Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

А така. И мен ме гложди същия въпрос. Възможно ли е Дарма да съществува от хилядолетия ? Така ще се обясни четерипръстия крак и много други неща. Дарма мисля, че беше свързано с будизма. Неслучайно, когато Бен и баща му пристигаха на Острова ги посрещнаха с "Намасте". А сега всичко свързано- древна будистка организация на име Дарма се занимава с магия и изследване в различни науки и насоки biggrin.gif ... (да бе)

Чакайте сега се сетих, че Дарма е основана от Карън и Джералд ДеГруут...

Точно така ... Дарма не е древна организация , не е дори и толкова стара :wors:

Скелета в пустинията си го обяснявам така :Дарма е имала станции и лаборатории на пустинията , такива каквито са и на Острова .

А иначе мисля , че Бен го търсят тези четиримата ( Майлс , Дан и др-те двама ) , защото се е отделил от Дарма и сега сам си разработва нещо на острова... може пък и те да са от Дарма :yanim:

• Отговори 578
  • Прегледи 59,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ето малко информация от интервюта:

Хитовата поведица "Изгубени" се завърна на

малък екран в САЩ миналата седмица. В

озаглавения "Началото на края" първи епизод от

новия четвърти сезон на сериала оцелелите от по-

лет 815 са изпокарват помежду си и се разделят

на два лагера.

Едните, начело с Джон Лок, подозират,че хората от пристигащия на Острова спасителен кораб не им е чиста работата.

Останалите, с водач доктор Джак Шепърд, продължжават да вярват в близкото избавление от кошмара.Епизодът разкрива и че в крайна сметка Острова напускат само шестима от оцелелите при самолетната катастрофа по рейс номер 815.Трима със сигурност се знае кои са - Джак , Кейт и Хърли. Тях американските зрители вече са ги виждали в сцени от бъдещето в края на 3-ти сезон и началото на 4-ти сезон.

Заради продължаващата в САЩ стачка на телевизионните и киносценаристи до момента са заснети само 8 от новите епизоди на "Изгубени".

Всички ще бъдат излъчени в следващите два месеца.Работата по останалите 8еписода от новия сезон за съжаление все още не е започнала и актьорският състав е разпуснат в принудителен отпуск. Не е изключено продължението да бъде излъчено през лятото и дори през есента.

"Със сигурност ще довършим наченато, макар и да не можем да кажем кога точно. Четвърти, пети и шести сезон на "Изгубени са запланували от телевизия Ей Би Си и феновете не бива да се притесняват за любимия си сериал.

Всички загадки ще бъдат разкрити" , категорични са продуцентите Карлтън Кюз и Деймън Линделоф.

По късно може да пусна няколко интервюта с Матю Фокс и Малко интересни неща за Хърли!

Не съм сигурна дали вече не знаете тези неща, но все пак ги написах!

А иначе мисля , че Бен го търсят тези четиримата ( Майлс , Дан и др-те двама ) , защото се е отделил от Дарма и сега сам си разработва нещо на острова... може пък и те да са от Дарма :)

Хмм, хора на Дарма да искат да заловят лидера на Дарма. Всъщност има логика. Все пак Бен е избил по-голямата част от Дарма преди време (там като пусна оня газ). Много вероятно е някой да иска да го "свали от власт". И все пак малко вероятно спасителите да са от Дарма, като гледам какви са неориентирани, но нищо не пречи оня черния, който явно ги е наел да е от Дарма.

810128_orig.jpg

Хах biggrin.gif страшен е !

LOST 04x03 cool.gif

Субтитрите по-късно.

Бравос! Довечера,като се прибера вкъщи,ще му се насладя. Лошото е,че много бързо ще свърши... :help:

Бравос! Довечера,като се прибера вкъщи,ще му се насладя. Лошото е,че много бързо ще свърши... :)

Мда, и аз така ще направя. А, Данчо, нали знаеш, че всяко хубаво нещо свършва бързо :P

Бравос! Довечера,като се прибера вкъщи,ще му се насладя. Лошото е,че много бързо ще свърши... :)

Да, ама следващият сезон ще започне през септември, а не през февруари догодина :P

П.П. Стачката на сценаристите не свърши ли ?

Казвайте сега-гледахте ли 3-ти епизод?

Става ми все по-противоречиво мнението за сериала...Хем става заплетено и вкарват нови персони и съответно нови интриги, хем се дразня, че почват да го разводняват. Ама сега Саид работи за Бен ohmy.gif това ме шокира

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Значи мисля си следното - явно Бен и хората от кораба служат на различни интереси. След завръщането им в цивилизацията Бен и Саид започват да издирват хората от тази организация и да ги премахват,като голямата им цел е човекът,който дърпа конците.Остават още много въпроси - каква е тази организация - дали това е Дарма? Ако е така,разбираемо е желанието им да хванат Бен,след като той е саботирал проекта им на острова...Заинтригува ме тази пратка,която от кораба изстреляха към острова и която пристигна с голямо закъснение - това ме навежда на мисълта,че островът се движи в различна времева ивица в сравнение с външния свят,затова е толкова труден за откриване. Става все по-заплетено... :)

Mда, разликата беше някъде към 36мин, ако не ме лъже паметта. Да, странна е тая пратка, какво ще да е това, даже го били трениралаи преди...А и каква е връзката на Наоми с Дезмънд, абе въпрс след въпрос изниква, омешвам се тотално. Мислиш едно, то излезе друго, трето се потвърди, после пак нови загадки :P

Много як и заплетен епизод (както винаги). Тоя мазник Бен как се е измъкнал не ми го побира мозъка. Според мен обаче Бен манипулира Саид, като на карта са заложени хората, които са останали на Острова. Вече знаем, че 6-ма са се измъкнали. А останалите ?

WhiteHart е напълно прав, като каза, че задачата на Саид е да ликвидира членовете на организацията, която ги е търсила на Острова. Дали това не са тези, които дойдоха уж да ги спасяват ? Според мен шефа на тази организация е оня черния, който беше с Хърли в лудницата.

Не,според мен има някой над черния...The big boss...Този е просто ръководен кадър...Ще поживеем,ще видим :)

Определено Бен се е измъкнал, но не с останалите 6-ма от Океаник.

В една от последните серии на миналия сезон се срещнаха Кейт и Джак и той я умоляваше да се върнат на острова. Тя не се съгласи и му каза че бърза "защото той ще ме чака" или нещо подобно беше вметнато което ме кара да мисля че е голяма вероятността последния завърнал се да бъде Сойер.

Колкото до откриваемостта на острова - явно може да бъде открит само ако се следват определени координати. Това в няколко серии се среща.

Мисля че сериала става още по-интересен.

• Автор

Май не се брой Бен за един от оцелелита от " Океаник " той просто не е пътник на споменатия полет , така че трябва да има още 2 ... и като гледам Лео може и да се окаже прав за двамата китайци . Или пък не ... аз смятам да заложа на Деймънт и Сойер. Вашите предположения cool.gif ?

Аз мисля ,че Сойер остава на острова ... Мисля , че Дезмънд също е от 6-тимата .

Определено Бен се е измъкнал, но не с останалите 6-ма от Океаник.

Защо да се е измъкнал ? Та той винаги си шава , когато му скимне . Не случайно имаше цяло шкафче с различни паспорти и доста евро :)

Аз мисля ,че Сойер остава на острова ... Мисля , че Дезмънд също е от 6-тимата .

Дезмънд също не е от "Океаник". Той се озовава на Острова след като корабокрушира с яхтата при опит за обиколка на света.

• Автор
Дезмънд също не е от "Океаник". Той се озовава на Острова след като корабокрушира с яхтата при опит за обиколка на света.

Правилно !!! Хммм ... че кои ще са другите двама !?! Да ви призная вече съм много склонен да вярвам на Лео кадето беше дал линк за това кой се връща от островът !

Според мен 6-мата са Джак, Кейт, Хърли, Саид, Сън и Джин, тъй като те не тръгнаха с Лок.

Имам едно странно виждане за нещата като цяло. "Погледите в бъдещето" са фактически в близко бъдеще. Това означава, че следващия сезон действието ще се развива след "погледите в бъдещето" от този сезон. И вероятно в последния сезон нашите хора ще трябва да се връщат да спасяват останалите. В последния епизод на 3-ри сезон Джак, каза на Кейт, че трябва да се върнат на Острова. Тази сцена е фактически от началото на 6-ти сезон :ph34r:

Ханибале, мм не знам виж че Сойър не иска да се измъква а Бен наистина не е от полет 815 и съответно не се брои от Океаник 6

saber123, Хърли тръгна с Лок!

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

• Автор
Ханибале, мм не знам виж че Сойър не иска да се измъква а Бен наистина не е от полет 815 и съответно не се брои от Океаник 6

saber123, Хърли тръгна с Лок!

Определено съм съгласен с теб Лео ... Saber123 приятелю , тя и Кейт тръгна с Лок ама се е върнала :speak: !

Пълна загадка е просто...Аз все си мисля,че Лок ще напусне острова...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.