Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за марихуаната

Featured Replies

:);) Браво на всички компетентни и некомпетентни лица които са написали по нещичко. Споделям мнението на повечето от вас, но мисля, че марихуаната така известна и приемана в България си е станала нещо като "новите цигари". Достъпна е навсякъде и за всеки така, че мили мои приятели, които ненавиждате наркотиците не се вълнувайте толкова бе сладури, все пак всеки прави каквото си иска в тая държава. Едни крадът други убиват трети се ДРУСАТ четвърти просто си пушат марихуанка от време на време ей така за настроение. Искам да подчератя ДРУСАТ, друсаш се с синтетика с марихуана се отнасяш, има разлика ... ! Много се разочаровам от хора които дори не са и опитвали и разправят, че едвам са се оттървали ... Каде отивате Вие може би ... Към лъжа едва ли не . Публикувано изображение Никой опитал няма да говори така както вас повярваите ми ЛИЧИ СИ за тва не се излагайте безсмислено е. Това е моето мнение по темата и тук искам да впиша една моя мисъл за да стане по интересно и да си проличи че съм "ЗАТЪПЯЛ МНОГО" ... Наркотиците са една постоянна зарибяваща игра с централната нервна система във която всеки трябва да има граници, подминеш ли границата губешият си Ти :P Have Fun ... !!! :PПубликувано изображение:yanim:
  • Отговори 340
  • Прегледи 87,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама продължаваш да пишеш в тая "маловажна" за теб тема, а? Хайде тихичко, като нямаш какво да добавиш, освен да спамиш.

• Източник: РИА Новости На снимката: Кристен Стюърт от сериала "Здрач" Честита да ни е новата 2010-та!

• Ами тогава не пишете тук, бе другарко. Намерете си тема за лелички със закостенели мозъци, не се бутайте при свободномислещата младеж.

:) Вие сте най-заблудените и глупави хора ! Не мисля че марихуаната изобщо вреди на каквото и да било защото пуша от 14 годишен.А такива ограничени същества като вас едва ли някога биха ме разбрали какво искам да им кажа защото за вас всичко над цигарите са наркотици.Ми аз не съм някой неинформиран като вас и да се наливам с алкохол,а години по-късно да пукна от цироза на черния дроб.Предпочитам да си пуша джойнта и да си ми е готино.Не мисля също така и че марихуаната подхлъзва към другите наркотици ,ако някой пушач би опитал друго то би било от любопитство а не поради друга при4ина ! Публикувано изображение

Браво, мойте поздравления!

То в марихуаната много полезни витамини има - като почнеш от витамин А та сигнеш чак до Цинк. А това, че пушиш от 14-годишен ако си мислишш, че говори много добре за теб и те прави cool в очите на другите - сбъркал си се.

Относно изключително "дружелюбните" и "учтиви" обръщения към потребителите, писали в тази тема - браво, пак мойте поздравления - поредния човек, който успява да докаже колко елементарно, злобно и с липса на елементарна култура и сдържаност по време на дискусия може да се прояви.

Ако на теб ти доставя толкова невероятно граничещо с аналния секс удоволствие да си пафкаш козчето, недей да бълваш змии и гущери към тези, които предпочитат да си седнат на шопска салатка и ракийка или пък на чашка хубав алкохол, защото повярвай това прави не тях, а именно теб "ограничен" и "неинформиран".

Айде със здраве си пуши ганджата и се радвай на живота, там както ти си знаеш.

Нямам нищо против тези, които пушат трева - и аз съм пушила, но не мисля, че това е нещо към което човек трябва да се стреми. Може да ти е супер готино и на чашка хубав чай ако искаш - нито алкохола, нито цигарите или марихуаната могат да те накарат да се чувстваш по-добре ако самия ти не можеш да си го постигнеш.

П.П: Нямах намерение да пиша в тази тема, но предпоследния пост просто ми настъпи ахиловата пета.

Според мен използването на какъвто и да е вид наркотични вещества е пълна глупост. Нямам нужда от наркотици за да се чувствам добре, щастлива и да се забавлявам така че който неможе по друг начин да се забавлява нека си ги използва това си е негов избор

Cecko0... Хубави въпроси задаваш. Яд ме е , че не си разбрал отговорите сам.

1- Вреди ли тя? ------- Да , МНОГО

2- Вие пробвали ли сте?------ НЕ! НЯМА И ДА ПРОБВАМ!

3- Голям ли е процентът на престрастяване? -------- Да , голям е , но това не е най-важното. Важно е да се подчертае , че след едно продължително употребяване , ставаш тъп като манастирска джапанка...

4- Трябва ли да бъде легализирана и какво ще се случи, ако това стане?------- В никакъв случай не! Ако това стане някога ( не че ще стане ) , то това ще е една голяма грешка , която тотално ще довърши младежта!!! А ТОВА Е ВАЖНО!

5- Кои са предимствата и недостатаците в пушенето на трева? ----- Реторичен въпрос ли бе това?

Знаеш ли кое е най - важното в случая? За кое трябва да се замислиш? Замисли се с какво използването на наркотици ще подобри живота ти? Не си харесваш живота ли? Ми промени го , защо трябва да проваляш живота и на всички около теб? Какво ти липсва под дяволите , че имаш мерак да взимаш наркотици? От гъзария? Само хора със слаба психика опират до наркотици , или пък такива, които се чудят как да се преебат и издънят.

Аз, като за финал ти препоръчвам да се замислиш хубаво над моите въпроси и ти гарантирам , че тогава ще успееш да си отговориш на собствените.

AXL, браво за хубавите отговори! :yanim:

Дали марихуана, дали нещо по-силно, твърдо съм против!

Не виждам, кое му е толкова "положителното" на този род преживявания?! Публикувано изображение

Човек може да си прекарва приятно и без подобни стимуланти, при това - изкуствени!

Да не говорим, че обикновено, не е задължително, но обикновено, човек, пробвал марихуаната, иска нещо по-силно, та впоследствие става една развалина... На баща ми един приятел погреба сина си, заради наркотиците, сега и дъщеря му натам се е запътила...И всичко било започнало супер "невинно", уж... Гадното е, че човек скапва не само собствения си живот, но и на хората, които го обичат... Публикувано изображение

:angry: Вие сте най-заблудените и глупави хора ! Не мисля че марихуаната изобщо вреди на каквото и да било защото пуша от 14 годишен.А такива ограничени същества като вас едва ли някога биха ме разбрали какво искам да им кажа защото за вас всичко над цигарите са наркотици.Ми аз не съм някой неинформиран като вас и да се наливам с алкохол,а години по-късно да пукна от цироза на черния дроб.Предпочитам да си пуша джойнта и да си ми е готино.Не мисля също така и че марихуаната подхлъзва към другите наркотици ,ако някой пушач би опитал друго то би било от любопитство а не поради друга при4ина ! Публикувано изображение

Не е лошо да караш малко по-спокойно! ;)

Значи, който не иска да си скапе живота и здравето, е "заблуден и глупав", а вие - най-умните и просветените, така ли?! :nono:

Ако претендираш, че си толкова извисен и интелигентен, едва ли би си тровил здравето по този начин...

И за какво?! Малко евтини и изкуствени преживявания, които, мисля, би могъл да си спестиш и да ги замениш с истинско приятно прекарване с приятели, с любим човек...

Една моя съученичка и брат й, също толкова претендиращи за интелектуалци, /бащата им е адвокат, майката - лекарка/, се превърнаха в развалини...

Е, за какво е тази интелигентност, когато съм я виждала да се търкаля по земята на центъра, и изглежда като 50 годишна съсухрена жена, /а бе страхотно момиче/... Къде ще свърши, мислиш?! Ако това е представата ти за купон, значи здравата си го закъсал!!! Нямате ли по-голямо въображение, че да си направите живота по-весел, та ви трябва да стигате до дъното, откъдето почти никой не се измъква...жив! Публикувано изображение

Човека си го каза :

Наркотиците са една постоянна зарибяваща игра с централната нервна система във която всеки трябва да има граници, подминеш ли границата губешият си Ти

Дори е удебелил шрифта :yanim:

Извинявам се за поведението си относно другите хора във форума но просто се ядосах понеже има някой които говорят че са пробвали и даже са пушили редовно и не им е станало нищо или пък им било тъпо.Ами според мен не е така и затова така избухнах.Не претендирам с това че пуша от 14 годишен а просто искам да отбележа че за две години съм постигнал доста неща откакто пуша,не съм някой идиот щото в в класа ми аз съм отличник ;). Опасно било ,опасно ама ако не правиш нещата както трябва ,тогава и самия ти ще си по-опасен от наркотиците който вземаш.аз не пуша за да се надрусам,аз пуша с цели но малко от вас биха разбрали за какво им говоря,точно заради това винаги в България неинформираните хора ще сравняват тревата с хероина и с амфетамина и с останалите опасни дроги . тц тц тц :P

Извинявам се за поведението си относно другите хора във форума но просто се ядосах понеже има някой които говорят че са пробвали и даже са пушили редовно и не им е станало нищо или пък им било тъпо.Ами според мен не е така и затова така избухнах.Не претендирам с това че пуша от 14 годишен а просто искам да отбележа че за две години съм постигнал доста неща откакто пуша,не съм някой идиот щото в в класа ми аз съм отличник ;). Опасно било ,опасно ама ако не правиш нещата както трябва ,тогава и самия ти ще си по-опасен от наркотиците който вземаш.аз не пуша за да се надрусам,аз пуша с цели но малко от вас биха разбрали за какво им говоря,точно заради това винаги в България неинформираните хора ще сравняват тревата с хероина и с амфетамина и с останалите опасни дроги . тц тц тц :ph34r:

Прочетох ти отговора сутринта, но нямах време да отговоря.

Браво, хубаво е, че се извиняваш - това ти го признавам.

Нямаше смисъл да се изказваш по този меко казано груб начин, само защото тези, който са казали, че са пушили трева не им е харесало и го смятат за тъпо (вкл. и себе си в това число). Това е като храната - това, че ти обичаш чили сос (например) не може да ме накара да спра да бъда алегрична към него. На някой им харесва, на други не.

Колкото до това дали помага - на някой да. Имам приятел, който учи ядрена физика в Германия и казва, че тревата му помагала, защото се съсредоточавал върху това какво чете и го осмислял, вместо просто да го назубри.

Колко е помогнала на теб не знам - браво, че си отличник, аз не съм, но едно ми е интересно - колко имаш по литература? Защото твоя пост беше най-дългия текст, който прочетох, без да видя нито една запетайка ;) .

Колкото до "неинформираността" - повяврвай ми, всички знаем каква е разликата между тревата, хероина и анфетамините и в никакъв случай не ги слагаме под един знаменател (поне аз).

Не си мисли, че се заяждам с теб - аз с никого не се заяждам, просто се опитвам да оборя мнението ти:)

Хайде лек ден!

Предпочитам да си пуша джойнта и да си ми е готино.

A не може ли да ти е готино и без джойнта? Нямаш ли приятели, стегнат ли си или какво? Не искам да те обидя и не се заяждам. На мен лично не ми е необходимо да приемам някакви да ги нарека опиати, за да ми е весело. Може да ми е весело дори когато съм сама, а когато съм с приятели, айде да не се изсилвам,ама почти няма път, когато да не ми е било забавно. Просто се радвай на живота, той е хубав :baby:

Мога да се забавлявам като стоя и гледам в една точка.Не ми трябват опиати,но с тях прониквам по-навътре и научавам неща за живота които колкото и да са миниатюрни имат някаква полза. :sobbing: Аз не мога да разбера на вас какво ви пречи това че пуша марихуана ?! Имам си и приятели "даже много".Изясних причината си защо пуша,но просто искам да докажа че това не е опасно и не вреди на каквото и да било.Не ме разбирайте погрешно с това че се опитвам да зарибявам останалите хора да вземат стимуланти мили госпожици. :sobbing::sobbing: аа щех да забравя: "Изгаряща Киселина" имам подарък за теб ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ако не стигат бих те снабдил с още :sobbing: Лек ден и на тебе :sobbing:

Редактирано от GanJa7a (преглед на промените)

Наркотиците убиват. Физически и духовно. Трудно забележимия ефект от редовната употреба на подобни субстанции е че ограбват подсъзнанието. Човек с времето остава празен и пуст.

Няма по-добър наркотик от интересните представители на противоположния пол.

Публикувано изображение

Наркотиците убиват. Физически и духовно. Трудно забележимия ефект от редовната употреба на подобни субстанции е че ограбват подсъзнанието. Човек с времето остава празен и пуст.

Няма по-добър наркотик от интересните представители на противоположния пол.

Публикувано изображение

ееееее браво :shock11:

Мога да се забавлявам като стоя и гледам в една точка.Не ми трябват опиати,но с тях прониквам по-навътре и научавам неща за живота които колкото и да са миниатюрни имат някаква полза. :)Аз не мога да разбера на вас какво ви пречи това че пуша марихуана ?! Имам си и приятели "даже много".Изясних причината си защо пуша,но просто искам да докажа че това не е опасно и не вреди на каквото и да било.Не ме разбирайте погрешно с това че се опитвам да зарибявам останалите хора да вземат стимуланти мили госпожици. ;):hush: аа щех да забравя: "Изгаряща Киселина" имам подарък за теб ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ако не стигат бих те снабдил с още :blink: Лек ден и на тебе :rolleyes:

Аз ти казах - не ми пречи. Да си жив и здрав (като дядо си Бъроуз, само дето той друсаше хероин до 90-тата си година и накрая умря, като завещя много ценни книги посветени на дрогата).

Пречи ми това, че обиждаш останалите потребители, само защото те не са на твоето мнение - ти вече се извини, така че мисля, че проблема е решен и изчерпахме темата.

Но пък този вид наркотик води до престрастяване аА ? ;] Всъщност и аз пуша марихуана и то от доста време, но пък не много често- по 2-3 пъти на седмица. Исках да видя дали има и други като мен :rolleyes: И аз не забелязвам да съм престрастен и да ми има нещо. Обикновените са много- по вредни, отколко "зелените" цигари и имат много по-голяма вероятност към престрастяване.

Редактирано от cecko0 (преглед на промените)

Има ли значение кой какво пуши? Темата отдавна се изясни - който както иска да си трови здравето - аз я тровя по най-комерсиалния начин (и легален) цигари иа лкохол (в умерени количества, не съм се забързала толкова много към рак на белия дроб).

Но пък този вид наркотик води до престрастяване аА ? ;]

Всъщност и аз пуша марихуана и то от доста време, но пък не много често- по 2-3 пъти на седмица. Исках да видя дали има и други като мен :rolleyes: И аз не забелязвам да съм престрастен и да ми има нещо. Обикновените са много- по вредни, отколко "зелените" цигари и имат много по-малка вероятност към престрастяване.

На твое място не бих била толкова сигурна!

Животът е дълъг и при това е гаден, затова е хубаво да си го съкращаваме от време на време!

Страшно заключение! Евала! По-велико умотворение от това не бях чела! Ако искаш да си съкращаваш живота-прав ти път, крива ти пътечка, както са казвали нашите баби и дядовци, ама не пиши в множествено число! Живота е гаден за този, който сам си го направи такъв! Ако, ти се струва дълъг, може би е защото още не си открил неговият смисъл!

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Страшно заключение!

Евала!

По-велико умотворение от това не бях чела!

Ако искаш да си съкращаваш живота-прав ти път, крива ти пътечка, както са казвали нашите баби и дядовци, ама не пиши в множествено число!

Живота е гаден за този, който сам си го направи такъв!

Ако, ти се струва дълъг, може би е защото още не си открил неговият смисъл!

Недей така де - някой хора не откриват смисъл в живота си.

И не винаги е така - понякога нещата в живота ти не зависят винаги и само от теб.

Предполагам, че си права! Затова аз не прекалявам.. и всичко ми е перфектно и наистина пътят ми е прав. Уча в елитно училище, имам приятели.. и всичко останало. 2 пъти седмично разнообразяване на настроението не пречат никому и много по-добре така, отколкото да пуша цигари за "успокоение" Предполагам, че си права! Затова аз не прекалявам.. и всичко ми е перфектно и наистина пътят ми е прав. Уча в елитно училище, имам приятели.. и всичко останало. 2 пъти седмично разнообразяване на настроението не пречат никому и много по-добре така, отколкото да пуша цигари за "успокоение"

2 пъти седмично разнообразяване на настроението не пречат никому и много по-добре така, отколкото да пуша цигари за "успокоение"

Е не, няма такава реплика! :) Да вярно пироните са си в твоя ковчег, но има хора които държат на теб много и се тревожат тоест съсипват си тяхното здраве от притеснение.Помислял ли си от тази гледна точка?!

Братле аз като имам коз пуша по 7-8 пъти на ден,при това всеки ден.И до 10 съм стигал .Сега съм в период в който не съм пушил 2 седмици и не изпитвам глад за трева :whist:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.