Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Страхотна серия, не е за пропускане. biggrin.gif

Невероятен сериал!

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Уооу тоя епизод влиза в топ 5 на любимите ми ohmy.gif . Наистина невероятна серия. Тоя Фарадей наистина ме изуми. Яко е, че свърши добре, защото сценаристите можеха да разпънат много тази история cool.gif

Още съм замаян,все едно аз съм пътувал във времето... biggrin.gif

Мда, много беше яко. Обаче още по-интересно стана накрая, Фарадей като прочете, че Дезмънд ще е неговата константа, значи и той ще попътува във времето ohmy.gif

Ами най-вероятно,а въпроса е къде ли ще го върне пътуването...

• Автор

Eто какво ни очаква в новия епизод

Lost season 4 episode 6 official abc promo

Lost season 4 episode 6 sneak peak 1

Lost season 4 episode 6 sneak peak 2

Малка лудница , нова приятелка на Джулиет , защо нокаутираха Кейт , пак компютър с числа ... противогази ... кога ще дойде 07.03 !!!

И в край на сметка Бен се оказа прав. Спасителите искат да заловят Изгубените. И все пак някои от хората са дошли с определена цел на Острова. Тоя дръпнатия (ее пак му забравих името) е екстрасенес и иска да "заработи" малко парички. Явно е осъщесвил контакт с Джейкъб. Фарадай от своя страна е на Острова, за да разгадае физичните аномалии. Според мен само той е с чиста душа :down:. Археоложката незнам за какво е дошла (освен да залови Бен), но имам едно наум, че ще има нещо общо с прочутия "четерипръст крак" от втория сезон. А пилотът освен, че знае всичко за Изгубените, ми се струва, че е поредния наемник. :clap:

Само на мен ли ми се струва или 4-ти сезон е тотална буламащина? Тоя 5-ти епизод например направо утепа рибата, ама в лошия смисъл. Аре, до 3-ти сезон ми беше интересен сериала, ама тоя 4-ти е по-кофти от всякога...

За съжаление вече дори сапунките с 1000 серии вече изглеждат по-добре от тая размита тъпотия лост. До момента и 5-те серии са достойни за награда за тъпотия. Пределно изтърканата за този сериал форумла ала "Дайте да запълваме времето до следващия сезон, като влагаме нови и нови персонажи в цялостната картинка. Така ще създаваме вмечатлението, че стават много и интересни работи, а зрителят пак ще недоумява какво по дяволите всъщност става" вече не действа. И ето, в последният епизод взимат Дезмънчо, понеже отдавна не са го занимавали него, скалъпват му нещо, което да е свързано с миналото му и настоящето, ама по такъв начин, че да остави озадачени зрителите с представите за времето и пространството и хоп - готова е серийката. Само дето на зрителите вече им е станало толкова отегчено в очакване най-накрая да стане наистина нещо на тоя шибан остров, че всякакви такива "изненадващи" обрати, които по никакъв начин не движат историята, а само я разводняват, вече изглеждат потресаващо изтъркано. Да видим 6-ти епизод какво ще ни поднесе.

• Автор

Добре де Whiskey като не ти се гледа сериала и го смяташ за боза , ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ го гледаш / явно е така щом заеш за Дейзмънт / и защо дразниш феновити в темата ... безмислено е !!! Гледай там това което те кефи , отвори си тема и коментирайте за него , просто е безсмислено !!!

Само на мен ли ми се струва или 4-ти сезон е тотална буламащина? Тоя 5-ти епизод например направо утепа рибата, ама в лошия смисъл. Аре, до 3-ти сезон ми беше интересен сериала, ама тоя 4-ти е по-кофти от всякога...

За съжаление вече дори сапунките с 1000 серии вече изглеждат по-добре от тая размита тъпотия лост. До момента и 5-те серии са достойни за награда за тъпотия. Пределно изтърканата за този сериал форумла ала "Дайте да запълваме времето до следващия сезон, като влагаме нови и нови персонажи в цялостната картинка. Така ще създаваме вмечатлението, че стават много и интересни работи, а зрителят пак ще недоумява какво по дяволите всъщност става" вече не действа. И ето, в последният епизод взимат Дезмънчо, понеже отдавна не са го занимавали него, скалъпват му нещо, което да е свързано с миналото му и настоящето, ама по такъв начин, че да остави озадачени зрителите с представите за времето и пространството и хоп - готова е серийката. Само дето на зрителите вече им е станало толкова отегчено в очакване най-накрая да стане наистина нещо на тоя шибан остров, че всякакви такива "изненадващи" обрати, които по никакъв начин не движат историята, а само я разводняват, вече изглеждат потресаващо изтъркано. Да видим 6-ти епизод какво ще ни поднесе.

LOST e нещо като наркотик-хората не го харесват, но е трудно да го откажеш. Аз лично немога да си представя да съм гледал 3 сезона и изведнъж да се откажа само заради това, че нещата стават малко по-заплетени и необясними.

И все пак в кой сериал всичко става наведнъж? Просто в това е чара на "Изгубени"-постоянно да ни държат в напрежение cool.gif .

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

И в край на сметка Бен се оказа прав. Спасителите искат да заловят Изгубените. И все пак някои от хората са дошли с определена цел на Острова. Тоя дръпнатия (ее пак му забравих името) е екстрасенес и иска да "заработи" малко парички. Явно е осъщесвил контакт с Джейкъб. Фарадай от своя страна е на Острова, за да разгадае физичните аномалии. Според мен само той е с чиста душа ;). Археоложката незнам за какво е дошла (освен да залови Бен), но имам едно наум, че ще има нещо общо с прочутия "четерипръст крак" от втория сезон. А пилотът освен, че знае всичко за Изгубените, ми се струва, че е поредния наемник. ;)

Майлс е с дръпнатите очи ;) .А само аз ли съм останала с впечатлението,че жената е антрополог,а не археолог?!

Hanibal_Lektar: Мисля, че не издразних никой друг, освен теб. И не мисля, че е нужно да отварям нов топик за "лостомразци", защото е безсмислено и тъпо. Просто изразявам разочарованието си от развитието на сериала, тъй като, както си забелязал, и аз го следя. Това е. А "защо по-дяволите" го гледам още? Ами, както каза saber123, той е сигурно нещо като наркотик, промивка на мозъка и е добро средство за разпускане след работа ;). А и не обичам недовършените неща. Така някак си след толкова много серии да го зарежа и да не узная какво са ни намислили авторите на сериала някак си не става... Все пак любопитсвото надделява. Пак казвам, просто изразих разочарованието си.

"И все пак в кой сериал всичко става наведнъж." saber123, ами пробвай да изгледаш the lost room. Всичко синтезирано в 3 или 4 епизода. И въпреки, че е толкова кратък, пак е адски интересен. А идеята има голям мегдан и можеха спокойно да го раздуят за 2 или повече сезона например.

Майлс е с дръпнатите очи ;) .А само аз ли съм останала с впечатлението,че жената е антрополог,а не археолог?!

Предполагам, че си права. Може и да е палеонтоложка cool.gif .

Налазвайте biggrin.gif

Lost 04x06

Налазвайте biggrin.gif

Lost 04x06

Ето ги и субтитрите!

Lost 04x06

"И все пак в кой сериал всичко става наведнъж." saber123, ами пробвай да изгледаш the lost room. Всичко синтезирано в 3 или 4 епизода. И въпреки, че е толкова кратък, пак е адски интересен. А идеята има голям мегдан и можеха спокойно да го раздуят за 2 или повече сезона например.

Именно..."Изгубената стая" ме зариби много,но беше очевидно претупан набързо,и накрая се разочаровах. Както казваш,имаше мегдан за още много серии и щеше да бъде наистина интересно.Така че едва ли това е удачен пример...

е нека го видим и тоз епизод дано не е пълна скръб като предишния/те :wow:

Хах к'во им беше на миналите епизоди ? ;)

Епизодът не беше толкова зрелищен като миналите, но поне разбрахме някои неща-кой търси Острова и защо.

Хах последната сцена, когато Бен излезе навън и беше доста странно изгледан от Хърли и Сойер направо кърти мивки biggrin.gif

• Автор

Eто какво ни очаква в новия епизод

LOST 4x07 Ji Yeon official abc promo

LOST 4x07 Ji Yeon Sneak Peek 2

Става все по заплетено !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Discover the last of the Oceanic 6 and the face that you've never expected to see again....... Майкъл ?????? ohmy.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.