Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost (сезони 4 и 5) - дискусии и линкове

Featured Replies

Пълна загадка е просто...Аз все си мисля,че Лок ще напусне острова...

Той не иска да го напуска

• Отговори 578
  • Прегледи 59,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мнго ще ми е интересно ако Лок напусне острова, дали ще седне пак в инвалидната количка! biggrin.gif

Редактирано от handcream (преглед на промените)

• Автор
Пълна загадка е просто...Аз все си мисля,че Лок ще напусне острова...

Не забравяйте че Джак бе на погребение на някой като се завърна ... дали не е на Лок cool.gif !!!

Не забравяйте че Джак бе на погребение на някой като се завърна ... дали не е на Лок cool.gif !!!

Все повече на там отивата нещата Ханибале sad.gif. Вече е изключен факта, мъртвия да е Бен. От друга страна Лок няма никаква изгода да се връща. Плюс това без лечителните сили на Острова пак ще стане инвалид. Като цяло всички нямат причина да се връщат както каза Сойър на Кейт.

П.П. В следващия епизод ще разберем кои са другите 2-ма cool.gif btw вижте промото за следващия епизод ако не сте го гледали още: http://youtube.com/watch?v=57fOEnuj1E8

Да прав си...Другото интересно е защо Саид работи за Бен...

Само в zamunda ли го има сериала?

Да прав си...Другото интересно е защо Саид работи за Бен...

Според мен Сайд работи за Бен защото благодарение на Бен той успява да се измъкне от острова,спомняте си как Бен и Сайд бяха насаме в онази стайчка като заложници явно там е станало нещо между тях :)

П.п. Сериалчето го има и в arenabg ,всички сезони в замунда ако несе лъжа.

Поздрави

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

спомняте си как Бен и Сайд бяха насаме в онази стайчка като заложници явно там е станало нещо между тях :clap:

Пич, това не го помня ама наистина имаше нещо такова. Я кажи кога беше или поне в кой епизод :).

епизод 3 сезон 4 cool.gifbiggrin.gif

Хаахха много съм зле. Мерси, мислех че имаш впредвид някой от миналите сезони, даже когато Бен беше заложник в бункера :speak:

Може би Лок се е измъкнал от острова и след няколко дни пак не е можел да ходи и след това се е самоубил и айде на погребение

П.П: Nyarlathotep, радвам се че ти 'аресват аватарите ми biggrin.gif

Редактирано от LeoWyatt (преглед на промените)

Lost 04x04

В замундата има и друг релийз, който обаче няма звук през половината от филма.

Субтитрите са в процес на разработка... cool.gif

ей супер доживяхме biggrin.gif са го пускам пък довечера ще се гледа,приатно ви гледане cool.gif

Тая вечер ще се гледа cool.gif Тъкмо докато излязат субтитрите.

Не, не, не няма начин Кейт да е взела Аарон ohmy.gifohmy.gifohmy.gif Мале, мислех си, че съм видял всичко, но това беше нещо ново......

Всичко е една голяма лъжа. Джак каза, че само 8 души са оцелели и че са били на необитаем остров. Изгубените крият нещо. Крият, че има и други оцелели......

Вече и аз не знам какво да мисля...Все повече започват да ми стават антипатични някои хора - Лок и Кейт примерно...

Сериала ще бъде 8+5 тоя сезон. Като не знам дали ще има почивка но последният епизод трябва да е май месец някъде и всъщност май ще има почивка, а сега ще снимат останалите 5 епизода, даже вече са почнали май. и в тия 5 епизода ще се събере информацията от 8 епизода, т.е. поради липса на време информацията от 8 епизода ще се събере в тия 5. Така, че сезона ще е 13 епизода, като Бягство от Затвора.

...и после ще има сигурно 6 месеца почивка до Януари 2009-та година.

....

Редактирано от Nyarlathotep (преглед на промените)

• Автор

Уффф ... последно сега колко човека са оцелели !?! Аарон брой ли се ! И как го е вземала Кейт ohmy.gif !

Не, не, не няма начин Кейт да е взела Аарон ohmy.gifohmy.gifohmy.gif Мале, мислех си, че съм видял всичко, но това беше нещо ново......

Ей така реагирах и аз ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Уффф ... последно сега колко човека са оцелели !?! Аарон брой ли се ! И как го е вземала Кейт ohmy.gif !

Лесно. Кейт се измъква, Клеър не. Клеър дава бебето на Кейт за да живее то по-добър живот извън Острова. А може и да го е отвлякла, за да изпълни някакви свои планове. Както казах всичко е една лъжа и накрая всички ще трябва да се върнат на Острова....

Ами ако броим и Аарон стават 7-мина, като все още незнаем кои са 5-тия и 6-тия човек ( предполагам Сън и Джин ). Кой за бога е осмият ?!?

• Автор

А забелязахте ли колко е пораснал Аарон ohmy.gif ... след колко време ли се развива действието ? На острова си бе бебе а кото го даваха с Кейт си бе направо дете !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.