Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Съжалявам,но пак ще досаждам.Минах всички нива и играта е супер,но не ми се минава и за определено време.Опитах да сложа сейв,но не става.Дали не е,защото играта е на руски? Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 557
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не обиждаите играта!!!! :P Тя е супер якааааа!!!!!! :wors::lol6: Но е много трудна!!! :offtopic_s::)

post-229496-1242850402_thumb.jpg

Не обиждаите играта!!!! :angry: Тя е супер якааааа!!!!!! :wors::clap: Но е много трудна!!! :P:help:

Извинявай,но ме разра погрешно!Знам,че играта е супер,но ми е трудно да я минавам за даденото време,а искам да си изтегля сейв,но не се получава.Може и не става,защото играта е на руски език!И ако някой знае моля да ми каже. Публикувано изображение

lara_croft_137, последно какво искаш? Да си направиш собствен сейф докъдето си стигнала, или да си изтеглиш сейф и да го заредиш към играта? Според мен второто е напълно безмислено, но ако е то: Теглиш сейфа и слагаш в папката в която си казала да се записват всички сейфове... Обикновено (освен ако не си го променила - както аз) трябва да е в My Documents... Там ще намериш папките.

lazy96, тя играта че е супер "якааааа" е супер яка наистина. Но не съм съгласен с теб за друго - играта не е много трудна, дори въобще даже. Сравнително лесна и доста кратка е. Най-трудно е 1-ва част на 2-ро ниво. Т.е., 1-вото от вторите четири нива :blink: Наистина, Anniversary е по-яка от Legend, но... си има и своите минуси....

• 2 седмици по-късно...

lara_croft_137, последно какво искаш? Да си направиш собствен сейф докъдето си стигнала, или да си изтеглиш сейф и да го заредиш към играта? Според мен второто е напълно безмислено, но ако е то: Теглиш сейфа и слагаш в папката в която си казала да се записват всички сейфове... Обикновено (освен ако не си го променила - както аз) трябва да е в My Documents... Там ще намериш папките.

lazy96, тя играта че е супер "якааааа" е супер яка наистина. Но не съм съгласен с теб за друго - играта не е много трудна, дори въобще даже. Сравнително лесна и доста кратка е. Най-трудно е 1-ва част на 2-ро ниво. Т.е., 1-вото от вторите четири нива :) Наистина, Anniversary е по-яка от Legend, но... си има и своите минуси....

[/quot

Моля за помощ зациклих на място където където Томб стават две. Въртят и двете едно кубче излизат едни парапети да се хванеш там и като стъпиш на платформите има ръчка докато стигна вратата тя се затваря.

Дай screenshot , по-лесно ще ти се помогне :)

нямам идея как се прави това

Докато играеш , на местото , което искаш да покажеш , натискаш "print screen"(PrtScr). Излизаш от играта , отваряш paint , ctrl+v , после запазваш файла (jpeg, png , ...)

Докато играеш , на местото , което искаш да покажеш , натискаш "print screen"(PrtScr).

Излизаш от играта , отваряш paint , ctrl+v , после запазваш файла (jpeg, png , ...)

хубаво ми го обясняваш ама нещо не ми се получава ще се опитам по подробно да обясня точно къде съм. Когато влезеш в пирамидата с лавата нали има едно място където трябва да се катериш на горе по едни платформи, а самите платформи се отварят за време. и като се ктериш по тях с куката ти излизат едни гадини където летят съответно ги убиваш и т.н докато се качиш най горе от там влизаш в една зала където излиза един вид сянката на на лара и там убиваш някоя др гадина по средата на залата има едно като кубче където го въртиш и ти се показват две платформи качваш се на тях за да се качиш горе а там има две ръчки с едната ръчка отваряш една врата само че тя се намира от др страна и там зациклих немога да задържа вратата отворена защото като се качиш на пладформата един вид сянката стъпва на нещо където затваря вратата.

• 1 месец по-късно...

И аз имам едно запитване за играта ... ! В Перу, точно на финала на първо ниво, има една огромна врата, която е с двойно заключване... Качвам се отляво, убивам вълка и отключвам първата от двете врати .. Но как да отида отсреща, не мога да се кача, не мога да скоча.. Как става номера.. ? Точно на финала съм ;)

И аз имам едно запитване за играта ... !

В Перу, точно на финала на първо ниво, има една огромна врата, която е с двойно заключване...

Качвам се отляво, убивам вълка и отключвам първата от двете врати ..

Но как да отида отсреща, не мога да се кача, не мога да скоча..

Как става номера.. ? Точно на финала съм :P

http://www.tombraiderchronicles.com/tombra...ges/caves04.jpg ако снимката не ти помогне виж тук

:P

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

Играта ми се изтри, написа ми , че автосейфа се е изтрил... бях стигнала до Колизеума, сега всичко се изтри... Не ми се почва наново :sobbing:

Редактирано от tomb raider (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Играта ми се изтри, написа ми , че автосейфа се е изтрил...

бях стигнала до Колизеума, сега всичко се изтри...

Не ми се почва наново :ph34r:

Изтегли си сейв! ето и един сайт http://www.tombraiders.net/stella/savegame...es.html#trasave влез тук и си изтегли колизеума!успех :P ! (И без реване Публикувано изображение)
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте! Аз съм заседнала на нивото в Перу The Lost Valey.Там има водопад и много дървени колела които с най - различни механизми се жключват.На мен ми остават последните колела , но не мога да намеря артефакта за тях с който трябава да включа механизма.Отворих една подводна врата , но е на течението и не мога да вляза вътре.Ако някои го е минал без прблем , много моля да ми каже.ПЛСССССССССПЛСССССССССС!!! Благодаря предварително! :clap::wors::clap:

Здравейте! Аз съм заседнала на нивото в Перу The Lost Valey.Там има водопад и много дървени колела които с най - различни механизми се жключват.На мен ми остават последните колела , но не мога да намеря артефакта за тях с който трябава да включа механизма.Отворих една подводна врата , но е на течението и не мога да вляза вътре.Ако някои го е минал без прблем , много моля да ми каже.ПЛСССССССССПЛСССССССССС!!! Благодаря предварително! :nono::P:wors:

http://www.youtube.com/watch?v=uQbqkIrdmXQ изгедай и трите части за да се ориентираш по добре. :cool:

Оффф! Сажелявам , не живея в град а в село и нета е бавен в селото и клипчето не ми зареди.Ако някой може да обясни писмено много ще съм благодарна.Ако може малко по - подробно. Благодаря предварително :wors: :wors: :wors:

Редактирано от The Legend (преглед на промените)

Така и не можах да завартя последните колела.Стигнах до един динозавар който не мога да убия. :down::mad: Ако някой знае как ПЛСССССССССССССССССССССС да ми каже.На половина му взех от живота и аптечките ми свършиха и ме уби.Като се замаже малко екрана някак си , той се засилва към мен , тогава направо ме кърти :mad::down: .Дори патроните на пушката си изхабих.ПЛСССССССССССССССССССС ХЕЛП!!! Благодаря предварително! :down:

Ами трябва да забавиш времето.Първо стреляш по динозавъра, за да се разяри и да му се напълни червеното отдолу, и след това, като се засили към теб ,натискаш шифт и стрелка настрани и Лара на забавен кадър скача и когато се появи червен мерник- стреляш.Май така беше.Дано да съм ти бил полезен.

Ами трябва да забавиш времето.Първо стреляш по динозавъра, за да се разяри и да му се напълни червеното отдолу, и след това, като се засили към теб ,натискаш шифт и стрелка настрани и Лара на забавен кадър скача и когато се появи червен мерник- стреляш.Май така беше.Дано да съм ти бил полезен.

Много блаодаря! :whist::wors: :wors:

НЕМОГАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Допълнение, когато стреляш по него се пълни да го наречем адреналин,като стигне до края той се засилва към теб.Ти (тя) трябва да застане до стойка с дърво и бодли,като те наближи натискаш shift и посока било то лява или дясна,картината се изменя и се зсабавят движенията стил матрицата ,появяват се два мерника.Когато се съберат (изравнят) тогава стреляш по мишената,ето ти го нагледно http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html :huh::huh::huh:

Оффф!!! Не искам повече да се ядосвам , да думкам по бюрото и почти не си счупих клавиатурата.Моля ви дайте ми един гамесаже след Т-Рекс и да се спсявам . че ми омразна. :huh: :huh: :huh::down: :down: :down: :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.