Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Discover the last of the Oceanic 6 and the face that you've never expected to see again....... Майкъл ?????? ohmy.gif

Неможеш ли да го преведеш, че нищо неразбирам от Английски? biggrin.gif

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

До колкото разбирам английски пише:

Намерен последен от Океаник 6 и лице което никога не сте мислили(вярвали),че ще срещнете отново.

Толкова мога.Ако не е вярно нека ме поправят ;)

Неможеш ли да го преведеш, че нищо неразбирам от Английски? biggrin.gif

Абе долу горе: Открийте последния от 6-те от Океаник, и човека, който никога не сте смятали, че ще видите отново.

Ама и anchodark съвсем правилно хвана основния смисъл. :)

Кога излиза 7-ми епизод ?

Ами принципно в Петък сутринта ги има из БГ тракерите :yanim:

Излезе новият епизод :help wanted:Lost 04x07

Субтитрите излязоха в http://subs.unacs.bg/.

Мхм...Като цяло - скучен епизод...Никога не са ме интересували особено двамата корейци... :rolleyes:

Майкъл се върна ;) . Явно той е агента на Бен. Не ми го побира мозъка откога имат заговор да се изпрати човек на борда на кораба :P

Иначе за корейците си мисля, че Джин е инсценирал смъртта си за да се отърве от Сън и бебето ( един Господ знае защо).

Иначе за корейците си мисля, че Джин е инсценирал смъртта си за да се отърве от Сън и бебето ( един Господ знае защо).

Или да ги предпази от нещо..може би пак работи предишната си работа :speak:

Или да ги предпази от нещо..може би пак работи предишната си работа :speak:

Дам, Джин занесе пандата на оня китаец като подарък от шефа на Джин. Джин явно наистина все още работи за г-н Пайк. Между другото той не беше ли баща на Сън или се бъркам ? Ако е така, как Джин успява да се прикрие толкова добре ? :speak:

Може би има някои неща за г-н Пайк,които не знаем...Нищо чудно и той да се окаже набъркан в цялата каша... biggrin.gif

Искам по-бързо да се развива този филм...Майкъл вече го бях забравила ohmy.gif

Хора, ето какво ни чака в следващия епизод Lost 04x08 promo Аз лично останах потресен. Тоя епизод ще бъде най-интересния досега, тъй като е и последния преди почивката.

Пак ли почивка ohmy.gif:) Колко месеца ще почиват ?

Не съм сигурен, но не повече от месец, месец и половина...

А може би г-н Пайк го е накарал да инсценира смъртта си . Нали все пак бащата на Сън не го харесваше .. Не ми се вярва Джин да иска да се отърве от Сън и бебето просто така ...

само ще кажа че saber123 преведе по зле от anchodark biggrin.gif написаното

Ее сори biggrin.gif За без пари такъв превод предлагам :angry:

Според вас кой ще умре в следващия епизод ?

Може би има някои неща за г-н Пайк,които не знаем...Нищо чудно и той да се окаже набъркан в цялата каша... biggrin.gif

Ох, то вече кой ли не е набъркан. Обаче е гадно все пак, ако Джин е умрял наистина :speak:

А защо трябва да умре някой в следващия спизод, хайде да им дадем още серийка живот поне biggrin.gif

Добре,че ми напомни,че днес е Петък и новата серия е излязла..че аз забравям най-редовно

Най-добрия сериал просто!!!Не бях гледал s07 щото взех ново PC и викам ше изчакам и s08 напрао да ги гледам заедно...Останах много изненадан от 2-та епизода..И в положителна и в отрицателна посока....Btw не бях отписал Майкъл ама точно той да е шпионина ohmy.gif И те така...Чакаме новия епизод :huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.