Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Ми още разнищваме защо той попада в нея. Но май и нея няма да я видим повече и Кейт и Джак може да го гледат (междудругото да ти издам- те се сгодяват най-накрая biggrin.gif )

Ти пък откъде разбра, бе мацко? ohmy.gif

баси, с кой от сценаристите си спала

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ти пък откъде разбра, бе мацко? ohmy.gif

баси, с кой от сценаристите си спала

Как от къде? Ти гледа ли 10-ти епизод,а? :speak:

Абре, кога щеше да излиза 11-ти? :lol6:

Става все по-интересно...Джон Лок малко заприлича на Нео - The Chosen One biggrin.gif

Да видим как ще преместят острова...

Става все по-интересно...Джон Лок малко заприлича на Нео - The Chosen One biggrin.gif

Да видим как ще преместят острова...

Кое му е интересното ohmy.gif ? Тоя филм го разводняват от ден на ден все повече. Май само се чудят как да го направят повечко серийки, че да изкарат и повече парички. Скоро ще догони и "Дързост и красота" по епизоди biggrin.gif:speak:

Кое му е интересното ohmy.gif ? Тоя филм го разводняват от ден на ден все повече. Май само се чудят как да го направят повечко серийки, че да изкарат и повече парички. Скоро ще догони и "Дързост и красота" по епизоди biggrin.gif:speak:

Мен ми харесва пък,даже ще ми е кофти като свърши

Нещо против Дързост и красота ли имаш? :lol6:

Нещо против Дързост и красота ли имаш? :P

:wub: Ооо, нищо против Дързост и красота - това е любимия сериал на баба ми biggrin.gif . Просто направих сравнение :P

Това беше в топ 5 на най-странните епизоди изобщо..... Първите 5 минути се чудих това "Изгубени" ли е или съм дръпнал някакъв друг филм.... Моя човек Лок май наистина е Избраният да спаси Острова. И как подяволите ще "преместят" Острова ? Определено ни чакат невероятни епизоди.

А какво е станало с Клеър ? Нещо са й промили мозъка....

И аз в началото мислех, че съм сбъркала филма biggrin.gif Брей, направо ме разбиват. Особено рисунката на на Джон като малък ohmy.gif

Джон е имал трудно детство и още по-труден живот. Бил е подценяван и подтискан. Сега той има шанс да бъде герой. Но дали ще се справи в това начинание ? Съдейки по думите на Хърли от бъдещето, който съжалява, че е тръгнал с него, Джон е сгафил нещо. Надявам се да има хепиенд за Джон, не само защото ми е любимец, а и защото го заслужава...

Чек малко да припомним,Клеър каза,че оня е баща й,т.е бащата на Джак,значи тя е сестра на Джак,а Арън му е племенник.А дъртака се беше замесил с някаква в началото,когато Джак и Рамбина го чакаха в колата,а той се караше,явно е била майката на Клеър.Пфф обърках се вече ;)

Аз съвсем забравих, че Клеър и Джак са брат и сестра, и чак сега се усетих защо Джак не искаше да вижда Арън в бъдещето...

Говорят, че освен този сезон ще има още два от по 16 епизода и след това ...game over. Жалко, защото филма си го бива, евала на сценаристите. Какво въображение трябва да има човек, та да ги измисля всичките тези сюжетни линии...

Съдейки по думите на Хърли от бъдещето, който съжалява, че е тръгнал с него, Джон е сгафил нещо. Надявам се да има хепиенд за Джон, не само защото ми е любимец, а и защото го заслужава...

Обче Хърли казва, че всички са мъртви. После онзи до дървото каза същото на Джон ohmy.gif Какво ли ще измислят...

Чек малко да припомним,Клеър каза,че оня е баща й,т.е бащата на Джак,значи тя е сестра на Джак,а Арън му е племенник.А дъртака се беше замесил с някаква в началото,когато Джак и Рамбина го чакаха в колата,а той се караше,явно е била майката на Клеър.Пфф обърках се вече :angry:

ООоо, ако се окажат брат и сестра, може затова Чарли да е казал на Джак, че не трява той да отглежда Арън. Макар че какво лошо би имало, ако наистина Джак му е вуйчо...

Само заплитат ей, време е да поразплетем малкло :P

Само заплитат ей, време е да поразплетем малкло :P

Ми те тъкмо бяха поразплели малко в третия сезон и в този пак взеха едни схеми да правят. Не виждам как за още два сезона ще разплетат това, което от 4 години наслагват. Ама да видим... :angry:

ООоо, ако се окажат брат и сестра, може затова Чарли да е казал на Джак, че не трява той да отглежда Арън. Макар че какво лошо би имало, ако наистина Джак му е вуйчо...

Само заплитат ей, време е да поразплетем малкло :angry:

Да не забравяме, че все пак Джак и Клеър са доведени брат и сестра, а не от една майка... Следователно Арън не е племенник на Джак, но има логика Чарли да знае това и да не иска докторът да отгледа детето на Клеър.

Като заговорихме за роднински връзки бащата на Джон беше имал афера с майката на Сойър. ( и името му идва от фалшивото име на бащата на Джон, представил се по този начин ). По-точно този тип беше убил майка му.... В последствие тримцата се озоваха на Острова и Джеймс най-накрая уби истинския Сойер в "Черната скала".... Нещата са навързани cool.gif

П.П. potrbitel, онзи духът, дето сечеше дърва беше в съня на Джон. Този човек е от истинските "Дарма" убити от Бен преди 12 години. Труповете на тези хора бяха в онази яма. Фактически сънят си беше просто видение, което помогна на Джон да намери колибата на Яков.

П.П.2 Хърли спомена, че са мъртви, но според мен това е постановка. На властите и медиите е казано, че 6-мата от Океаник са единствените оцелели от катастрофата, докато повечето са още на Острова. Затова и Джак каза "трябва да се върнем" в последния епизод на 3-ти сезон. Трябва да се втрнат, за да ги спасят....

Олеее, само колко неща съм забравила :whist:

Сега чак се сетих, за убийството на майката на Сойер и за това, че Джак и Клер са доведени брат и сестра

Ама така се получава с тия паузи и толкова сезони...

Снощи докато гледаг мач от NBA по ABC дадоха реклама на новия епизод.... Казаха, че това ще е най-интересният 1 час в историята на телевизията ohmy.gif

Снощи докато гледаг мач от NBA по ABC дадоха реклама на новия епизод.... Казаха, че това ще е най-интересният 1 час в историята на телевизията ohmy.gif

Хмм, ще видим. Дано ни изненадат приятно

Абе, тоя дето искаше да вземе Джон в някакво специално училище е онзи от острова (ех, че му забравих името..). На колко години трябва да е тоя, че да изглежда млад още, като Джон е бил дете? И сега изглежда непроменен.. ohmy.gif

Абе, тоя дето искаше да вземе Джон в някакво специално училище е онзи от острова (ех, че му забравих името..). На колко години трябва да е тоя, че да изглежда млад още, като Джон е бил дете? И сега изглежда непроменен.. ohmy.gif

Aбе явно има някакво "коренно" население на тоя остров,дето са баси изродите...Те пазят и направляват острова,може би те СА острова...И имат разни свръхестествени способности...

Е не е коренно май...Те в предишните сезони даваха как Бен отива още като малък,а там са само хора на "Дарма" и прават изследвания...Може и да се лъжа..Не си спомням много добре

Е не е коренно май...Те в предишните сезони даваха как Бен отива още като малък,а там са само хора на "Дарма" и прават изследвания...Може и да се лъжа..Не си спомням много добре

Не бяха само хора на Дхарма. Тоя пич,дето не остарява,беше там.И не само той...

Aбе явно има някакво "коренно" население на тоя остров,дето са баси изродите...Те пазят и направляват острова,може би те СА острова...И имат разни свръхестествени способности...

Островът може да лекува, да увеличава сперматозоидите при мъжа ( както каза Джулиет )..... Защо да не предпазва и от стареене ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.