Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за БТК-ADSL

Featured Replies

И аз съм от Варна но днес като позвъних на хелпа ми казаха до края на месеца може и да стане.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 434k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Встъпителни думи: Аз съм с бТК ADSL от ноември 2004г. с етернет модем съм - ZTE Zxdsl 831 (при абонаментен план "Безкрай"). Всичко което ще споделя в следващите редове се базира на личния ми опит

И аз съм от Варна но днес като позвъних на хелпа ми казаха до края на месеца може и да стане.

Спокойно! И на мен така ми казаха вчера (даже казаха НОЕМВРИ), ама аз нали съм си нахален, днес пак звъних и ми казаха, че тия дни ще стане. Пробвай да си рестартираш модема. При предишната смяна на скоростите (от 256 на 512) всичко си дойде на място след рестарт на модема.

P.S. Аз през 5мин рестартирам пустия модем, но тук в Слънчев бряг май са ни оставили за по-късно.

преподписах договора преди 5 часа... трябва да почакам от 3 до 5 работни дни за новата връзка ли? вони sad.gif

Някой може ли да ми ослужи и да ми каже мейла на хелпдеска да пиша един мейл вместо да се бутам с парички laugh.gif (български манталитет ко да се прави) cool.gif

Аз преподписах за 1 година и съм на 1024. Много съм доволен, казаха, че ще ми го пуснат на 11-и, но го пуснаха на 10-и!

В петък преподписах договора и от понеделник съм от 64Kb/s на 128Kb/s.

Засега се държи перфектно, скоростта е закована на около 125Kb/s :yanim:

Редактирано от myd (преглед на промените)

Аз днес следобед към 4 часа подписах за 2 години на 2048. странното е че ми вдигнаха скоростта, но ясно съм на 1024, защото скоростта не се вдига над 115-120. мислите ли че трябва да изчакам още за да видя дали ще ме пуснат на 2048 или да им се обаждам и да вдигам скандали?

Аз днес следобед към 4 часа подписах за 2 години на 2048. странното е че ми вдигнаха скоростта, но ясно съм на 1024, защото скоростта не се вдига над 115-120. мислите ли че трябва да изчакам още за да видя дали ще ме пуснат на 2048 или да им се обаждам и да вдигам скандали?

Ами 1024kbit/s са си 128kb/s, явно не са те пуснали на 2048 :P

Рестартни модема :P Ако имаш възможност дори влез в него и се разкачи и после се закачи пак ;)

Аз преподписах в петък и днес на обят вече имам по висока скорост.

Причината за забавянето е ,че трябва да се тества линията, поне така ми обясниха.

Редактирано от gmckoz (преглед на промените)

Аз вече съм на 1 Mbit тегли с около 120 - 124 к.Досаждах им малко на 070017111 и имаше ефект.

Аз вече съм на 1 Mbit тегли с около 120 - 124 к.Досаждах им малко на 070017111 и имаше ефект.

И аз и досаждах малко и ми го пуснаха.Някой знае ли дали ще има намаляване на цените до края на годината :wors:

На мен и без досаждане ми го пуснаха - 2 мегабита си е голям кеф. Интересното беше, че даже и не рестартирах модема. biggrin.gif

На мен и без досаждане ми го пуснаха - 2 мегабита си е голям кеф. Интересното беше, че даже и не рестартирах модема. biggrin.gif

супер,аз вече 5-ти ден чакам за 2 мбита sad.gif:wors:

Е аз не съм им досаждал, но на другият ден бях на 2 Mbit cool.gif

И аз и досаждах малко и ми го пуснаха.Някой знае ли дали ще има намаляване на цените до края на годината :)

Педполагам, че ще пуснат някоя друга яка промоция до нова година. Преди 2 месеца преподписах 2 години договор за 512 на 25 лева. Сега пак трябва да отида, че вече за 31 лева дават 1 Мегабит. Дано да продължават да смъкват цени и да се стремят да вдигат скоростта и ние малко от провинцията да се почувстваме хора с бърз нет :angry:

И аз сигурно ще изчакам още месец-два за някаква евентуална промоция по Нова година, че нещо много често започнах за подписвам договори с БТК ...

Разгеле, пуснаха ме и мен на 2Mbit. Който не е преподписал и смята да го направи, да не се чуди, защото няма да съжалява.

Разгеле, пуснаха ме и мен на 2Mbit. Който не е преподписал и смята да го направи, да не се чуди, защото няма да съжалява.

:P

Внимавайте с договорите, не бързайте, тези които могат да чакат. Когато отидох да преподпиша моя за 1024, ги попитах "Ще има ли промоции до НГ и ако има, ще може ли да се прехвърля на тях?", те ми отговориха следното:

"Господине, може би ще има, не можем да ви отговорим точно, но ако подпишете сега договор, няма да имате възможност да го преподпишете на сруги условия в срок от 3 месеца от дата на подписването"

Та така. Нищо няма да загуби човек ако почака, защото:

1. Целта за все по -голям пазарен дял в нета ще държи цените на БТК ниски.

2. Тези които подпишат сега, няма да могат да се възползват от промоции около нова година. Ако има такива. Ако няма - точка 1.

Лично аз ще почакам.

Айде, и със здраве!!!!

Всичко е ОК вече , днес сутринта ми пуснаха 2мбита :yanim::yanim::yanim::yanim:

Скоростта се закова на 250 и не пада ;)

Много е готино! Не се колебайте, подписвайте!

Просто не можах да се сдържа да не споделя biggrin.gif

sikefqnaneta2qd4.jpg

Блазе ви, на мен още неса ми сменили скороста.Не се знае кога ще стане и дали ще стане.Може да се окаже че линията ми неможе да потдържа 2048;(

Блазе ви, на мен още неса ми сменили скороста.Не се знае кога ще стане и дали ще стане.Може да се окаже че линията ми неможе да потдържа 2048;(

Не си сам в чакането. Аз преподписах договора в понеселник и още не са ми пуснали новата скорост.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

Не си сам в чакането. Аз преподписах договора в понеселник и още не са ми пуснали новата скорост.

на мен днес ми смениха скоростта ,като естествено трябваше да досаждам по телефона :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.