Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за марихуаната

Featured Replies

Публикувано изображение

В Сърбия е най-застъпена марихуаната и тя се отглежда в цялата страна. Снимка: Булфото

Сърбия продължава да бъде централен пункт от балканския път за трафик на хероин от Азия в Западна Европа, пише днес сръбският всекидневник „Večernje novosti“. През 2006 година в Сърбия са заловени почти 700 кг хероин. В Сърбия обаче поради икономическата ситуация най-много продължава се употребява марихуана. Заловени са 2 тона от този опиат, пише „Večernje novosti“. През Сърбия преминава трафикът на хероин, произведен в Афганистан. В Сърбия той идва от Турция и България, една част остава за вътрешния пазар, а останалата част – 80-90 % се прехвърлят в Западна Европа. От сръбското МВР съобщават още, че през миналата година са заловени и 13 кг кокаин, 60 кг хашиш, 19 000 таблетки екстази. Най-интересен обаче е фактът, че в Сърбия е най-застъпена марихуаната и тя се отглежда в цялата страна. Част от нея идва от Черна гора, известната “албанка”. Естествено, част от марихуаната се контрабандира и от Албания и Косово. Тревожни са данните на Интерпол, според които Черна гора става все по-силен наркоцентър в региона. Черногорските престъпници, тясно свързани с колегите си от Албания, контрабандират хероин и тонове марихуана, популярната “албанка”, през Скадарското езеро и Тузи край Подгорица. Там дрогата се складира и когато купувачът донесе парите, пратката тръгва от Черна гора. Черногорците отговарят само за транспорта

Източник: dnes.bg

• Отговори 340
  • Прегледи 87,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама продължаваш да пишеш в тая "маловажна" за теб тема, а? Хайде тихичко, като нямаш какво да добавиш, освен да спамиш.

• Източник: РИА Новости На снимката: Кристен Стюърт от сериала "Здрач" Честита да ни е новата 2010-та!

• Ами тогава не пишете тук, бе другарко. Намерете си тема за лелички със закостенели мозъци, не се бутайте при свободномислещата младеж.

То и при нас не е по-различно.Надолу по Петрич хората си гледат,няма да садят царевица и да им я купуват на смешна цена.

Търсят препитание. Ясно е защо отглеждат марихуана - за пари ...... и лечебни цели.

Търсят препитание. Ясно е защо отглеждат марихуана - за пари ...... и лечебни цели.

Ами то аз нищо лечебно не виждам, ама щом казваш, я разясни.

Да им горят нивите и полетата и да видим другият път какво ще посеят.... Аман от тревомани и наркомани ( за мен двете са едно и също нещо ). Но така е , като едно време им липсваше акъл на сърбите (то не че някога са имали де :speak: ) и сега ще си сърбат попарата, която сами си забъркаха.

Да им горят нивите и полетата и да видим другият път какво ще посеят.... Аман от тревомани и наркомани ( за мен двете са едно и също нещо ).

Но така е , като едно време им липсваше акъл на сърбите (то не че някога са имали де :speak: ) и сега ще си сърбат попарата, която сами си забъркаха.

Съгласен съм, да им запалиме нивите. А ти пушека го духай ,да не дойде към България.

Съгласен съм, да им запалиме нивите. А ти пушека го духай ,да не дойде към България.

Хаха , много остроумно драги ми ... Това го казах като един вид "препоръка" към сърбите , да си ги палят те като мярка за спирането на отглеждането на тази отрова или поне с цел да се ограничи до минимум отглеждането и . Аз техните проблеми не се нагърбвам да решавам , тука има предостатъчно проблеми че да се грижа за проблемите на србите . Ясен ли съм ?

Хаха , много остроумно драги ми ... Това го казах като един вид "препоръка" към сърбите , да си ги палят те като мярка за спирането на отглеждането на тази отрова или поне с цел да се ограничи до минимум отглеждането и . Аз техните проблеми не се нагърбвам да решавам , тука има предостатъчно проблеми че да се грижа за проблемите на србите . Ясен ли съм ?

Не знам брато, но ми изглеждаш силна личност. Мисля, че ще се справиш с духането. Препоръчвам ти да се поупражняваш. Духай.

Ами то аз нищо лечебно не виждам, ама щом казваш, я разясни.

Марихуаната се използва ограничено в традиционната медицина за лечение на глаукома, като антиеметик и спазмолитик. Привържениците на употребата и твърдят, че болни от рак в терминален стадии могат да употребяват марихуана за облекчение на симптомите (болките), както и за и смекчаване вредните ефекти от химиотерапията. Заради свойството си да потиска имунната система марихуаната може да е едно от средствата при множествена склероза. Освен това продуктите от коноп могат да се прилагат при ревматизъм, мигрена, болезнена менструация, астма, диабет, емфизем и др.

Това имах предвид.

Преди няколко години, от порядъка на 7-8, установих с изненада, че съседа ми - възрастен човек, тогава на повече от 60г. отглежда в градината си канабис. :) Градина повече от декар. На въпроса ми защо му е тази трева, човечеца ми отговори простичко - че това е лекарство / забравих името с което той го нарече/, много полезно за пуйките и кокошките му. Извади ми някаква книга, в която бяха описани действията на тревата и дозировките. Дори и той си сушал и понякога си варял чай.

Това също имах предвид.

П.С. Да спомена само, че другия ми съсед, тогава около 20 г., след като разбра за канабиса, започна всяка вечер да прескача оградата, да бере и да продава.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Това имах предвид.

Преди няколока години

Аха, и 50% от населението я употребява, защото е

а) болно от рак в терминален стадий

б) е болно от склероза

в) се лекуват от глаукома

г) нямат грам мозък

Не пропускай, че казах че я отглеждат: 1. За пари! 2. ..... след многоточието за лечебни цели. Тоест, вижда се на кое наблягам!

Ех, комшиите пак са пред нас... Ние пък им отговаряме с лаборатории за синтетична дрога.

Е това е новина, дано да е качествена и да внасяме ;-))))

Струва ми се, че само се хвалят. Ако при нас се разровят, сигурно ще се окаже, че не сме по-назад от тях, а напротив - бием ги по всички параграфи! Публикувано изображение

• Автор

Новият хит на наркопазара у нас са близалките с марихуана. Те са предназначени за тийнейджъри, които тепърва опитват леките дроги, и се внасят от Холандия. За специални клиенти дилърите предлагат и бонус - дъвка с трева. Като не толкова модерни, но изпитани си остават сладкишите с ганджа и хашиш, които се приготвят в домашни условия и носят кодовото название "Спейс кейк".

Друг писък е сварената марихуана в прясно мляко. Новата напитка се казвала коктейл "Манагуа", съобщи за Дарик радио председателят на областния съвет по наркотичните вещества в Габрово Габриела Йосифова. Лекарите призовават родителите да бъдат особено внимателни, ако забележат засилен интерес към употреба на прясно мляко. Анкета в габровските училища сочи, че над 30 % от учениците носят новата напитка в школото.

За да се получи рецептата, млякото се вари с марихуаната. Съотношението е по избор - в зависимост от това колко силно трябва да въздейства наркотикът. Вкусът допълнително се подобрявал от добавката на различни есенции към "Манагуа" - ванилия, шоколад, коняк и др., каквито се продават във всеки магазин за хранителни стоки и се използват за сладкиши. Манагуа е столицата на Никарагуа. Все още не е ясно защо точно така се казва млечният коктейл.

Според лекарите чувството е аналогично на реакцията след употреба на синтетична дрога.

Любителите на по-лежерните преживявания използвали марихуаната и като подправка на храната си. Те предпочитали да я варят заедно с макарони, добавяли я в супа и в най-различни други ястия. Интересно ставало и когато искаш да видиш отстрани как действа дрогата. Просто слагаш в манджата малко трева и я даваш на домашната си котка, от което тя полудява, разказаха новите майстори на наркокухнята.

Когато тревата се слага в храна, тя губи част от действието си, защото преминава през стомаха, а стомашният сок унищожава действието на веществото тетрахидроканабинол.

В Интернет вече се продават тестове за наркотици. Един от най-лесните за употреба и най-популярен е комбинираният тест - DOA - 6 Panel.

Цената му е около 18 лв. Специалистите препоръчват на родителите да тестват децата си, ако те са на възраст между 12 и 16 г. Това се правело и с превантивна цел, и за спокойствието на майката и таткото. Този тест едновременно изследва организма за кокаин, марихуана, амфетамини, бенодиазепин, хероин и барбитурати. Тестът се прилага като тези за бременност, показва резултат за няколко минути.

Източник: Новинар

Fifa, сега остава да си дадеш и телефона за да знам как да поръчам, че по на татък може и по твърдо да трябва Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сега сериозно, това е поредното безумие, което се случва у нас. За жалост В България ЛОГИКА НЯМА :wors:

Още по-страшно станало около нас. Горките ни деца.... Не стига, че са ни малко, ами се убиват... бавно

Бах'ти... То вярно, че от всичките тези наркотици им се изпари мозъка, но не предполагах, че положението е чак толко зле Публикувано изображение. Чудя се кога ще пуснат на "пазара" кондоми с трева или пък паста за зъби с хашиш.

Хора моля ви спрете безумията, ако толко ви се мре постигнете го по друг начин - скочете от висок блок, прережете си вените, обесете се... има толкова много бързи начини!

Бъъъъъъъъъър аре стига изгъзици...Тези близалки на 7- 8 годишни ли ще се дават. Нека не се опорочават подобни вкусотии, да не смееш да видиш детето си с близалка баси....

Пък и къв ти е кефа от тревата ако не ти засмърди на гадно, не се изподавиш и майка ти не те гепи пред в хода на блока и не ти тегли един бой Публикувано изображение

Жалка картинка наистина...не би трябвало подобни неща да бъдат допускани.... :nono:

Жалка картинка наистина...не би трябвало подобни неща да бъдат допускани.... :speak:

Ужасно права си. :nono: Накъде сме потеглили Публикувано изображение

Да знаете сайт за недвижими имоти в Сърбия Публикувано изображение

Ейййй , аман от боклуци ейййй. Тея дето зарибяват и дават трева на малките деца , на пл. Славейков трябва да ги бесят един по един. Трябва със закон да се разреши "премахването" на "дилъри". Боклуци скапани

Бах'ти... То вярно, че от всичките тези наркотици им се изпари мозъка, но не предполагах, че положението е чак толко зле Публикувано изображение. Чудя се кога ще пуснат на "пазара" кондоми с трева или пък паста за зъби с хашиш.

Хора моля ви спрете безумията, ако толко ви се мре постигнете го по друг начин - скочете от висок блок, прережете си вените, обесете се... има толкова много бързи начини!

Бавната и мъчителна смърт явно е по-сладка!!!

Накъде сме потеглили Публикувано изображение

Към Ада!

Баси , на сто деца трийсет се ганджосват....

А едно време се събирахме да ритаме......

Сега вече няма деца...те на 15 години имат ум на възрастен, от тези грижи и проблеми дето им са на главата...Щото някой родители споделят проблемите си с децата и тези деца вече не са деца, като носят товари на 30 годишни хора.

Ейййй , аман от боклуци ейййй. Тея дето зарибяват и дават трева на малките деца , на пл. Славейков трябва да ги бесят един по един. Трябва със закон да се разреши "премахването" на "дилъри". Боклуци скапани

Нищо няма да се промени, няма да стане това, което искаш....и аз го искам, но няма нищо не зависи от нас...Такива неща има и ще продължава да има, но пък ако родителите обръщат повече внимание и си възпитават децата тогава може процента на ползващите да намалее-така е по принцип...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.