Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Какво става,ще има ли серия днес?

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Хареса ми тази серия.Кофти само,че Кейт се представя за майка на бебето пред пресата и са скалъпили някаква измислена версия за оцеляването си

Страшна серия. Работите обаче се объркват още повече, защото незнаем какво е станало с останалите оцелели.....

Не знам как е възможно,но от серия на серия става все по-интересно...Не знам как ще дочакам следващата. :)

Следващата серия е последна и ще е двойно по-дълга... Иначе и на мен ми е много интересно какво ли е станало с останалите и дали Джин е мъртъв, тея нещо пак ни баламосват ;)

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

Следващата серия е последна и ще е двойно по-дълга... Иначе и на мен ми е много интересно какво ли е станало с останалите и дали Джин е мъртъв, тея нещо пак ни баламосват :)

Няма да е мъртъв,нали го даваха по едно време как отива в болницата да носи една плюшена панда на една родилка,но не беше жена му

Няма да е мъртъв,нали го даваха по едно време как отива в болницата да носи една плюшена панда на една родилка,но не беше жена му

Беше нащо около работата му май.

Ми, като свърши и тоя сезон, пак ще почне едно чакане до следващия...

Иначе и на мен ми хареса доста този епизод. Но пак заплитат, заплитат, поне нещичко да разплетат :)

Да, отиде и точно това беше ретроспекция! Той каза на сестрата в болницата, че е женен от 2 месеца. А това за Сън беше фючърспекция ;)... Но и аз си мисля, че не е мъртъв.

Беше нащо около работата му май.

Ми, като свърши и тоя сезон, пак ще почне едно чакане до следващия...

Иначе и на мен ми хареса доста този епизод. Но пак заплитат, заплитат, поне нещичко да разплетат :)

ОООО и още как cool.gif Един приятел чел някъде интервю със сценаристите, че в следващите епизоди ще се разкрие толкова много, че нямало да им стигне времето ........

Абе аз толкова интервюта съм чел, то е ясно че все някога ще почнат да разплитат, а в последното интервю, което четох казаха, че в края на сезона ще пуснат някой жокер, но нз дали ще е съществе...иначе предполагам като дойде финала на целия сериал ще валят изненади biggrin.gif

И след като следващия епизод е последен,кога да очакваме новия сезон?

Оф, стига де. Пак ли една година ще чакаме за един кирлив сезонннн sad.gif Ми аз забравям половината уловки в сериала, не е честно така ...да го пускат Септ. месец и да се кефим :)

Чакайте бе, кой ви каза, че чак догодина ще има нов сезон ? Сега лятото ще снимат нов сезон и ше го пуснат през есента....

Абе приятели,не трябваше ли вчера да има епизод,или аз съм в обърквация?

Дръпнах си го вече.Ама ще чакам да пуснат субовете,че да се насладя както трябва,а не да се мъча сам да си превеждам... laugh.gif

Оххх кефффф - двоен епизод,двойно удоволствие... biggrin.gif

Е няма такъв сериал просто....Ужасно добра серия....И след последните думи казани от Бен тръпна в очакване на новия сезон...

Е кой беше в кофчега всъщност? Джон ли? Щото пишеше Джеръми Бентъм, пък това име нещо ми убягва.

УОУ това беше най-добрия епизод в историята.......... Невероятен завършек на невероятен сезон.... Доста неща разкриха, но както винаги заплетоха двойно повече. Има доста неща да разнищим до следващия сезон....

Дали Джон наистина е мъртъв sad.gif или всичко е поредния заговор на Бен ? Какво мислите ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.