Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за марихуаната

Featured Replies

Още някое наркобосче да се е преселило у Пъкъла :ph34r: Скоро не съм чула понеже :ph34r: Абе всичките там да заминават-да се гърмят,да се взривяват-само да не тежат на земята и на децата ни

• Отговори 340
  • Прегледи 87,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама продължаваш да пишеш в тая "маловажна" за теб тема, а? Хайде тихичко, като нямаш какво да добавиш, освен да спамиш.

• Източник: РИА Новости На снимката: Кристен Стюърт от сериала "Здрач" Честита да ни е новата 2010-та!

• Ами тогава не пишете тук, бе другарко. Намерете си тема за лелички със закостенели мозъци, не се бутайте при свободномислещата младеж.

Който иска-да се трови и да мре, не ме е еня за когото и да било, ако сам си го е решил!

Още някое наркобосче да се е преселило у Пъкъла :rolleyes:

Скоро не съм чула понеже :angry:

Абе всичките там да заминават-да се гърмят,да се взривяват-само да не тежат на земята и на децата ни

Че нали и те са нечии деца!!!!???

Просто нямам думи какво ли неизмислиха за да ходат по улицата и да си се друсът :rolleyes:

Просто нямам думи какво ли неизмислиха за да ходат по улицата и да си се друсът :rolleyes:

А защо ходят според теб да се друсат??!?!?!

В нащо поколение кво ли не измислиха вече :rolleyes: Но то си е до желание. КОйто иска си купува а който е разумен - не :angry:

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

В нащо поколение кво ли не измислиха вече :angry: Но то си е до желание. КОйто иска си купува а който е разумен - не ;)

С какво ли не Ви лъжат за малко внимание... :rolleyes:

Малко хора на твоята възраст мислят така. За съжаление масово е : ейййй , той пробва какво е , що да не пробвам и аз да видя...ииии така се почва наркоманията..

Не само любопитството ги подтиква...но и средата оказва голямо влияние...и още нещо когато родителите не са край тях и няма контрол посягат на всичко, защо още не могат да разпознават, кое е добро за тях и кое зло... това е просто на пръв поглед, но е сериозен проблем...

Много сериозен...

ейййй , той пробва какво е , що да не пробвам и аз да видя...

Това никога (да не се заричам де), изпитвам ужас и отвращение от тези неща... :rolleyes:

В Сърбия е най-застъпена марихуаната и тя се отглежда в цялата страна.

Сърбия продължава да бъде централен пункт от балканския път за трафик на хероин от Азия в Западна Европа, пише днес сръбският всекидневник „Večernje novosti“.

Ужасно... :ph34r:

В село ТРУД отглеждат повече...:)

Ти пък от къде ги имаш тези данни я ме светни и аз да знам?!?!?! :)

Леля ми е главен съдия в ПЛД.........

Опс, ами аз до колкото знам такива има неща които не бива да се издават щом е съдия :rolleyes:
  • 2 месеца по-късно...

Публикувано изображение

14-годишната седмокласничка Александра Киркова от ОУ “Васил Априлов” във Варна е била пребита от трима свои съученици. Драмата се е разиграла в събота, около 14 часа в района на Руското училище.

За инцидента стана ясно на пресконференция, посветена на националната програма “Работата на полицията в училищата”, предаде БГНЕС. Седмокласничката е била нападната по инициатива на приятелката си Ганика Рачева. Александра споделила пред лелята на Галика, че последната пуши трева, уточни Фокус. За това разбрала майката на злоупотребилата девойка. След като разбира, че е натопена, въпросната пушачка, с още двама младежи, нанасят свиреп побой на Александра. По думите на момичето, освен че са я блъскали и налагали с юмруци, са я замеряли и с яйца. За да могат да й се подиграват, гаврата е била документирана със снимки, направени с телефон. От побоя момичето е с комоцио, аркада под едното око, кръвоизлив в ухото, натъртвания на челюстта и охлузвания по тялото. Ден след това издевателството продължило, чрез заплахи по телефона. Случаят е постъпил в Първо РПУ. Побойниците ще бъдат извикани на разпит със своите родители. “Полицията ще си свърши работата. Няма да оставим проблема така, случаят ще се отработи професионално”, заяви Иван Иванов, инспектор “Детска педагогическа стая” към Второ РПУ. 16% от деветокласниците употребяват наркотици, се разбра неотдавна по данни на синдиката на българските учители. Нагоре в училището процентът расте, като за дванайсетокласниците достига 30%.

Dir.bg

След като разбира, че е натопена, въпросната пушачка, с още двама младежи, нанасят свиреп побой на Александра. По думите на момичето, освен че са я блъскали и налагали с юмруци, са я замеряли и с яйца. За да могат да й се подиграват, гаврата е била документирана със снимки, направени с телефон.

Полудяха тез ученици Публикувано изображение ........... да ги хванеш и да им навреш тревата там дето слънце не огрява !

След като разбира, че е натопена, въпросната пушачка, с още двама младежи, нанасят свиреп побой на Александра. По думите на момичето, освен че са я блъскали и налагали с юмруци, са я замеряли и с яйца. За да могат да й се подиграват, гаврата е била документирана със снимки, направени с телефон.

Какво ти натапяне, аз съм сигурна, че е казала на леля й за нейно добро, ама... че чак искат и после да се подиграват с момичето Публикувано изображение Много ме е яд и даже ми е жал, защото това са деца и вместо да се занимават с неща, прилягащи на годините им, които никога след това няма да се върнат, те си пропиляват детството с треви и всякакви други глупости...

Вече не ме ужасява само склонността към насилие сред подрастващото поколение, а и тяхната зловеща изобретателност по отношение на заплахи и подобни гаври. Това е такава липса на елементарно възпитание, такава злоба, че просто и аз не знам какво да кажа. Надявам се извършителите да си получат заслуженото, защото такива неща (дори спрямо деца) не трябва да остават безнаказани. Днес ще пребият това момиче, след две години ще убият някой, защото знаят, че ще им се размине. Дисциплина й липсва на цялата ни държава.

Жалка картинка, за съжаление все по-често срещаща се! Да, но децата нямат вина! Вина имаме ние възрастните, дето все се оправдаваме колко сме ангажирани с осигуряването на насъщния, та за това не можем да възпитаваме децата си! Вина имат и всички институции, дето все си прехвърлят топката! Е, на децата какво тогава им остава, след като никой не го е грижа за тях! И стига сме ревали, че е ниска раждаемостта, след като и малкото, което имаме не умее да го пазим!

A защо тая Александра си е пъхала носа в чужди работи и след това е ходила да дрънка, напълно заслужено са я понабили, впрочем журналистите пак преувеличават. "Пребита, комоцио и тем подобни вижте снимката: http://www.dnes.bg/article.php?id=37249 просто са и набили по няколко шамара.

Поне ще си направи извода за вбъдеще, какво става с доносниците!

A защо тая Александра си е пъхала носа в чужди работи и след това е ходила да дрънка, напълно заслужено са я понабили, впрочем журналистите пак преувеличават. "Пребита, комоцио и тем подобни вижте снимката: http://www.dnes.bg/article.php?id=37249 просто са и набили по няколко шамара.

КАК МОЖА ДА НАПИШЕШ ТОВА Публикувано изображение да не се случва на теб / не ти го пожелавам / помисли малко по въпроса и ще видиш колко тъпо / не го приемай за обида / мислиш !!!

Ти пък по-голяма простотия неможа ли да напишеш ? ,наркоманите за боклука на обществото,и ако тя е направила това за да предпази приятелката си евала и правя.

А ти ходи пуши трева и се имай за голям герой...

П.П.Hanibal сега ти видях поста,той е малък още не ги разбира тея неща..

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Тя страда сега , но те ще страдат после и то много повече ..

14-годишни вече павкат здраво трева...Тц-тц-тц...Родителите много са поотпуснали двата края напоследък....

След десет години сигурно бебетата ще смъркат....

А като чета колко малоумници се кефят на побоя в Днес.Бг и направо ми става лошо...Публикувано изображение

Те на 14 вече много неща правят... гангстери на по 15 год,изнасилвачи на по 11-13 год. и т.н. аз бих ги заключил на топло,ма кой ме пита мене...

А тея дето са коментирали снимката в Днес.BG ,това е новото дебилско поколение,измежду които има тук-таме някой свестен...

На мен ми става лошо пък като почна да си представям какви хора ще стане от тях.

Те на 14 вече много неща правят... гангстери на по 15 год,изнасилвачи на по 11-13 год. и т.н. аз бих ги заключил на топло,ма кой ме пита мене...

На мен ми става лошо пък като почна да си представям какви хора ще стане от тях.

Какви-никакви,като нямат никаква ценностна система Публикувано изображение

В такива моменти се радвам че нямам дете

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.