Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Не е никакъв проблем 4 Mbita за този модем.

Братята руснаци ги пускат на 8 Mbita и по тях пускат цифрова телевизия.

Не знам защо нашия роден телеком не се е сетил за тази възможност.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

бТК и Вивател пуснаха комбинирана промоция на услугите си - казва се viva broadband. За повече информация:

http://www.vivatel.bg/bg/consumer_promo.php?promo=40

А за тарифите:

http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=34

Линк с условията за предоставяне на услугата:

http://www.vivatel.bg/files/Vivabroadband_BG.pdf

Важно е да се уточни че услугата се предлага за срок от 2 години. За ползването на интернета трябва телефонен пост, който не е задължително да е ваш. Плащането на АДСЛ услугата става към фактурата на вивателския номер.

Редактирано от korn (преглед на промените)

Абе всичко е добре ама закакво ги слагат тея договори за 1, 2 год..Щяха да имат още много ама много потребители.

Въпрос на пазарна политика явно... по този начин приковават клиентите си, може би очакват някаква бъдеща конкуренция? :down:

Възвръщаемост на инвестициите е това.

Гарантират си, че след 1 година ще си покрият "еди-каккъв-си" процент от инвестициите.

бТК подменят модемите си ;). Това го забелязах днес след като един мой познат си взе пакет "512 Безкрай" и с изненада видях нов модем в комплекта:

83567_t.jpg

83570_t.jpg

След малко питанки с чичко гуугъл достигнах до тази информация (спецификации на новия модем):

http://www.vimcom.ru/news/news/07_08_06.htm

http://www.stream.ru/equipment/

Както се вижда модела е ZXDSL - 831 II и поддържа АДСЛ2/2+ технология.Модема е концептуално нова разработка и няма основа за сравнение с предшественика си.Не е просто нова ревизия, а цялостно нова съвременна разработка приложима към новите технологични реалности в DSL технологиите. Явно архитектурата е нова, ядрото е ново и всичко е ново - само носи абревиатурата на предшественика си. Предполагам е по-стабилен от стария вариант на модемите. Това ще го кажа след няколко дневни тестове ;). Изкушен от новия модем веднага звъннах на познатия телефон 070017111 с въпроса може ли да ми сменят стария модем с този, а оператора любезно ми обясни че още НЕ предлагат тази услуга. Новите модеми били предназначени за новите скорости на бТК от 4мбита които илизат до 2 дена. Така че всички остава да чакаме... :)

Браво на бТК за правилния ход - смяна на скоростите и нови модеми - какво повече? :P

korn, кажи нещо повече за тези нови скорости, моля те :-)

Какви ще са цените и какви са условията стар абонат да смени скоростите.

бТК подменят модемите си :huh:. Това го забелязах днес след като един мой познат си взе пакет "512 Безкрай" и с изненада видях нов модем в комплекта:

83567_t.jpg

83570_t.jpg

След малко питанки с чичко гуугъл достигнах до тази информация (спецификации на новия модем):

http://www.vimcom.ru/news/news/07_08_06.htm

http://www.stream.ru/equipment/

Както се вижда модела е ZXDSL - 831 II и поддържа АДСЛ2/2+ технология.Модема е концептуално нова разработка и няма основа за сравнение с предшественика си.Не е просто нова ревизия, а цялостно нова съвременна разработка приложима към новите технологични реалности в DSL технологиите. Явно архитектурата е нова, ядрото е ново и всичко е ново - само носи абревиатурата на предшественика си. Предполагам е по-стабилен от стария вариант на модемите. Това ще го кажа след няколко дневни тестове ;). Изкушен от новия модем веднага звъннах на познатия телефон 070017111 с въпроса може ли да ми сменят стария модем с този, а оператора любезно ми обясни че още НЕ предлагат тази услуга. Новите модеми били предназначени за новите скорости на бТК от 4мбита които илизат до 2 дена. Така че всички остава да чакаме... :)

Браво на бТК за правилния ход - смяна на скоростите и нови модеми - какво повече? :)

Остава още едно нещо да МАХНАТ ДОГОВОРИТЕ или поне да ги направят за по кратък срок :)

Остава още едно нещо да МАХНАТ ДОГОВОРИТЕ или поне да ги направят за по кратък срок :)

Това ми се стрва че никога няма да стане cool.gif

Как се процедира сега? Пак ли ще се ходи да се преподписват договори? Настоящите абонати при какви условия ще могат да се прехвърлят?

Как се процедира сега? Пак ли ще се ходи да се преподписват договори? Настоящите абонати при какви условия ще могат да се прехвърлят?

Да, ще трябва титруляра на телефона да ходи на място да преподпише договора. Аз смятам утре преди работа да го направя :)

Какво махане на договорите, не стига, че имате DSL модем без пари, ами и без пари да ви е интернета - не искате ли ?

Месечен абонамент (в зависимост от срока на договора)

6 месечен договор

144,00 лв.

12 месечен договор

118,80 лв.

24 месечен договор

94,80 лв.

Ако нещо и с 1 седмичен договр да пуснат ?

До 4 мегабита скорост с новите БТК ADSL пакети. Пет нови пакета за домашни и бизнес абонати разработи компанията

05.10.2006

Два пъти по-бърза ще е скоростта на новите БТК ADSL пакети, които Българската телекомуникационна компания (БТК) пуска на пазара от утре, 6 октомври. За първи път потребителите на високоскоростен интернет у нас ще могат да сърфират из световната мрежа със скорост до 4 мегабита през широколентовата технология на БТК ADSL. За домашните клиенти са разработените два нови пакета, които достигат скорости до 2 мегабита. Досегашните абонати на компанията ще получат двойната скорост без увеличение на цената, а качеството на връзката ще се запази непроменено.

Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет ”512 Безкрай” се повишава от 512 на 1024 kbit/s като цената остава непроменена – 30,99 лв. за двугодишен договор. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 2 мегабита. При трите БТК ADSL BIZ пакета за бизнес потребители увеличението е съответно от 512 на 1024 kbit/s, от 1024 на 2048 kbit/s и от 2048 на 4096 kbit/s.

”Нашите проучвания показват, че качеството на връзката и скоростта са изключително важни за клиентите ни. На прага на Европейското членство на България ние се стремим да предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество на Интернет пазара в страната”, обяви Димитър Цонев, Говорител на БТК. ”Настоящите ни клиенти вече познават добре услугата и ценят сигурната връзка, която не се влияе нито от броя на останалите потребители, нито от климатичните условия”, добави Цонев.

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL „512 Безкрай” с 12-месечен договор струваше 39.60 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 2 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.

Всички нови БТК ADSL пакети са с неограничени параметри, независимо от интернет трафика и времето, прекарано в мрежата. И при двойно увеличените скорости ще се запази типичната за ADSL надеждност и еднаквата скорост на достъп, както към международни, така и към български интернет страници.

Припомняме, че крайното потребителско оборудване е напълно безплатно за всички клиенти. Те могат да изберат дали да инсталират модема си сами или да получат техническо обслужване от екип на БТК. Всички бизнес пакети предлагат статичен IP-адрес, до 100 електронни пощенски кутии, безплатен домейн и др. БТК ADSL може да се заяви на телефон 0800 100 или във всеки един от 127-те центъра на БТК в страната. Поддръжката на услугата на телефон 0700 17 111 е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което е изключително важно за хората, чиято работа зависи от Интернет.

Ще се пръсна от кеф - за 38лв 2 мбита какво повече :) по горе писах и за модемите... :eek: бравоо

Това са цени с ДДС, нали? Защото от толкова преподписване на договори забравих вече. Последното което съм подписвал беше за 25 лв. с ДДС за 512 Безкрай.

Да, ще трябва титруляра на телефона да ходи на място да преподпише договора. Аз смятам утре преди работа да го направя ;)

Здравейте. Точно сега говорих със съпорта на БТК ADSL и те ми казаха че досегашните потребители могат да преподпишат договора си, НО вече на новите цени ;) Например както аз съм от промоцията с такса 25 лева за 512 безкрай за домашни потребители, ако преподпиша договора си за 1024 безкрай пак за дом. потребители ще плащам 31 лева с ДДС за две години т.е промоционалната такса отпада. Казаха също че който иска може да си остане на старите скорости и старите такси. :) Някой друг има ли повече информация?

Всички цени са с ДДС, а което казва е Eleq e вярно. Но като знам че преди плащах 40лв за 512 Безкрай а сега ще бъде 38лв за 2 Мбита какд а не преподпиша

Да, и аз смятам да преподпиша за 2 Мбита. Браво на БТК, така се прави!

п.п. Сега се сещам, че преди 2 години и половина плащах май някъде около 75 лв. или нещо такова за 256

Нищо няма да преподписвам. Оставам си на промоцийката от 25 лв. и толкоз ,ако искат да ми вдигнат скоростта да, но няма да плащам повече. Уляха се вече с тези договори !!!

Ако ще откривате нов ADSL, потърсете някой приятел/познат/ от БТК!... В момента за служителите тече промоция ВСИЧКИ ПРОДАВАТ - освен че ще ви се активира услугата, ще ви дадат и една СИМ от Вивател с 30 лв като екстра... и човекът леко ще си покачи заплатката за Нова Година..

Потърсете ги, печелите и вие, и те..

Нищо няма да преподписвам. Оставам си на промоцийката от 25 лв. и толкоз ,ако искат да ми вдигнат скоростта да, но няма да плащам повече. Уляха се вече с тези договори !!!

Сега се обадих на 0800100 и ми казаха че утре ще бъда автоматично ще ми увеличат нета от 512 на 1Мбит за 25 лева.Но това се отнася само за настоящи абонати ;)

Сега се обадих на 0800100 и ми казаха че утре ще бъда автоматично ще ми увеличат нета от 512 на 1Мбит за 25 лева.Но това се отнася само за настоящи абонати ;)

Оооо идеално ;) Това означава, че автоматично ще вдигнат скоростта и тук във фирмата и следователно и аз ще имам по-добър интернет ;)

Оооо идеално ;) Това означава, че автоматично ще вдигнат скоростта и тук във фирмата и следователно и аз ще имам по-добър интернет ;)

За съжаление няма да е автоматично,става със преподписване на договор-това е отговора от центъра за обсл. на клиенти.

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Браво. Това да ти увеличат нета при това двойно не е никак малко.

И аз дръннах на 0800100 и ми казаха че трябва да преподпиша договора.

Днес ходих и си преподписах договора 1 Мбит за 31лв. Ако не преподпишеш оставаш на старата скорост и цена.Така ми обясниха от БТК.

Редактирано от iliarz (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.