Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За различните стилове - метъли, байкъри, скейтъри, емота, фешъни и т.н.

Featured Replies

Би, права си, ако имаше такова :ph34r: Знаеш ли каква е теорията на Дарвин за естествения отбор, е това е моята философия за живота. Авно тия не са били достатъчно читави. Трябва да има повече като тях из гнилоча, че да си прочистим обществото!

• Отговори 129
  • Прегледи 38,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Би, права си, ако имаше такова :ph34r:

Знаеш ли каква е теорията на Дарвин за естествения отбор, е това е моята философия за живота.

Авно тия не са били достатъчно читави. Трябва да има повече като тях из гнилоча, че да си прочистим обществото!

Ако беше малко запозната за стила щеше да разбереш, че той е съвкупност от всички и с визията с, която излизаш тук е част от него. По-пътя на логиката помисли за контраста, който създаваш и си обърни внимание на PR!

Би, права си, ако имаше такова :ph34r:

Знаеш ли каква е теорията на Дарвин за естествения отбор, е това е моята философия за живота.

Авно тия не са били достатъчно читави. Трябва да има повече като тях из гнилоча, че да си прочистим обществото!

Като се замислих май си права

И Дарвин и той

Колкото и жестоко да е

Та те животните го правят-изхвърлят ненужните,да умрат

адриан.иванов,Dude, не ме интересува стила, а това, че две умопобъркани "женички" само заради модата са си порнали вените, очевидно щом са били толкова плиткоумни, не са били достатъчно читави за да дадат качествено поколение. Колкото повече такива, демек самоубиващи се кофти еуементи, толкова по0чисто и безпроблемно общество. Дарвин бе, проучи теориите за микроеволюционни естествен отбор и ще ме разбереш "оцеляват най-силните и най-здравите" - само те имат право да се разплождат и т.н.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

абе все пак е трябвало да им се помогне навреме,да им се даде шанс да се осъзнаят,ако и тогава пак не стане-да правят квот си знаят

Редактирано от stambeto23 (преглед на промените)

Не знам дали са психически повредени, но отказвам да приема, че увлечението по някаква си мода, може да доведе до самоубийство :clap:

Не знам дали са психически повредени, но отказвам да приема, че увлечението по някаква си мода, може да доведе до самоубийство :clap:

В случая не става дума само за начин на обличане, типични дрехи и т.н. Модата в случая е стереотипът на поведение, начина на мислене...

Дали са повредени? Девиз “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!” и понятието нормална психика не трябва да се употребяват в едно изречение...

Това си е стил на усещане, не колкото до визия - въпреки, че тя изразява болката и безкрайноста на свободата...

абе все пак е трябвало да им се помогне навреме,да им се даде шанс да се осъзнаят,ако и тогава пак не стане-да правят квот си знаят

Кво значи "да се озъзнаят" на 14 години...Не че аз съм много голяма,ама тва е просто няква мода,няква си музика,нали виждам хората около мене-"емо"-тата...Не е въпроса в тва,че те са много депресирани,просто искат докрай да си завършат имиджа на "емо",не за друго,а просто защото в момента е много модерно!

поредното глупаво увлечение в България,дори и криворазбрано (както винаги)

Ех да можеше само и циганите да станат ЕМО-та, да се депресират и отчаят от живота, и да 'земат да се самоизбият :ph34r:

Каква ти помощ ти като им видш девиза и се отказваш да им помогнеш!!!

Относно емотата мога да ви кажа една гатанка ........ В една стая седят 5 Емота защо едното се самоубива? :)

повредени? не мисля... по-скоро кухи...

Кво кат е куха нали ти д**а

Кво значи "да се озъзнаят" на 14 години...Не че аз съм много голяма,ама тва е просто няква мода,няква си музика,нали виждам хората около мене-"емо"-тата...Не е въпроса в тва,че те са много депресирани,просто искат докрай да си завършат имиджа на "емо",не за друго,а просто защото в момента е много модерно!

говорех за тия дето са се самоубили и дето имат такива намерения

Каква ти помощ ти като им видш девиза и се отказваш да им помогнеш!!!

Относно емотата мога да ви кажа една гатанка ........ В една стая седят 5 Емота защо едното се самоубива? :)

Кво кат е куха нали ти д**а

И аз за тях ко ше им помагаш то неможе се помогне на такива!!! :):no-no: :no-no:

Нестабилни хора, кво повече. Явно наистина не им се е обръщало внимание през годините. От саморасляци, мъчно се получава нещо.

Защото няма ъгъл за него .... Публикувано изображение Офф чак ми става мъчно, като гледам какви ги вършат наборите....

Защото няма ъгъл за него .... Публикувано изображение Офф чак ми става мъчно, като гледам какви ги вършат наборите....

правилно..................

еми то си е тъжно да знаеш, че хората се самоубиват щото им спрял тока и немогат си изправят бритона с пресата

По-скоро е поза.

Една много тъжна поза.

Точно това исках да кажа и аз...

Искат да си изградят до край имиджа на "Емо"...тъпо е,знам

Повечето от тях не вярват в това и не са толкова депресирани,за колкото се представят,просто е модерно...

Според мен 90% от тези така наречени ЕМО се правят на интересни, защото искат някой да ги чуе, да почне да ги съжелява и да им помага. Просто, когато съжелението е на твоя страна доста по-лесно се вписваш в обстановката и ставаш обект на интерес. Хората искат да помогнат и ЕМО се възползват като постоянно измисят нови истории, закани, девизи и прочие. Забележете какви хора най-често прибягват до тази "мода" - тинейджъри, които са в постоянно променяща се среда. Съгласен съм с колегите, които по-горе споменаха еволюцията - тези ЕМО и за мен са слаби хора, които имат нужда от помощ, но по-специална и настоятелна, защото те самите са доста упорити и колкото и да им говориш и убеждаваш те си държат на своето. И друго, това най-често са хора, чиито родители са заети и ги виждат само на вечеря, с една дума няма кой да ги контролира. Контрол му е майката, колкото и да спорят някои че с каране, наказания и разни такива не става. Не казвам да се бият децата или постоянно да се тормозят, но не и да го питаш: "Какво прави днес?" и то да ти каже: "Нищо" и ти да го оставиш на мира. В днешно време двете най-важни неща в живота на едно дете, семейство и училище, са толкова занемарени, че няма накъде по-зле.

О не, не съм съгласна... На 14 години, ама че на 14 години кво ти разбира тиквата, толкова лесно се подаваш на какви ли не външни влияния. Малките проблеми ти се струват огромни. Това, което искам да кажа, че е нормално да си объркан. Ето защо това явление ми се струва доста опасно. Ами ако всяко дете, което е нещастно влюбено или наскърбено по някъв начин тръгне да си реже вените? Ми аз на 14 съм се чувствала неразбрана изпадала съм в истерии, тресяла ме е нервата за всевъзможни глупости. Честно казано тази емо глупост ми се струва доста опасна. И не е зле родителите да поговорят с децата си по въпроса. По мое време се беше разпространил слуха, че хора ходещи по автобусите забивали игли в рамото ти, за да те заразят със СПИН (отмъщение заради медиците ни в Либия беше обяснението). С месеци съм пътувала в истински страх, че някой ей сега ще изникне от някъде да ме зарази. Сега ми се струва глупаво, но тогава бях на 14. Вие на 14 не сте ли си въобразявали глупости? На 9 не сте ли викали духове? И още и още...Та за каква еволюция говорите просто...Това са деца...И виновникът е обществото, че популяризира тая глупост. Как едно хлапе да разбере кое е правилно и кое грешно като никой не му го е казал?

...... Как едно хлапе да разбере кое е правилно и кое грешно като никой не му го е казал?

От родителите би трябвало да получи това знание....

От родителите би трябвало да получи това знание....

Именно.

Мен ума ми не побира как родителите не са забелязали нещо.

Айде...и аз слушах готик депресии в тая възраст, но вкъщи ми вляха разум в главата и не съм си срязала вените заради единия му стил в модата и музиката.

Обществото е виновно, че наистина прави популярни подобни течения, родителите са виновни, защото не са обърнали достатъчно внимание на децата си и те сами са си виновни, защото трябва наистина да нямат и една мозъчна гънка за да си сложат край на живота заради подобна простотия. Вярно, че на 14 години си малък и глупав, ама чак пък толкова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.