Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

моля ви обяснете ми как става трика с shift-а. стигнах до двата кентавъра в края на гърция и все не мога да направя тоя трик. просто не мога да разбера в кой момент кои точно бутони трябжа да натисна

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

моля ви обяснете ми как става трика с shift-а. стигнах до двата кентавъра в края на гърция и все не мога да направя тоя трик. просто не мога да разбера в кой момент кои точно бутони трябжа да натисна

Когато се доближи до теб, картината се замъглява ,и тогава натискаш шифт клавиша.http://www.tombraiderchronicles.com/tombraideranniversary/walkthrough/boss_movies.html Публикувано изображение

Здравейте! Имам проблем с играта. Инсталирах я, но когато искам да я пусна и натисна плей ми дава това. Какво да правя?

Публикувано изображение

Редактирано от gerganaworld (преглед на промените)

Здравейте! Имам проблем с играта. Инсталирах я, но когато искам да я пусна и натисна плей ми дава това. Какво да правя?

Публикувано изображение

Сложи файла (иконката) която се намира в папката CRACK от инсталационния файл в директорията където си я инсталирал. Публикувано изображение

Намирам се във нивото city of vilcabamba и съм стигнала до там,където има една врата и има два входа влизам в първия вход,а там има воден басейн и стълби наляво.Движа се на един ръб и когато стигна края на ръба трябва да се обърна назад и да се хвана за една платформа,обаче скачам и не успявам да се хвана.Опитах няколко пъти и не става и реших,че това е некъв бъг.Моля да ми помогнете,защото ирата е много хубава и искам да продължа на там.

Намирам се във нивото city of vilcabamba и съм стигнала до там,където има една врата и има два входа влизам в първия вход,а там има воден басейн и стълби наляво.Движа се на един ръб и когато стигна края на ръба трябва да се обърна назад и да се хвана за една платформа,обаче скачам и не успявам да се хвана.Опитах няколко пъти и не става и реших,че това е некъв бъг.Моля да ми помогнете,защото ирата е много хубава и искам да продължа на там.

Това е бъг в играта. Намали резолюцията и ще го минеш. После пак си връщаш предишната резолюция.

А къде точно се намира резолюцията,че не я намирам?

Options-Display mode. Променяш Width, след като избереш резолюцията отиваш на Apply, в същото меню се намира.

Обаче пък сега стигнах до тираозавър Рекс и когато на клипчето той тръгне да ме захапва не ми се появява стрелка за натискане и това ли е бъг? Публикувано изображение

Обаче пък сега стигнах до тираозавър Рекс и когато на клипчето той тръгне да ме захапва не ми се появява стрелка за натискане и това ли е бъг? Публикувано изображение

Това е от видеокартата, при мен се получи проблем на същото място. След като ти е слаба видеокартата ще имаш затруднения на сцените, които са за бързина. Мога да ти изпратя сейф ако не си го минала още. Пиши ми на [email protected]

Това е от видеокартата, при мен се получи проблем на същото място. След като ти е слаба видеокартата ще имаш затруднения на сцените, които са за бързина. Мога да ти изпратя сейф ако не си го минала още. Пиши ми на [email protected]

Успях да го мина като намалих резолюцията.

Едно въпросче и от мен , на нивото Tomb of Tihocan , местя едни сандъци :

http://img219.imageshack.us/img219/4572/l1ki6.jpg

, но като преместя втория , Лара замръзва:

http://img73.imageshack.us/img73/6808/l2um3.jpg

(не работят никой от бутоните за управление), не забива ,от време на време се раздвижва , както когато е оставена да не прави нищо, мога само да изляза от играта, или да променя опцийте .Някой друг да го е имал този проблем , или нещо бъг да нее ?

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Едно въпросче и от мен , на нивото Tomb of Tihocan , местя едни сандъци :

http://img219.imageshack.us/img219/4572/l1ki6.jpg

, но като преместя втория , Лара замръзва:

http://img73.imageshack.us/img73/6808/l2um3.jpg

(не работят никой от бутоните за управление), не забива ,от време на време се раздвижва , както когато е оставена да не прави нищо, мога само да изляза от играта, или да променя опцийте .Някой друг да го е имал този проблем , или нещо бъг да нее ?

Ами общо взето нещо при теб ще да е проблема, най вероятно бъг защото до сега никой не е споменавал за такова нещо.

• 3 седмици по-късно...
За тези, които са още в началото, при t-rexa, щом излезеш от пещерата и минеш напред, веднага вдясно има камък, на който малките динозаври не могат да те хванат. Съответно успях да ги убия без проблем. Дори се снимахме за спомен. Публикувано изображение

NL_pic.bmp

Редактирано от miladylu (преглед на промените)

За тези, които са още в началото, при t-rexa, щом излезеш от пещерата и минеш напред, веднага вдясно има камък, на който малките динозаври не могат да те хванат. Съответно успях да ги убия без проблем. Дори се снимахме за спомен. Публикувано изображение

Кофтито е че от големия няма къде да се скриеш..... Публикувано изображение

Т'ва си е мое бъгче.. И не ми го кради. Бях бутнал резолюция 1280:1024 на мойта скапана видоекарта (едва ли има по-"хубава"). Ама я направих на МИНИМУМ и ми излязоха тъпите стрелки, но с'я пак си играя на МАКСИМАЛНАТА, щ'от иначе не ми харесва картината. А за бързите сцени.. за повечето гледам клип и запомням стрелката и кога точно да я натисна, но ако не стане от 4-тия път, сменям резолюцията, а после пак я връщам.......

Кофтито е че от големия няма къде да се скриеш..... Публикувано изображение

А защо трябва да се криеш? Аз в началото го стрелях 20-25 минути и го убих без да ми вземе живот, но после като разбрах за шиповете, пуснах сейфа преди T-Rex и го убих точно за 1:40 секунди.

Няма файда да се криеш!

Браво, тук има по голяма полза да се криеш, щото са повечко и бързо се движат, ама не съм го намерил тоя камък, докато ги трепах (щото после го намерих докато търсих изход отдолу..) .

----

Айде, сега кажете тука какво да правя? Малко зад мен имаше решетка - успях да я сваля и да взема нещото вътре. Всъщност сега имам следните два ключа:

Key of Hephaestus;

Key of Poseidon.

Сега какво трябва да правя? Ето ScreenShot:

Публикувано изображение

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Т'ва си е мое бъгче.. И не ми го кради. Бях бутнал резолюция 1280:1024 на мойта скапана видоекарта (едва ли има по-"хубава"). Ама я направих на МИНИМУМ и ми излязоха тъпите стрелки, но с'я пак си играя на МАКСИМАЛНАТА, щ'от иначе не ми харесва картината. А за бързите сцени.. за повечето гледам клип и запомням стрелката и кога точно да я натисна, но ако не стане от 4-тия път, сменям резолюцията, а после пак я връщам.......

А защо трябва да се криеш? Аз в началото го стрелях 20-25 минути и го убих без да ми вземе живот, но после като разбрах за шиповете, пуснах сейфа преди T-Rex и го убих точно за 1:40 секунди.

Няма файда да се криеш!

Браво, тук има по голяма полза да се криеш, щото са повечко и бързо се движат, ама не съм го намерил тоя камък, докато ги трепах (щото после го намерих докато търсих изход отдолу..) .

----

Айде, сега кажете тука какво да правя? Малко зад мен имаше решетка - успях да я сваля и да взема нещото вътре. Всъщност сега имам следните два ключа:

Key of Hephaestus;

Key of Poseidon.

Сега какво трябва да правя? Ето ScreenShot:

Публикувано изображение

Ами както виждам сала ти е горе.

О тук трябва да се качиш на него и там на стената има дупка. Мяташ се там и там е др. ключ. Ама общо взето ти си го взел ключа.

Ами просто се гмуркаш, дърпаш лоста, водата ти спада и после по обратния път откъдето дойде.

Пък що се отнася за Рекса изобщо не ми е идвало на ум да се крия. Гръмнах си го от раз с голямо удоволствие :grimace:

Редактирано от largefairy (преглед на промените)

Ами както виждам сала ти е горе.

О тук трябва да се качиш на него и там на стената има дупка. Мяташ се там и там е др. ключ. Ама общо взето ти си го взел ключа.

Ами просто се гмуркаш, дърпаш лоста, водата ти спада и после по обратния път откъдето дойде.

Пък що се отнася за Рекса изобщо не ми е идвало на ум да се крия. Гръмнах си го от раз с голямо удоволствие ;)

Аха, благодаря. После ще видя - като се върна..., щото ся съм на друг комп.

Хора имам проблем.Във "франсис фоли" съм.Там при Атлас,където има едно каменно нещо,което трябва да се върти,за да се свържат двете каменни плочи и да мога да мина.Обаче проблема е,че Лара не успява да го завърти до край.Плз помагайте!Ако не можете да се сетите ще ви припомня,че на това място гедна голяма топка пада и вие трябва да бягате от нея.

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

Хора имам проблем.Във "франсис фоли" съм.Там при Атлас,където има едно каменно нещо,което трябва да се върти,за да се свържат двете каменни плочи и да мога да мина.Обаче проблема е,че Лара не успява да го завърти до край.Плз помагайте!Ако не можете да се сетите ще ви припомня,че на това място гедна голяма топка пада и вие трябва да бягате от нея.

Общо взето и аз имах проблеми там.Работата е следната като започнеш да въртиш колелото използвай всичките клавиши за посоките. Първо напред, после наляво, назад и надясно и така. Може да не е точно тази последователност, но ще видиш като почнеш да го въртиш.

Успех.

Сега, значи стигнах до Атлас. Ама още нищо не съм направил, защото не мога да вляза в неговата... "врата". Степенката, която трябва да е напред е прибрана в скалата и няма как да скоча на разстоянието, което е. Как да я изкарам тая степенка или по друг начин трябва да стигна до Атлас? Как?

Ето ScreenShot:

Публикувано изображение

EDIT: Успях да вляза и да го мина бога. Сега съм при последния, тъкмо влизам при шиповете.

Тъкмо го минах. Еми, значи, то.... Много е просто: Зависи накъде трябва да се завърти. Винаги първо напред, после.. - зависи откъде почваш!

Натискаш този клавиш който трябва, - за да се завърти в кръг!

Да,разбрах как е.Много ви благодаря за помощта.Честно казано осъзнах,че играта е много по-интересна отколкото мислех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.