Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Stargate: Всичко за филма и сериала

Featured Replies

Уффф, това правя вчера цял следобед и днес цяла сутрин почти. Като последно махнах всички кодеци и си инсталирах последния k-lite, обаче просто не тръгна Публикувано изображение Е, в тези линкове няма съвсем всичко, така че ще изтегля каквото няма от твоя торент, та нищо чудно в един момент да възобновя темата за проблема :wors: Надявам се, че няма де. И пак мерси за всичко Публикувано изображение

• Отговори 839
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся линкове за Stargate от free.evro.net. Да знаете някъква търсачка за там? Не мога да намеря нищо, а да тръгна да отварям една по една директориите ще си е чисто самоубийство :wors:

Alt_CX от къде намери онези линкове? Можеш ли да намериш и за Stargate? A ako намериш нещо и за Andromeda цена няма да имаш! Публикувано изображение

Здрасти ще може ли пак да постнете линк за сайта за които Hator ни прати парола защото не мога да го намеря.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Пичове кажете нещо за Старгейт атлантис :) ....мисля че е малко по добър. В момента е 2 сезон 20 епизод....

Sun Ce, заповядай линка към търсачката на free.evro.net - search

Така.... относно линкове за Andromeda в момента не ми се постват линкове, защото ще ти иска паролата и юзера като влезеш и най-вероятно няма да те пусне :)

Мога обаче да ти кажа, че го има на следните сайтове :

1.

http://torrents.linkos.bg/browse.php

(Това е сайта за който са съответно паролата и юзера, който ви пратих)

2.

(Този сайт е без каквито и да било изисквания за коефициенти и юзери, и пароли)

http://www.find-bg.com/torrents/index.php

3.

(Това са директни линкове към съответните торент от гореспоменатия сайт под номер 2 в листата)

Andromeda - Season 1

Andromeda - Season 2

Andromeda - Season 3

Andromeda - Season 4

Andromeda - Season 5

В арена няма да ти тадам линк, защото там го има само в каталога, което преполагам не ти върши работа иначе нямаше да пишеш,ч е търсиш линкове... а що се отнася до free.evro.net - там определено го няма.

Е приятно теглене :)

virgo, какво ти е точно запитването относно Stargate: Atlantis .... Защото с това, че е на 2ри сезон 20ти епизод не си подсказал много... а иначе всеки си е казал вече мнението в кратък или не толкова кратък текст (е поне повечето)...

Какво ще кажеш ти да споделиш малко повече от твоето собствено и така може да подтикнеш и другите към по-подробен размисъл по темата :)

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

Alt_CX от къде намери онези линкове? Можеш ли да намериш и за Stargate? A ako намериш нещо и за Andromeda цена няма да имаш!  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Линковете ми ги дадоха в темата ми за проблема с видеофайловете, иначе си нямам и идея, но Hathor вече ти е отговорила Публикувано изображение

А по повод Андромеда знаете ли дали някъде има субтитри (върти ми се из главата, че съм питала, но не ми се чете цялата тема :wors:)?

Мерси :nono:

Ето тук има малко ... ама много малко субтитри :

subs.unacs.bg

Други не мога да намеря за сега... но ще се помъча...

Склонен съм да мисля че няма други.Или са много малко Публикувано изображение

ПП

Някой може да уплоудва 18 епизод на SG-1.Ще теглея от линкос.

ППП

Хрумна ми странна идея.Можем да се уговорим да си направим дискусия във форума.Идеята ми е да си измислим тема и да се съберем повечко хора по едно и също време.Така ще сме в настроение и няма да чакаме 2-3 часа за отговор.

Мисля че ще се получи интересно.Какво ще кажете?

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Относно дискусията .... Дадено :wors:

Аз съм online :P

Btw вече съм супер потребител в АРЕНА и знаете ли какво значи това :nono: --- Нека ви подскажа малко ;) Много Stargate SG-1 и Stargate: Atlantis екстри :)

Редактирано от Hathor (преглед на промените)

:wors::nono:;)

Искаше ми се Alt_CX и останалите да се присъединят.

А и не сме си измислили тема Публикувано изображение .Щях да предложа да обсъдим бъдещите епизоди на SG-1 или какво мислите ще се случи нататък.....но само което мислите,не което знаете Публикувано изображение . Да си пофантазираме малко и ние :) .

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

понякога Mel, ми се искаше да са избрали други актьори а не тези от Farscape, сигурен съм че е имало поне дузина други алтернативи, чесно казано още не мога да свикна с "новобранеца" .... ех тези дъщери ....

опитах се да заместя SG с някой друг подобен сериал ама нещо не става, трия ги преди да свърши втората серия, направо не се издържа като знам какво може да се гледа ... вече на седмица две по 1 серия Публикувано изображение:wors:

Редактирано от Hok’tar (преглед на промените)

Hok’tar, какъв род филми - сериали предпочиташ. Може и да можем да ти помогнем :wors:

нещо на подобна тематика SCI FI - outer space от списъка може да изключиш: Andromeda Battlestar Galactica Farscape сега се сетих за Star Treck ще потърся по новите сезони да ги прослушам и тях

Ако ще сваляш нещо от Star Trek препоръчвам ти Enterprise. ;)

Съжалявам, че не можах да се присъединя към вас, но трябваше да водя бебока на разходка ;)

А колкото до Battlestar Galactica ще го пускат от 7 март май беше по AXN. Чувала съм хучави отзиви за него, но не съм го гледала. Сега ще го видя като го пуснат. А Farscape наистина е страхотен Публикувано изображение

Съжалявам, че не можах да се присъединя към вас, но трябваше да водя бебока на разходка  ;) 

А колкото до Battlestar Galactica ще го пускат от 7 март май беше по AXN. Чувала съм хучави отзиви за него, но не съм го гледала. Сега ще го видя като го пуснат. А Farscape наистина е страхотен  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

ахм ... мхмх ... всъщност тези които съм посочил не ми харесаха/гледал съм ги вече

за Galacticata мога да кажа само 1 нещо това е сериал-научна фантастика направен с най малкия бюджет може би, имаше желязна логика във филма просто не мога да не я подмина: понеже основния враг на хуманоидите (хората) са техни бивши "тостери" решават да се върнат в "бронзовата ера" на развитието си че да нямат преимущество андроидите.

смешна работа, иначе идеята за 12 свята които биват опустошени и оцелелите тръгват по следите на тринадесетия (Земята) е сравнително добра.

Днес си мислех за една малка вметка в темата :

Искате ли да напиша нещо повече като информация за "Кристалния череп" или т.н. "Черепът на Съдбата"?

Какво ще кажете ...? Искате ли ? ;)

Ето ви малко материал за размисъл :

"През последните двадесет години най-странното бижу принадлежи на дама, която го държи върху кадифена покривка на полица в къщата си. Това е един страховит череп, който тежи 5,19 кг, издялан от чист кварцов кристал, и собственицата му вярва, че е дело на фревна цивилизация. Очите му представляват призми и казват, че в тях човек може да види бъдещето си. Наричат го "черепът на съдбата". "

Този пасаж от телвизионните серии на Артър К. Кларк "Загадъчният свят" може да послужи като въведение към една от най-интересните загдки на двадесети век. ...

... "Аз видях черепа първа - видях нещо да блести и повиках баща ми - експедицията беше негова; и всички помагахме внимателно да отместим камъните." ...

... Самите древни маи са донякъде загдка. ...

... По време на този период те създали високоразвита цивилизация, с писменост, сложна математика, календар, внушителни скулптури. После с учудваща внезапност цивилизацията на маите рухнала - никой не знае защо. ...

... Изглежда, маите просто напуснали градовете си и изчезнали по по-далечни места. ...

... Мичъл-Хеджис смятал, че има връзка между маите и легендарния континент Атлантида, за който се смята, че изчезнал под повърхността на Атлантическия океан в праисторически времена. ...

... Какво знаем всъщност за "черепа на съдбата"? Забележително малко. направен е от един-единствен къс планински кристал или чист кварц. Мичъл-Хеджис обявил, че сигурно е поне на 3 600 години, но това е с повече от хиляда години преди най-ранната дата, от която е известно съществуването на маите. Освен отва той предполага, че за изработката му посредсвом шлифоване и полиране на камъка с пясък са били необходими поне 150 години. ... "

Има още доста но нека ви подразня малко :speak:

Давай Hathor подразни ни :wors:

Melmak идеята е много добра, дано да се получи :wors: кажете кога(дано не съм наработа тогава) и ще съм на линия.

Hok’tar защо да изключваме Andromeda и останалите? И те са страхотни SCI FI сериали... Не че съм гледал Battlestar Galactica, но ще поправя тази грешка.

ПП: За феновете на Ричард Дийн Андерсън: започва излъчването на Мак'Гайвър по ЕК от утре, но не видях от колко часа.. Публикувано изображение

Малко старичък(а Андерсън малко младичък :wors: ), но сериала е страхотен. :wors:

ПП: За феновете на Ричард Дийн Андерсън: започва излъчването на Мак'Гайвър по ЕК от утре, но не видях от колко часа.. Публикувано изображение

Малко старичък(а Андерсън малко младичък  :wors: ), но сериала е страхотен. :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Супер :wors: Чувала съм, че е много хубав, ще го гледам непременно Публикувано изображение
Хе хе май се събрахме 4рима online :wors:

Нали това искаше Melmak... :speak: Е сега може да направим форум както трябва :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.