Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В кой филм бихте искали да живеете?

Featured Replies

;)

Щом можете да изброите един тон книги в които бихте искали да живеете, значи трябва да има поне един филм в който бихте искали да живеете? Кой е? Хайде споделяйте бързо biggrin.gif

П.П: Има един потребител (ама няма да кажа кой) за който съм сигурна кой филм ще каже - залагам 5лв. Ако спечеля ще се обадя, ако не ще си замълча laugh.gif

• Отговори 175
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

*Крадецът на праскови*

• Автор
Имаш ги петте лева. За мен ставаше въпрос нали?

Ох, че си ми умен:)

Не бе човече, ти си пич да знаеш, ама просто много ми идва на душа да подхрълям разни бъзици на страстни фенове;)

Иначе аз бих си избрала...."Изгубени в превода", но не съм сигурна, че ще искам точно компанията на Бил Мъри:lol6:

Ох, че си ми умен;)

Не бе човече, ти си пич да знаеш, ама просто много ми идва на душа да подхрълям разни бъзици на страстни фенове;)

Иначе аз бих си избрала...."Изгубени в превода", но не съм сигурна, че ще искам точно компанията на Бил Мъри:lol6:

Не съм умен, просто се знаеше, че говориш за мен :)

аз искам да живея във филма "Тетрадката" - който го е гледал сигурно знае защо:lol6:

• Автор
аз искам да живея във филма "Тетрадката" - който го е гледал сигурно знае защо:lol6:

Виж за Раян Гослинг може и да размисля;)

П.П: Арагорн, това говори, че трябва да преодолееш своята предсказуемост:Р

П.П2: Само да вметна, че днес нещо лявото полукълбо ми е прегряло и малко не съм в час, ама то това само днеска, утре ще се опомня и ще съжалявам:)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Аз съм от едната в другата крайност! Или ще е някоя щура комедия като "Американски пай"(всичките),"Пътуване из европа", или пък в някоя ревлива романтична драма като "Незабравимата разходка"(A walk to remember).

В Star Wars, разбира се.

Boys Fuck Girls.... :jumping11:

Сериозно: и аз кат peps бих живял в лудите комедии като How High,American Pie...ей такива филмчета много ме радват... biggrin.gif

Редактирано от electric (преглед на промените)

Чак да живея постоянно не знам. Но поне за малко в "Легенди за страстта", "Къща край езерото". Първият е малко тъжен, ама аз някой път си падам мазохист :ph34r: А пък за "Пърл Харбър" да не говорим-нямам думи

И аз да се включа :down:;):eek: в "StEp uP" много яки пичове има и музиката и танците са мн яки и т.н. :P:nono:biggrin.gif

и аз се присъединявам заради главния актьор;)

Искам да см Хари Потър и да мога да правя фокуси

Че аз не съм излизала от филма. biggrin.gif

Много филми са ....

И все пак не бих пропуснала да партнирам на Джон Траволта в тази сцена ;)

искам да живея в Sin City и по-точно да заместя Хартиган, но все още да съм си млад ;)

Аз кат гледам филми, колкото да заспя, съм стигнал до извода, че ми се живее във филма " Моят живот". Понякога е скучен, но в друг не бих искал да живея ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.