Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Отново странни неща в епизода...Дали не се е случило нещо с Клеър и кейт не е взела детето при себе си :offtopic_s: Както и защо Майлс поиска точно 3,2 милиона...

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Отново странни неща в епизода...Дали не се е случило нещо с Клеър и кейт не е взела детето при себе си :speak: Както и защо Майлс поиска точно 3,2 милиона...

Така му е казал Джейкъб laugh.gif Какво според вас прави един екстрасенс на Острова ?!?

ами другия вариант е тва да е бебето на Сойър и Кейт -Арън ама не знам не ми се вярва да вкарат още един герой с името Аарон

Няма шанс. Ако питате мен, детето е одрало кожата на Клеър (дори Сойер не е с толкова светло руса коса).

Все пак седнах днес да изгледам 4-те серии. Започнах с 00, която беше ползотворна - припомни ми това-онова.

Аз имам две загадки, които се въртят в главата ми и номер едно за мен е Саид ohmy.gif

Какво стана с този човек и как така започна да работи за Бен и откъде толкова много пари за разни мисии и кои са тези хора, дето ги убива....

А Кейт и Джак няма да ги коментирам - не знам какво да кажа и какво да мисля. Мога само да се надявам сценаристите да си знаят работата и по-скоро да дадат отговори на многото въпроси....

И все пак - кой по дяволите е Бен и каква е цялата тая мистерия покрай този Остров и какво стана с всички останали.... ;)

И все пак - кой по дяволите е Бен и каква е цялата тая мистерия покрай този Остров и какво стана с всички останали.... ;)

Хахахахахахах biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Още малко и ще поискаш да узнаеш Вечния отговор за живота,вселената и всичко останало... ;)laugh.gif

Хахахахахахах biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Още малко и ще поискаш да узнаеш Вечния отговор за живота,вселената и всичко останало... ;)laugh.gif

Човек трябва да се цели на високо laugh.gif Не съм от най-търпеливите. Накрая ще зарежа сериала и 2010 ще ти звънна да ми разкажеш най-важното biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Съдейки по информацията от Тук в следващия епизод ще видим какво е станало със Саид и Дезмънд ( те са в състава на участващите ). Ако се загледате ще видите, че в листата е и Пени, както и Майкъл ohmy.gif

• Автор

Уаууу LOST - Season 4 Episode 5 "The Constant" Sneak Peek

Какво става тука !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

На мен пък ми е интересно за мистерията около онази къща, и по-точно за духа който я обитава! Дано да разкрият в близките серии нещо за къщата! biggrin.gif

Иначе за четвърти сезон мога да кажа че оправда очакванията ми, които бяха че вместо да разкрият някои от загадките, се появиха много нови. :headphones:

Уаууу LOST - Season 4 Episode 5 "The Constant" Sneak Peek

Какво става тука !!!

Островът изкривява по някакъв начин времето и пространството. Видяхме колко време е нужно на една свръхзвукова ракета да измине 40 км от кораба до Острова. На хеликоптера ще му трябва дни.

Офф наистина искам да разбера дали Майкъл ще се появи тоя сезон. Актьорът е писан в листата, но не се е появявал sad.gif .

Офф наистина искам да разбера дали Майкъл ще се появи тоя сезон. Актьорът е писан в листата, но не се е появявал sad.gif .

И на мен ми е много чудно какво стана с него :P

ако не сте гледали непременно го гледайте този снийк пийк http://youtube.com/watch?v=plCLCURNyaI

според мен причината че Уолт е пораснал за 3 месеца толкова много е това че на Острова времето тече по-бавно... а извън острова може би вече години са ги търсили и не са ги намерили, и като излезнат ще видат че е 2008 година а при тях 2004 ;]

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

според мен причината че Уолт е пораснал за 3 месеца толкова много е това че на Острова времето тече по-бавно... а извън острова може би вече години са ги търсили и не са ги намерили, и като излезнат ще видат че е 2008 година а при тях 2004 ;]

Ако е така ще бъде много яко biggrin.gif Логично е обаче ...

ами аз даже някъде четох спойлъри - в които се казваше *Ще има обяснение, как Уолт е пораснал толкова за 3 месеца* и това остава да е ама ще видим

Ами разбира се... Откакто се е разбил самолета на Острова са изминали не повече от 6-7 месеца, а в реално време 4 години ohmy.gif Може би това обяснява как и Аарон е пораснал толкова....

Абе,днес нали е четвъртък? Няма ли да излиза тоя пусти епизод? Изгледах си очите... biggrin.gif

• Автор

утре сутринта ще е при нас приятелю около 5:00 часа !

Аха, значи трябва да стана рано! biggrin.gif

Lost 04x05

Субтитрите довечера...

Ох много интересно става, а те ми се бавят само с тези епизоди :)

Човек трябва да се цели на високо laugh.gif Не съм от най-търпеливите. Накрая ще зарежа сериала и 2010 ще ти звънна да ми разкажеш най-важното biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Хе-хе, до тогава ли е скючен договора за тази продукция. Моят е до 2011-та. Тая стачка напрау ме отчая от живота. biggrin.gif Вие какви епизоди гледате бе... че то и изгубените няма да бъдат намерени преди месец април.

Въйййй,току-що изгледах новия епизод. Става все по-шантаво...Сега с това пътуване във времето направо ми скриха топката. Още съм замаян,все едно аз съм пътувал във времето... biggrin.gif

И аз "Въйййй,току-що изгледах новия епизод." Наистина става все по-шантаво. Какво толкова стана, че взе да пътува във времето тоя откачения не знам ohmy.gifbiggrin.gif Егати обърканото взе да става. Не е за глупави хора като мене май тоя сериал laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.