Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Метеоролози прогнозират жега и през август

Featured Replies

Спряха дъждовете, пак ще ни огрее!! :yanim:cool.gif

А дано, че морето ме чака :speak:

• Отговори 64
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужасно е, сложил съм 2 вентилатора един срещу друг и така преживявам. Шефът обеща да ми купи климатик, ама някой друг път.

• haidukpikaso
    haidukpikaso

За дъжд нищо а Само да завали ще се разхождам ли разхождам без чадър

• Ако през време на ритуала усетиш нещо да те подпира навлизайки леко в теб (без значение през коя врата),не се чуди... И да знаеш,че не е риба...

А дано, че морето ме чака :yanim:

И мен, и мен, макар и в края на месеца. Тогава искам слънцееее

стига ни толкова жега че и още... а пък зимата разбрах че ще доста студена отдавна не е била поне ще има повече сняг и ще мога да направя поне един снежен човек тая година че миналата не успях

аз предпочитам да вали,но без да гърми и да е леко топло,но не прекалено...даже леко хладно :)

• 10 месеца по-късно...

от 1 до 13 Юли да е жега че тогава заминавам на море;)

стига ни толкова жега че и още... а пък зимата разбрах че ще доста студена отдавна не е била поне ще има повече сняг и ще мога да направя поне един снежен човек тая година че миналата не успях

Такава и беше отминалата зима - толкова сняг не бях виждала от дете.

Снежен човек не съм правила, но успях да падна и да си счупя ръката

на поледицата в края на Януари .....

за лятото какво ще бъде не - знам.........каквото дойде

Ще се слага климатик-баш под Слънцето сме с писанката

biggrin.gif

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Жега! 40°

da51b5b59a.jpg

Днес градусите ще скочат до 39.

Високите температури се очакват в равнините (Дунавската и Горнотракийската), както и в Югозападна България (Сандански, Петрич, Гоце Делчев).

На места дори е възможно да бъдат подобрени някои температурни рекорди.

В София термометрите ще показват 34-35°.

Чак до следващата неделя - 24 август тенденцията е времето да се запази горещо и слънчево.

Източник:dnes.bg

:) Ша пукним ;)

Температурата в Севлиево следобед достигна 39,2 градуса и това принуди общината да полива улиците с вода от водоноски.

Денят за севлиевци е още по-тежък и поради факта, че от днес градът е подложен на воден режим.

Още по-горещо бе в Русе, където към 15,30 часа жегата достигна 39,9, а в Сандански – 38,3.

За рекорди в тези градове не може да става дума, уточниха метеоролози.

Температурен рекорд за датата 15 август е регистриран в Добрич – 35,6 градуса.

:) Малииии !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор

Пръскат улиците в Пловдив цяла седмица, чакат яка жега

0000055876-article.jpg

Улиците в Пловдив ще бъдат освежавани с водоноски в жегите.

Такова разпореждане е издал кметът Славчо Атанасов на общинската фирма "Чистота".

Пръскането ще продължи поне до края на седмицата, която според прогнозите на метеоролозите ще бъде най-горещата това лято.

Синоптиците очакват температури около 35 градуса.

Охлаждането започва от вторник, а 13 водоноски ще минават по основните булеварди на града, съобщи Дарик радио.

Операция "Разхлаждане" няма да натовари бюджета, нито ще струва допълнителни пари на "Чистота", уверяват от пловдивската община.

Източник:dnes.bg

To пък може ли в България да е жега и на Дунавската равнина да й се размине :) Ние все си примираме тука от жега...А колко е гадно при тия градуси да вдигнеш температура не е истина, ама пак ще преживеем, няма къде да ходим biggrin.gif

Кажете по една молитва за дъжд-белким завали

:speak:

Кажете по една молитва за дъжд-белким завали

:speak:

Тая сутрин към 05:00 преваля в Сливен, сутринта беше сравнително по-хладно и свежо. В момента обаче е пак жега плюс допълнителната тежест от по-високата влажност. И доколкото погледнах прогнозите поне до края на тая седмица ще е така sad.gif

To пък може ли в България да е жега и на Дунавската равнина да й се размине :angry: Ние все си примираме тука от жега...А колко е гадно при тия градуси да вдигнеш температура не е истина, ама пак ще преживеем, няма къде да ходим biggrin.gif

Докато учех в Свищов, бях много затруднена да реша с какви дрехи да пътувам - в София винаги мъгла или дъжд, а в Плевен - жега и пек biggrin.gif

• 1 година по-късно...

Голяма жега е не се трае :whist: Да вървя в Янтрата да се изкъпя много я замърсяват вече с химикали :angry:

За море си е , аз обаче чак през август :whist:

Ние пък си имаме Перловската река и от нея няма по-мръсна и миризлива :angry:

Мммм, чудничко... Тъкмо когато мисля да ходя на планина, ще е яко жега. А горе ще си е съвсем приятничко на палатката и до езерцата :whist:

Мене ми идва да заживея на работа без климатик това лято незнам как ще се живее sad.gif плажа с биричка в ръка ще е задължителен wink.gif

За море си е , аз обаче чак през август :(

Ние пък си имаме Перловската река и от нея няма по-мръсна и миризлива :(

Таман ще заведеш и мене ;)

Ох, мале тук вече и през ноща не се живее :D

Айде пак на първия етаж се търпи, обаче гореее...без климатиккк...загинал си.Ужасно се радвам, че няма да работя .... Какви жеги, мале ... никак не е характерно за нашия район, имахме си хубаво, прохладно лято, къде еее ... искам си гооо :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Мен пък ме вълнува, тази година август какъв ще е ? Отпуската ще остане за тогава и то пак за втората половина.

Тъй че...някой с информация ? :)

Мен пък ме вълнува, тази година август какъв ще е ? Отпуската ще остане за тогава и то пак за втората половина.

Тъй че...някой с информация ? :)

Очаква се това да е най-топлото лято от 40 години насам ;д прави си сметките какво ще е времето през лятото :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.