Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Имам голям проблем:

Наложи ми се преинстал на играта. След като я деинсталирах, тръгнах да я инсталирам, но не може. След като я маунтна ми дава меню.

Мога да натисна само " Play "

Натискам на " Play ", но не става нищо

На много места търсих и накрая открих нещо интересно и невъзможно: Когато щракнах на Start, после на Добавяне/премахване на програми (сещате се за кое става въпрос) видях, че там я има

Но не беше " Anniversary ", ами " Last Revolation ". Или по-точно пишеш " Last Revolation " ...

Обаче размера беше " 3 GB ", a " Last Revolation " не е толкова, а много по-малко. Оказа се, че " Last Revolation " и "Anniversary " са се съеднили

Когато опитах, да ги премахна, ми изкара съобщение, че не могат да бъдат премахнати и по-това се разбра, че са се съедниили

Моля да ми помогнете, защото ми се играе, много

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

опитай да я изтриеш дирекно после провери в старт меню/всички програми ако я има там също я изтрий после върви на програмни файлове и там я изтриваш ако си я инсталирал по подразбиране и рестартирваш компа и правиш нова инсталация на играта,ще съм на линия за резултат. Публикувано изображение

Еми, то

Никъде другаде я няма освен там

Единствено сейфовете стоят

Ако те са проблем, ще ги изтрия

Нищо друго няма !

в премахването на програми тя е с иконката на играта провери за всеки случей но виж в папка windows/temp или показваш скритите папки на C:\Users\Христо\AppData\Local\Temp вслучея Христо е User там също изтриваш каквото можеш,чакам за отговор. :)

Ами, аз и това съм правил

Казах, че съм търсил на всички места

Скритите папки съм ги гледал...

Все още не може да се инсталира

Ако сейфовете пречят да ги трия ?

Аааа, Ура

Оправих се

Инсталирах я и вече я имам, но по много странен начин

Daemon Tools-a незнам защо не го използвах, ..

Само разархивирах файла, който изтеглих, и я UNINSTALL-нах !

После само почна да се инсталира .....

Абе, не знам, ама важното е че вече я имам

Сега ще трепя T-Rex-а, щото мисля, че бех стигнал до него ....

Ще пиша за помощ ако ми трябва :P

Нещо мног интересно.Изтегли х си програмка за облекалата в Легенд и я сложих В Анниверсари Опита ад адна облеклата беше неуспешен. Прекъснах работата на програмката и стартирах наново играта и сега в менюто,зад Лара свети лилав неон Много е яко^^

изтегли си save game за tomb raider anniversary там има всички бонуси по-горе съм написъл къде да го поставиш :speak:

изтегли си save game за tomb raider anniversary там има всички бонуси по-горе съм написъл къде да го поставиш :speak:

Откъде да го изтеглим тоя сейф ?

На мен не ми трябва, но ако някой иска да го тегли от'де ????

Къде се слага е ясно !

това е с всички бонуси :)

Аз пък имам един глупав въпрос как мога да направя това със стрелките. Нали като стигнеш до един бос и там започнеш да го стреляш на моменти ти показва стрелки наляво надясно нагоре надолу натискам ги всичките но нищо не се получава а това е единствения начин да се убие боса ,моля за помощ.

когато ти се покажът стрелките даваш на някоя от посоките+shift или ако си с джойстик посоката+бутона за клякане.успех Публикувано изображение

когато ти се покажът стрелките даваш на някоя от посоките+shift или ако си с джойстик посоката+бутона за клякане.успех

Малко пояснение:

Да не се обърка.. 1-во натискаш SHIFT, а после някоя от стрелките... :)

Аз пък имам един глупав въпрос как мога да направя това със стрелките.

Нали като стигнеш до един бос и там започнеш да го стреляш на моменти ти показва стрелки наляво надясно нагоре надолу натискам ги всичките но нищо не се получава а това е единствения начин да се убие боса ,моля за помощ.

Не е единствения....Но така е по-лесно.. ;)

Ти като натиснеш SHIFT+Стрелка и като ти изкара "червения" мерник трябва да стреляш. Ако стреляш докато мерника е бял, няма да стане нищо.. :P

Ами досега се опитвах но не става гледах клипче в You Tube ,но не става както в клипчето натискам си Шифт предварително и например стребката назад ,като през това време задържаш Шифт и нанасям на боса уж щети но кръвта му изобщо не спада. Някакви идеи ?

Ами досега се опитвах но не става гледах клипче в You Tube ,но не става както в клипчето натискам си Шифт предварително и например стребката назад ,като през това време задържаш Шифт и нанасям на боса уж щети но кръвта му изобщо не спада.

Някакви идеи ?

Кажи кой точно е боса..

И не знам защо при теб не става

Натискаш шифт без да го пущаш и някоя стрелка...

Lara следователно ще отскочи в посокато която си задала. Ще ти излезе мерник и трябва да стреляш. Когато стреляш, кръвта му не намаля много по-вече. За всеки бос си има начин на убиване, така че ...

Кажи кой е боса - така доста ще помогнеш !

при мен става посока последвана с клавиш shift или бутон 3 ако си с джойстик. Публикувано изображение

Не съм с джойстик ,а с клавиатура боса е последния онази мацка с огъня .

при мен става посока последвана с клавиш shift или бутон 3 ако си с джойстик. Публикувано изображение

При мен става шифт и после стрелка :eek:

Иии, ако съм с джойстика става със бутон 8, но това вече заависи как ТИ ще си го нагласиш ! Публикувано изображение

Божеее, чакай сега

aezakmi виж си контролите на играта - как си си ги нагласил

Виж кой клавиш си сложил за клякане.. Ако не си ги пипал трябва да е шифт, но ако са пипани е някой друг и затова не става !!!

Тогава вместо шифт, ще натискаш другия клавиш (който е, ако има разместване) и стрелка - така ще става номера.

Не съм с джойстик ,а с клавиатура боса е последния онази мацка с огъня .

Онази "мацка" с "огъня" се казва NATLA :)

Йеееееееееее вече имам играта почнах да я джиткам в вилкабамбата 2 ниво съм.Яка игрица,но честно можеше и повече!!! :)

Когато играеш срещу бос под индикатора му ще видиш втори.Когато "бие" боса,този индикатор започва да се пълни с ччервено(живота е оранжев) Когато се напълни червеното означава,че си ядосал боса и сега е моментът за забавения кадър(Shift+стрелките) Първо се натиска Шифт след това посоката. Времето се забавя и излизат на екран два бели кръга.Когато се засекат един в друг и станат така,че не ги различаваш,че са два е времето да стреляш При Натла убиването е по различно. Когато я ядосаш тя се засилва към теб с бягане.Първо има атака с огнени кълба(за атаката-може и понякога да няма) Натискаш Shift+W(нагоре,зависимост какви са ти контролите) и когато се долепят кръговете стреляш. Натла се замайва,почваш да я стреляш зад гърба Защо зад гърба ? На гърба й има един вид камък,който носи живота й. Стреляш камъка и той пада. Трябва да внимаваш в кой момент скачаш към Натла за атака,защото ако си много близко до нея,тя ти спира атаката с крилата си. Номера със забавянето на времето е задтлжителен!!!Единствено Годзилата можеш да я убиеш без този режим. Кентаврите-с атаката ги зашеметяваш и сваляш щита скойто ги убиваш Чудовището преди Натла.Единствено с тази атака можеш да го бутнеш в лавата и т.н

Когато играеш срещу бос под индикатора му ще видиш втори.Когато "бие" боса,този индикатор започва да се пълни с ччервено(живота е оранжев)

Когато се напълни червеното означава,че си ядосал боса и сега е моментът за забавения кадър(Shift+стрелките)

Първо се натиска Шифт след това посоката.

Времето се забавя и излизат на екран два бели кръга.Когато се засекат един в друг и станат така,че не ги различаваш,че са два е времето да стреляш

При Натла убиването е по различно.

Когато я ядосаш тя се засилва към теб с бягане.Първо има атака с огнени кълба(за атаката-може и понякога да няма)

Натискаш Shift+W(нагоре,зависимост какви са ти контролите) и когато се долепят кръговете стреляш.

Натла се замайва,почваш да я стреляш зад гърба

Защо зад гърба ?

На гърба й има един вид камък,който носи живота й.

Стреляш камъка и той пада.

Трябва да внимаваш в кой момент скачаш към Натла за атака,защото ако си много близко до нея,тя ти спира атаката с крилата си.

Номера със забавянето на времето е задтлжителен!!!Единствено Годзилата можеш да я убиеш без този режим.

Кентаврите-с атаката ги зашеметяваш и сваляш щита скойто ги убиваш

Чудовището преди Натла.Единствено с тази атака можеш да го бутнеш в лавата и т.н

Браво.. Добро обяснение...

Когато играеш срещу бос под индикатора му ще видиш втори.Когато "бие" боса,този индикатор започва да се пълни с ччервено(живота е оранжев)

Когато се напълни червеното означава,че си ядосал боса и сега е моментът за забавения кадър(Shift+стрелките)

Първо се натиска Шифт след това посоката.

Както казах аз - първо шифт.. Някой беше казал, че първо стрелка, но така не става.. :P:)

---

А, защо при Натла трябва да скочиш нагоре, а не настрани.. Разбрах, че се замайва, но ако скочиш вляво или вдясно какво ще стане ?

Скачаш нагоре за да отидеш зад гърба й и да бъдеш срещу камъка Ако скочиш на ляво или на дясно , Натла се обръща към теб и е просто невъзможно да й отидеш зад гърба,става една голяма гоненица без никакъв резултат Малък едит към обяснението за бос Натла. След като вече си я ядосал червения бар започва постепенно да пада(но не бързо спокойно) докато не падне окончателно можеш спокойно да си извършваш атаките над Натла. Когато бара падне напълно,почваш да го пълниш пак-колко лесно ахаха Как се пълни ?-носочваш пистолетите към Натла и я стреляш докато ся ядоса Извинете ме,ако ви се струва,че обяснявам като на малки деца,ама просто така съм свикнала.Да кажа всичко-кое,как,къде,кога за да е ясно дори и да е съвсем елементарно.

Редактирано от pl1hi_viki (преглед на промените)

Е, то.. Ясно е, че пълниш "бара" на боса с пистолетите- като стреляш.. Как иначе ще е .. Няма друг начин. Пък за T-Rex-a някой имали големи проблеми.. Аз го убих преди 2 седмици и оттогава не съм играл.., но искам да кажа, че го убих от 1-вия път и не си изхабих нито една аптечка, щото той не ми взе живот. Но не можах да разбера - защо когато му се напълни бара и тръгне срещу мен, натискам стрелка, после стрелям и той се замайва, но НЕ отива към шиповете. Успях да го набутам там само веднъж. Не че не го убих и така, но едно е да го бутнеш в шишовете два пъти и да се просне на земята, а друго е да го гърмиш 27 мин....?? Знаете ли защо стана така ? И само едно върпсоче - кой е следващия бос - след динозавъра и в кое ниво се намира той?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.