Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Ти не си ли играл Тумб Рейдър 1?Тя е излязла 1996 г. и е една от игрите която създава фондамента и господството на Плейстейшън 1 като го поставя на челното място сред своите си конкуренти,като за играта се използва за първи път новата технология наречена 3де.Защото в този период преминаваха от 2де към 3де,и така че който не я е играл нека да я погледне поне за обща представа.Дано съм бил полезен. :angry:

Редактирано от solid snake (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравеите драги съфорумци! Запънах на нивото с вратите на боговете.Дърпам ръчките и се отварят вратите на боговете .Но като влезна вътре пример посеидон и има една ръчка а вратите са две като я дръпна се отваря само едната решетка и секунда след това отново пада и незнам какво да правя? Даите сеиф след това или кажете каква е последователносста и какво точно да направя за да мина нататък!!!

Ти не си ли играл Тумб Рейдър 1?Тя е излязла 1996 г. и е една от игрите която създава фондамента и господството на Плейстейшън 1 като го поставя на челното място сред своите си конкуренти,като за играта се използва за първи път новата технология наречена 3де.Защото в този период преминаваха от 2де към 3де,и така че който не я е играл

нека да я погледне поне за обща представа.Дано съм бил полезен. ;)

Не съм я играл Tomb Raider 1

Може и да я пробвам, но ...

И само едно върпсоче - кой е следващия бос - след динозавъра и в кое ниво се намира той?!

Следващия бос май беше в Tomb of Tihocan ,в Гърция.

Редактирано от aezakmi (преглед на промените)

Следващия бос май беше в Tomb of Tihocan ,в Гърция.

Ммм, какво представлява... Публикувано изображение

В Гърция, има ... мисля че бяха 4 нива

Кое точно е ? - 5, 6, 7, 8 ниво от играта и 1, 2, 3, 4 ниво от Greece ?

Здравеите драги съфорумци! Запънах на нивото с вратите на боговете.Дърпам ръчките и се отварят вратите на боговете .Но като влезна вътре пример посеидон и има една ръчка а вратите са две като я дръпна се отваря само едната решетка и секунда след това отново пада и незнам какво да правя? Даите сеиф след това или кажете каква е последователносста и какво точно да направя за да мина нататък!!!

Трябва да се намираш точно до шиповете за да може да отнемеш голяма част от здравето на Т-рекса. Има много голямо значение и в кой момент ще откочиш встрани.Ако отскоччиш прекалено рано,Т-рекса ще се "усети" и ще се спре. Аз лично номера с удара на шиповете съм го правила един път,тъй като още нямъх и малка представа на забавянето на времето.После след няколко преизгравания горе-долу го схванах,но тогава се появи друг проблем-камерата.Въртях се като луда,че да намеря шип. Накрая забелязах,че земята около шиповете е много по-светла от останала и я ползвах за ориентир. Следващия бос. За нивото не съм сигурна кое беше. Боса са ти два кентаври.Тези две създания мен ме изкараха извън нерви,уж са много лесни за убиване,ама 3-4 дена никакъв успех Правя им забавяне на времето и единия минава през мен и го спира

Не съм я играл Tomb Raider 1

Може и да я пробвам, но ...

Не виждам смисъл да играеш оргиналния TR 1,тъй като имаме Anniversary...която е с по хубава графика и е копие 1:1 .... :)

като гледам, какво пишт из форума.....

Редактирано от qsen7 (преглед на промените)

Не виждам смисъл да играеш оргиналния TR 1,тъй като имаме Anniversary...която е с по хубава графика и е копие 1:1 .... :)

като гледам, какво пишт из форума.....

Нямам и намерение, защото ... Anniversary си ми харесва и ... все пак е много по-нова - излиза с цели 11 години по-късно от 1-вата..

Пикселите убивър духа и тялото. Анниверсари е играта-както казаха е 1:1 с ТР1 и тъй като сме в 21век и графиката в момента и просто прекрасна(в Анниверсари) просто няма какво да се мисли. Почни 1 и ще ти стане жалко,тогава е била супер да,ама тогава...

Трябва да се намираш точно до шиповете за да може да отнемеш голяма част от здравето на Т-рекса.

Има много голямо значение и в кой момент ще откочиш встрани.Ако отскоччиш прекалено рано,Т-рекса ще се "усети" и ще се спре.

Аз лично номера с удара на шиповете съм го правила един път,тъй като още нямъх и малка представа на забавянето на времето.После след няколко преизгравания горе-долу го схванах,но тогава се появи друг проблем-камерата.Въртях се като луда,че да намеря шип.

Накрая забелязах,че земята около шиповете е много по-светла от останала и я ползвах за ориентир.

Следващия бос.

За нивото не съм сигурна кое беше.

Боса са ти два кентаври.Тези две създания мен ме изкараха извън нерви,уж са много лесни за убиване,ама 3-4 дена никакъв успех

Правя им забавяне на времето и единия минава през мен и го спира

Е, ще видя как ще ги убия.

Не вярвам пък да са толкова трудни. То и за T-Rex-a форума беше полудял - имаше над 20-30 поста, че по няколко дни се мъчат и не могат да го убият, ама се оказа лесен. Аз го убих от 1-вия път и понеже имах само 1 кутийка за живот и то малка, ме домързя да си горя живота :)

Пък за кентаврите,.. те май със щитовете се отбиват замразяващите им атаки или така четох в по-задните страници на темата, Ама проблемчето е че са 2 и ако забавиш кадъра на единия, както каза другия ще ти го прекъсне. Пък за шишовете - аз личноси направих снимка на поляната и огледах къде какво има и го научих наизуст там мястото, но явно прекалено рано съм отскачал. Плюс това на няколко пъти стрелях преди да изчакам двата бели кръга да се засекат в един червен и на него не му става нищо. Пък иначе, 6 пъти успях да го навра тъпия динозавър във скалите и каменните стени покраищата на тази така наречена поляна, но от тах определено живота не му спадна.

Успях да го вкарам в шишовете само веднъж - още когато почнах да го трепя и го ядосах на 100%, тръгна срещу мен, но аз бях ДО шишовете и като скочих наляво и стрелях в червения мерник той се блъсна и 1/4 от живота му отиде, което не беше чак от толкова голяма полза, защото пак си стрелях 26-7 минути. Все пак за пръв път я играя играта, тъй че.. Добре съм щото тиранозавъра НЕ можа да ме докосне, щото аз се търкалям, като луд по .. тревата или не забелязах какво е и той само се върти...

Има ли значение дали стоиш близо до него или далече от него ?

Аз стоях близо - обикновено пред него, и се търкалям - ту наляво, ту нядясно и той не може да ме хване.. И доста пъти го ядосах щото, съм до него и успявам да го стрелям непрекъснато.. Нямах късмет да го бутна и в шиповете, но...

---

Пък ся за тия кентаври. Те, при тях накъде е хубаво да скачаш при забвения кадър?

Над тях, както при Натла трябвало или настрани?

Според мен над тях, защото иначе единия ще те премаже отстрани, а ако си над него ще му скочиш отзад и няма да могат да те пипнат. Но все пак може да кажете накъде точно се скача..

(Малиии, аз цяла статия написах.. :) Ай, че ме заболяа ръцете ;))

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

90% е 1:1 и вероятно не си играл предниге версии а на готово всеки може, изиграли няколко пъти anniversary и край тотален хит е.Тръбката е да започнеш от самото начало и с всяка ново издание да те приковава пред монитора или телевизора.И през тези 10 г. започнах от tomb raider 1,2,3,4,5 после през tomb raider aod,legend и сега 2007 anniversary.Да проследиш еволюцията на една поредица си е цяла преживяване,за емоциите две мнения по въпроса няма.Чакам сладващата крачка на Кристал Динамик. :)

----

Пикселите убивър духа и тялото.

Анниверсари е играта-както казаха е 1:1 с ТР1 и тъй като сме в 21век и графиката в момента и просто прекрасна(в Анниверсари) просто няма какво да се мисли.

Почни 1 и ще ти стане жалко,тогава е била супер да,ама тогава...

Хах, представям си 1996 година к'ви са били графиките - щом тази на Tomb Raider е била една от най-добрите, значи другите са били направо "супер".. (но в "кавички") Публикувано изображение;)

90% е 1:1 и вероятно не си играл предниге версии а на готово всеки може, изиграли няколко пъти anniversary и край тотален хит е.Тръбката е да започнеш от самото начало и с всяка ново издание да те приковава пред монитора или телевизора.И през тези 10 г. започнах от tomb raider 1,2,3,4,5 после през tomb raider aod,legend и сега 2007 anniversary.Да проследиш еволюцията на една поредица си е цяла преживяване,за емоциите две мнения по въпроса няма.Чакам сладващата крачка на Кристал Динамик. :)

Е, да, ама няма смисъл да играя тия дърти игрички с по-лошо графика и останалите неща, като има хубава игра от миналата година със много добра графика .. Има и очила Lara дори. Има си опция да й слагаш очилата. Това в Legend и по-старите го няма. Ами как няма да ми харесва най-новата ?!?!?!?!?!? :)

To на мен ми се мъчеше душичката при Т-рекса и кентаврите и два пъти исках код,ама в крайна сметка си ги минах сама.

Няма голямо значение близко ли си,далече ли си зависи как играеш.Ако си достатъчно бърз няма да имаш никакви поражения.

Кентаврите-май посоката не е от голямо значение,само трябва да внимаваш втория на де ще иде.

Аз четох някъде в нета,че кентавара трябвал да застане в един каква си поза,че да можеш да му вземеш щита и зашемтявам го и позата не е същата и само WTF ??? + като се опитвах да му прихвана щита,кукаката просто не се закачаше.

Иначе играта ми след кентаврите ми е супер лесна

Някой беше питал за вратите на боговете-Дамоклес,Посейдон Алтлас и т.н

ЛОГИКА

Когато натиснеш ръчката отиди до вратата,скокни и се хвани за нея(ще видиш бяала летва)

Чуваш как нещо трака,това ти е часовник,който ти казава след колко време ще се отвори вратата.

Вратата се вдига нагоре,ще видиш едно прозорче или дупка все тая,трябва да се хванеш за него.

Когато вратата се дига нагоре,не се опитвай да скачаш и да се хванеш за дупката-решетката на вратата ти препречва пътя.

Изчакай докато вратата почне да слиза надолу и чак тогава се хвани.

Бъди бърз,за да не изпуснеш момента и височината на е прекалено голяма за да се хванеш.Влез през дупката и си готов.

Очила на Лара можеш да сложиш когато ти се отвори кода за тях или си ги изтеглиш от нета

Може графиката с пиксели да е била нещо върховно за онова време,амам на мен ми идва да се застрелям xD

Btw на мен ми се е налаголо да пиша и по-големи статии споко.Особенно подровно описание на ниво на ДМЦ Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

To на мен ми се мъчеше душичката при Т-рекса и кентаврите и два пъти исках код,ама в крайна сметка си ги минах сама.

Няма голямо значение близко ли си,далече ли си зависи как играеш.Ако си достатъчно бърз няма да имаш никакви поражения.

Кентаврите-май посоката не е от голямо значение,само трябва да внимаваш втория на де ще иде.

Аз четох някъде в нета,че кентавара трябвал да застане в един каква си поза,че да можеш да му вземеш щита и зашемтявам го и позата не е същата и само WTF ??? + като се опитвах да му прихвана щита,кукаката просто не се закачаше.

Иначе играта ми след кентаврите ми е супер лесна

Някой беше питал за вратите на боговете-Дамоклес,Посейдон Алтлас и т.н

ЛОГИКА

Когато натиснеш ръчката отиди до вратата,скокни и се хвани за нея(ще видиш бяала летва)

Чуваш как нещо трака,това ти е часовник,който ти казава след колко време ще се отвори вратата.

Вратата се вдига нагоре,ще видиш едно прозорче или дупка все тая,трябва да се хванеш за него.

Когато вратата се дига нагоре,не се опитвай да скачаш и да се хванеш за дупката-решетката на вратата ти препречва пътя.

Изчакай докато вратата почне да слиза надолу и чак тогава се хвани.

Бъди бърз,за да не изпуснеш момента и височината на е прекалено голяма за да се хванеш.Влез през дупката и си готов.

Очила на Лара можеш да сложиш когато ти се отвори кода за тях или си ги изтеглиш от нета

Може графиката с пиксели да е била нещо върховно за онова време,амам на мен ми идва да се застрелям xD

Btw на мен ми се е налаголо да пиша и по-големи статии споко.Особенно подровно описание на ниво на ДМЦ Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

За очилата:

Понеже първите две нива ги бях играл, но си делнах сейфовете без да искам, поисках сейф.

След като ми дадоха такъв се оказа, че той е на 100%, :rolleyes: . Естествено - играта е превъртана, но след като я врътнеш, можеш пак да играеш и сейфа беше от началото на третото ниво. Аз почнах да играя и след като го минах това ниво ми изписа, че тайм триала е минат - тогава се сетих - викам си:

" Този сейф е на 100% превъртяна играта ! "

Проверих за чийответе и разкрих, че са там, но не са активирани. След като ги активирах вече - всички видове оръжия ги имам, очила имам, оръжията ми са с безкрайни патрони, кръвта ми е безкрайна и т.н. - Знаете ги...

Еми, на така съм.

Така, че имам си онези SMG-та с който доста по-лесно се убива, защото държа натиснат клавиша за стреляне и патроните излизат - 400 патрона. С тях спокойно се убива вълк, мечка, прилеп или други нахални гадинки. :) Пушката също е с безкрайни патрони, + това си я направих златна ;) ... Аз пушка си бях взел. Нали във 3-то ниво там като се качваш над водопада взимаш пушка. Но после като открих, че съм имал ... Имам и пистолети "Калибър".. И тях ги бях взел, но само пистолетите без патрони и не можех да ги ползвам. Сега мога. Така, че имам 4 вида пистолети - SMG, Калибър, Нормалните, Пушка. Това са. Имам си и очила. Е, и там останалите неща които си ги има при чийтовете. Това е !!! Хах...

Днес реших да си рестартна къщата, за да може да си го мина аз тренировъчното ниво, щото то ми е мината и не мога да го мина 2-ри път, ако не го рестартна. За сега това е положението...

Айде да си призная: Ти след като каза, че за очилата ми трябват чийтовете, се сетих, че бях видял, че играта ми е на 100% и реших да проверя. И сега видях останалите оръжия. Иначе не бях се сетил че има чийтове, щом играта е мината веднъж на 100%...

Благодарение на тебе, че спомена кодовете ... ;):P :P

Следващия път когато я включа да играя (утре ще е сигурно) ще пробвам калибъра и SMG-то.. Публикувано изображение

Хмм,къв е кода за тия очила? :)

Ама малко се почудих:

Като влязох в опциите и цъкнах на Cheats, ми изкара няколко надписчета

" Какво е това нещо " - - Off или On

Това ми изкара

Това чийтовете ли са или не ?!

Имам голям проблем.: Днес включих играта, но се учудих много като видях това: Вместо да виждам целия екран, който трябва да ми излезе, половината стои сиво-черен и се вижда само едната половина. На всичкото отгоре ми изкара съобщение, че сейфовете ми са изтрити. Моля да помогнете ! Как да си оправя екрана, че да виждам всичко ? За сейфовете, не знам...

Всеки код ти се отваря след като врътнеш някое ниво на трудност или тайм триал.

Когато играх аз не можах да ги активирам и едно момче ги активира

Off или On - Да това са кодовете за играта

Проблем при мене с екрана не се е появял и не знма как бих могла да ти помогна.

Изтеглих си облекло Барби Лара и Манора ми стана целия розов( стаята за тренировки) Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сейфовете не се ли пазят в папката на играта ???

Винаги можеш да накараш приятеля ти пак да си прати 100% сейф ^____^

Оправих се с екрана, не нацяло, но почти.. Все пак може да се играе.

Някой може ли да ми даде сейф на 100%, но да е в началото на 4-то ниво ???

Предварително, много благодаря !!!

EDIT: Сегаа, имам по-голям проблем:

Намерих няк'ъв сейф за последното ниво и като се опитах да го сложа, стана това:

Слагам сейфовете в Мойте Документи в папката на профил от играта, и като я включа ... сейфовете ги няма. Все едно изобщо не съм ги слагал. Само, автоматично си създава някъв Defаult Profile и трябва да играя отначало..

Моляя, да ми кажете откъде да си намеря сейф на 100%, на 4-то и как да го оправя това нещо за да ми приеме сейфа..

P.S.: Аз взех сейф за последното ниво, щото само такъв намерих.. Исках да видя дали ще стане нещо, но ето че.. не

Помоооооощ !!! ....

Предварително Благодаря !

Default Profile винаги ще си го имаш,щот без него не можеш никаква игра да започнеш

Опитак да си направиш нов профил и там да си сложиш сейфовете Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ,ама не ти грамтирам,че ще стане.

Ако не стане ,по-късно (нз кога като час) ще ти дам сейф със всички нива ;)

Default Profile винаги ще си го имаш,щот без него не можеш никаква игра да започнеш

Опитак да си направиш нов профил и там да си сложиш сейфовете Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ,ама не ти грамтирам,че ще стане.

Ако не стане ,по-късно (нз кога като час) ще ти дам сейф със всички нива ;)

Добре, ще пробвам различни варианти и после ще кажа какво е станало.

За сейфа мога да чакам ...

Е, бах, никак не стават тия сейфове..

Както и да го сложа - в папката Default Profile или в друг профил който съм направил не става.

Тоя профил дето го прави автомати4но не го трия, но пак не става..

Значи: Както и да пробвам да сложа сейф, не ми го приема. Пробвах с Legend-a, пробвах с San Andreas, но там си ми ги приема сейфовете. Само тук не иска. Не знам дали има значение кой сейф е.. Това има ли значение?

Ако не става щото слагам сейф, който не работи... значи ...

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

EDIT: Най-сетне стана. Прие ми сейфа, който се опитвах да сложа.. (Сейфа, дето намерих за последното ниво.. той не ми върши работа..)

Е, вече единственото което остава е да чакам

Здравейте! Аз също играя играта, но на PSP! Благодаря на Всички за полезните съвети, на доста места ми помогнаха! Така, имам следния проблем - КЕНТАВРИТЕ! След като взимам артефакта от Пиер! Прочетох всичко написано от вас... и го правя същото... Забавеното време, използването на куката, взимането на щитовете им.... - На PSP е същото, но с други бутони! Така... след като им взема и на двата кентавъра щитовете продължавам пак по същият начин.... Стрелям, стрелям... и така докато напълня и долната лента под живота им, и докато и двете ленти станат червени... Но за разлика от преди, когато бяха със щитовете-тогава като напълних и двете ленти те ме нападаха-и тогава забавеното време и т.н.... СЕГА, когато са без щитовете и двете ленти станат червени...те не ме нападат а ме замръзяват... И го няма забавеното време..!?!?!? Прегледах цялата тама, никой не я играе на ПСП, но нещата са много подобни, дори същите... И така, Моля Ви... ПОМОГНЕТЕ! Как да постъпя... Взимам и на двамата щитовете.. Стрелям, двете ленти - тази на живота и на щита са им червени...Но точно в този момент те не ме нападат а ме замръзяват....!?!?!? Благодаря на Всички Ви! Бъдете здрави и спокоен ден!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.