Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

Днес ходих и си преподписах договора 1 мб за 31лв. Ако не преподпишеш оставаш на старата скорост и цена.Така ми обясниха от БТК.

Казаха ли ти от кога ще си на новите скорости?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

Казаха ми , че ще мерят чифта и ще се обадят.Общо взето и те не са запознати с тая промоция заповедта са я получили тази сутрин и сега се шашкат. До вчера не знаеха нищо в нашия бизнес център

.

Редактирано от iliarz (преглед на промените)

Значи само за тези който са си купили пакетите от Пловдивския панаир тази година не преподписват договотите и автоматично ги вкючват на 1Мбит за същата цена, а старите абонати трябва да преодпишат договора :)

офертата за 2048 безкрай е много добра според мен,и ще подпиша договор за 2 год. при цена 38 лв,все пак 256К е доста по- добре от 64К :help:

Редактирано от jubei (преглед на промените)

добре де, аз както съм подписал договор за 512 Безкрай миналата година, трябва ли пак да подписвам?

П.П. Извинете за тъпия въпрос :help:

Хаха, бало си мамата. За парите(средно 40 лева), които даваме за 2мбит/с(256кб/с), преди година и полвина получавахме 256кбит/с (32кб/с). Смях...

Редактирано от achkar (преглед на промените)

В момента съм на 512 безкрай, от старите абонати съм (някъде от май месец) и си плащам по 39 лв такса. Сега ако подпиша за нови 2 години минавам на 2048 кбит/с (256 кб/с) и всъщност даже ми излиза по-евтино. Единствената уловка е че подписвам за 2 години.

Нали всичко е така, правилно ли съм го разбрал ? ;)

В момента съм на 512 безкрай, от старите абонати съм (някъде от май месец) и си плащам по 39 лв такса. Сега ако подпиша за нови 2 години минавам на 2048 кбит/с (256 кб/с) и всъщност даже ми излиза по-евтино. Единствената уловка е че подписвам за 2 години.

Нали всичко е така, правилно ли съм го разбрал ? ;)

Да, така е.

Редактирано от iliarz (преглед на промените)

Добре ако преподпиша за 24 месеца на 2048 ще получа ли и от новите модеми?

Добре ако преподпиша за 24 месеца на 2048 ще получа ли и от новите модеми?

Не, защо ти е? Този върши работа.

Някой вече минал ли е на новите скорости? Ако има такъв нека каже как са и като си преподпишеш договора след колко време ти променят скоростта :)

От 3 до 5 работни дни се променя скоростта. Това означава, че между Сряда и Петък трябва да са променени скоростите вече, но си мисля, че тая схема няма да може да стане толкова лесно... Пък и като цяло зависи от района където сте... Абе ще се прави телефонен тероризъм, ако Петък нямам 1 Mbit...

BTW Колко е Attainable Line Rate, който ви показва модема?

Редактирано от Fearnor (преглед на промените)

Значи имам едно малко по-деликатно питане.Баща ми работи в БТК (РТС) и на месец му се полагат по 18 лв. за интернет и той доплаща 21 лв. до избраната от мен тарифа - 512 безкрай. При предната промоция, когато пак се преподписваха договори за 25лв. 512 безкрай от БТК му обяснили, че не може да преподпише договора. Та питането ми е дали ще има проблем да преподпиша на 2 мегабита с 2-годишен договор :ph34r:

Значи имам едно малко по-деликатно питане.Баща ми работи в БТК (РТС) и на месец му се полагат по 18 лв. за интернет и той доплаща 21 лв. до избраната от мен тарифа - 512 безкрай. При предната промоция, когато пак се преподписваха договори за 25лв. 512 безкрай от БТК му обяснили, че не може да преподпише договора. Та питането ми е дали ще има проблем да преподпиша на 2 мегабита с 2-годишен договор :ph34r:

най-вероятно,не мисля,че ще са си променили полотиката на подписване на договори...

по темата: аз мисля до месеца да се прехвърля на 4mbit-a с договор за 12месеца :hush:

аз бях на 512 безкрай промоцията 25 лева за 2 години и вчера се преместих на 2048 безкрай за 2 години договор по 38 лева на месец и нямаше никакви проблеми

Значи имам едно малко по-деликатно питане.Баща ми работи в БТК (РТС) и на месец му се полагат по 18 лв. за интернет и той доплаща 21 лв. до избраната от мен тарифа - 512 безкрай. При предната промоция, когато пак се преподписваха договори за 25лв. 512 безкрай от БТК му обяснили, че не може да преподпише договора. Та питането ми е дали ще има проблем да преподпиша на 2 мегабита с 2-годишен договор :angel19:

Ще може ,но с 1год. договор...

Някой случайно на новите скорости?

Май БТК наистина са една от най-тромавите компании в комуникациите,и аз от 06.10. уж преподписах ама нова скорост няма,казват до няколко дни от хелп центъра но нищо конкретно.Ако някой е минал реално нека да пише!

Прочетох във форума на ХардуареБГ, че

" Вече съм на новата скорост.

За 12 мин. съм дръпнал 160 мб със средна скорост от 224кб/с."

Значи са почнали (Във Варна специално) :whist: Вижда се светлина в тунела.

Редактирано от sadjoker (преглед на промените)

Аз си преподписах договора вчера и ми казаха че промените ще влязат в сила до 5 работни дена.

А аз още се колебая дали да преподпиша и за колко - 1 или 2 мбита. Абонат съм на БТК-АДСЛ от м.декември 2005г. /по време на тогавашната помоция/. След това преподписах за 2 години през м.юи тази година за 24.99 лв. Сега сигурно ще преподпиша отново, но все още се колебая за колко. Вероятно ще изчакам да видя какви са отзивите и тогава ...

А аз още се колебая дали да преподпиша и за колко - 1 или 2 мбита. Абонат съм на БТК-АДСЛ от м.декември 2005г. /по време на тогавашната помоция/. След това преподписах за 2 години през м.юи тази година за 24.99 лв. Сега сигурно ще преподпиша отново, но все още се колебая за колко. Вероятно ще изчакам да видя какви са отзивите и тогава ...

аз съм със сменена скорост на 1024 безкрай,а в същност трябваше да съм на 2048 безкрай и очаквам утре да ми я сменят ,а отностно 1мбит скороста варира от 117-123К

Току-що ми пуснаха новата скорост! На 2048 Безкрай се прехвърлих и мога да ви кажа, че в момента ми държи средна скорост на даунлоад 220-240 КБ/с. Направо хвърчи! Вече мога да кажа, че имам супер интернет! А и си мисля, че БТК вече стават и реална заплаха даже за кабеларките в София. Във Варна нямат конкуренция. Това разбира се е моето скромно мнение на БТК АДСЛ потребител от повече от година. biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.