това пак почна да ми изкарва грешки и го оправих но трудно. Беше с резолюцията проблем, оправи се с едни настройки от видеото и на десктопа.. ама не ми се обеснява. Но и двата проблема със сейф не можаха - а ако се чудиш как съм се сетил да пробвам - ами лесно е: докато търсих инфо как да го оправя, попаднах на един форум в който пишеше това за сейфовете - но при мен не стана.

Както и да е. Да не ви занимавам повече. :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.