Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Ами не знам как да ти ги дам тези флашforwardи понеже аз само четох че ще има през този сезон ама не съм гледал никаде а иначе ще ти дам линк да видиш кои са се спасили http://spoilerslost.blogspot.com/2007/12/w...-oceanic-6.html цъкни долу кадето пише Who are the oceanic 6

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автор

Приятелю .... не съм убеден , хммммм правя си аз един блог , правя 6 кепчера от сериала и хоп тез оцелюват ... просто не ми се струва достовернно ... ама знае ли човек ?!? Вече не знаеш на кого да вярваш ! Както са казали старите руснаци : Ще поживеем , ще видим ! ... А забеляза ли какво рисуваше Хърли в лудницата , като видя Чарли ... иглу с ескимос дали ще има нещо общо ohmy.gif ?

Приятелю .... не съм убеден , хммммм правя си аз един блог , правя 6 кепчера от сериала и хоп тез оцелюват ... просто не ми се струва достовернно ... ама знае ли човек ?!? Вече не знаеш на кого да вярваш ! Както са казали старите руснаци : Ще поживеем , ще видим ! ... А забеляза ли какво рисуваше Хърли в лудницата , като видя Чарли ... иглу с ескимос дали ще има нещо общо ohmy.gif ?

Щом бели мечки имаше,защо и други полярни неща да няма cool.gif

Иначе по въпроса за погребението.Според мен е починал не Лок а Бен ,защото никой не отиде на погребението,а не вярвам Лок да има толкова много неприятели.По-логично е да е Бен- спасява се заедно с мистериозните 6-ма от полет 815, разболява се отново от рак на гръбначния мозък или там каквото беше, тъй като го няма вече Острова с лечебните си способности и умира.Доста гадно ще е ако наистина Лок е умрял sad.gif Освен ако не е сгафил много сериозно,че да е бил намразен от всички...

И аз гледах 1 епизод и като че ли очакванията ми бяха горе - долу оправдани biggrin.gif

Става доста интересно... но potrebitel каза , че ще има още 2 сезона ;) Това ще бъде прекалено ( ако е истина ) !

И ... м/у другото .. кога излиза 2-ри епизод /

Истина е, Toby. Освен този сезон ни чакат още два.

Вторият еоизод го чакаме на 7-ми февруари. Ама тоя сезон само с 8 серии ще свърши много бързо. Дано после паузата до следващия да не е много голяма

Иначе по въпроса за погребението.Според мен е починал не Лок а Бен ,защото никой не отиде на погребението,а не вярвам Лок да има толкова много неприятели.По-логично е да е Бен- спасява се заедно с мистериозните 6-ма от полет 815, разболява се отново от рак на гръбначния мозък или там каквото беше, тъй като го няма вече Острова с лечебните си способности и умира.Доста гадно ще е ако наистина Лок е умрял sad.gif Освен ако не е сгафил много сериозно,че да е бил намразен от всички...

Това погребение и мен ме озадъчи много. Но аз си мисля, че по-скоро трябва да е Бен. Но ще видим

Абе, как Лок, не ми се вярва да е неговото...

Ами ако не вярваш на това, Канибале потърси по достоверен източник... аз на доста още сайта го намерих това но сега не ми се търси ако намеря ще постна

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

• Автор

Лео не ми се сърди сега :speak: ! Просто е блог източника ... а аз не вярвам на такива работи / ейй много съм заядлив / ... а ако намериш още източници , давай да четем а ще гледаме на кой да вярвяме ;) !

Аз викам да не си тормозите умовете със спойлери.Вредно е за здравето biggrin.gif ,а и се губи интерес :cheers:

Кратък обзор на загадките, които предстоят да бъдат разкрити :

1.Излолиран ли е Островът от останалия свят и по какъв начин ?

2."Димчо" = Джейкъб ?

3.Кой е Джейкъб и дали всички герои като бащата на Джак,Уолт и приятеля на Хърли не са всъщност Джейкъб, който се преобразява ?

4."Статуята с 4-те пръста"-откога има хора на Острова ?

5.Лечебните свойства на Острова и другите необясними явления.

6.Къде се дянаха Другите ?

Какво става със втория епизод. Не би ли трябвало да излезе днеска ?

Мда.днес е датата.Все още го няма по торентите обаче...Дано го качат до довечера!

• Автор

у нас утре сутринта около 5 часа ... а субтитри към 16 часа ! Изчакайте малко !

Yes!!! Втората серия вече се появи в моя локален торент. Ще изчакам обаче до довечера,като се прибера вкъщи,да си я гледам на спокойствие... laugh.gif

Невероятен епизод.Много неща се насъбраха,направо нямам думи....

Супер епизод, Канибале., разбра се още един от Океаник 6 -Сайд май спойлера ще се окаже прав?

100 % съм сигурен,че вторият самолет няма нищо общо с нашите хора. Той нарочно е поставен за да потвърди смъртта на изгубените, които всъщност са си живи на 5000 км от мястото,където показаха, че е вторият самолет. Очевидно светът иска да покрие случая и това е един от начините. Оня черния достатъчно образно се изрази,че "всички са мърви". За щастие оня новия с брадата (не се сещам за името) се осети навреме.

За мен не беше това най-вълнуващото.Какво ще кажете за скелета на полярна мечка в пустнята с нашийник на Дарма :) ?

100 % съм сигурен,че вторият самолет няма нищо общо с нашите хора. Той нарочно е поставен за да потвърди смъртта на изгубените, които всъщност са си живи на 5000 км от мястото,където показаха, че е вторият самолет. Очевидно светът иска да покрие случая и това е един от начините. Оня черния достатъчно образно се изрази,че "всички са мърви". За щастие оня новия с брадата (не се сещам за името) се осети навреме.

За мен не беше това най-вълнуващото.Какво ще кажете за скелета на полярна мечка в пустнята с нашийник на Дарма :) ?

Аз съм съгласна с теб за двата самолета, вижда се, че прикриват.

Обаче леко почва да ме дразни така да се вмъкват нови и нови хора. Иначе страшно ме изкефи как свърши епизодът. Бен, като каза, че е имал човек на тия новите на лодката. Сега ми е любопитно за какво толкова издирват Бен, явно знаят какви ги е вършил на острова

Аз съм съгласна с теб за двата самолета, вижда се, че прикриват.

Обаче леко почва да ме дразни така да се вмъкват нови и нови хора. Иначе страшно ме изкефи как свърши епизодът. Бен, като каза, че е имал човек на тия новите на лодката. Сега ми е любопитно за какво толкова издирват Бен, явно знаят какви ги е вършил на острова

Нов сезон-нови персонажи cool.gif . Трябва да има малко обновление. Дано само да не умре някой от старите герои,за сметка на новите. Плюс това тези нови персонажи са по-интригуващи от тези от миналия сезон (ония двамата дето ги погребаха живи и Другите). Вече имаме археолог, който намери мечката, някакъв екстрасенс, който фовори с духове (може би ще има нещо общо с Джейкъб...), малко невзрачния "парашутист" и брадатия пилот, който знае всичко за изгубените и ме кефи много cool.gif .

Интересно е как Бен се е сдобил с информация за спасителите. Радиостанцията е разрушена, Михаил е мъртъв, а от Другите няма и следа. Плюс това Бен има човек на борда. Как става тази работа. Тоя пич е подготвен за всичко .... :rolleyes:

• Автор
Интересно е как Бен се е сдобил с информация за спасителите. Радиостанцията е разрушена, Михаил е мъртъв, а от Другите няма и следа. Плюс това Бен има човек на борда. Как става тази работа. Тоя пич е подготвен за всичко .... :rolleyes:

Бате съгласен съм с теб , НО / винаги има едно но ;) / Михаил е безсмътен ! ... Майтап де ! Както написъх в по горен пост ... май ще има нещо общо и с иглуто което рисува Хърли в лудницата ! А и май и ще има още нови лица... !

Направих малко (не много малко) аватари: :huh:

Яки са. Най ме кефят аватарите с Кейт и с Чарли :speak:

А какво ще кажете за новия ми подпис ? cool.gif

А какво ще кажете за новия ми подпис ? cool.gif

Току виж съм си го присвоил biggrin.gif Важи мн ...

От цялата работа и за мен най-загадъчното си остава скелета на полярния мечок с нашийника,който бил на незнам си колко хиляди години...Май тази програма "Дхарма" е доста старичка... :rolleyes:

От цялата работа и за мен най-загадъчното си остава скелета на полярния мечок с нашийника,който бил на незнам си колко хиляди години...Май тази програма "Дхарма" е доста старичка... :wors:

А така. И мен ме гложди същия въпрос. Възможно ли е Дарма да съществува от хилядолетия ? Така ще се обясни четерипръстия крак и много други неща. Дарма мисля, че беше свързано с будизма. Неслучайно, когато Бен и баща му пристигаха на Острова ги посрещнаха с "Намасте". А сега всичко свързано- древна будистка организация на име Дарма се занимава с магия и изследване в различни науки и насоки biggrin.gif ... (да бе)

Чакайте сега се сетих, че Дарма е основана от Карън и Джералд ДеГруут...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.