Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Здравейте!

Аз също играя играта, но на PSP! Благодаря на Всички за полезните съвети, на доста места ми помогнаха! Така, имам следния проблем - КЕНТАВРИТЕ! След като взимам артефакта от Пиер! Прочетох всичко написано от вас... и го правя същото... Забавеното време, използването на куката, взимането на щитовете им.... - На PSP е същото, но с други бутони! Така... след като им взема и на двата кентавъра щитовете продължавам пак по същият начин.... Стрелям, стрелям... и така докато напълня и долната лента под живота им, и докато и двете ленти станат червени... Но за разлика от преди, когато бяха със щитовете-тогава като напълних и двете ленти те ме нападаха-и тогава забавеното време и т.н.... СЕГА, когато са без щитовете и двете ленти станат червени...те не ме нападат а ме замръзяват... И го няма забавеното време..!?!?!?

Прегледах цялата тама, никой не я играе на ПСП, но нещата са много подобни, дори същите...

И така, Моля Ви... ПОМОГНЕТЕ!

Как да постъпя... Взимам и на двамата щитовете.. Стрелям, двете ленти - тази на живота и на щита са им червени...Но точно в този момент те не ме нападат а ме замръзяват....!?!?!?

Благодаря на Всички Ви!

Бъдете здрави и спокоен ден!

Няма значение дали я играеш на PSP или на комп. Ще се опитам да ти помогна.

След като вземеш щитовете, кентаврите ще те замразяват, а НЕ нападат.

За да избегнеш замразяването:

1. Трябва да си близо до някой щит и когато кентавъра пусне вкаменяващия лъч да вземеш щита със " E " и да го насочиш към него. Тогава той сам се вкаменява. След като кентавъра е вкаменен трябва да го стреляш - тогава му взимаш много кръв и го убиваш по лесно.

2. Ако не си близо до щит може да скочиш във водата. Тогава атаката на кентаврите няма да те хвани, но и те няма да се вкаменят. По удачно е да си със щит.... Публикувано изображение

3. Мисля, че можеш да избегнеш замразяването на кентаврите като клекнеш, но затова не съм сигурен.

------------

Ами, все пак ... дано съм помогнал.

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изпревари ме Та с две думи отразяваш със щита атаката на кентавъра Като замразиш едния кентавър оглеждай се за втория,защото той има навика да минава точно там където стреляш

Изпревари ме

Та с две думи отразяваш със щита атаката на кентавъра

Като замразиш едния кентавър оглеждай се за втория,защото той има навика да минава точно там където стреляш

:)

С 50-51 мин. те изпреварих.... Публикувано изображение

Проблем при мене с екрана не се е появял и не знма как бих могла да ти помогна.

Изтеглих си облекло Барби Лара и Манора ми стана целия розов( стаята за тренировки) Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Откъде ги теглиш тия облекла, че и аз да си изтегля някакви ?..

И как ги прибавяш към играта ?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

51 страници 508 облекла

Не знам как се слагат.Бях битала по-рано в темата точно как се слагат

Видях къде си питала, но никой не ти е отговорил, а се оказва (поне по поста ти по-горе), че си сложила облекло на Lara Barbie ... :P :P :eek: :eek: :eek:

---------------------------------------------------

Някой да знае къде се слагат тия облекла ???

На втория компютър е Барбито,ама не съм присъствал,че да знам А сега никой в нас няма,всички са по болници -_______-

Как да качим облекла в Anniversary ???

Тъй като в момента нямам TR:Anniversary на компа ще импровизирам С Alone in the dark 4

1.Отваряте програмата TexMode

Публикувано изображение

2.Намирате .exe-то на играта [C/Program Files/Tomb Raider Anniversary/tra.exe] или където сте си я инсталирали.

Маркирате и натискате Open

Публикувано изображение

3.Слагате облеклото в програмата.Първо разхивирате(ако е rar формат)

Публикувано изображение

4.Намирате облеклото в компютъра си,маркирате и Open

Публикувано изображение

5.Избирате си облеклото от списъкка който ви се образува и натискате Run

Публикувано изображение

Играта се зарежда автоматично и всичко е готово

• Не знам дали облеклата сложени върху героинята на Anniversary биха тръгнали върху героинята на Legend или обратното

• Ако ешите по време на игра с вече сложено обллекло да смените друго не знма дали след като смените облеклото и натиснете Run ще почнете нивото си отначало или игра се рефрешва и отивате направо в Main Menu-то

• Формата на облеклата винаги е .tpf.Единствено той се отваря на програмата TexMode

• Извършвате същата процедура и за играта Legend като единствено сменяте .exe то с това на Legend

Сайтове от където мога да изтегля облекла за Лара Крофт

TRA TRL

В сайта TRL ще намерите линк към самата програма TexMode

Ще видите линка най-горе в страницата където надписа TexMode e лилав на цвят

Приятна игра !

Ама аз не знаех къде ми е тая програма,потърсих я в търсачката,след това намерих в нея надпис tr anniversary mooding,costums and texturning(нещо такова)цъкам на него и ми излиза сайтът за теглене на дрехии...така аз започнах да си търся дрехи,но двете неща,които ме тревожат са:

1Не знам как да изтегля дрехите :rolleyes: защото не на всички е даден линк,а на тия,на които е даден незнам как да ги изтегля от там

2Незнам тая програма имам лия,нямам ли я и като търся с търсачката ми излиза само надписа по-горе за аниверсарито

Моля помогнете!!! Публикувано изображение.................оуу са видях,че я нямам програмкатаПубликувано изображение от къде да я дръпна?

Редактирано от hatha_yoga (преглед на промените)

На сайта, които е дала pl1hi viki от там може да си я изтеглиш.Има един надпис ..TexMod-това е програмката ,която ти трябва......

Наистина трябва да обърнеш повече внимание на написаното от мен и на сайта

Публикувано изображение

ЕДИТ:

И има разлика между TexMode и TextMode

два различни програми са ;)

Едит 2 :

Едит 3:

Някой знаеше ли,че съществува анимационен филм за Лара oO

Редактирано от pl1hi_viki (преглед на промените)

Наистина трябва да обърнеш повече внимание на написаното от мен и на сайта

Публикувано изображение

ЕДИТ:

И има разлика между TexMode и TextMode

два различни програми са :)

Едит 2 :

Едит 3:

Някой знаеше ли,че съществува анимационен филм за Лара oO

Не, знаех.

Ако веднъж сложа облекло не мога да го променя, щото ще игря играта отначало ??? Публикувано изображение

Е*ати, аз ще си помисля дали да сложа и кое..

Благодаря изтеглих я програмата и ще си сложа дреха ;) Оф,ама не знам къде ми е exe-то :) малко съм тъпа,ама мойта игра има папки навсякъде разхвърляни по копа.

Благодаря изтеглих я програмата и ще си сложа дреха ;)

И после пак ако решиш да слагаш друга ще играеш играта отначало.. Може би.. или по описнието на pl1hi_viki

Е, писала е че не е сигурна, ама :)Публикувано изображение

Ако сложиш друга дреха след тая която сега ще слагаш кажи дали е станало нещо...

По горе редактирах поста си и казах,че не си намирам exe-то хаха,така,че няма как да си сложа и без това.

По горе редактирах поста си и казах,че не си намирам exe-то хаха,така,че няма как да си сложа и без това.

Ми то да ти тръгне играта трябва цялата игра да е в една папка.. Публикувано изображение

Как иначе я играеш ??? Публикувано изображение

Ми не зная в една папка има само профил1 и д....(едикъвси)профил а в друга,която се намира на съвсем различно място има унинстал и там некви...ааа има и readname

Ми не зная в една папка има само профил1 и д....(едикъвси)профил а в друга,която се намира на съвсем различно място има унинстал и там некви...ааа има и readname

БАХХ, ако я няма папката за профилите няма да ти се запазват сейфовете

Другата папка за която говориш - ТАМ Е EXE-то !!!

Тия двете папки трябва да ги имаш, ама други.. не. Публикувано изображение

Ама ти сериозно ли не знаеш за кое ексе се говори

Относно облеклото-да не си си помисли,че ще ти се изтрият всички сейфове и всички награди Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Ако сиси помослил така-спокойно това няма да стане

Имах предвид,че ако смениш облеклото по време на игра ще те върне в Main Menu нищо няма да ти пита,само те ихвърля от нивото

Не съм сигурна,защото тоя номер не съм го опитвала

Ама ти сериозно ли не знаеш за кое ексе се говори

Относно облеклото-да не си си помисли,че ще ти се изтрият всички сейфове и всички награди Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Ако сиси помослил така-спокойно това няма да стане

Имах предвид,че ако смениш облеклото по време на игра ще те върне в Main Menu нищо няма да ти пита,само те ихвърля от нивото

Не съм сигурна,защото тоя номер не съм го опитвала

Ами това си помислих. Ама добре - щом е така, веднага слагам облекло !!! :ph34r:

Някой може ли да ми каже как се прави номера със забянето или комбо(там както му се викаше).Като ядосаш животното,то тръгва към теб и ми излизат стрелките.После кое се натиска?Не мога да разбера,защото в менюто за промяна на копчетата на която и буква да настроя ми излиза малко квадрадче.Така,че моля по-добре да ми кажете как се казва в настройките.

Когато дойдат стрелките натискаш Shift+ посокато на която искаш да скочиш

Ще ти се появят два сиви кръга,които постепенно ще се приближават един към друг и ще станат червени.Когато станат във един кръг стреляш

За настройките не знам Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.