Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tomb Raider: Anniversary 2007

Featured Replies

Аз зациклих на 1-во ниво още.Когато минах първата голяма врата дето трябва да я отваряш,стигнах до втората.Там са 2 стаички,както на 1-вата врата.Минах лявата и сега съм на дясната.Там е проблема че не мога да стигна вратата,която води до камъка,който отваря вратата.Някой да знае какво се прави ? Благодаря предварително! :clap:

• Отговори 557
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз зациклих на 1-во ниво още.Когато минах първата голяма врата дето трябва да я отваряш,стигнах до втората.Там са 2 стаички,както на 1-вата врата.Минах лявата и сега съм на дясната.Там е проблема че не мога да стигна вратата,която води до камъка,който отваря вратата.Някой да знае какво се прави ?

Благодаря предварително! ;)

Второ ниво ??? Дето ти се появяват мечките за пръв път.

Тук наистинае голяма простотия.

Не можеш да се докопаш до камъка,защото самата игра там бъгва

Отиди в Options , Display и изключи Fullscreen Effects

и проблема ще се оправи

Ъммм това е Anniversary,сбърка темата-hatha_yoga

Кът-сцената с Пиер Свършва.

Тръгни право напред до последните колони

Качи се на тази отдясно,докато стигнеш нейния връх.

Обърни Лара към лявата колона (точно срещу дясната е) и скочи.

Отново се качи до върна на колоната.

Огледай се-ще видиш един балкон(от лявата страна),до него....колона(или предпоследната лява).

Засили се хубаво и скочи на нея,полсе във балкона

Влез в стаичката вътре и погледни към земята,ще видиш една...рисунка,запомни местата на камъните върху нея.

До балкона в който си има още един,скочи на него,а после върши по стената с куката

Ще видиш нов рисунка със светещи камъни.стъпи върху бутона до нея за да изключиш камъните.

Отстъпи крачка назад и почни да стреляш(по един път) по точките където се намираха камъните в първата рисунка.

Отваря ти се врата.(в коридора в ляво)

скачаш с въжето,отиваш на първия балкон,после на втория.Влез отново вътре и пак запомни местоположението на камъните .

Върни се до втората рисунка,натисни бутона наново и пак започни да стреляш,но вече по точките от последната рисунка

Отваря ти се вратата зад теб

Влизаш.

С помоща на куката махни двете халки от топката.

Бутни топката долу и я завлечи до бутона приличащ на слънце по средата на помещението.

Ще последва малка кът-сценка.

Повтори изкачаването на колоните,както обясних в началото на мнението си.

Когато вече си на върха на втората колона

скочи в новоотворената врата

днес май не ми е ден за обяснявки ^^

Ей, много Благодаря.

Доста трудно ги оправих, ама важното е, че успях.

Сега обаче, пак имам проблем. Пак запецнах и край..

Значи, тука ги минах тия работи, вървях сто часа по едни стълби дълги и стигнах до едно място. След като се утрепах 13 пъти, успях да отворя едната врата, върху която има име на някакъв си бог. (Там при боговете съм, пак това ниво)

И сегааа. После успях да отворя и другата врата, върху която също има надпис на един бог. За нея умрях само 6 пъти. После влязох в едната врата, не знам що, просто така реших, там имаше разни други работи, и стигнах до една гадна електрическа топка, дето пуща няк'ви светкавици. Там не успях да умра, щото внимавах и изобщо не ме засегна. Сега, след като отворих решетките, които са срещу мен като застана пред нея, влязох в друга стая. Местих няк'ви статуи на едни кръгове в земята и се отвори нещо, ама трябваше да ударя онуй нещо в земятя. След 20 минути мъка се сетих и го тряснах. Взех няк'ъв ключ от това нещо дето се отвори. Върнах се след като пак минавах тъпата топка и се върнах по един коридор, ама прескочих една врата, като минах над нея през едно тунелче. Аз и на отиване, де! И сега. вече проблем. Върнах се по тоя коридор и се озовах пак при стаите на боговете. (Естествено-връщам се). На сега вече, ужас. Трябва да отворя и третата врата на третия бог ли? Мисля, че само на MIDAS не съм отворил още. Ама нещо не мога да отида до ония "ръчкала" дето го "ръчкам", за да се отворят вратите.

PS: Ръчкала-ръчки, нали има най-отгоре там; ръчкам-нали ги дърпам надолу?!

Значи пак ще питам ;) Стигнах на 3-тото ниво (започваше с L,забравих му името..).отдясно има стълба после трябва да задвижиш там нещо.Задвижих го и се качих нагоре.Сега е проблема.Итема който ми трябва го няма :huh: И ви питам...Ако знаете моля ви кажете :speak: Благодаря предварително!

Редактирано от toggo (преглед на промените)

Нивото с боговете ми е най-ужасяващото ниво.На мен проблема ми беше да стигна до някоя от вратите. Знам,че трябва да минес и четерите врати. Доколкото си спомням имаше: Вода,Елелектрическата топка,мечпвете и май огън. Ръчките:Две горе,една най-долу и една малко по-нагоре. Ъмммм.....по арената с вратите и ръчките има разни плоскости които трябва да издърпаш с куката за да си поправиш път. Трябва внимателно да гледаш за такива плоскости и да дърпаш и все ще ти се отвори

Отворил съм ги всичките. Също съм съборил и скалите.

Значи, ... ще пробвам пак и ще кажа ако има проблеми.

Всъщност отворих вратата на MINES и след това.... Ще видя какво може да направя!

Минах онова,за което молех,но пак закъсах.Стигнах до механизмите,които отваряш с "Cog" (3 ниво).Оправих 2 и сега остана последния най-горе.Когато взимах 2-рия "Cog" 1 колело се задейства до местоположението на итема.Минах го после се качвах...И сега.Открих 1 ръчка,която ми отвори някаква врата.Някой да знае къде се намира тя? :P Благодаря предварително! ;)

Там нали има водопад и езеро? Влизаш в езерото и преминаваш през водопада. Ако искаш мини под водопада, но не минавай в оня тунел. И като излезеш от водопада и езерото. Няма как да не го видиш бе. Просто.... влизаш в езерото и през водапада трябва да я видиш вратата. Влизаш в нея и вече си в 4-то ниво!

Видях я ама не ме пуска по напреде - има камък или нещо не знам и не ме пуска Публикувано изображение

Я, дай шот къде точно е това нещо, че малко се обърках. Ако вратата е отворена - НЯМАШ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ако не е отворена - НЕ МОЖЕШ да минеш!

Но дай шот, да видим!

Сега.Нали знаеш къде е 2-рия ког? след това като продължаваш само напред стигаш до 1 ръчка.Там като я дръпнах ми се задейства някаква врата,която не мога да открия??? ПП-шог сега не мога,защото бързам.Утре ще дам :speak:

Абе, тя не е само една врата, затова утре като дадеш шот, ще се опитам да ти обясня подробно.

Ето шот. на първия се вижда,че не ме пуска по-напред.На втория е ръчката,която отвори някаква врата,която не знам къде е :singer:

post-83011-1205901305_thumb.jpg

post-83011-1205901315_thumb.jpg

Виж внимателно първия шот!

Ти си под водопада, нали? Вратата е над тебе. Просто се издигни нагоре и влез в нея - минаваш по един тунел до 4-то ниво!

Да,ама като се дигна не ме пуска по напред нали това казвам...Да не е от някоя настриойка ;)

Като се качиш горе не можеш да минеш? Изобщо ли не можеш да излезеш от водата или горе в тунела не можеш да се движиш напред? При мен не стана така, ами като дръпнах ръчката, скочих в басейна и успях да мина нататък, като излязох от другата страна - където се отваря вратата. С настройките не съм запознат, ама изобщо! Публикувано изображение

Хм, как така бе? Качваш се горе, и като тръгнеш напред просто не върви Лара, така ли? Защото се вижда, че вратата е отворена от шота който си дал. А след нея, няма какво друго да отваряш в това ниво!

P.S.: За настройките питай някой друг, не мен.

Няма значение минах това ;) Не питай как...Та сега съм при Рекса...Някой да знае как се забавя времето?

Тц, тц, тц Ама тая врата води до 4-то ниво. За да я отвориш, вече си убил Рекса.. Даже отдавна.. Времето, като ти даде ония стрелки долу, натискаш клавиша за "Roll/Crouch"+"някоя стрелка" и това е.

Някой ще ми обясни ли как да мина това ниво ? ;) Ето ви скрийншот. Мерси предварително !!!

Начина е следния - Скачаш на колоната пред теб, след това на тази в ляво по нея стигаш до стената, скачаш на наклоненото от там със скок на една площадка излизащо от стената/ трябва бързичко защото тя се прибира обратно/, от там на колонота точно срещу теб. Вървиш по колоната докатостегнеш с гръб към следващата, от нея скачаш точно на нова наклонена плоскост. От нея на тази от стената. След това на ляво на следващата от стената.От нея на колоната с ножовете. Вървиш по нея докато стигнеш с гръб към следващата и пак на нея после още веднъж за да стигнеш най отгоре на въпросната колона и от там на нишата в стената и стигаш до камъка.

От там където тръгваш на ляво, ако скочиш на дясно се отива до единия артефакт.

А ако не скочиш от колоната в нишата а продължиш напред се стига до другия. И това е дано не го написах много сложно. А и имай впредвид,че колоните с мечовете стоят на място като си върху тях но другите потъват, така че трябва по бързичко. И там където е единия артефакт трябва предварително да дръпнеш едни камъни още като си долу.

Успех. Публикувано изображение

Редактирано от largefairy (преглед на промените)

Начина е следния - Скачаш на колоната пред теб, след това на тази в ляво по нея стигаш до стената, скачаш на наклоненото от там със скок на една площадка излизащо от стената/ трябва бързичко защото тя се прибира обратно/, от там на колонота точно срещу теб. Вървиш по колоната докатостегнеш с гръб към следващата, от нея скачаш точно на нова наклонена плоскост. От нея на тази от стената. След това на ляво на следващата от стената.От нея на колоната с ножовете. Вървиш по нея докато стигнеш с гръб към следващата и пак на нея после още веднъж за да стигнеш най отгоре на въпросната колона и от там на нишата в стената и стигаш до камъка.

От там където тръгваш на ляво, ако скочиш на дясно се отива до единия артефакт.

А ако не скочиш от колоната в нишата а продължиш напред се стига до другия. И това е дано не го написах много сложно. А и имай впредвид,че колоните с мечовете стоят на място като си върху тях но другите потъват, така че трябва по бързичко. И там където е единия артефакт трябва предварително да дръпнеш едни камъни още като си долу.

Успех. Публикувано изображение

Мерси,минах го ! Публикувано изображение

Аве тоя T-rex се мъча от седмица да го убия ама не умира и не умира... :-( И на сичкото отгоре тъпото време не се забавя :computer8: :computer8: :):huh:

Аве тоя T-rex се мъча от седмица да го убия ама не умира и не умира... :-( И на сичкото отгоре тъпото време не се забавя :computer8: :computer8: ;):)

Като разгневиш се засилва към тебе.Като се засили приготви пистолетите и натисни Shift за да се прецели Лара в главата му и като го уцелиш ще се забие в стената и ще му вземе кръв.Препоръчително е да се удари в шиповете защото му взима 1/4 от кръвта и така като се удари 4 пъти в шиповете ще умре Т-Rex.Надавям се да съм ти помогнал !!! Публикувано изображение А ако не съм ти помогнал пиши на ЛС !!!

Редактирано от skoty_k750i (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.