Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Ето ти жокер :

http://dox.bg/files/dw?a=f24cf80873

Стартираш файла , после играта , натискш бутоните от F1 до F6 , играеш .

Успех :beat:

;) Благодаря :super:

• Отговори 557
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хорааааааааааааааа!!! Хелп!!! Стигнах до къщата на Пиер във Франция.Там по колоните се катеря и отивам на терасата от дясно.От там слизам на по- малката и с куката се хващам.Засилвам се на ляво на дясно , а проходът е от ляво и като натисна спеис (space) и стрелката на ляво да се кача на мястото, Лара скача назад. Направо се вбесявам. ПЛССССС! ХЕЛПпп! Благодаря предварително!

Хорааааааааааааааа!!! Хелп!!! Стигнах до къщата на Пиер във Франция.Там по колоните се катеря и отивам на терасата от дясно.От там слизам на по- малката и с куката се хващам.Засилвам се на ляво на дясно , а проходът е от ляво и като натисна спеис (space) и стрелката на ляво да се кача на мястото, Лара скача назад. Направо се вбесявам. ПЛССССС! ХЕЛПпп! Благодаря предварително!

Ето това може да ти е от полза

Публикувано изображение

Оффф! Благодаря , но тапия ми нет е бавен и не мога да гледам клипчета.Много ще се радвам ако обяснявате писменно. :huh:

Оффф! Благодаря , но тапия ми нет е бавен и не мога да гледам клипчета.Много ще се радвам ако обяснявате писменно. :)

Когато убиеш двата лъва,се качваш на колоните.Стигаш до върха на една от тях,и пред теб има тераса,качваш се на нея.Продължаваш по посока на стената в ляво,като използваш въжето да се прехвърляш на другата тераса.Това си го минала,предполагам,нагласи си камерата да ти е винаги зад тебе,за да можеш като скочиш напред да е вярна и стрелката на горе,важно как се намира гледната ти точка.Опитай да видим да ли е така. ;)

Когато убиеш двата лъва,се качваш на колоните.Стигаш до върха на една от тях,и пред теб има тераса,качваш се на нея.Продължаваш по посока на стената в ляво,като използваш въжето да се прехвърляш на другата тераса.Това си го минала,предполагам,нагласи си камерата да ти е винаги зад тебе,за да можеш като скочиш напред да е вярна и стрелката на горе,важно как се намира гледната ти точка.Опитай да видим да ли е така. :(

Да, това вече го минах.Получи се.Благодаря ви.Сега съм на едно ниво , където отварям врати с имената на гръцки богове и се справям. :ph34r:

Само да попитам за Croft Manor-a.В онази стая където един циментов войн е закачен с въжета . Остава само последното въже да скъсам , но незнам как да се кача на тази тераса , където е хванато въжето.Ако някой знае плссссссс да каже.Благодаря предварително! :ph34r:

Само да попитам за Croft Manor-a.В онази стая където един циментов войн е закачен с въжета . Остава само последното въже да скъсам , но незнам как да се кача на тази тераса , където е хванато въжето.Ако някой знае плссссссс да каже.Благодаря предварително! :ph34r:

http://www.youtube.com/watch?v=uZ392KlBWV8 това е достатъчно за да се оправиш. :)

Охххх!Хораа!ХЕЛПППП! Във Франция в къщата на Пиер съм , след колоните , където трябва да отварям врати с имената на гръцки богове.Влязох в тази над която пише ATLAS там стигнах до едно надолнище , а в края му бог (Атлас предполагам) държи златно колело.Отстрани има мишени и застрелях едната , от долу едните шипове се махнаха.Застрелях другата , но колелото се спусна и постоянно ме размазва.Опитах се да се кача от страни по ръбовете , но колелото се движи много бързо , или аз сам много бавна.ПЛСССССС !!! Хелпппппп! Благодаря предварително!

Редактирано от The Legend (преглед на промените)

Охххх!Хораа!ХЕЛПППП! Във Франция в къщата на Пиер съм , след колоните , където трябва да отварям врати с имената на гръцки богове.Влязох в тази над която пише ATLAS там стигнах до едно надолнище , а в края му бог (Атлас предполагам) държи златно колело.Отстрани има мишени и застрелях едната , от долу едните шипове се махнаха.Застрелях другата , но колелото се спусна и постоянно ме размазва.Опитах се да се кача от страни по ръбовете , но колелото се движи много бързо , или аз сам много бавна.ПЛСССССС !!! Хелпппппп! Благодаря предварително!

Когато тръгнеш да бягаш от кълбото,натискаш shift за да се претъркаля и така ще имаш преднина,за да прескочиш рова ако не се лъжа. :question:

Когато тръгнеш да бягаш от кълбото,натискаш shift за да се претъркаля и така ще имаш преднина,за да прескочиш рова ако не се лъжа. ;)

Дааа точно кълбо имах предвид. :rolleyes: Блгодаря ти много! :rolleyes:

Исках да превъртя Anniversary отново. Минах Natla's Mines и влязох в The Great Pyramid. По едно време излязох, за да мога да проверя какви екстри съм отключила. Върнах се отново към играта и о, изненада :baby: незнайно защо, всичко до този момент се е изгубило и трябва да започна от Natla's Mines. Часовете, които съм играла, са нулирани. Нямам от онези торбички, а бях събрала доста с намерението да ги ползвам в последните битки. Защо се получи така? Не съм save-вала , но има Checkpoint. Не може ли да се оправи някак...

Исках да превъртя Anniversary отново. Минах Natla's Mines и влязох в The Great Pyramid. По едно време излязох, за да мога да проверя какви екстри съм отключила. Върнах се отново към играта и о, изненада :hush: незнайно защо, всичко до този момент се е изгубило и трябва да започна от Natla's Mines. Часовете, които съм играла, са нулирани. Нямам от онези торбички, а бях събрала доста с намерението да ги ползвам в последните битки. Защо се получи така? Не съм save-вала , но има Checkpoint. Не може ли да се оправи някак...

Един съвет,винаги когато ще излизаш от играта се записвай за да не се получи това за което ни пишеш :)

• 2 седмици по-късно...

Здрасти! Аз пак заседнах. Този път е в Египет (Sanctuary of the Scion) още в началото с трите кули , където трябва да се вартят и като завартя едната , май всички се вартят и незнам какво да правя. Благодаря предварително! :laughing5:

Благодаря мнооооого!

Ако не ти се чете това ще е от полза

:)
  • 2 седмици по-късно...

здравейте, не мога да мина първо ниво с динозавъра и се надявам да ми помогнете. здравйте, неммога да мина динозавъра на 1 ниво надявам се да ми помогнете

здравейте,

не мога да мина първо ниво с динозавъра и се надявам да ми помогнете.

здравйте,

неммога да мина динозавъра на 1 ниво

надявам се да ми помогнете

Влез в Ютуб, там има помагала!

здравейте,

не мога да мина първо ниво с динозавъра и се надявам да ми помогнете.

здравйте,

неммога да мина динозавъра на 1 ниво

надявам се да ми помогнете

Изгледай това което ти трябва от тук http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html ако искаш малко инфо ако си с клавиатурата когато се доближи до теб натискаш shift и даваш посока лява или дясна,ще се получи ефекта на "матрицата" два мерника ще се движът един към друг.КОГАТО СЕ СЪЕДИНЯТ СТРЕЛЯШ С ЛЕВИЯ БУТОН НА МИШКАТА, другото е за теб.Приятни опити. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.