Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

sed ally: мога само да ти пожелая успех в начинанието! Явно си избрала да се покриеш в някоя пещера без кабелна и нет. Аз лично като не особено запален фен мога да си позволя това (да пропусна няколко епизода), но нали знаеш: най-добирят начин да устоиш на изкушението е като му се отдадеш.

• Отговори 578
  • Прегледи 60,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Sirena не виждам каде saber123 е споменал подобно нещо , а да обвиняваш точно него че не е гледал сериала е направо кощунство :wors: ! Най-големият фен / след мен де :huh: / на Lost !

Идията на Whiskey за края на сериала е добра !

Съжалявам, ако обидих някой - не беше нарочно :lock: Просто мног се запалих напоследък и любимото ми нещо е да си тормозя глават как щес е разплетат загадките.

Saber_123 - това за първата сцена явно аз съм го пропуснала - и товето писане и това, че Сойър е на носилката, но превъртхя серията и май си прав.

А сега се сетих нещо друго - от разни други филми с подобни връщания във времето се прокарва идеята, че не трябва да се срещат двете личности на едно място (тази която се е върнала и нейното аз от времето, в което се е върнала). Какво ли ще стане, ако се сблъскат със самите себе си и дали въобще е възможно?

А и другото - явно колкото по-дълго си бил на острова толкова по-бързо ти потича кръв от носа при проблясъците. Че жената с Даниел ( Шарлот) май е била и преди, ми се струва, че намекнаха още в предния сезон, но интересно екстрасенса кога е бил и защо изобщо го вкараха в сериите - неговото място не мога още да го осъзная в тази ситория.

• Автор

Предложение кой стреля по лодката в която бяха Сойър, Лок , Даниел ... ?!?

Предложение кой стреля по лодката в която бяха Сойър, Лок , Даниел ... ?!?

Предполагам, че по лодката стреляха членове на Другите. Само те са имали огнестрелни оръжия на Острова ( съмнявам се, че миролюбивите учени от Дарма ще решат да стрелят по нашите хора ).

Sirena, хора от "различни времена" немогат да се срещат или по-скоро ако се срещнат те няма да се виждат и чуват един друг. Спомни си 1-ви епизод от този сезон, когато нашите се озоваха във времето, когато Дезмънд е бил още в люка. Сойър блъскаше по вратата на люка, но никой не отваряше. Фарадей каза, че "ако не се е случвало преди, неможе да се случи". Затова хората немогат да се срещнат сами със себе си :baby: Фарадей прави изключение, като успя да осъществи контакт с Дезмънд. Както написа в дневника си, Дезмънд е неговата константа ( каквото и да означава това )...

Колкото до Майлс... Той не е толкова учен, колкото екстрасенс със специална мисия на Острова. Явно Уидмор е знаел за паранормалните явления на Острова и затова е наел Майлс в екипа. Според мен Майлс иска да осъществи контакт с Джейкъб - мистичният дух, който по някакъв начин контролира Острова ohmy.gif Да не забравяме и че Майлс е на Острова и с чисто печалбарски цели. Всички помним как искаше да измуфти няколко милиона долара от Бен... cool.gif

Не издържах и изгледах 4-тия епизод...

Сега пак ще чакам...

Интересно ми е какво точно и колко знае Даниел?

Абе Даниел не я ли убиха? Помня,че убиха дъщеря й, ама и за нея имам някакви смътни спомени

Абе Даниел не я ли убиха? Помня,че убиха дъщеря й, ама и за нея имам някакви смътни спомени

Да убиха я. Отряда специални части на Уидмор. С нея умря и Кайл - приятеля на Алекс ( 3-мата отиваха към някаква база доколкото помня ). Алекс обаче се спаси, като извика, че е дъщеря на Бен. Е временно... В последствие я гръмнаха в лагера ...

Ех ех ех ехх, взеха да го мислят със г..ъ си този сериал вече!

Продължавам да го гледам само заради Бен, с нетърпение очаквам момента в който ще го убият със нещо бавно и мъчително, например с нож! Бен ми падна още повече под очите, като го убият ако ще и след това още 20 сезона да снимат, аз повече няма да го гледам.

Много по интересни бяха сезоните 1,2,3 и 4, когато се зараждаха все нови и нови загадки, сега заприлича на сапунен сериал.

Изгубими се интереса към този сериал вече.

Мноо добри са новите серии, само дето е малко мъчително така, да чакаш да излезе нова ...

Пушека е охранителната система на храма, къв е този храм, ohmy.gif значи и църква имало на острова.

Сигурно обяснението за белите мечки ще е нещо от рода на- домашните любимци на Джейкъб!

В началото на петия епизод, сцената която е на плажа, ако се загледате внимателно далеч зад морето се виждат жилищни блокове или къщи, това сигурно е селото "лагера" на "Другите" :rolleyes: или острова се е преместил до Париж ohmy.gif той нали се мести, като започне проблясъка, аз клякам под масата, да не вземе да се стовари върху нашия град.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Е почти познах, че Лок ще убеди Сън, че Джин е жив. Интересно ми е дали Лок ще се съживи, като се върне на Острова, защото доста тъпо ще е ако е умрял наистина sad.gif ( предполагам, че ще върнат времето назад ).

Такаа, излиза, че Даниел е много по-свързан с острова, отколкото си мислех. Сега като видях реакцията на Дезмънд като видя майка му се сетих, че май тя беше жената която в 2 или 3 сезон му каза какво го чака (купуваше пръстен на Пени)? явно освен Дезмънд и Даниел е по-странен случай.

А между другото, дало според вас времето тече различно на острова и в реалния свят - имам предвид, че в реалния свят са минали 3 години, а Джон излезе от острова след няколко проблясъка.

Такаа, излиза, че Даниел е много по-свързан с острова, отколкото си мислех. Сега като видях реакцията на Дезмънд като видя майка му се сетих, че май тя беше жената която в 2 или 3 сезон му каза какво го чака (купуваше пръстен на Пени)? явно освен Дезмънд и Даниел е по-странен случай.

А между другото, дало според вас времето тече различно на острова и в реалния свят - имам предвид, че в реалния свят са минали 3 години, а Джон излезе от острова след няколко проблясъка.

Ами да. Проблясъщите могат да запратят нашите в кое да е време - бъдеще, минало, настояще... Е още незнаем как и кога е умрял Лок, така че неможе да кажем дали веднага след проблясъка се е озовал във времето на тези извън Острова или е минало озвестно време.

Това за майката на Фарадей го бях забравил. Май наистина беше тя, която продаде пръстена на Дезмънд, но не съм сигурен...

Пушека е охранителната система на храма, къв е този храм, значи и църква имало на острова.

Хах, определено не е църква. Не приличаше на такава, а и имаше египетски йероглифи по нея :P Почти ясно е, че хора на Острова има от много време. Предполагам коренните жители ( ако мога така да ги нарека ) са издигнали храма, както онази статуя на четерипръст крак, както и редица други руини, които виждаме от време на време :huh:

Сега като видях реакцията на Дезмънд като видя майка му се сетих, че май тя беше жената която в 2 или 3 сезон му каза какво го чака (купуваше пръстен на Пени)? явно освен Дезмънд и Даниел е по-странен случай.

Верно, бе..много позната ми изглеждаше, но така и не се сетих коя е. Наистина тя продаде пръстена на Дезмънд :P

Ами да. Проблясъщите могат да запратят нашите в кое да е време - бъдеще, минало, настояще... Е още незнаем как и кога е умрял Лок, така че неможе да кажем дали веднага след проблясъка се е озовал във времето на тези извън Острова или е минало озвестно време.

аз си мисля, че досега проблясъците са пращали само в миналото.

Мисля, че в основата на цялата история е един експеримент...

И, че всички, които попаднаха на острова имат предишна връзка с него, чрез роднини, близки и т.н.

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

Ле-ле, големи развития стават. Изгледах последните три епизода наведнуж, за да наваксам и освен, че ми беше итересно, останах и изненадана. Особено от появата на Русо бременна ohmy.gif

Ле-ле, големи развития стават. Изгледах последните три епизода наведнуж, за да наваксам и освен, че ми беше итересно, останах и изненадана. Особено от появата на Русо бременна ohmy.gif

Да, Русо беше един от най-загадъчните персонажи на Острова. Най-накрая научихме малко повече и за нената история :rolleyes:

Да, Русо беше един от най-загадъчните персонажи на Острова. Най-накрая научихме малко повече и за нената история ;)

Честно казано, много по-загадъчен ми е Джон Лок, макар, че знаем "почти" всичко за него...

Както и бащата на Джак... Мисля, че е един от важните фигури в глобален смисъл...

Хмм. Мисля, че този епизод даде повече отговори, от колкото създаде въпроси :headphones:

Да, този епизот ни показа това което очакфахме и предполагахме да видим, лично мен много ме изкефи разкрасената физиономия на Бен! :angry:

Какво ли е станало със Джон Лок, него не го показаха, дали ще е жив?

Сег очаквам с нетърпение следващия епизод.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.