Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честитa Коледа ! Днес имен ден имат.....

Featured Replies

Публикувано изображение

Извинявам се, че чак сега пускам коледната тема, просто днес денят ми беше пълен с емоции и настроение! Не съм вярвала, че ще преживея отново една вълшебна Коледа! Последната такава беше Коледата на 2006г.
Прекарах си чудесно, успях да зарадвам близките си със подаръците, които им бях избрала, аз също получих страхотни подаръци и този път си ги харесвам всичките! Получих книгата, на която толкова се точех, а все си отлагах да я купя - "Декамерон", на издателство "ПАН", готина коледна чашка със чинийка за кафе и солничка (тя пък за кво ми е, ама са комплект) и подложка за мишка и магнитен стикер с Анелия. Както и един дълго желан, но нематериален подарък - четвъртата част на празничната програма на телевизия "Планета" - "Приказна нощ" от 2007г. Е, само Вероника я няма............. Иначе днес със дребната се забавлявахме на туистъра, който и подарих, след пет минути игра само гърбът ме заболя. Утре или в близките няколко дни ще се видим с приятелката ми и с нея също ще си разменим подаръци, дано да и хареса моят. Този път много подаръци получавам - вчера за Бъдни вечер получих друг желан и чакан подарък, който не можах да имам заради кризата - първия том на енциклопедия "Британика" със вестник "Стандарт". Също ми се падна и паричката. В настроение съм за още щастливи емоции и весели мигове. Единствено само две други неща никога няма да имам за подарък - албума на аудиокасета "Романтични балади" на "Пайнер мюзик" от 2007 и играчката за елха от "Кока - Кола" Топчо.
След малко се пъхам в леглото с "Декамерон", тая книга направо се полакомявам да я прочета на един дъх. Не бих и обърнала внимание принципно, но още помня онази пиеса на ТС "Смехурко", от която имам хубави спомени..........А след Коледа първата ми работа е да намеря диск да си запиша коледната програма. Наваксах си с нещо пропуснато и съм екстраааааа!

Е, а вие как изкарахте Коледа? Какво получихте? Какво ви направи щастливи?
И, а да, поздравлението.........
Весела Коледа, скъпи съфорумци, желая Ви много здраве, щастие, усмивки, любов, настроение и нека всяка ваша мечта да стане реалност! Вярвайте! На Коледа се сбъдват чудеса!!!

• Отговори 62
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Желая Ви една вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Весела Коледа!

• 11 месеца по-късно...

Честита Коледа на всички,  и весело посрещане на Нова Година.

Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
Нека бъдем по-добри
не само в такива дни!
Честита и Весела Коледа!

Публикувано изображение  

На всички именници много здраве и любов!

Редактирано от voda (преглед на промените)

Честита Коледа!

Да си пожелаем здраве.

Нека сме добри и да виждаме красотата наоколо.

Честито на именниците и наздраве!

Публикувано изображение

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Честита Коледа!

Публикувано изображение

Честит имен ден на именниците! :cheers:

Честита Коледа

Публикувано изображение

Исус каза: "Ако плътта оживява, заради духа, това е чудо. Но ако духа оживее, заради тялото, това е чудо на чудесата. Наистина, аз съм изумен как това голямо богатство, влиза в този беден дом." (Тома 29)

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

Бог се роди, Коледо !

Публикувано изображение

Честита Коледа!

Честито на именниците!

Публикувано изображение

• 11 месеца по-късно...

1353859603_1.jpg

Честита Коледа и честит празник на всички, които празнуват днес!

Здраве, щастие, късмет и много упоритост пожелавам на вас и вашите семейства.

1920019.gif
Весела и щастлива Коледа на всички!

Да е Честита и Благословена Коледата за целия екип на Калдата!

На тях и на техните близки, както и на всички фенове на Калдата желая живот и здраве в благотворното влияние на Възраждащото се слънце Сурва! 

https://www.youtube.com/watch?v=7HItFqKBAQE

• 11 месеца по-късно...

ff16838d5a637382d61dfabfd15d5ce4.jpg

Честита Коледа и наздраве на именниците!

Здраве, късмет, светлина и много любов пожелавам на вас и вашите семейства!e0d2ff173fb0d0365d9a52d941f0202d.gif

10377617_1005306462841372_12303900407837

Честит празник на именниците!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.