Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажи си бенките да ти кажа на колко си

Featured Replies

0000038667-article.jpg

Човек има средно по 30 бенки, но има случаи, в които те могат да надхвърлят 400. Снимка: health.yahoo.com

Британски учени установиха, че колкото повече бенки има човек по тялото си, толкова по-вероятно е да живеее до дълбоки старини, съобщи ВВС. Проучването е проведено върху 1800 близнаци, а резултатите показват, че наличието на повече бенки повишава възможността ДНК да се бори по-успешно с рака. Откритието противоречи с твърдението, че хората с много бенки са застрашени от рак на кожата. Тези образувания се появяват предимно в детска възраст и с напредването на възрастта започват да изчезват. Хората с много бенки обаче са застрашени от меланома, рядък вид рак на кожата. Бенките варират по вид и размер. Хората имат средно по 30 бенки, но има случаи, в които техният брой може да надхвърли 400. Причината за това е все още неизвестна, нo освен по бенките, процесът на стареене може да се определи и от дължината на теломерите.Теломерите са малки ДНК вързопчета, намиращи се по краищата на хромозомата на всички клетки, които с възрастта стават все по-къси. По този начин може да се каже на какъв етап от своето развитие са вътрешните органи.Проучването е показало, че хората с повече от 100 бенки имат по-дълги теломери от тези с по-малко от 25. Доказано е и, че първите живеят средно със 7 години повече от останалите.

dnes.bg

Затова ли разните актриси, певици и прочие звезди си слагат изкуствени бенки.

Да изглеждат по-здрави !

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор
Затова ли разните актриси, певици и прочие звезди си слагат изкуствени бенки.

Да изглеждат по-здрави !

Е незнам , ама там казват , че човек средно има по 30 бенки , а аз имам 8 ...

Еха.. Браво!... Сега ще трябва всички да ме търпят поне до 120 години!.. Аз ги изкарах към 45 само на лявата ръка! Казват също, че хората с много родинки ( бенки ) са щастливи.. Засега не е вярно, но ще видим... Все пак ми остават около 100 години живот :)

Аз пък имам бая. Ще видим тая работа с годините.

Оффф това, че имаш по-малък шанс да заболееш от рак не значи, че ще живееш по-дълго. Нима да се умира само от рак? .. смешни са ми тия.

Аз пък съм с 11 бенки ohmy.gif ....Т'ва - средно по 30 не е вярно

Как па успяхте да ги преброите....много сте ми чудни.Ми тези по главата,по врата и гърба преброихте ли ги?

Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече ... толкова повече" laugh.gif

Аз не мога да си ги преброя моите :ph34r:

Нещо не съм съгласна с тази статия. Аз имам много бенки (сигурна съм, че са над 400 laugh.gif ), малки са, но това хич не ме топли, защото винаги може да почнат да растат. Относно кожният рак, съм чувала, че няма значение бенките и броя им, а естествената пигментация, нещо като обратна пропорционалност - колкото по-светъл си, толкова по-застрашен си. Това би трябвало да ме успокои, щото определено не съм бяла, но все пак, виждайки как хора, мои приятели, които например колкото и да са изгаряли, никога не са се белили, а сега направо са като препечени банички (и на цвят и на "белене), направо не знам...

О-о-о-о, аз нямам нерви да си броя всичките бенки и точно, защото мноого си топя нервите ....с бенки, без бенки - 100 години няма да ги догоня ... :ph34r:

Аз пък имам бенка на носа :ph34r:

Браво, тази се брои за 2! :eek: .

А визуално имам бенки и на лявата ръка, и на левия крак ... и на някои други леви неща. Десните ще ги търся и броя по-късно.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Е**си и глупостите :wors:

Тая тема не е ли за празно време и забава :P

Браво, тази се брои за 2! :P .

А визуално имам бенки и на лявата ръка, и на левия крак ... и на някои други леви неща. Десните ще ги търся и броя по-късно.

Имам и на устните една и тя ли се брои за 2 :wors:

Бенки имам и на двете ръце по тялото други няма...освен на едната скула до окото ми...

Имам и на устните една и тя ли се брои за 2 :ph34r:

Не, за 3 ;) !

А аз като си имам една на ингвиналната гънка отляво за колко се брои?

А аз като си имам една на ингвиналната гънка отляво за колко се брои?

Амиииии, не знам, вероятно не се брои поради географското си положение...

Стига бе! :) Аз имам 8 само на врата си.

п.п. hlevoust, бенката на лявата ми голяма срамна устна за колко да я броя?

п.п. hlevoust, бенката на лявата ми голяма срамна устна за колко да я броя?

Ще трябва да я видя, така не мога да преценя.

Како, явно си причима, аз имам долу тамън 3, тази, която вече споменах, една на лявата малка срамна устна и една малко под бикини линията вдясно. А сега ми кажете коя за колко се брои, че не ми излизат изчисленията, а да имам и една на вътрешната горна страна на лявата си гърда. Другите... врата надхвърля 10, ръцете закръгляме общо на 20 и краката още 10, гърба още 10... малииии загубих им края.

Я някой да ми услужи с калкулаторчето си и да ги сметне, че моето се счупи?!?

Како, явно си причима, аз имам долу тамън 3, тази, която вече споменах, една на лявата малка срамна устна и една малко под бикини линията вдясно. А сега ми кажете коя за колко се брои, че не ми излизат изчисленията, а да имам и една на вътрешната горна страна на лявата си гърда. Другите... врата надхвърля 10, ръцете закръгляме общо на 20 и краката още 10, гърба още 10... малииии загубих им края.

Я някой да ми услужи с калкулаторчето си и да ги сметне, че моето се счупи?!?

Смърфче,избирай си броячи

:wors:

Макар че не ти трябват хич понеже ти си мнооого стар дух на близо 6000 години

;)

Ееее, Бени ти направо ме подмлади, ама ако намеря 3ма, които да преброят на колко години съм ще ги взема на щат при мен :speak:

Ще трябва да я видя, така не мога да преценя.

Само кажи кога и къде ..... Все пак трябвя бройкатя да излезе :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.